Δελτίο αστρολογικών φαινομένων Ερμής και Αφροδίτη

Avatar photo Mari Giova 13/10/2018

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 

τηλ. 6932081799     
fb Mari Gioba          
mariastrologia.blogspot.com
Όταν ο  Ερμής μαγεύεται από την Αφροδίτη

στον απόλυτο Σκορπιό, χρειάζεται ΔΥΝΑΜΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ…
Κρατήστε την Αγάπη δυνατά από το χέρι 
και προχωρήστε ακόμα και μέσα από την Φωτιά!!Κρατήστε το τιμόνι της ζωής σας στα δικά σας χέρια. Κοιτάξτε με θάρρος την αλήθεια και προχωρήστε μπροστά για ό,τι αξίζει …
Ο Ερμής στις 15 Οκτώβρη συναντάει την μυστηριώδη Αφροδίτη στον Σκορπιό και μέχρι τις 31 Οκτώβρη οι δύο πλανήτες θα παραμείνουν στο απόλυτο ζώδιο του τέλους και της αναγέννησης παίζοντας παιχνίδια με τον οργισμένο Άρη, εντάσεις και ζήλειες, τον ρομαντικό Ποσειδώνα και τον σοφό Δία.


Οι μέρες που ακολουθούν λοιπόν, μέχρι το τέλος Οκτώβρη κυριαρχούνται από τις όψεις του Ερμή, οι σκέψεις μας και όσα θέλουμε να εκφράσουμε, με την Αφροδίτη της αγάπης και των σχέσεων ανάδρομη για πολύ ακόμα να μην ξέρει τι νιώθει αλλά και τον Άρη να πληγώνει με τον εγωισμό του σχέσεις και συναισθήματα. Κάπου εκεί συναντιούνται και ο Δίας στον Σκορπιό που ολοκληρώνει έναν κύκλο αλλά και ο πανίσχυρος και σκοτεινός Πλούτωνας.
Οι πλανήτες  ψιθυρίζουν το μυστικό τους…
ΤΟ ΕΓΩ ας γίνει  ΕΜΕΙΣ,
αλλιώς η ψυχή, η Αγάπη θα πληγωθεί βαθιά.
Γι’ αυτό, αν κάποιος αξίζει αληθινά για την ζωή σας, κρατήστε τον δυνατά από το χέρι και προχωρήστε ακόμα και μέσα από την Φωτιά!!
Μια φωτιά που πρέπει να κάψει μόνο ό,τι είναι ψεύτικο. Το αληθινό μπορεί πάντα να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες .
Σαν να καθαρίζουμε τον κήπο των επιθυμίων μας και της ζωής μας, για να βρούνε έδαφος τα όνειρά μας να γεννηθούν.
Πολλές φορές θα υπάρχει μια υπερβολή και μια απογοήτευση σε αυτά που νιώθουμε ή που λέμε και αυτό μπορεί να το μετανιώσουμε. Ας προσέξουμε λοιπόν τι λέμε , γιατί ο εγωισμός, η ζήλεια μπορεί να πληγώσουν ανεπανόρθωτα και να οδηγήσουν ακόμα και σε χωρισμούς.
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ.
Το κλειδί του πεπρωμένου θα ξεκλειδώσει την πόρτα της ευτυχίας μόνο αν ακούσουμε μια φωνή μέσα μας, που μας ψιθυρίζει,
Κοίτα  με μάτια που Αγαπούν…
Κοίτα με τα μάτια της Αγάπης !!
Νιώσε έτοιμος και δυνατός να ζήσεις  όσα έκρυψες από φόβο κόντρα στον εγωισμό και το ψεύτικο.
Ο ουρανός μας ζητάει μια ευχή …
‘Ξυπνάω όσα έκρυψα βαθιά, για να τα ζήσω στο φως. Με την Αγάπη ανίκητη χτίζω τον δικό μου όμορφο κόσμο ’
Φυλάξτε τα πολύτιμα της ζωής σας, βρείτε την αρμονία στην σύγκρουση του Εγώ με την  Ψυχή.
Ο εγωισμός και το σκοτάδι  προκαλεί το συναίσθημα και μόνο μέσα από αλλαγές και σοφία θα κερδίσετε.
Να προστατεύσουν μέχρι τέλος Οκτώβρη, τις σημαντικές σχέσεις τους,  Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου αλλά και οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι 1ου και 2ου Δεκαημέρου.
Η Αφροδίτη είναι ήδη στον Σκορπιό από τις 9 Σεπτέμβρη και μέχρι το τέλος Οκτώβρη παραμένει στο ζώδιο των δυνατών συναισθημάτων.
Αυτές τις μέρες ανάδρομη, χαμηλώνει ταχύτητα αργεί τις εξελίξεις, μας μπερδεύει κ  μας γυρνάει στο παρελθόν στις προσωπικές σχέσεις ή τις επαγγελματικές συνεργασίες
Η ανάδρομη πορεία της μας ζητάει να σταματήσουμε για λίγο κ να γυρίσουμε στο χτες , ποια σχέση μας ερωτική αλλά και φιλική ή επαγγελματική δεν έκλεισε τον κύκλο της.
Ποια συναισθήματα κ συμπεριφορές μας ήταν σωστά κ ποια πλήγωσαν.
Παλιές σχέσεις αναμνήσεις, ακόμη κ άνθρωποι που είχαμε συνεργαστεί γυρνάνε πάλι στην ζωή μας, για να λύσουμε τις διαφορές μας , ή για να τα ξαναβρούμε.
Δεν είναι κατάλληλη εποχή για νέες σχέσεις ή οικονομικές συμφωνίες κ συνεργασίες. Μπερδευόμαστε, καλό είναι τις οριστικές αποφάσεις κ κινήσεις να τις κάνουμε μετά τα μέσα Νοέμβρη.
Η Αφροδίτη Ανάδρομη στον Σκορπιό δυναμώνει τα συναισθήματα με έναν απόλυτο τρόπο κ υποφέρει βασανίζεται κ βασανίζει.  Η ζήλεια , το πάθος,  τα μυστικά μπορούν να προκαλέσουν ανταγωνισμό κ ίντριγκες στις σχέσεις από τώρα κ μέχρι τα μέσα Οκτώβρη. ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΩΤΙΚΗ Ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.

Τι φέρνουν οι πλανήτες στα 12 ζώδια από τις 12~31 Οκτώβρη

ΚΡΙΟΣ  ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΜΕ ΖΗΛΕΙΑ Κ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΕΣ Κ ΑΝΤΙΖΗΛΙΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ.
ΕΛΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ Ή ΛΑΘΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Ή ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ.
ΤΑΥΡΟΣ  ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ Ή ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ.
Βρίσκεστε σε εσωτερική σύγκρουση κ δίλημμα. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ Ή ΑΓΧΟΣ ΟΙ ΤΑΥΡΟΙ 1ου ΚΑΙ 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ.
ΔΙΔΥΜΟΙ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ. . .
Φροντίστε θέματα διατροφής κ ψυχοσωματικά ορμονολογικά θέματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ Κ Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ .
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ή ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΤΙΣΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ.
ΛΕΩΝ  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ  ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΡΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΊΜΑ.
ΔΕΙΞΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Ή Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ   ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ Κ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ Κ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ.
ΕΛΕΞΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.
ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.
ΖΥΓΟΣ   ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ Κ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΗ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ .
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ, ΜΕΓΕΝΘΥΝΟΝΤΑΙ ΞΕΣΠΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ. Η ΖΗΛΕΙΑ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΕ.
ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 1ο ΚΑΙ 2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΧΕΣΗ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΣΑΣ.

ΤΟΞΟΤΗΣ  ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΨΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ. ΧΑΡΕΙΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ.
ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΑΓΑΠΗΣ  ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ  Κ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.
ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ   ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ Ή ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΕΖΕΙ Η ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΧΩΝΕΙ. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ  ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΤΟΥ 1ου ΚΑΙ 2ου ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.
ΙΧΘΥΕΣ  ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ Ή ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ Κ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.  ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ Ο.ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
Η ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ!!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *