Δελτίο αστρολογικών φαινομένων για τη Νέα Σελήνη Μαρτίου

Avatar photo Mari Giova 27/03/2017
Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada
τηλ. 693.2081799
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba
Mariastrologia.blogspot.com


Το νέο φεγγάρι, επιτέλους, έρχεται με τη δροσιά της Άνοιξης στις 28 Μαρτίου και στην 7ημοίρα του παρορμητικού Κριού. Πάντα το φαινόμενο της νέας Σελήνης  σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου! Η επιρροή του είναι πολύ έντονη 2 μέρες πριν και μετά την 28ηΜαρτίου αλλά  ο νέος σπόρος που φυτεύεται σε κάθε νεά σελήνη, ευδοκιμεί και βλασταίνει μέχρι την επόμενη πανσέληνο στις 11 Απριλίου. Ας είμαστε έτοιμοι, λοιπόν,  να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο για να το δούμε να ολοκληρώνεται τον Απρίλη. Μάλιστα από τα παλιά χρόνια, όταν ήθελαν να δουν κάτι να μεγαλώνει και να πολλαπλασιάζεται, περίμεναν να το ξεκινήσουν τις δύο εβδομάδες από το νέο φεγγάρι ως την πανσέληνο.


 Τι σημαίνει για όλα τα ζώδια το νέο φεγγάρι από τις 28 Μαρτίου ~11 Απριλίου 
ΚΡΙΟΣ   Χρόνια πολλά δυναμικοί Κριοί. Το φαινόμενο της Νέας Σελήνης  πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεάσει για μια ‘γενεθλιακή’ χρονιά όσους Κριούς έχουν τα γενέλιά τους από 27,28 και 29 Μαρτίου, φέρνοντας κάτι νέο στη ζωή τους. Επιπλέον όλοι θα έχετε ανασφάλειες είτε συναισθηματικές είτε οικονομικές.
ΤΑΥΡΟΣ   Για σας πεισματάρικα Ταυράκια, η νέα σελήνη σημαίνει ένα ισχυρό παρασκήνιο που ακόμα δεν γνωρίζετε αλλά θα μάθετε μετά τις 20 Απριλίου. Προστατευτείτε όσο μπορείτε από μυστικούς εχθρούς και διαφυλάξτε τα μυστικά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ  Ευτυχώς για σας, η νέα σελήνη από τον Κριό είναι στον τομέα των φίλων, ομάδων και συλλόγων και σας δείχνει ότι μπορείτε να κυνηγήσετε στόχους και όνειρα. Τολμήστε!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Το νέο φεγγάρι σας επηρεάζει ιδαίτερα, μια και η Σελήνη είναι ο δικός σας πλανήτης. Η ενέργειά του τονίζει θέματα καριέρας. Προσπαθήστε πολύ στη δουλειά σας και κυνηγήστε νέα δεδομένα και στόχους αλλά προσέξτε να κρατήσετε την ηρεμία σας.
ΛΕΩΝ    Αυτή η νέα σελήνη για σας είναι πολύ τυχερή και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεστε μια ανάσα μια και ο Άρης σας προκαλεί νεύρα και εντάσεις. Το φεγγάρι σας κλείνει το μάτι για να ταξιδέψετε, να έρθετε σε επαφή με μακρινούς συγγενείς ή  ξένους και εξωτερικό, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας αλλά και να πετύχετε μακρινούς στόχους ή νομικές υποθέσεις.
ΠΑΡΘΈΝΟΣ   Η νέα σελήνη σημαίνει προσπάθεια εξυγίανσης στον βαθύτερο ψυχισμό σας, σε μυστικά καλά κρυμμένα ή σε οικονομικά ζητήματα που εμπλέκονται άλλοι ή ιδρύματα και οργανισμοί. Ξεριζώστε φόβους και ανασφάλειες και φροντίστε τις πληγές σας. Ο,τι συμβεί θα έχει την σφραγίδα του πεπρωμένου.
ΖΥΓΟΣ   Γοητευτικοί εκπρόσωποι της Αφροδίτης το φαινόμενο της νέας σελήνης πραγματοποιείται στον τομέα του γάμου ή των συνεργατών σας. Μέχρι την επόμενη πανσέληνο λοιπόν στις 11 Απριλίου δώστε την προσοχή σας στο σύντροφο ή τον συνεργάτη σας και ανανεώστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, για να νιώσετε περισσότερο ολοκληρωμένοι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Μαγνητικοί Σκορπιοί το νέο φεγγάρι θα φωτίσει για σας μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σας. Ένα αεράκι φυσάει στον τομέα της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης ή της εργασίας. Η καθημερινότητα σας μπορεί να βελτιωθεί, αν υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής είτε αυτό σημαίνει ένα νέο πρόγραμμα διατροφής είτε κάποιο σπορ ή χόμπι, είτε νέους στόχους στην δουλειά.
ΤΟΞΟΤΗΣ      Αέρας δημιουργίας και ανανέωσης στην προσωπική σας ζωή! Τα παιδιά, ένας έρωτας, μια επιχείρηση  ή ένα χόμπι σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Απόλαυστε την εύνοια της τύχης ιδαίτερα οι γεννημένοι τον Νοέμβριο. Οι Τοξότες των τελευταίων ημερών υπομονή και σύνεση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   Εστιαστείτε στα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ανανεώστε τον χώρο σας και φροντίστε αγαπημένα πρόσωπα ιδιαίτερα τους γονείς σας για να μην κάνουν παράπονα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Στο φουλ θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων ή ταξιδιών. Κάντε ένα καλό σέρβις στο αυτοκίνητο ή τις συσκευές σας και εξορμήστε σε επισκέψεις και προορισμούς έστω και κοντινούς που ανανεώνουν την διάθεση και τη ψυχολογία σας. Με τον Άρη στον Ταύρο προσέξτε εντάσεις ή κρυολογήματα.
ΙΧΘΥΕΣ   Θέλετε να νιώσετε ασφάλεια και αυτό το νέο φεγγάρι σας βοηθάει να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά ,  να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να φυτέψετε τη νέα σπορά. Τολμήστε να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει!
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Η Νέα Σελήνη στον Άρη προκαλεί τις αρχηγικές τάσεις των ηγετών και γεννάει έριδες και ανταγωνισμούς στο διεθνές σκηνικό. Η Βρετανία εκπροσωπείται από το ζώδιο του Κριού και περιμένουμε να δούμε ένα νέο ξεκίνημα που δεν θα υπολογίζει τους άλλους.
Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα σηματοδοτεί δυνατές συγκρούσεις μεταξύ εκπροσώπων του νόμου και αδίστακτων συμφερόντων , όπως έχουμε ήδη αναφέρει στο πλανητικό υστερόγραφο του Μαρτίου. Η Δικαιοσύνη θα πληγεί όχι μόνο στην Ελλάδα. Σκάνδαλα και συγκρούσεις οδηγούν σε αδιέξοδα. Οι συμφωνίες σπάνε και το πρόβλημα των μεταναστών διογκώνεται χωρίς λύση. Το παρακράτος δείχνει την ανελέητη δύναμή του. Σημαντικοί ηγέτες κινδυνεύουν ιδαίτερα από τις 7 έως τις 15 Απριλίου.  
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
 Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

 Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *