Δελτίο αστρολογικών φαινομένων για την Πανσέληνο του Μαρτίου

Avatar photo Mari Giova 10/03/2017

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui  
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada

τηλ. 693.2081799            
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba
Mariastrologia.blogspot.com

“Το μελαγχολικό φεγγάρι του Μάρτη”

Τα καλά νέα είναι οτι η περίοδος των εκλείψεων, τυπικά, τελειώνει με αυτήν την Πανσέληνο, στις 12 Μαρτίου, στις 22° της Παρθένου.  Τυπικά, γιατί μια έκλειψη ηλίου, όταν επηρεάζει ένα ωροσκόπιο με ακρίβεια,  όπως το ωροσκόπιο της χώρας μας ή το ωροσκόπιο ενός ατόμου, τότε η διάρκειά της μπορεί να επηρεάζει για έναν χρόνο.  Ωστόσο,  αυτό συμβαίνει ευτυχώς σπάνια και έτσι θα εστιάσουμε στο φαινόμενο της Πανσελήνου.

Τα άσχημα  νέα  είναι ότι αυτή η πανσέληνος ολοκληρώνει έναν δύσκολο κύκλο που ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου.  Λίγες μέρες πριν κ μετά τις 12, θα έχουμε μια μελαγχολία,  θα βλέπουμε τα πράγματα απαισιόδοξα και τα συναισθήματα μας θα είναι έντονα . Μοιάζει σαν το ολόγιομο φεγγάρι να’ναι ένας πολύ δυνατός μεγεθυντικός φακός, που έχει την ικανότητα να διεισδύει πολύ βαθιά μέσα μας και αυτό κάποιες φορές πληγώνει εμάς ή τους ανθρώπους που αγαπάμε . Αυτές οι μέρες μοιάζουν με την βροχή, μας μελαγχολεί αλλά πάντα μετά όλα δείχνουν πιο διαυγή , πιο καθάρια ….

Οι μέρες αυτές, λοιπόν, θα είναι έτσι, κάποιους θα τους φορτίζουν, άλλους θα τους πληγώνουν . Θα υπάρχει μια τάση να κρίνουμε αυστηρά και να πληγώνουμε ή να πληγωνομαστε.  Μπορούμε όμως να αντισταθούμε , να μην μεγενθύνουμε αυτά που μας χωρίζουν αλλά να σταθούμε σε αυτά που αντέχουν στο μαζί, στο εμείς . Αποκαλύψεις μυστικών και σκανδάλων , διλήμματα ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα, ένταση και ξεκαθαρίσματα.

Ιδιαίτερα επηρεάζονται από το φαινόμενο της πανσελήνου, Παρθένοι και Ιχύες, Δίδυμοι και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, συγχωρήστε τον εαυτό σας κ τους άλλους .
Καρκίνοι και Λέοντες πάντα επηρεάζεστε από το φαινόμενο της Πανσελήνου μην παλεύετε,  ενωθείτε.
Κριοί και Υδροχόοι συμβιβαστειτε με τα μηνύματα του πεπρωμένου .
Ταύροι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί χρησιμοποιήστε την δύναμη που θα έχετε δημιουργικά .
Ζυγοί πάρτε δύναμη από την φύση ,την τέχνη ή την πίστη σας.  Προστατεύστε
την υγεία ή τα μυστικά σας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *