Δελτίο Αστρολογικών φαινομένων Νέα Σελήνη Μαρτίου

Avatar photo Mari Giova 17/03/2018

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Π. Σύμβουλος του Feng Shui Research Center        

 τηλ. 693.2081799
mariaenastron@gmail.com   
FB mari.gioba
Mariastrologia.blogspot.com
                      
Νέα Σελήνη

Όταν ο Ήλιος αγκαλιάζει την Σελήνη.
Όταν η Σελήνη ξαναγεννιέται στην αγκαλιά του.

Τολμήστε μια νέα αρχή,
κάνοντας πράξη τα όνειρά σας
με πυξίδα την καρδιά σας.

Ifyoucandreamit, youcandoit!
Όταν ο Ήλιος σμίγει με την Σελήνη, συμβολίζει το πρότυπο του άντρα, του συζύγου, του πατέρα, του συντρόφου που συναντά την γυναίκα, την σύντροφο, την σύζυγο, την μητέρα. Πρώτα απ΄όλα όμως, ο Ήλιος σύμβολο του φωτεινού και ολοκληρωμένου εαυτού μας θέλει να πραγματώσει την ψυχή όλα τα συναισθήματα, την πηγή και τις ρίζες μας, από την γέννηση μας στην ολοκλήρωση μας, στο δικό μας φως, στην μοναδική μας πηγή!


Συμβολίζει τις επιθυμίες, την ολοκληρωμένη προσωπικότητά μας που θέλουν να φωτίσουν τα βαθύτερα συναισθήματά μας, την ψυχή μας. Ανοίξτε το παράθυρο της ζωής σας και αφήστε το φως του ήλιου να φωτίσει τα πιο κρυφά, τα πιο σκοτεινά κομμάτια της ψυχής σας, μην κρύβετε τις αληθινές σας επιθυμίες, η ψυχή σας ξέρει, αλλά εσείς ξεχάσατε να την ακούτε, μπερδευτήκατε με άλλες φωνές, άλλων τα πρέπει. αφήστε το φως να σας δείξει όλα όσα κρύβετε βαθιά μέσα σας, όλα όσα έχετε ξεχάσει και έχετε χάσει για να ξαναβρείτε  την χαρά της δικής σας ζωής.
Όταν έχεις μάθει να ζεις στο σκοτάδι των άλλων, των πρέπει, χάνεις τον εαυτό σου και την χαρά.
Η Νέα σελήνη είναι ένα ουράνιο φαινόμενο που δείχνει πώς να αλλάξεις, πώς να κάνεις μια νέα αρχή, πώς να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο. Νιώσε την δύναμή της, άκου βαθιά μέσα σου τι δίνει νόημα στην καρδιά σου και κάντο πραγματικότητά σου.
  
Το νέο φεγγάρι, επιτέλους, έρχεται με τη δροσιά της Άνοιξης στις 17 Μαρτίου και στην 27η μοίρα των ευμετάβλητων και ονειροπόλων Ιχθύων. Πάντα το φαινόμενο της νέας Σελήνης  σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου! Η επιρροή του είναι πολύ έντονη 2 μέρες πριν και μετά την 17η Μαρτίου αλλά  ο νέος σπόρος που φυτεύεται σε κάθε νεά σελήνη, ευδοκιμεί και βλασταίνει μέχρι την επόμενη πανσέληνο στις 31 Μαρτίου.
Ας είμαστε έτοιμοι, λοιπόν,  να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο για να το δούμε να ολοκληρώνεται μέχρι τον Απρίλη.
Μάλιστα από τα παλιά χρόνια, όταν ήθελαν να δουν κάτι να μεγαλώνει, να αυξάνεται και να πολλαπλασιάζεται, περίμεναν να το ξεκινήσουν τις δύο εβδομάδες από το νέο φεγγάρι ως την πανσέληνο.
Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο με τη Νέα σελήνη  με επιρροή 17~31 Μαρτίου ;
Μα φυσικά τα ζώδια του νερού , Σκορπιοί, Ιχθύες και Καρκίνοι κυρίως των τελευταίων ημερών του ζωδίου τους αλλά και όσοι έχουν πλανήτες στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων.
Επιπλέον ευνοημένα  αλλά με προσπάθεια και κόπο θα είναι τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών.
Συμβουλή για τα υπόλοιπα ζώδια
Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου οπλιστείτε με σύνεση, υπομονή και ηρεμία, ο Άρης μπήκε μόλις στον Αιγόκερω και σας επηρεάζει αυξάνοντας ταχύτητες και απαιτήσεις.
Δίδυμοι και Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες τα χειρότερα πέρασαν τώρα κοιτάξτε μπροστά με αισιοδοξία και δύναμη.

Τι σημαίνει για όλα τα ζώδια το νέο φεγγάρι από τις 17 ~ 31  Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ   Για εσάς τολμηροί Κριοί, η Νέα Σελήνη σημαίνει μυστικά καλά φυλαγμένα, έντονα συναισθήματα και για κάποιους ένα παρασκήνιο που ακόμα δεν γνωρίζετε αλλά θα μάθετε μετά τις 30 Μαρτίου. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας και φροντίστε την ψυχή αλλά και την υγεία σας.   
ΤΑΥΡΟΣ    Ευτυχώς για σας, η νέα σελήνη από τους Ιχθύες είναι στον τομέα των φίλων, ομάδων και συλλόγων και σας δείχνει ότι μπορείτε να κυνηγήσετε στόχους και όνειρα. Τολμήστε!
ΔΙΔΥΜΟΙ    Το νέο φεγγάρι  τονίζει θέματα καριέρας. Προσπαθήστε πολύ στη δουλειά σας και κυνηγήστε νέα δεδομένα και στόχους αλλά προσέξτε να κρατήσετε την ηρεμία σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Αυτή η νέα σελήνη για σας είναι πολύ τυχερή, η Σελήνη είναι ο δικός σας πλανήτης  και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε μια ανάσα, μια και ο Άρης σας προκαλεί νεύρα και εντάσεις. Το φεγγάρι σας κλείνει το μάτι για να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με μακρινούς συγγενείς ή  ξένους και εξωτερικό, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας αλλά και να πετύχετε μακρινούς στόχους ή νομικές υποθέσεις.
ΛΕΩΝ   Η νέα σελήνη σημαίνει προσπάθεια εξυγίανσης στον βαθύτερο ψυχισμό σας, σε μυστικά καλά κρυμμένα ή σε οικονομικά ζητήματα που εμπλέκονται άλλοι ή ιδρύματα και οργανισμοί. Ξεριζώστε φόβους και ανασφάλειες και φροντίστε τις πληγές σας. Ο,τι συμβεί θα έχει την σφραγίδα του πεπρωμένου. Η πρόταση των άστρων είναι να γίνετε πιο συναισθηματικοί και διαισθητικοί.
ΠΑΡΘΈΝΟΣ   το φαινόμενο της νέας σελήνης πραγματοποιείται στον τομέα του γάμου ή των συνεργατών σας. Μέχρι την επόμενη πανσέληνο λοιπόν στις 31 Μαρτίου δώστε την προσοχή σας στο σύντροφο ή τον συνεργάτη σας και ανανεώστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, για να νιώσετε περισσότερο ολοκληρωμένοι. Ακούστε τους άλλους και βρείτε τις ισορροπίες.
ΖΥΓΟΣ   Γοητευτικοί εκπρόσωποι της Αφροδίτης  το νέο φεγγάρι θα φωτίσει  μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σας. Ένα αεράκι φυσάει στον τομέα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης ή της εργασίας. Η καθημερινότητα σας μπορεί να βελτιωθεί, αν υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής είτε αυτό σημαίνει ένα νέο πρόγραμμα διατροφής είτε κάποιο σπορ ή χόμπι, είτε νέους στόχους στην δουλειά. Οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου προσέξτε πολύ,  μην συγκρουστείτε και κρατήστε ισορροπία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Μαγνητικοί Σκορπιοί η Νέα σελήνη φωτίζει την προσωπική σας ζωή! ένας έρωτας, μια επιχείρηση, τα παιδιά  ή ένα χόμπι σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Απόλαυστε την εύνοια της τύχης ιδιαίτερα οι γεννημένοι το 3οδεκαήμερο. Όλοι οι Σκορπιοί ακολουθήστε την διαίσθησή σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ      Αέρας δημιουργίας και ανανέωσης στο σπίτι, και στην οικογενειακή σας ζωή! Ασχοληθείτε με το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους αλλιώς θα έχετε γκρίνιες και παράπονα. Για κάποιους η αλλαγή θα έρθει στην εργασία σας. Υπομονή τα πιο δύσκολα πέρασαν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται  στον τομέα επικοινωνίας και ταξιδιών, διευρύνεται το δίκτυο επικοινωνίας σας και ίσως μια νέα ιδέα ή μια συνάντηση να σας δώσει χαρά. Κάντε ένα καλό σέρβις στο αυτοκίνητο ή τις συσκευές σας και εξορμήστε σε επισκέψεις και προορισμούς έστω και κοντινούς που ανανεώνουν την διάθεση και τη ψυχολογία σας.   Προσοχή οι γεννημένοι το 1ο δεκαημέρο χρειάζεται ψυχραιμία και σύνεση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Θέλετε να νιώσετε ασφάλεια και αυτό το νέο φεγγάρι σας βοηθάει να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά ,  να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να φυτέψετε τη νέα σπορά. Τολμήστε να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει!
ΙΧΘΥΕΣ  ΉΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ στο δικό σας ζώδιο και όλα τα φώτα είναι πάνω σας! Χρόνια πολλά στους Ιχθύες για τα γενέθλιά σας, ιδιαίτερα όσοι έχετε γενέθλια κοντά στις 17 Μαρτίου, θα έχετε μια ολόκληρη γενεθλιακή χρονιά να σηματοδοτείται από αυτό το νέο φεγγάρι . Κάτι καινούριο θα γεννηθεί στην ζωή σας μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας και θα σας φέρει χαρά. Βέβαια αυτές τις μέρες ίσως να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συναισθηματικά φορτισμένοι.   
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Από τις 17 Μαρτίου αλλά και μέχρι τις 17 Μαΐου όπως και τον Ιούλιο  η ένταση στις σχέσεις μεταξύ των χωρών χτυπάει κόκκινο. Εστίες πολέμου και τρομοκρατίας δυστυχώς αναζοπυρώνονται. Το ωροσκόπιο της χώρας μας βρίσκεται στο μάτι του Κυκλώνα το ίδιο και η κυβέρνηση. Αν δεν γίνουν προσεχτικοί χειρισμοί η σταθερότητα της κυβέρνησης και της χώρας θα κινδυνεύσει σοβαρότατα. Μόνο η ψυχραιμία και η πρόληψη μπορεί να σώσουν τις έκρυθμες καταστάσεις.
Το προσωπικό σου ωροσκόπιο είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *