Δελτίο αστρολογικών φαινομένων Μαρτίου

Avatar photo Mari Giova 01/03/2017
Μάρι Γιόβα 
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui    


Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada


τηλ. 693.2081799              
FB mari.gioba
Mariastrologia.blogspot.com 

Μάρτης, ένας μήνας σημαντικών αλλαγών.

Καλό μήνα και πραγματικά πώς να μην είναι όμορφος ο πρώτος μήνας της Άνοιξης;!
Ο Μάρτιος μπαίνει δυναμικά και επεισοδιακά και κάπως έτσι τελειώνει… οι πρώτες μέρες, μέχρι τις 5,  είναι απατηλές για κάποιους και έκρυθμες για άλλους. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε την διπλωματία και την λογική για να εξισορροπήσουμε τις πλανητικές τάσεις.

Στην απλή καθημερινότητα το φαινόμενο που θα μας επηρεάσει είναι η Αφροδίτη από τον Κριό, σε φαινόμενη ανάδρομη τροχιά από τις 4 Μαρτίου ως και τις 15 Απριλίου.
Τι σημαίνει αυτό για όλα τα ζώδια; 

Γενικά η ανάδρομη τροχιά της Αφροδίτης διαρκεί περίπου 6 βδομάδες και φέρνει παλιές σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και οικονομικές στο τώρα για επανασύνδεση ή  επαναδιαπραγμάτευση. Αν κάποιος δεσμευτεί σε προσωπική σχέση ή συνεργασία κατά τη διάρκεια του φαινομένου της ανάδρομης αφροδίτης, το πιο πιθανό είναι μετά από λίγο καιρό να μετανιώσει ή να επανεξετάσει τη σχέση ή την συμφωνία. Το παρελθόν που δεν έχει τελειώσει βαθιά μέσα μας ξαναζωντανεύει, για να κλείσει ένας κύκλος αυτογνωσίας, εμπειριών και συναισθημάτων. Προσέξτε τα μπερδέματα και αν αφεθείτε σε έντονα συναισθήματα μην επενδύετε στο για πάντα. Ζήστε τη στιγμή, αν σας αρέσει το ρίσκο και το πάθος αλλά να ξέρετε πως το παιχνίδι με την φωτιά είναι επικίνδυνο…
 ΚΡΙΟΣ    Πρωταγωνιστές του Μάρτη, ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 20/3 έως και 4/4, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο,  και να σας χαρίζει γοητεία, φλερτ και ερωτικά μπερδέματα, αναθεώρηση και επανεξέταση των διαπροσωπικών σχέσεων ή συνεργασιών σας! Μην βιαστείτε να ρισκάρετε ή να δεσμευτείτε αυτόν τον μήνα, ελοχεύει ο κίνδυνος να μετανιώσετε για τις επιλογές σας. Μέχρι τις 9 του μήνα, ο Άρης προκαλεί ένταση και αναποδιές στους Κριούς που είναι γεννημένοι μετά τις 11 Απρίλη.
ΤΑΥΡΟΣ    Γλυκά Ταυράκια, η Αφροδίτη είναι ο δικός σας πλανήτης και σίγουρα η ανάδρομη τροχιά της σας μπερδεύει και σας γυρίζει πίσω σε παλιές υποθέσεις, που για κάποιο λόγο δεν θέλετε να αποκαλύψετε στους άλλους. Κρατάτε μυστικά ή κάποιοι γύρω σας κινούνται στο παρασκήνιο. Προστατεύστε τα θέλω σας από αδιάκριτα βλέμματα και περιμένετε τα μέσα Απρίλη, για να καταλάβετε την πραγματικότητα στις αληθινές της διαστάσεις. Μέχρι τις 9 ένα πιο ήσυχο διάστημα, ενώ από τις 10 ο Άρης βάζει φωτιά στην καθημερινότητά σας και φορτίζει την διάθεσή σας!
ΔΙΔΥΜΟΙ   Ευέλικτα παιδιά του Ερμή, η αλήθεια είναι πως τελευταία δεν ήταν όλα εύκολα για σας, ειδικά οι γεννημένοι τον Μάιο μέχρι αρχές Ιούνη αλλά  και όσοι ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας περνάτε από σκοπέλους, παγίδες ή ξεκαθαρίσματα. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν και κάποιοι ειδικά του δευτέρου δεκαημέρου που είστε πολύ καλύτερα. Οι ταλαιπωρημένοι κάντε υπομονή μέχρι τις 4 Μαρτίου που οι ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις και παγίδες καιροφυλαχτούν αλλά και στην πανσέληνο της 12ης μαρτίου λίγες μέρες πριν και μετά. Σας αποζημιώνουν  δυο θετικές μέρες για σας στις 7 και 8!  Μετά τις 13 το ομιχλώδες τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει και η καθημερινότητα σας να βελτιώνεται καθώς η σκέψη σας και οι κινήσεις σας θα είναι πολύ πιο εύστοχες. Η επικοινωνία σας με ανθρώπους από το παρελθόν ή το περιβάλλον σας θα είναι ευχάριστη και πιθανόν θα κρύβει εκπλήξεις. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα Καρκινάκια, όσοι είστε από τις 8 ως τις 18 Ιουλίου έχετε περάσει ή θα περάσετε πολλές ανατροπές αλλά η αντοχή σας είναι πραγματικά μεγάλη! Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και πιστέψτε με, όταν σας λέω πως θα έρθουν πιο όμορφες μέρες. Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου τουλάχιστον μέχρι τις 9 Μαρτίου, να ρίξουν τους τόνους και να προσπαθήσουν να βγάλουν την ένταση με γυμναστική και έντονη δραστηριότητα. Μετά τις 10 η ένταση μειώνεται για τους περισσότερους και μπορούν να αφοσιωθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς ή των κοινωνικών εκδηλώσεων. Κάποιοι από σας πιθανόν να βρούν κάποιον παλιό έρωτα στον χώρο της δουλειάς ή σε μια φιλική εκδήλωση. 
ΛΕΩΝ   Ο Μάρτιος για σας είναι ένας μήνας που χρειάζεστε, για να ανασυνταχτείτε και να επανέλθετε δυναμικοί! Πολλοί από σας θα θελήσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι, κυριολεκτικά ή μεταφορικά,  που ονειρεύεστε από παλιά, άλλοι πάλι θα ασχοληθείτε με ανθρώπους που είχατε απομακρυνθεί και κάποιοι θα θελήσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Όλοι όμως, θα γοητεύσετε τους γύρω σας και θα βάλετε υψηλούς στόχους. Ο χώρος της δουλειάς ή των κοινωνικών υποχρεώσεων, μετά τις 10 Μαρτίου θα αρχίσει σιγά σιγά να σας πιέζει με τις απαιτήσεις του. 
ΠΑΡΘΈΝΟΣ   Κάντε υπομονή μέχρι την μαρτιάτικη πανσέληνο στις 12  και θα δείτε σιγά σιγά να αλλάζει το σκηνικό, που σας ταλαιπώρησε τον προηγούμενο μήνα των εκλείψεων. Ο Άρης από τον φιλικό Ταύρο, θα σας δίνει δύναμη και θάρρος, να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει χωρίς βέβαια να υπόσχεται θαύματα. Ο οικονομικός τομέας σίγουρα θα σας απασχολήσει, ιδιαίτερα αν αφορά οικονομικές πηγές που αφορούν και άλλους είτε αυτοί είναι πρόσωπα είτε είναι τράπεζες, εφορία ή δημόσια ταμεία. Τα ταξίδια, το εξωτερικό ή νομικά ζητήματα είναι η εποχή μετά τις 10, που μπορείτε να βρείτε θετική διέξοδο ή στήριξη. 
ΖΥΓΟΣ    Ανήκετε σε αυτούς, που η ανάδρομη παρεία της Αφροδίτης θα τους επηρεάσει κι αυτό γιατί η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας και αυτή τη φορά είναι ακριβώς απεναντί σας, στον Κριό. Αυτή η θέση του δικού σας πλανήτη σας μπερδεύει και σας καλεί, να αναθεωρήσετε τις μακροχρόνιες προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης σας θα σας απασχολήσει με την συμπεριφορά του ή μπορεί κάποιος σημαντικός άνθρωπος για σας,να μετανιώσει και να αλλάξει διάθεση απεναντί σας αναστατώνοντας τις τόσο σημαντικές ισορροπίες σας. Ηρεμήστε, όλα θα ξεκαθαρίσουν τον επόμενο μήνα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ    Για σας τους Σκορπιούς, ο Μάρτιος είναι ένας καλύτερος μήνας από πολλές απόψεις. Ο Ερμής μέχρι τις 13 ευνοεί την επικοινωνία αλλά και τις ευχάριστες διαδρομές ιδαίτερα με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ήλιος μέχρι τις 19 τονίζει την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας και γλυκαίνει την προσωπική σας ζωή. Οι ελεύθεροι μπορείτε να αφεθείτε στο κυνήγι του Έρωτα. Οι  Σκορπιοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου, από τις 10 του Μάρτη, πρέπει να προσέχετε πιο πολύ τον γάμο ή μια επαγγελματική σας συνεργασία, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι φορτισμένη και οι αντοχές των άλλων μειωμένες. Εκτονωθείτε με άσκηση και δραστηριότητα. Τέλος στο δεύτερο μισό του μήνα φυλάξτε μυστικά σας απόαδιάκριτα βλέμματα και σχόλια του περιβάλλοντος σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ    Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης για σας είναι ένας μήνας αλλαγών, εκπλήξεων και απρόσμενων ανατροπών. Ο Δίας, δικός σας πλανήτης συγκρούεται με δύο ”τιτάνες” του ζωδιακού, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που σας ζητάνε μεγάλες αλλαγές. Ακολουθήστε την ροή των γεγονότων χωρίς αντίδραση ή αντίσταση αλλιώς οι συνέπειες θα είναι πιο σκληρές. Η Αφροδίτη  αλλά και ο Ερμής με τον Ήλιο σας χαρίζουν έντονες στιγμές στον έρωτα αλλά και σας μπερδεύουν γλυκά φέρνοντας αγάπες του παρελθότος ξανά στο προσκήνιο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    Ο Μάρτιος για σας είναι ένας σύνθετος μήνας με κάποιες γλυκές στιγμές ιδιαίτερα κοντά στην Πανσέληνο στις 12, που φωτίζει μακρινούς στόχους, ταξίδια, σπουδές ή νομικά θέματα. Ο τομέας της υγείας είναι εδώ και πολύ καιρό επιβαρυμένος και χρειάζεται φροντίδα για σας ή για δικούς σας ανθρώπους. Οι γεννημένοι από 7 ως 14 Ιανουαρίου περιμένετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Ευτυχώς ο Άρης από τις 10 Μαρτίου σας δίνει θετική ενέργεια, δύναμη και θάρρος στην προσωπική σας ζωή αλλά και έναν αέρα δημιουργίας και γοητείας!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ     Ο δικός σας πλανήτης, ο Ουρανός ανοίγει με ανατροπές και αλλαγές τον μήνα αλλά εσείς προχωράτε δυναμικά. Η επικοινωνία είναι πολύ έντονη και οι διαδρομές, οι επισκέψεις και τα ταξιδάκια είναι στο φουλ τους! Μήπως να πάρετε μια ανάσα και να αναθεωρήσετε τις σκέψεις ή τις αποφάσεις σας;  Πιθανόν ο Μάρτης να σας φέρει στο δρόμο σας και ανθρώπους που είχατε ξεχάσει στο χτες και σίγουρα  θα΄ναι μια ευχάριστη έκπληξη. Στο δεύτερο μισό του μήνα, οι πλανήτες είναι πολύ πιο ευνοικοί με λίγη καλή προσπάθεια και από σας.  Συν Αθηνά και χείρα κίνει! Από την άλλη, ο πλανήτης της δράσης αλλά και της έντασης, από τις 10 και μετά, φορτίζει τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.
 ΙΧΘΥΕΣ     ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ γλυκά και ονειροπόλα ψαράκια!! Ο Ήλιος και ο Ερμής μέχρι τις 19 Μαρτίου σας δίνουν φως και δύναμη αλλά και ευελιξία στην επικοινωνία σας. Μικρές διαδρομές σας αναζωογονούν και οι σκέψεις σας κατακλύζουν.  Αν κάποιοι σας οφείλουν, είναι η κατάλληλη εποχή να ζητήσετε και θα πάρετε, προσέξτε μόνο τα περιττά έξοδα, γιατί είστε επιρρεπείς σε σπατάλες. Μετά τις 10 Μαρτίου, ο Άρης με λίγη προσπάθεια και από σας, σας δίνει δύναμη και αν ανοιχτείτε επικοινωνιακά, θα βρείτε ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν.
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ
 Ο πρώτος μήνα ςτης  Άνοιξης αποτελεί συνέχεια της τελευταίας έκλειψης του Φεβρουαρίου που επηρεάζει τα γεγονότα στην χώρα μας με τα γειτονικά κράτη, την Ευρώπη αλλά και τις  παγκόσμιες ισορροπίες. Ο θαλάσσιος χώρος παραμένει επικίνδυνος,  όπως έχει γραφτεί από τον Φεβρουάριο. 
Ο Δίας , πλανήτης της δικαιοσύνης και του Νόμου, της διπλωματίας των κρατών και των μεγάλων αξιών, θα δεχτεί τα πυρά του Ουρανού, πλανήτη των απρόβλεπτων ανατροπών  αλλά και του Πλούτωνα που μεταμορφώνει το συλλογικό ασυνείδητο . Οι σχέσεις και οι συμμαχίες μεταξύ κρατών και οργανισμών θα κλονιστούν από εγωπαθείς  ηγέτες. Το Εμείς θα λαβωθεί από το Εγώ με απρόβλεπτες αλλαγές  μέσα από όψεις που θα επηρεάζουν και τον Απρίλιο την διεθνή τάξη. Όψεις που στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, σηματοδοτούν ανατροπή νομικών συστημάτων, κατάλυση της δικαιοσύνης και ενισχύουν φασιστικές συμπεριφορές κρατών και ηγετών τους.


Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *