Δελτίο αστρολογικών φαινόμενων για την ροζ πανσέληνο του Απρίλη

Avatar photo Mari Giova 29/04/2018
Μάρι Γιόβα 
Αστρολόγος & Σύμβουλος ενεργειακής διακόσμησης 
Π. Feng shui research center of Canada
τηλ 6932081799                
instagram marigioba

mariastrologia.blogspot.gr
Fb mari gioba 

Η ”Ροζ”  Πανσέληνος του Απρίλη λούζει στο φως της
βαθιά συναισθήματα, σημάδια και μυστικά…

Η Πανσέληνος του Απρίλη πραγματοποιείται στις 30 Απρίλη ακριβώς στις 03.58 π.μ ώρα Ελλάδας,  στο εσωτερικό και μυστηριώδη ζώδιο του Σκορπιού και όπως κάθε φεγγάρι του Απρίλη, ονομάζεται ροζ από ένα αγριολούλουδο με έντονα ροζ άνθη που ανθίζει τον Απρίλη. Μπορεί λοιπόν το φεγγάρι να μην έχει ροζ χρώμα, όπως όλοι θα θέλαμε αλλά συμβολίζει ένα όμορφο αγριολούλουδο και σίγουρα αυτό έχει την δική του σημασία, μια και το ροζ είναι το χρώμα της Αγάπης.

Κάθε Πανσέληνος μοιάζει με μια ουράνια τραμπάλα μεταξύ Ήλιου και Σελήνης και πάντα μας δημιουργεί μια παρόμοια διάθεση, να είμαστε σε μια εσωτερική τραμπάλα, ένα δίλημμα, μια έλλειψη ισορροπίας και σίγουρα μια έντονη  φόρτιση. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος αποκάλυψης μυστικών οπότε αν δεν θέλετε να αποκαλύψετε τα μυστικά σας διαφυλάξτε τα.

Η πανσέληνος της 30ης Απριλίου γίνεται στον άξονα δύο σταθερών ζωδίων και ανάμεσα στον 2ο και 8ο οίκο του ωροσκοπίου της, με βάση την Ελλάδα. τονίζει σε όλους λοιπόν θέματα αξιών, συναισθηματικών και οικονομικών, ασφάλειας, αυτοεκτίμησης και έντονων συναισθημάτων, πάθους, μυστικών σεξουαλικών ή οικονομικών και ζήλιας. Το φεγγάρι αυτό ιδιαίτερα καρμικό κάνει όψεις τετραγώνου με τους δεσμούς της Σελήνης και με τον αστεροειδή Δήμητρα.  όψεις που δείχνουν σύγκρουση πολλές φορές και εσωτερική για να λύσουμε αυτά που μας μπλοκάρουν και μας πιέζουν. Σαν να μας ζητάει  η ροζ πανσέληνος να αλλάξουμε εσωτερικές αξίες και προτεραιότητες να πετάξουμε ό,τι μας βαραίνει και ό,τι μας κρατάει πίσω . Και μετά να μεταμορφωθούμε στο βαθύτερο κομμάτι της ψυχής μας, στις σκιές και τις πληγές μας και να αγαπήσουμε την δική μας αλήθεια, την ύπαρξη μας. Πέρα από την επιφάνεια, τα πρέπει και τις ταμπέλες. Να βρούμε τον θησαυρό μας γιατί ο Θησαυρός είναι πάντα μέσα μας. Να αποδεχτούμε τα θέλω μας , εμάς χωρίς συμβιβασμό με τους άλλους.

Ο Κρόνος ανάδρομος, ο Πλούτωνας κυρίαρχος της πανσελήνου ανάδρομος  και ο Ποσειδώνας με μοιραίο ρόλο στην Πανσέληνο του Απρίλη δείχνουν αυτό ακριβώς την ανάγκη να στραφούμε μέσα μας και να απελευθερώσουμε τις πιο βαθιές επιθυμίες μας, να αναδημιουργήσουμε τις πληγές μας σε φως μαζί με αυτούς που αγαπάμε βαθιά.

Ποιά ζώδια επηρεάζονται  από το ”Ροζ” φεγγάρι της 30ης Απρίλη με επιρροή  τουλάχιστον μέχρι τις 14 Μαΐου;

Η χρονική επιρροή αυτής της πανσελήνου θα διαρκέσει πολύ, μια και αφορά τα σταθερά ζώδια που πάντα δείχνουν αποτελέσματα κια καταστάσεις που διαρκούν. Επίσης αναμοχλεύει την έκλειψη που έγινε στα τέλη Ιανουαρίου του 2018 και προοιωνίζει τις εκλείψεις του καλοκαιριού. Γι αυτό δώστε προσοχή στις αποφάσεις και τις επιλογές σας μια και τα αποτελέσματα θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από λίγες μέρες.

Τα ζώδια που κυρίως επηρεάζονται με επίκεντρο λίγες μέρες πρίν και μετά την πανσέληνο της 30ης Απριλίου  είναι τα σταθερά Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αλλά και όσοι έχουν την Σελήνη ή τον Ωροσκόπο τους σε αυτά τα ζώδια κυρίως κοντά στην 9η με 10η μοίρα. Αυτά τα ζώδια πρέπει να είναι ιδαίτερα προσεκτικά στα μηνύματα που θα πάρουν και να ακούσουν αυτά που πραγματικά θέλουν αναθεωρώντας πολλές καταστάσεις της ζωής τους.

Δηλαδή οι Ταύροι που έχουν τα γενέθλια τους αυτές τις μέρες μεταξύ 27 Απρίλη και 3 Μάη οι οποίοι θα επηρεαστούν για μια γενεθλιακή χρονιά, οι Σκορπιοί που είναι γεννημένοι τέλη Οκτώβρη και αρχές Νοέμβρη, οι Λέοντες που είναι γεννημένοι τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου και Οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τέλος Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου.

Τα ζώδια που μπορούν να δημιουργήσουν μια καλύτερη πραγματικότητα είναι οι Καρκίνοι που είναι στα τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου και οι Ιχθύες που γεννήθηκαν τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου. Επίσης θετική επίδραση αλλά με κόπο και συμβιβασμό έχει η Πανσέληνος και για Αιγόκερους στα τέλη Δεκέμβρη αρχές Ιανουαρίου και Παρθένους στα τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου!!!

Κριοί  στα τέλη Μαρτίου αρχές Απρίλη, Δίδυμοι τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου, Ζυγοί  και Τοξότες  ακολουθήστε την διαίσθηση σας και τα σημάδια που έρχονται μοιραία στον δρόμο σας μην ρισκάρετε αλλά μην πιεστείτε να ακολουθήσετε τις ανάγκες άλλων. Ακούστε και τα δικά σας θέλω αλλά μην διστάσετε να αλλάξετε ό,τι δεν σας πάει μπροστά!!!

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

”Από τις 17 Μαρτίου αλλά και μέχρι τις 17 Μαΐου όπως και τον Ιούλιο  η ένταση στις σχέσεις μεταξύ των χωρών χτυπάει κόκκινο. Εστίες πολέμου και τρομοκρατίας δυστυχώς αναζοπυρώνονται. Το ωροσκόπιο της χώρας μας βρίσκεται στο μάτι του Κυκλώνα το ίδιο και η κυβέρνηση. Αν δεν γίνουν προσεχτικοί χειρισμοί η σταθερότητα της κυβέρνησης και της χώρας θα κινδυνεύσει σοβαρότατα. Μόνο η ψυχραιμία και η πρόληψη μπορεί να σώσουν τις έκρυθμες καταστάσεις.”

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ LINK

 https://mariastrologia.blogspot.gr/2018/03/blog-post_17.html

Ειδικά σε αυτήν την πανσέληνο απί τις 29 Απρίλη έως τις αρχές Μαΐου αποκαλύπτονται σκοτεινά μυστικά και σκάνδαλα οικονομικά, κατασκοπείας, ακραίων οργανώσεων ή ροζ σκάνδαλα. Η Τουρκία σε μεγάλο κίνδυνο και το υπέδαφος σε υπερδιέγερση που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλα γεωφυσικά κείμενα.

Το προσωπικό σου ωροσκόπιο είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία και τόπο γέννησης.

Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *