θερινό Ηλιοστάσιο Στον ουρανό ανάβουνε φωτιές … Έρωτες του καλοκαιριού για τα 12 ζώδια

Avatar photo Mari Giova 19/06/2020
Μάρι Γιόβα                                             

Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
FB  Μάρι Γιόβα
instagram  Mari Yiova
www.marigiova.gr
τηλ. 6932081799

Στον ουρανό ανάβουνε φωτιές…

Οι φωτιές των αστεριών φωτίζουν τα 12 ζώδια τη νύχτα του Θερινού ηλιοστασίου …

Photo @mvernicos

Το μήνυμα του καλοκαιριού 
Πιστέψτε στην φωτιά του Έρωτα, την Φωτιά που ζεσταίνει, φωτίζει, αναγεννά και δυναμώνει με τον δυνατό αέρα…
Δείτε  το videoμου

21 Ιουνίου  γιορτάζουμε την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, την ημέρα που το λιόφως νικάει το σκοτάδι της νύχτας! Την μέρα που το φως του ήλιου από την ανατολή μέχρι την δύση του είναι στην μεγαλύτερη διάρκεια και δύναμή του…  το θερινό Ηλιοστάσιο!
Ο Ήλιος στο άρμα του πραγματοποιεί θριαμβευτική είσοδο στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζοντας την πραγματική αρχή του καλοκαιριού, με την μέρα που σηματοδοτεί μια Νέα εποχή,  το καλοκαίρι μέχρι την Φθινοπωρινή ισημερία,  όταν η μέρα  θα είναι ίση με τη νύχτα στις 23 Σεπτεμβρίου.
Στην αρχαία Ελλάδα και όχι μόνο γιόρταζαν για μέρες την Νίκη του φωτός και άναβαν φωτιές που οι ερωτευμένοι νέοι πηδούσαν ανταλλάσσοντας  όρκους και ευχές αιώνιας πίστης στο ταίρι τους!!
Αυτό το αρχαίο έθιμο έχει διασωθεί  με τις φωτιές που ανάβουν τη νύχτα του Άη Γιάννη στις 23 Ιουνίου.
Το φως του καλοκαιριού είναι μπροστά μας και υπόσχεται να πραγματοποιήσει τις πιο κρυφές ευχές μας. Κοιτάξτε τον Ήλιο που θα γεννιέται στην ανατολή την 21η Ιουνίου~24 Ιουνίου και ευχηθείτε αυτό που η καρδιά σας λαχταράει… Ανοίξτε την πόρτα της ψυχής σας στο Φως του και στην αύρα του καλοκαιριού.
Αυτό το καλοκαίρι κρύβει για όλα τα ζώδια έντονα συναισθήματα και μυστικά πάθη. Το αστρολογικό μενού έχει απ’ όλα… Κεραυνοβόλους έρωτες, μυστικές σχέσεις, κρυφούς θαυμαστές που διστάζουν, ζήλειες και μπερδέματα, χωρισμούς και επανασυνδέσεις !!! Το σίγουρο είναι ένα… Κανένα ζώδιο δεν θα βαρεθεί!!!
21 Ιουνίου Θερινό Ηλιοστάσιο~ Η μέρα του χρόνου με το μέγιστο Φως.
Στον ουρανό ανάβουνε φωτιές τ’ αστέρια του Έρωτα για το πιο φλογερό  καλοκαίρι των 12 ζωδίων …
Ποια ζώδια θα ερωτευτούν και ποια θα καούν στην φωτιά του πάθους ..;
Πρόταση του καλοκαιριού: Υποδεχτείτε την πρώτη μέρα του καλοκαιριού και ανοίξτε ένα παράθυρο της ζωής σας στο φως!!!


Για όλα τα ζώδια οι πιο πιεστικές ημερομηνίες
19η Ιουνίου, 21η Ιουνίου κομβική σημαντική ημέρα
26 και 27 Ιουλίου απατηλές μέρες τα συναισθήματα δεν είναι αυτά που φαίνονται
1-3 Αυγούστου ,οι μέρες γύρω από την 13η , 24η και 30η Αυγούστου είναι πολύ φορτισμένες.
Τέλος η Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στις 21 Ιουνίου ακριβώς στην μοιραία 1η μοίρα του Θερινού Ηλιοστασίου, με επιρροή  όχι μόνο 15 μέρες πριν και μετά αλλά 1 ηλιακό έτος, φορτίζει και φανερώνει αλήθειες που πονάνε.
Ένα σημαντικό μήνυμα από το σύμπαν και τους πλανήτες, αυτή η έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη ακριβώς στην 1ημοίρα του Καρκίνου την πιο μεγάλη μέρα,  είναι σαν να ανοίγει μια πύλη, ένα μυστικό πέρασμα που μεταμορφώνει το πεπρωμένο την κυρίαρχη μοίρα του κόσμου..!
Η Έκλειψη του Ηλίου, την μέρα που είναι αφιερωμένη στο Φως του, συμβολίζει το πέρασμα από το Σκοτάδι στο Μέγιστο Φως! Το πέρασμα από την σκιά, μέσα από την Πύλη της Μοίρας στο Λιόφως! Η καρμική όψη 150ο μοιρών του Ήλιου με το Κρόνο τονίζει την ανάγκη  κάθαρσης, λύτρωσης, μεταμόρφωσης  μέσα από ένα τέλος και ταυτόχρονα μια νέα πορεία…

·         Ποια ζώδια θα επηρεαστούν πιο πολύ από την καθοριστική έκλειψη Ηλίου ;

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των τελευταίων ημερών και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι των πρώτων ημερών του ζωδίου τους μέσα από συμβάντα ή ανθρώπους και συναισθήματα που θα καθορίσουν την πορεία της ζωής τους για 1 ηλιακό έτος 21/6/2020 ~21/6/2021 .
Η πορεία της ανθρωπότητας παγκόσμια προχωράει στο επόμενο επίπεδο και αυτός ο ένας χρόνος από την 21 Ιουνίου 2020 μέχρι την 21η Ιουνίου του 2021 θα είναι κομβικός.

ΚΡΙΟΣ   Μια περιπέτεια ξεκινάειΑναζητήστε τον έρωτα που θα σας ανεβάσει στα αστέρια …
Ξαναγίνεστε παιδιά, αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να το χαρείτε με το πρωτόγνωρο πάθος των παιδιών αλλά με προσοχή να μην ξεπεράσετε τα όρια του εγωισμού και του εγωκεντρισμού.
Ιδιαίτερα οι Κριοί που ανήκετε στην 1η ημέρα αλλά και στο 3ο δεκαήμερο- δηλ. μετά τις 9 Απριλίου- πρέπει να βρείτε τρόπους να ηρεμείτε και να χαμηλώνετε τους τόνους.
Τον Αύγουστο τις ημέρες κοντά στις 13 και τις 24, με τον δικό σας πλανήτη τον Άρη να συγκρούεται με ισχυρούς πλανήτες, προσέξτε πολύ και περισσότερο στην καριέρα σας.
Ερωτικό διάστημα από τις 22 Ιουλίου~ 22 Αυγούστου –με εξαίρεση τις μέρες γύρω από τις 13 και τις 24-
Και από τις 6 Σεπτέμβρη όλο τον μήνα θα γοητεύετε!
Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο  Ερωτικά μπερδέματα με ένταση και δυνατά πάθη, επιστροφές και κάποιους φίλους που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια. Μια… ‘φιλική’ συμβουλή μην μπερδέψετε φίλους με μια ερωτική σας σχέση.
 Από τα μέσα Ιουνίου και για 1 μήνα μπερδεύεστε λίγο και πολλοί γυρνάτε στο παρελθόν σας –όχι μόνο το ερωτικό- ή το παρελθόν γυρνάει σε εσάς!! Όλα θα ξεκαθαρίσουν ποιους ανθρώπους θα κρατήσετε στην ζωή σας μετά τα μέσα Ιουλίου ως το τέλος Αυγούστου.
Οι προσωπικές σας ανάγκες θα αλλάξουν και μαζί και οι σχέσεις σας αλλά και σε θέματα σπιτιού, επαγγελματικής στέγης και οικογένειας μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα έχετε μια αναταραχή, μια επιστροφή ή φιλοξενία συγγενών, αναθεώρηση των σημαντικών οικογενειακών θεμάτων ή και μια ανακαίνιση.
Στο χέρι σας είναι να ακολουθήσετε τις δικές σας επιθυμίες και να  αναζητήσετε  τον Έρωτα που θα σας ανεβάσει στα αστέρια !
ΤΑΥΡΟΣ  Αλλάζετε πρώτα εσείς και  είστε έτοιμοι για μια δεύτερη ευκαιρία ζωής
Αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, δυναμώνετε μέσα από σημαντικές σχέσεις. Η ισχύς εν τη ενώσει !
Θα ξεκαθαρίσουν πολλά αυτό το καλοκαίρι για σας και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα.
Το πιο ερωτικό διάστημα για σας είναι από τις 7 Αυγούστου μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη-προσέξτε όμως, 30 Αυγούστου, 2 και 15 Σεπτέμβρη-   και δεν σταματάει!
Ιδιαίτερα για τα Ταυράκια του 1ου  και 3ου  δεκαημέρου οι αλλαγές μπορούν να μεταμορφώσουν την ζωή σας και σίγουρα όλοι θα έχετε την τύχη να ζήσετε νέα, δυνατά συναισθήματα και ανακαλύψεις, να αφήσετε μια συμβίωση που δεν ήταν πάνω σε γερές βάσεις ή ακόμα και να ξαναθυμηθείτε τι αγαπήσατε στον σύντροφό σας! Πολλοί Ταύροι θα κάνετε το επόμενο βήμα μια συγκατοίκηση ή και πρόταση γάμου!!
Οι πιο προσγειωμένοι θα επενδύσετε σε ισχυρές συνεργασίες και συμμαχίες. Όλοι θα αλλάξετε για να βρείτε νέες σταθερές και αξίες, να δείτε τον εαυτό σας και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες  σας  μέσα από μια νέα οπτική. Η ώρα η καλή!
ΔΙΔΥΜΟΙ   Ένας έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα  … Ζήστε την ανεμελιά του καλοκαιριού σαν παιδιά!
Ερωτικό διάστημα 25 Ιουνίου μέχρι τις 6 Αυγούστου με την Αφροδίτη της Αγάπης και της ομορφιάς στο δικό σας ζώδιο αλλά και 6 ως 26  Σεπτέμβρη.
Ο μαγνητισμός και το σεξ απίλ σας θα είναι στα ύψη αυτό το καλοκαίρι!Η γοητεία σας θα παρασύρει ανυποψίαστους στο πέρασμά σας.
 Θα μπερδευτείτε και θα μπερδέψετε από τις 18 Ιουνίου ως τις 12 Ιουλίου αλλά και στις 27,  όταν κάποιος από το παρελθόν θα εμφανιστεί στην ζωή σας ή εσείς στην δική του. Γι αυτό τότε προσέξτε τι υπόσχεστε και κυρίως τι λέτε !!
Κάτι προετοιμάζεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας.  Οι μεγαλύτερες αλλαγές ξεκινάνε από μέσα σας και σίγουρα είναι πολλά αυτά που κρατάτε μυστικά …Σκέψεις, σχέδια ή πρόσωπα  από το παρελθόν  ξυπνάνε πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων!
Θα βρείτε την δύναμη να ξεπεράσετε ανασφάλειες και  να μεταμορφώσετε την κάθε απλή μέρα αυτού του καλοκαιριού.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Σχέσεις στοργής και δεσμοί αγάπης δείχνουν τους καρπούς τους κάτω από τον ήλιο του καλοκαιριού.
Ερωτικό διάστημα 18 ~ 29 Ιουνίου και  7~28 Αυγούστου με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις σας …
σίγουρα θα σας δοθούν ευκαιρίες, για να ζήσετε έναν δυνατό έρωτα ή να αναγεννηθεί η αγάπη μιας μακρόχρονης σχέσης. Ωριμάσατε μέσα από πολύ κόπο και είδατε την αλήθεια στις σχέσεις σας. Οι εκλείψεις είναι οι προκλήσεις για αλλαγή και συνειδητοποίηση μόνο των ανθρώπων που σας κράτησαν το χέρι στα δύσκολα.
Ο Ουρανός των κεραυνοβόλων αλλαγών ή ερώτων θα επηρεάσει τον 11ο οίκο του ζωδίου σας δηλ. στις φιλίες και όχι μόνο… Οι Φίλοι  θα φέρουν  θετικές αλλαγές στην ζωή σας και για κάποιους από σας έντονα συναισθήματα.  Ανοίξτε τον κύκλο γνωριμίων σας και τα ενδιαφέροντά σας και θα βρείτε πολύτιμους ανθρώπους, γιατί όχι και έναν απρόσμενο έρωτα!
ΛΕΩΝ  Ζήστε με πάθος, μαγνητίζετε ό,τι ποθείτε πιο πολύ!
Ερωτικό διάστημα από 28 Ιουνίου και το καλοκαίρι για σας θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβρη με πολλά καρδιοχτύπια!
Η Αφροδίτη και ο αιώνιος εραστής της  ο Άρης  συμβολίζει  σημαντικές σχέσεις του παρόντος αλλά και του παρελθόντος που αναμοχλεύουν έντονα και ακραία συναισθήματα. 
Ο μαγνητισμός και ο ερωτισμός που εκπέμπετε μπορούν να κατακτήσουν κάθε στόχο ή επιθυμία σας. Δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αντισταθεί, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε.  Πολλοί από σας, ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου μετανιώνετε ή μπερδεύεστε και είστε έτοιμοι για την δική σας ανατροπή. Διατηρείστε τις ισορροπίες σε μια σημαντική σχέση σας και μην πυροδοτείτε ζήλειες και ένταση
 Σκεφτείτε το καλά πριν το οριστικό αντίο και προστατεύστε την οικογένειά σας ακόμα πιο πολύ στα μέσα Ιουλίου, στις αρχές Αυγούστου και στα μέσα Σεπτέμβρη.
Αρχικά  οι Λέοντες του Ιουλίου θα έχετε μεγάλες αλλαγές  στις μακροχρόνιες σχέσεις ή στον γάμο αλλά και ένταση.
Τα καλά νέα είναι ότι  κάποιο νέο μέλος μπορεί να προστεθεί στην οικογένεια  και στο σπίτι σας. Ο έρωτας μπορείνα αλλάξει την κάθε σας μέρα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ     Ένας απρόσμενος έρωτας αλλάζει την ζωή σας αν αφήσετε πίσω σας φόβους και ανασφάλειες.
Πιο ερωτικό διάστημα από τις 18 Ιουνίου αλλά πιο έντονο από 12 Ιουλίου ως τις 28   Αυγούστου!
Ο 5ος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου εκφράζεται από τον Αιγόκερο και για κάποιους έχει φέρει ή θα φέρει καρμικούς έρωτες και μοιραίους ανθρώπους στην ζωή σας. Η τετράγωνη λογική σας θα παρασυρθεί από το συναίσθημα και η παλίρροια των πόθων σας αναμοχλεύει βαθείς φόβους και ανασφάλειες.
Μπορείτε να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή ακόμα και να αναγεννήσετε σχέσεις ζωής αλλάζοντας πρώτα την σκέψη σας.
Ο Ουρανός από τον Ταύρο επηρεάζει τον 9ο οίκο σας, τα μεγάλα όνειρά σας,  τα  ταξίδια, τις σχέσεις σας , την  κοσμοθεωρία σας. Για πολλούς Παρθένους – του 1ου Δεκαημέρου- ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Ανοίξτε τα φτερά σας και  πετάξτε μακριά με πυξίδα την καρδιά σας!!
ΖΥΓΟΣ   Σαν το φιλί των παραμυθιών ξυπνάτε και θέλετε να τα αλλάξετε όλα εδώ και τώρα!
Η αγάπη έρχεται από μακριά ή από το παρελθόν.
Πιο ερωτικό διάστημα από τις 25 Ιουνίου και όλος ο Ιούλιος με τον πλανήτη της αγάπης να σας κάνει πιο γοητευτικούς και ερωτικούς από ποτέ!!
Αυτό το καλοκαίρι είναι κομβικής σημασίας για όλες τις σημαντικές σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές της ζωής σας. Οι εναλλαγές των γεγονότων και της διάθεσής σας σε καριέρα, οικογένεια , γάμο και συνεργασίες θα είναι έντονες και κάποιες στιγμές καταιγιστικές. Μέσα από αυτά που θα τελειώσουν ή θα αλλάξουν και θα επανακαθοριστούν θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στην ζωή σας.
Οι μακροχρόνιες σχέσεις ή ο γάμος των Ζυγών του 3ου δεκαημέρου  θα περάσουν από κλυδωνισμούς, ενώ αντίθετα ευνοούνται πιο ανέμελες ερωτικές στιγμές μέσα από μεγάλα ταξίδια, άτομα άλλης κουλτούρας ή και φιλικές συντροφιές.
Μια δεύτερη ευκαιρία ή δεύτερος και  τρίτος γάμος αυτό το καλοκαίρι μπορεί να μπει στα σχέδιά σας.
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ  Ή ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΨΕΙ… η νέα θέση του Ουρανού στον 8ο ηλιακό σας οίκο μοιάζει με μια δυνατή ενέργεια που αφυπνίζει βαθιά κρυμμένα συναισθήματα ή μυστικά σας…  η ανασφάλεια, η ζήλεια, οι φόβοι,  η ανάγκη για απόλυτη ένωση με ό,τι θεωρείτε δικό σας, η επιθυμία για ζήσετε ουσιαστικά και σε αρμονία με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες θα λειτουργήσουν σαν το ξύπνημα ενός ηφαιστείου που κοιμόταν για χρόνια.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Και έτσι ξαφνικά σαλπάρετε για μεγάλα σχέδια και άλλες πολιτείες!
Το πιο ερωτικό διάστημα του καλοκαιριού για σας τα Πλουτώνια παιδιά του ζωδιακού, είναι από τις 21 Ιουνίου μέχρι και τις 28 Ιουλίου αλλά και 8~28 Αυγούστου με τον Ήλιο και την Αφροδίτη του Έρωτα και της σαγήνης να βάζει φωτιά στους πόθους σας!
Με τον 5ο οίκο του Έρωτα  στους Ιχθείς και τον Ποσειδώνα θέλετε να ζήσετε σε ένα παραμύθι γεμάτο ερωτικές στιγμές και όνειρα γεμάτα ερωτισμό στην θάλασσα των συναισθημάτων. Ταξιδέψτε κυρίως μετά τα μέσα Ιουλίου σε μακρινούς προορισμούς και μεταμορφωθείτε.
Κάντε όνειρα ευχηθείτε, πιστέψτε στο απραγματοποίητο και θα γίνει. Πιστέψτε στον έρωτα ή στον καρπό του έρωτά σας. Όλα είναι δυνατά για σας και όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι…
Η Πανσέληνος του Αυγούστου φορτίζει επικίνδυνα τα συναισθήματα . Τις μέρες κοντά στις 30 Αυγούστου προσέξτε.
Ο Ουρανός   επηρεάζει σταδιακά τον  7ο οίκο σας. Στόχος της δυνατής αυτής ενέργειας των ριζικών αλλαγών είναι  οι  μακροχρόνιες σχέσεις, ο γάμος . Κάποιοι αποφασίζετε να παντρευτείτε έτσι ξαφνικά και άλλοι να χωρίσετε.
Σταδιακά και  πρώτα για τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου οι σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις σας  θα αλλάξουν και πολλοί από σας θα αναθεωρήσετε ή θα τροποποιήσετε θέματα συγκατοίκησης, στέγης και συντροφικότητας.  Ο γάμος και η μακροχρόνια δέσμευση θα χρειαστεί αλλαγές αν θέλετε να εξελιχτεί.
 Οι επιλογές σας θα κρίνουν ποιοι θα μείνουν δίπλα σας. Αυτήν την περίοδο μέχρι την 1η  Ιούλη υπάρχει ο κίνδυνος λάθους ή απαιτήσεων στην οικογένεια ,  προσέξτε λοιπόν  να κρατήσετε αυτό που αληθινά  αξίζει στην ζωή σας!
Ο παράδεισος και η κόλαση είναι οι άλλοι αλλά η επιλογή για το ποιοι  αξίζουν στο πλευρό σας, είναι μόνο στο χέρι σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ   Μυστικά συναισθήματα  δυναμώνουν. Στιγμές πάθους κάτω από τον Ήλιο του καλοκαιριού…
Το πιο ερωτικό διάστημα του καλοκαιριού από 20 Ιουνίου ως 7 Αυγούστου αλλά με τον Άρη στον οίκο του Έρωτα  από 28 Ιουνίου και για πολλούς μήνες  θα ζήσετε επίμονα φλερτ, κατακτήσεις  και  δυνατούς έρωτες γεμάτους πάθος και ένταση. Στα μεγάλα ταξίδια μπορεί να ερωτευτείτε με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι   από 6 Σεπτέμβρη και όλο τον Σεπτέμβρη .  
Μια φλόγα αρκεί για ν’ ανάψει μεγάλη πυρκαγιά αλλά η ερωτική σας ζωή θα έχει και ένταση, πάθος και ζήλεια που μπορεί να φτάσει στο κόκκινο.   Προετοιμάστε τον κήπο της καρδιάς σας για να αλλάξει η ζωή σας, μπορεί όχι αυτό το καλοκαίρι αλλά θα αλλάξει.  Νιώθετε την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες και όσα αξίζουν πραγματικά , θέλετε να νιώσετε ασφαλείς , δεν θα είναι εύκολο αλλά μπορείτε να μεταμορφώσετε τον κόσμο σας μέσα από δικές σας προσωπικές αλλαγές. Οι ευχές σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με τον δικό σας πλανήτη να κάνει αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα των ονείρων …
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   Μεταμορφώνεστε μέσα από φαινομενικές δυσκολίες, για να ζήσετε έναν έρωτα πέρα από τα συνηθισμένα!
Όλα αλλάζουν και σας προετοιμάζουν για έναν κεραυνοβόλο έρωτα …
Ερωτικό διάστημα 12 Ιουλίου με 28 Αυγούστου και μετά τις 17 Σεπτέμβρη η Νέα Σελήνη με τον πλανήτη της τύχης φωτίζουν στόχους και όνειρα!
Είστε το ζώδιο που πρωταγωνιστεί στα γεγονότα, με τις εκλείψεις μέχρι τα μέσα Ιουλίου, να σας επηρεάζουν μέσα από πιεστικές αλλαγές, να ξεφορτωθείτε τα βαρύδια που σας πάνε πίσω. Είναι σαν να πρέπει να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που οι άλλοι ζητάνε από σας αλλά χωρίς εσάς.
Όι πλανήτες σας πιέζουν να αλλάξετε,  να μεταμορφωθείτε για να αναγεννηθείτε ελεύθεροι πια μέσα από την φωτιά της δημιουργίας και του έρωτα.
 Ένας κρυφός σας πόθος ένα όνειρό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από το φιλικό σας κύκλο όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι αλλά και στην συνέχεια αυτής της χρονιάς.
Ο πλανήτης Ουρανός στον Έρωτα και στον καρπό του Έρωτα δείχνει έναν κεραυνό που μπορεί να σας κάνει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα . Αυτό το καλοκαίρι θα επηρεάσει κυρίως τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου αλλά όπως θα κυλάει ο χρόνος θα αλλάξετε όλοι και θα προετοιμαστείτε για να νιώσετε κεραυνοβόλα και έντονα συναισθήματα.
Αν και έχετε δοκιμαστεί πολύ καιρό σας έχω καλά νέα , ο Ουρανός  σας δίνει μια υπόσχεση, να φέρει αλλαγές στην ζωή σας  που θα σας βοηθήσουν. Ακόμα και στα δύσκολα μπορεί να είναι για εσάς ο φύλακας Άγγελος σας, ο από μηχανής θεός που θα σας σώσει. Για χρόνια θα είναι στον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα επηρεάζει την δημιουργία, τον έρωτα και την χαρά της ζωής. Βρείτε λοιπόν από την αρχή ό,τι σας δίνει δύναμη και χαμόγελα είτε αυτό είναι μια επιχείρηση, η τέχνη, ο΄ερωτας ή τα παιδιά σας!
Τολμήστε να ζήσετε. . . και να ταξιδέψετε, γιατί εκεί σε ένα μακρινό ταξίδι, ίσως σας περιμένει ο Φτερωτός Θεός.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Εκπέμπετε ισχυρό ερωτισμό και μαγνητίζετε τους γύρω σας. Όλα θα κριθούν από τις δικές σας ερωτικές επιλογές.
Με τον οίκο του έρωτα στους Διδύμους  και την Αφροδίτη της σαγήνης και του φλερτ εκεί, από τις 25 Ιουνίου σε ορθή φορά επιτέλους,  ξεκαθαρίζετε ποιον θέλετε και κυρίως τι θέλετε!
Αν είχατε μπερδευτεί ή αν είχατε εμπλακεί σε παράλληλα φλερτ τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε πιο καθαρά και να ξέρετε τι νιώθετε στην προσωπική σας ζωή.
Το πιο ερωτικό διάστημα αυτού του καλοκαιριού  
από 20 Ιουνίου~ 9 Ιουλίου και  7 Αυγούστου μέχρι 8 Σεπτέμβρη,
με την Αφροδίτη στους Διδύμους και  στον Λέοντα να σας δίνει απίστευτη γοητεία και λάμψη.
Ο Ουρανός δικός σας πλανήτης έρχεται σαν Άνεμος δυνατός να αλλάξει τις σταθερές σας ! Κρατήστε γερά το τιμόνι και αν χρειαστεί να αλλάξετε το πλάνο της ζωής σας στηριχτείτε στα μαθήματα της ζωής και του χρόνου. Αυτό είναι η ασφαλέστερη πυξίδα για να βρείτε το νέο σας λιμάνι!!
ΙΧΘΥΕΣ  Ονειρεύεστε έναν έρωτα σαν παραμύθι και μπορείτε να τον συναντήσετε. Η αγάπη έρχεται από μακριά!
Ερωτικό διάστημα 21 Ιουνίου ως  22 Ιουλίου με τον ¨Ηλιο να φωτίζει τα συναισθήματά σας αλλά και 7 Αυγούστου μέχρι 28/8 με την σαγηνευτική Αφροδίτη να σας δίνει γοητεία και ρομαντισμό.
Αυτό το καλοκαίρι  κρύβει πολλές εκπλήξεις και αλλαγές, μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα σε ένα ταξίδι σας ή στο πρόσωπο ενός ταξιδιώτη αλλά και πολλά ψαράκια θα γυρίσετε σε άτομα που σας κάνουν να νιώθετε μια ερωτική οικειότητα και ένα γνώριμο συναίσθημα !! Ίσως τελικά ανακαλύψετε πως ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας ή μπορεί και να ξαναερωτευτείτε τον άνθρωπό σας.
Είστε από τα τυχερά ζώδια της περιόδου με μια σοβαρή υπενθύμιση , κλείστε τα αυτιά σας στις Σειρήνες , μην χάσετε τον στόχο, την ουσία. Στηριχτείτε σε σημαντικούς φίλους ή νέες γνωριμίες ακόμα και για τα επαγγελματικά σας όνειρα.
Κρατήστε σαν πυξίδα την διαίσθηση και την καρδιά σας, εμπνευστείτε από την πείρα των χρόνων που πέρασαν και το ταξίδι σας θα είναι το πιο όμορφο της ζωής σας…

Είμαι  Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία  και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui   με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχω την τιμή να ανήκω στους 10 Έλληνες  που έχουν πάρει  το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.

Πιστεύω στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.
Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστιγκτο μια εσωτερική μου ανάγκη και  τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Παράλληλα σπούδασα  κοινωνικές επιστήμες  και εξειδικεύτηκα στην συμβουλευτική ψυχολογία.
Από το 2014  έχω  προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες  στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog μου.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *