Δελτίο αστρολογικών φαινομένων Ουρανός στον Ταύρο Μεγάλες αλλαγές

Avatar photo Mari Giova 15/05/2018
Μάρι Γιόβα 

Αστρολόγος & Σύμβουλος ενεργειακής διακόσμησης 
Π. Feng shui research center of Canada  

τηλ 6932081799                

instagram marigioba

mariastrologia.blogspot.gr
Fb mari gioba 


Νέα Σελήνη και Ουρανός στον Ταύρο με επιρροή 8 ετών !!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΩΗΣ

Πρόταση του Ουρανού:
ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ  ΑΠΟΚΤΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ  ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ …  

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ,  ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΥΡΟ ;
Η παλιά σπορά θα βλαστήσει και θα καρποφορήσει  σε μια νέα πραγματικότητα στην ζωή όλων .

Κάθε νέο φεγγάρι  είναι μια παρότρυνση για μια νέα αρχή στον κύκλο της ζωής, η είσοδος λοιπόν του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου την ίδια μέρα με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο  δίνει ένταση στο καινούριο, στην ριζική αλλαγή, την προσωπική επανάσταση και αμφισβήτηση σε ό,τι μέχρι τώρα ήταν σταθερό. Δεν είναι τυχαίο πως πάλι  ΜΕ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟ  για λίγους μήνες και μετά πάλι θα εγκατασταθεί στον σταθερό(;) Ταύρο  μέχρι το 2026!!!


 Όπως καταλαβαίνουμε όλοι ο Ουρανός στη νέα ζωδιακή θέση ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα αλλά κυρίως τις αξίες μας .  Σημασία θα αποκτήσει όσο ποτέ να ακούσουμε την ψυχή μας , τον ίδιο μας τον εαυτό ακόμα και αν χρειαστεί να έρθουμε σε ρήξη με τις επιταγές των άλλων γύρω μας.

Οι σχέσεις που θα αντέξουν θα έχουν βαθιές ρίζες και θα είναι βαθιά μέσα μας, ένα με μας. Τίποτα το ξένο, το επιφανειακό δεν θα αντέξει στην καταιγίδα του Ουρανού. Αυτό που θα μείνει όμως είναι το ουράνιο τόξο της καρδιάς μας. 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΣΕΙ
ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ  ΑΞΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΠΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ… 

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ
ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΚΟΥ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΕΣ …ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
Λέξεις κλειδιά για το Ταύρο και τον Ουρανό

ΤΑΥΡΟΣ= ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ,ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,  ΓΗ, ΦΥΣΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΖΗΛΕΙΑ, ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΣ , ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΥΠΟΤΑΓΗ

ΟΥΡΑΝΟΣ = ΑΣΤΑΘΕΙΑ , ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Κ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΙΘΕΡΕΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ  ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ , ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ Ή ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ,  ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Τόσο αντίθετες οι ανάγκες του ζωδίου του Ταύρου και του πλανήτη Ουρανού. ¨όμως αυτή είναι και η μαγεία τους όλα θα αλλάξουν για να έρθουμε πιο κοντά στην αληθινή φύση μας.

Αυτές τις μέρες από τις 15 ως τις 20  Ο ΑΡΗΣ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, η ένταση στην γη, στο περιβάλλον αλλά κ μέσα μας θα είναι δυνατή. Ας κρατήσουμε την υπομονή και την ηρεμία μας μιας και από τις 21 Μαίου η ένταση θα καταλαγιάσει σιγά σιγά.
ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΡΟΝΟΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. 
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΨΗ ΑΠΟ ΤΏΡΑ 15 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ  ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΣΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΖΟΠΥΡΩΘΟΥΝ.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026 ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ.

Προβλέψεις για τη Νέα θέση του Ουρανού από τις 15 Μαϊου ως τις 7 Νοεμβρίου 2018 και από το 2019 ως το 2026 για όλα τα ζώδια.

*Θα επηρεαστούν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο με βάση το προσωπικό τους ωροσκόπιο.

ΚΡΙΟΣ   Ο 2ος οίκος του ζωδίου σας, δηλ. τα οικονομικά, η αίσθηση ασφάλειας, η αυτοεκτίμηση, οι προσωπικές σχέσεις θα αλλάξουν. Στο χέρι σας είναι να ακολουθήσετε τις δικές σας επιθυμίες και να  αναζητήσετε  νέες πηγές ασφάλειας , εσόδων και αξιών!

ΤΑΥΡΟΣ   Στο δικό σας ζώδιο  Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, Ο   ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ μέχρι το 2026 θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής σας , εσάς τους ίδιους. Θα σας ζητήσει να αλλάξετε για να βρείτε νέες σταθερές και αξίες, να δείτε τον εαυτό σας και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες  σας  μέσα από μια νέα οπτική. Για την ώρα από τώρα και μέχρι τον Νοέμβριο του 2016,  θα επηρεαστείτε κυρίως οι Ταύροι του Απριλίου και πάντα ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο και τους υπόλοιπους πλανήτες σας!!!
ΔΙΔΥΜΟΙ  Στον 12 οίκο του ζωδίου σας μια πληθώρα πλανητών , Ερμής, Νέα Σελήνη και από σήμερα μέχρι το 2026 ο πλανήτης των μεγάλων αλλαγών. ΄Κάτι προετοιμάζεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας. Σκέψεις, σχέδια ή πρόσωπα  από το παρελθόν  ξυπνάνε πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων. Η αλήθεια είναι ότι νιώθετε πιο ευαίσθητοι και ανασφαλείς, ίσως λειτουργείτε μυστικά από αδιάκριτα βλέμματα και καλά πράττετε. Οφείλετε να φροντίσετε πρώτα την ψυχολογία σας αλλά και την υγεία σας. Μην τα κρατάτε όλα μέσα σας γιατί θα πιεστείτε πολύ. Κάντε βόλτες στην φύση και αγαπήστε το πιο ευαίσθητο κομμάτι σας την ψυχή σας. Μετά τις 21 Mαίου ο Ήλιος σας αποκαλύπτει αλήθειες. Η Αφροδίτη σας δίνει γοητεία και λάμψη  μέχρι τις 19.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Η Νέα Σελήνη και ο Ουρανός μέχρι το 2026  θα επηρεάσει τον 11ο οίκο του ζωδίου σας.  Φίλοι συλλογική ή ομαδική δουλειά θα φέρουν θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Με την βοήθεια άλλων μπορείτε να κυνηγήσετε όνειρα και στόχους σας. Ανοίξτε τον κύκλο γνωριμίων σας και τα ενδιαφέροντά σας και θα βρείτε πολύτιμους συμμάχους , γιατί όχι και έναν απρόσμενο έρωτα!

ΛΕΩΝ   Η Νέα Σελήνη και ο Ουρανός μέχρι το 2026 θα επηρεάζει με την ανατρεπτική ενέργειά του τον 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, δηλ την καριέρα, την φήμη και την κοινωνική σας θέση. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο θα δείτε την ζωή σας να αλλάζει αρχικά  οι Λέοντες του Ιουλίου.  Μεγάλες Αλλαγές  στην δουλειά ή στον γάμο αλλά και ένταση από μια σημαντική σχέση  η συνεργάτη. Χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις και ψυχραιμία. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Τολμήστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά με πυξίδα την καρδιά σας!! Τυχεροί, γιατί για σας η Νέα Σελήνη αλλά κυρίως η νέα θέση του Ουρανού από τον Ταύρο επηρεάζει τον 9οοίκο σας, τα μεγάλα όνειρά σας,  τα  ταξίδια, τις σχέσεις σας  με συγγενείς, την  κοσμοθεωρία σας. Για πολλούς Παρθένους ανοίγονται νέοι ορίζοντες και υιοθετείτε μια διαφορετική νοοτροπία μέχρι το 2026!!

 ΖΥΓΟΣ   ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΞΥΠΝΑΕΙ  ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΡΕΙ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ  Ή ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΨΕΙ!
Η Νέα Σελήνη  από τις 15 Μαίου και κυρίως η νέα θέση του Ουρανού στον 8ο ηλιακό σας οίκο μοιάζει με μια δυνατή ενέργεια που αφυπνίζει βαθιά κρυμμένα συναισθήματα ή μυστικά σας…  η ανασφάλεια,η ζήλεια, οι φόβοι,  η ανάγκη για απόλυτη ένωση με ό,τι θεωρείτε δικό σας, η επιθυμία για ζήσετε ουσιαστικά και σε αρμονία με τις πιο βαθιές σας επιθυμίες θα λειτουργήσουν σαν το ξύπνημα ενός ηφαιστείου που κοιμόταν για χρόνια.  Για κάποιους ίσως όλη αυτή η δυνατή ενέργεια να εκφραστεί με έναν πιο πρακτικό τρόπο σε θέματα οικονομικών που μοιράζεστε με άλλους,  κληρονομιάς, ασφαλιστικών ταμείων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Και έτσι ξαφνικά όπως θα μπαίνει ο Ουρανός στον Ταύρο …!

Το νέο φεγγάρι μαζί με τον Ουρανό από τις 15 Μαίου και μέχρι το 2026 θα επηρεάσει σταδιακά τον  7ο οίκο σας. Στόχος της δυνατής αυτής ενέργειας των ριζικών αλλαγών είναι  οι  μακροχρόνιες σχέσεις, ο γάμος  και οι επαγγελματικές συνεργασίες.  Σταδιακά, λοιπόν, από σήμερα και πρώτα για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη οι σταθερές μακροχρόνιες σχέσεις σας  θα αλλάξουν. Τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο τα επόμενα χρόνια και οι επιλογές σας θα κρίνουν ποιοι θα μείνουν δίπλα σας. Αυτήν την περίοδο μέχρι τον Ιούνη υπάρχει ο κίνδυνος λάθους αλλά και εντάσεων με την οικογένεια,  προσέξτε λοιπόν  να κρατήσετε αυτό που αληθινά  αξίζει στην ζωή σας! Γιατί  ο παράδεισος και η κόλαση είναι οι άλλοι αλλά η επιλογή για το ποιοι  αξίζουν στο πλευρό σας, είναι μόνο στο χέρι σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ   Αλλάξτε τρόπο ζωής ή εργασίας!
 Η Νέα Σελήνη και ο Ουρανός από τον   6ο ηλιακό σας  οίκο ως το 2026  φέρνει έναν άνεμο   αλλαγών  στις καθημερινές σας  συνήθειες, στην διατροφή, την ψυχοσωματική σας ευεξία, το περιβάλλον  εργασίας  ή τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Νέες ιδέες στην εργασία σας ή  μια άλλη ματιά στην καθημερινότητά σας είναι ένα από τα σενάρια των αλλαγών που θα σας φέρει ο Ουρανός!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   Ένα φως αχνοφέγγει στην άκρη του τούνελ…

Αν και έχετε δοκιμαστεί πολύ καιρό σας έχω καλά νέα , η νέα Σελήνη και ο Ουρανός σταδιακά μέχρι το 2026 σας δίνουν μια υπόσχεση, να φέρουν αλλαγές στην ζωή σας  που θα σας βοηθήσουν ακόμα και στα δύσκολα μπορεί να είναι για εσάς ο φύλακας Άγγελος σας, ο από μηχανής θεός που θα σας σώσει . Ο 5ος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου επηρεάζει την δημιουργία, τον έρωτα και την χαρά της ζωής. Βρείτε λοιπόν από την αρχή ό,τι σας δίνει δύναμη και χαμόγελα είτε αυτό είναι μια επιχείρηση, η τέχνη, ο΄ερωτας ή τα παιδιά σας! Τολμήστε να ζήσετε. . .
ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Στο κέντρο των αλλαγών εσείς!

Ο Ουρανός δικός σας πλανήτης από τις 15 Μαίου μέχρι το 2026 με ένα μικρό διάλειμμα λίγων μηνών. Θα επηρεάσει τον 4ο οίκο σας , την οικογένεια, το σπίτι, τις ρίζες σας. Άνεμος δυνατός και μαζί και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο τι να πώ! Κρατήστε γερά το τιμόνι και αν χρειαστεί να αλλάξετε το πλάνο της ζωής σας,  κάντε το μετά το καλοκαίρι και στηριχτείτε στα μαθήματα της ζωής και του χρόνου. Αυτό είναι η ασφαλέστερη πυξίδα για να βρείτε το νέο σας λιμάνι!!

ΙΧΘΥΕΣ   Η Νέα σελήνη για σας αλλά κυρίως η θέση του Ουρανού στον Ταύρο  θα επηρεάσει τον τομέα της επικοινωνίας, το περιβάλλον σας, τις σχέσεις με τους συγγενείς σας  και φυσικά θα σας δώσει έμπνευση για νέες ιδέες! Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της περιόδου με μια σοβαρή υπενθύμιση , κλείστε τα αυτιά σας στις Σειρήνες , μην χάσετε τον στόχο, την ουσία. Κρατήστε σαν πυξίδα την διαίσθηση και την καρδιά σας εμπνευστείτε από την πείρα των χρόνων που πέρασαν και το ταξίδι σας θα είναι το πιο όμορφο της ζωής σας…


 ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Δύσκολο το διάστημα από τις 15 Μαίου ως τις 20 παγκόσμια μια και η ένταση, η βία, οι πολεμικές ενέργειες, η τρομοκρατία μοιάζουν με εκρηκτικό μηχανισμό έτοιμο να εκραγεί. Το περιβάλλον και η γη απαιτούν σεβασμό που οι άνθρωποι δεν έχουν δώσει. Έντονα  Γεωφυσικά φαινόμενα  κοντά στις 16 Μαίου αλλά και μέχρι τον ιούνιο θα μας απασχολήσουν παγκόσμια όπως και η μόλυνση. Δύσκολες οι μέρες μέχρι τις 21 Μάη. Σοβαρά Αεροπορικά και θαλάσσια ατυχήματα ή συμπλοκές. Μεγάλες ανατροπές στα σοσιαλιστικά κόμματα αλλά και τα συντηρητικά! Η ειρήνη, ο σεβασμός στην φύση και σε όλα τα πλάσματα ας βασιλέψει.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *