Δελτίο Αστρολογικών φαινομένων Ιουνίου

Avatar photo Mari Giova 03/06/2020

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 
Τηλ. 6932081799
Πρόταση του Ιουνίου στα 12 ζώδια:
Ελιχθείτε και κολυμπήστε
με την ροή των πραγμάτων.
Η αλήθεια αποκαλύπτεται στο τέλος…
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας έντονης αναζήτησης και ανακατατάξεων με έντονο το στοιχείο της περιπέτειας αλλά και της ανάγκης να ξαναβρούν οι άνθρωποι τον ρυθμό τους και να φροντίσουν τον εαυτό τους αλλά και τις σχέσεις τους . Η αλήθεια θα φανεί στο τέλος…
Οι σχέσεις μέχρι τις 25 του μήνα είναι πιο ασαφείς και πολλοί θα μπερδευτούν ή θα μπλέξουν σε καταστάσεις που δεν ξέρουν αν θα οδηγήσουν κάπου. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν στα τέλη του μήνα.
Μην βιαστείτε να δώσετε οριστική κατεύθυνση στα σχέδια σας, γιατί πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 25 του μήνα. 
Είμαι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία  και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui   με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχω την τιμή να ανήκω στους 10 Έλληνες  που έχουν πάρει  το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.

Πιστεύω στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.
Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική μου ανάγκη και  τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Παράλληλα σπούδασα  κοινωνικές επιστήμες  και εξειδικεύτηκα στην συμβουλευτική ψυχολογία.
Από το 2014  έχω  προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες  στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog μου.
   Επαλήθευση αστρολογικών προβλέψεων
από  άρθρο δημοσιευμένο στις  22 Μαΐου 2020 και ένα παλαιότερο άρθρο  στις 22 Μαΐου 2017 που προμήνυε την έκρηξη βίας στις ΗΠΑ …!!!
Δημοσιευμένο στις 22 Μαΐου 2017  πρόβλεψη για τον Ντόναλντ Τραμπ  3 χρόνια πριν!!!
          Όλο το άρθρο εδώ
…και στο τέλος στο Πλανητικό υστερόγραφο έγραφα τα ακόλουθα …
  ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
……
Ο Τραμπ και οι ΗΠΑ θα περάσουν κρίση και περιπέτειες. Οποιαδήποτε λάθος κίνηση του πλανητάρχη, όχι μόνο τώρα αλλά και το επόμενο διάστημα , θα δεχτεί το πλήγμα μιας θείας δίκης με αποκορύφωση έναν μοιραίο κύκλο που θα σημαδευτεί από έκρηξη βίας στις ΗΠΑ με την έκλειψη Σελήνης από τις 22 Μαΐου 2020 ως και τις 20 Ιουνίου του 2020 . Η έκλειψη Σελήνης που γίνεται μετά από 3 χρόνια ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ. Δυστυχώς, ο Τραμπ θα θερίσει ό,τι έσπειρε με έναν τραγικό και μοιραίο τρόπο που θα του στοιχίσει ακόμα και την ίδια του την θέση. 
Στο πρόσφατο άρθρο της 22ης Μαΐου
Ø μπορείτε να το διαβάσετε όλο εδώ 
έγραφα  τα εξής …
(Οι προτάσεις με κόκκινη υπογράμμιση είναι τα γεγονότα που συνέβησαν και οι ημερομηνίες τους.)
·        23 ως 27 Μαίου μέρες για έμπειρους παίκτες !!!  Παγκόσμια σοβαρά μοιραία γεγονότα, έκρηξη βίας -25η Μαΐου ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΖΟΡΤΖ  ΦΛΟΙΝΤ–
·        και γεωφυσικών φαινομένων – ΕΝΤΟΝΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ- με έμφαση στον θαλάσσιο χώρο και την ακτοπλοία.
·        Πιθανή σοβαρή εμπλοκή χωρών στην θάλασσα και της Ελλάδας– ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ-.
·        Αεροπορικά ατυχήματα με επίκεντρο την 24η Μαΐου -22 ΜΑΊΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-
·        Η εκπαίδευση πλήττεται , ανατροπές και έντονες αντιδράσεις – ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ-
Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου, ο Ουρανός στον Ταύρο σε αντίθεση με την Σελήνη της Ορκωμοσίας του Αμερικανού Προέδρου που δείχνει τον λαό δείχνει ξεκάθαρα επανάσταση και ανατροπή και επηρεάζει άμεσα το ωροσκόπιο του Τραμπ και των ΗΠΑ  το επόμενο διάστημα με πολύ δύσκολα γεγονότα. Η θέση του πλανητάρχη κλονίζεται συθέμελα πριν την ολοκλήρωση της θητείας του.
Ο ουρανός του Ιουνίου στα 12 ζώδια:
Ελιχθείτε και κολυμπήστε με την ροή των πραγμάτων. Η αλήθεια θα φανεί στο τέλος…
                       
ΚΡΙΟΣ    Φροντίστε τον εαυτό σας, το σπίτι και αγαπημένους ανθρώπους.

Μην διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε λάθος καταστάσεις. Χρειάζεστε ξεκούραση , ηρεμία και να φροντίσετε εσάς τους ίδιους.
Στην καριέρα αλλά και την κοινωνική σας ζωή στοχεύστε στο
 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου !!

Η επιρροή της έκλειψης της 5ης Ιουνίου βοηθάει να βρείτε δύναμη για να πετύχετε μακρινούς σας στόχους, νομικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια και συμμάχους!
Με προσοχή όμως, γιατί η ένταση αλλά και απατηλές καταστάσεις  καραδοκούν κοντά στις 5 και 13 Ιουνίου.
ΤΑΥΡΟΣ   Θέλετε να αναγνωριστεί η αξία σας και να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά και συναισθηματικά.
Αγαπημένα παιδιά της Αφροδίτης ο Ιούνιος το 1ο δεκαήμερο του μήνα ξεκινάει με εντάσεις , ζήλειες και παράπονα για κάποιους στην εργασία και τους φίλους για άλλους σε ό,τι νιώθετε ως κεκτημένο και δική σας κατάκτηση.
Με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη και φίλο την πρώτη βδομάδα αν δεν προσέξετε θα έρθετε σε ρήξη.
 Η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου τονίζει τα μυστικά σας, κρυφές και δυνατές σχέσεις ανασύροντας βαθιά και έντονα συναισθήματα, Οι πιο προσγειωμένοι από σας ασχολείστε με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους, εφορία, δάνεια, κληρονομιές, χρήματα που χειρίζεστε από κοινού.
Στο τέλος του Ιουνίου θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να ξέρετε τι πραγματικά είναι ωφέλιμο για σας.ΔΙΔΥΜΟΙ  Ο μήνας των γενεθλίων σας φωτίζει τις προσωπικές επιθυμίες σας και προκαλεί τους άλλους της ζωής σας να σας ακολουθήσουν…

Από την μια η σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουνίου 15 μέρες πριν και 15 μετά επηρεάζει τον γάμο, τις συνεργασίες και τις μακροχρόνιες σχέσεις σας, προκαλώντας σας ανασφάλεια οικονομική ή προσωπική, από την άλλη ο Άρης, από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, ως τις 27 Ιουνίου πιέζει τους Διδύμους του 2ου και 3ου δεκαημέρου  φορτώνοντας σας με άγχος και ευθύνες στην καριέρα ή και λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων.

Η πρόταση για καλύτερη διοχέτευση της ενέργειάς σας είναι να επικοινωνήσετε γοητεύοντας το περιβάλλον σας και να αφεθείτε σε στιγμές ξεγνοιασιάς , αποδράσεων, επαναπροσέγγισης παλιών σας σχέσεων αλλά και σε ένα ανάλαφρο παιχνιδιάρικο φλερτ. 

Οι Δίδυμοι του 2ου Δεκαημέρου προσέξτε μια σταθερή σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Επενδύστε στην επικοινωνία και στις         ιδέες σας στο πρώτο μισό του Ιουνίου !

Η επικοινωνία με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο είναι έντονη και με το χρώμα της διαίσθησης και των συναισθημάτων. Οι αλλαγές είναι κυρίως θετικές και νέες προτάσεις, φιλίες και γνωριμίες σας ευνοούν.

Δικός σας πλανήτης η Σελήνη και πάντα επηρεάζεστε από τα παιχνίδια της και την Σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουνίου 15 μέρες πριν και μετά. Είστε πολύ φορτισμένοι και αγχωμένοι στην δουλειά ή σε θέματα υγείας. Ηρεμήστε θα περάσει, αν προσέξετε.

Η 2η έκλειψη της 21ης Ιουνίου 15 μέρες πριν και μετά, δείχνει έναν νέο κύκλο που ανοίγεται αφού όμως πρώτα έχει κλείσει ένας άλλος.
Σταδιακά από τις 18 Ιουνίου ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος και πιθανόν να αναθεωρήσετε να αλλάξετε και να μετανιώσετε. Υποθέσεις και πρόσωπα από το παρελθόν σας επιστρέφουν.

ΛΕΩΝ  Ένα μυστικό σας σχέδιο σας απασχολεί. Η δημιουργικότητα σας απογειώνεται!

Είστε πολύ κοινωνικοί και δημιουργικοί όλο τον Ιούνιο. Φιλίες, έρωτες και επιχειρήσεις  συγκεντρώνουν πολλή από την ενέργεια σας.
Η Σεληνιακή ΄έκλειψη 15 μέρες πριν και μετά την 5η Ιουνίου σας στηρίζει και σας κάνει να λάμπετε. Διασκεδάστε, δημιουργείστε, ερωτευτείτε!!! Η γοητεία σας στο κόκκινο… Προσέξτε μόνο τα οικονομικά σας που αφορούν και άλλους κληρονομικά αλλά και την εφορία ή τράπεζες . Νομικά θέματα απαιτούν προσοχή.
Για εσάς το πιο ευνοϊκό διάστημα του Ιουνίου είναι μέχρι τις 20.
Μετά τις 20 ίσως και λίγες μέρες πριν, ένα μυστικό σας σας προβληματίζει και περιπλέκεται, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε αλλά και να φροντίσετε την ψυχοσωματική υγεία και ευεξία την δική σας αλλά και των αγαπημένων σας, ιδιαίτερα όσο πλησιάζει η έκλειψη της 21ης Ιουνίου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Ο Ιούνιος σας προσκαλεί να αναζητήσετε την αλήθεια και να αποφύγετε παγίδες έντασης.
Θετικές αλλαγές έρχονται απρόσμενα στην ζωή σας μέσα από φίλους, συλλογική δουλειά ή και σημαντικούς ανθρώπους που μπορεί να σας στηρίξουν κυρίως για τους Παρθένους του 1ου Δεκαημέρου.
Η Έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου 15 μέρες πριν και μετά χρειάζεται προσοχή παντού και ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας ή δουλειάς. Αφορά περισσότερο το 2ο Δεκαήμερο των Παρθένων.Φεγγάρι είναι θα περάσει.
Μετά τις 17 με τον Ερμή σε ανάδρομη τροχιά επιστρέφουν φίλοι ή και σημαντικές γνωριμίες από τα παλιά και αναθεωρείται την στάση σας σε στόχους και όνειρά σας αλλά και στους φίλους ή άτομα που συνεργάζεστε για κάποιο συλλογικό σκοπό.
 
ΖΥΓΟΣ  Ο χρόνος δουλεύει υπέρ σας ακόμα κι αν όλα δείχνουν ασαφή ή στάσιμα.
Τα φεγγάρια του Ιουνίου τονίζουν την επικοινωνία, συζητήσεις, ιδέες, ταξίδια αλλά υπάρχει  η πίεση και η ένταση στον εργασιακό σας χώρο ακόμα και στην καθημερινότητά σας που σας φορτίζει και σας αγχώνει επηρεάζοντας την ευεξία αλλά και την ψυχοσωματική σας υγεία.
Τα πιο μεγάλα σχέδιά σας ευνοούνται μέσα από ξαφνικές και δημιουργικές αλλαγές, ακόμα κι αν τώρα μοιάζουν να είναι σε στασιμότητα ή να καθυστερούν.
Επιπλέον κάτι θα τελειώσει, για να ξεκινήσει νέος σημαντικός κύκλος στην καριέρα σας και το 2ο Δεκαπενθήμερο του Ιουνίου άνθρωποι σημαντικοί για την επαγγελματική σας πορεία θα επιστρέψουν ή θα αναθεωρήσουν. Περιμένετε το τέλος του μήνα και θα δείτε την ζωή σας να αποκτά την ‘παλιά’ καλή της πορεία νέα μονοπάτια απλώνονται μπροστά σας…


ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Αν αποφύγετε το απατηλό τραγούδι των Σειρήνων θα φτάσετε στην αναγέννηση των ονείρων σας…
Ανασφάλειες, άγχη και φόβους ιδιαίτερα στα οικονομικά σας ή σε θέματα περιουσίας φέρνει στο προσκήνιο η έκλειψη Σελήνης της 5ης Ιουνίου 15 μέρες πριν και μετά. Έκτακτα έξοδα είναι στο πρόγραμμα των ημερών και ένταση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από λάθος επιλογές και ψευδαισθήσεις ιδιαίτερα μέχρι τις 15 Ιουνίου.

 Ζήστε την μαγεία του Έρωτα ή της δημιουργίας το 2ο μισό του μήνα και ολοκληρώστε έναν κύκλο υποθέσεων ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στα μεγάλα σχέδια και όνειρα!!

ΤΟΞΟΤΗΣ   Περνάτε από εξετάσεις και βγαίνετε νικητές ακολουθώντας μόνο την αλήθεια και την ουσία.
Ο Ιούνιος  σας περνάει από εξετάσεις στο πρώτο μισό του και μετά τις 17 σας αφήνει να πάρετε βαθιά ανάσα ή και να διορθώσετε λάθη και προβλήματα.

Πρωταγωνιστές της Σεληνιακής έκλειψης, σίγουρα δεν ζείτε και το πιο θετικό διάστημα της ζωής σας ,όμως μπορείτε να προβάλετε τα ταλέντα σας και την γοητεία σας με έναν όρο να το κάνετε με σύνεση . Πιο προσεχτικοί πρέπει να είναι οι Τοξότες του 2ου Δεκαημέρου ιδιαίτερα σε λάθος κινήσεις ή και εξαπατήσεις. Στο σπίτι ή στην οικογένεια χρειάζεται να δείξετε σύνεση και σοφία.  ΄Όλα τα φώτα πάνω σας και εσείς μεταξύ δημιουργίας και έντασης.

Βρείτε τις ισορροπίες, για να μην παραπονιούνται ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας. Έχετε ακόμα την στήριξη των σημαντικών προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχέσεων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Ξεπερνάτε τα προβλήματα ακούγοντας και την άλλη πλευρά.

Ο Ιούνιος είναι ένας ουδέτερος μήνας για σας αν δώσετε την σημασία που πρέπει στον σύντροφο σας ή σε μια επαγγελματική σας συνεργασία και ακολουθώντας αλλαγές που θα σας κάνουν πιο δημιουργικούς και χαρούμενους.

Η Σεληνιακή έκλειψη της 5ης ιουνίου δείχνει παρασκήνιο, άγχη, μυστικά και φόβους.  Προσέξτε θέματα ψυχολογίας και υγείας.

Με την ηλιακή έκλειψη της 21ης Ιουνίου 15 μέρες πριν και μετά θα χρειαστεί να βάλετε τελεία σε μια κατάσταση ή να την δείτε από την αρχή με νέα διάθεση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Μαγνητίζετε τους γύρω σας και αλλάζετε την καθημερινότητά σας μέσα από την επικοινωνία.
Το φεγγάρι της 5ης Ιουνίου 15 μέρες πριν και μετά σας ενεργοποιεί άλλοτε δημιουργικά και άλλοτε επικίνδυνα μέσα από φίλους, ομάδες και συλλογική δουλειά. Ζητήστε την βοήθεια ισχυρών προσώπων και κατακτήστε τους στόχους σας αλλά μην μπερδέψετε οικονομικές ή προσωπικές σας υποθέσεις.
 Οι εκλείψεις του Ιουνίου δεν σας επηρεάζουν αρνητικά αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα κάνετε περιττά έξοδα ή και οικονομικά λάθη. Η ανασφάλεια σας γιγαντώνεται και σχεδόν όλο τον Ιούνιο μπερδεύεστε στην προσωπική σας ζωή ή και σε μια δική σας επιχείρηση αν έχετε.
Η λύση είναι να μην πιέζετε για απαντήσεις εδώ και τώρα στην προσωπική σας ζωή αλλά να αφεθείτε να ζήσετε πιο ξένοιαστες στιγμές και μετά τις 25 του Ιουνίου όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Αν τολμήσετε μια αλλαγή θα αλλάξει όμορφα η καθημερινότητα σας!
ΙΧΘΥΕΣ  Κάντε υπομονή, Δημιουργήστε, αλλάξτε, επικοινωνήστε και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός !!!
 Οι Ιχθύες έχετε έναν σύμμαχο τον Ερμή , νέες ιδέες, επικοινωνία, γοητεία και δημιουργικότητα μπορούν να αποδειχτούν σωτήρια όπλα στην φαρέτρα σας.

Ο Ιούνιος για σας τους ονειροπόλους Ιχθείς έχει δύο πρόσωπα. Μέχρι τις 15 Ιουνίου περίπου θα δείτε το πιο απαιτητικό και δύσκολο πρόσωπο του μήνα ιδιαίτερα οι Ιχθύες του 2ου Δεκαημέρου. η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να μην  παρασυρθείτε από ψευτικες υποσχέσεις , λάθος φίλους  ή ακόμα και από τις δικές ψευδαισθήσεις.

Η έκλειψη της 5ης Ιουνίου 15 μέρες πριν και μετά σε θέματα καριέρας και οικογένειας ή στέγης σας φορτίζει. Προβάλετε την δουλειά σας αλλά κρατήστε το μέτρο παντού.

Αν κάνετε προσεχτικούς ελιγμούς και σκεφτείτε με σύνεση και εμπειρία το 2ο μισό του Ιουνίου θα είναι πολύ πιο δημιουργικό και οι καρποί που θα θερίσετε θα σας χαρίσουν πολλά όμορφα χαμόγελα.
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *