Δελτίο αστρολογικών φαινομένων για την ολική έκλειψη Ηλίου

Avatar photo Mari Giova 21/08/2017
Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada 

τηλ.6932081799                 

mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba

Πρόταση της έκλειψης Ηλίου:
” Μεταμόρφωση και αναγέννηση μέσα από μεγάλες αλλαγές…”

Το φαινόμενο της ολικής έκλειψης Ηλίου, σίγουρα δεν είναι πρωτοφανές από τα αρχαία ακόμα χρόνια οι άνθρωποι παρατηρούσαν τις εκλείψεις και υπάρχουν πολλές αναφορές σε αρχαία ελληνικά κείμενα, όπως στην Οδύσσεια του Ομήρου αναφέρεται πως την 16η Απριλίου του 1.178 π.Χ.:
” … και ο ήλιος χάθηκε μέσα στον Ουρανό και μια ανίερη ομίχλη κάλυψε τα πάντα”. Οδύσσεια Ομήρου

 Αλλά και ο αρχαίος ποιητής Αρχίλοχος έγραφε για την ολική έκλειψη ηλίου της 6ης Απριλίου 585 π.Χ. :

Ο Δίας , ο πατέρας των Ολύμπιων Θεών , μετέτρεψε τη μέρα σε νύχτα κρύβοντας το φως του απαστράπτοντος ηλίου και βαθύς φόβος κυρίευσε τους ανθρώπους”. 

Από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας έχουν γραφτεί πλήθος επιστημονικών και αστρολογικών παρατηρήσεων.  Τότε οι εκλείψεις συμβόλιζαν κακούς οιωνούς και μάλιστα οι ολικές εκλείψεις ηλίου αφορούσαν τους βασιλείς. Έχει παρατηρηθεί ιστορικά πως πριν την γέννηση μεγάλων ηγετών, όπως του Μέγα Αλέξανδρου είχε πραγματοποιηθεί ολική έκλειψη Ηλίου που ήταν ορατή από τις χώρες που κατέκτησε!  Όπως μου αρέσει να λέω…Στο σύμπαν υπάρχει η ειμαρμένη σαν μεταξωτή κλωστή, να δείχνει στον άνθρωπο το μονοπάτι του στη γη.

Σήμερα το μονοπάτι της σκιάς του Ήλιου θα καλύψει με σκοτάδι τον Ειρηνικό ωκεανό, θα διασχίσει το κέντρο των ΗΠΑ από το Όρεγκον ως την Ν.Καρολίνα και θα καταλήξει στον Ατλαντικό

Το φαινόμενο των εκλείψεων συμβαίνει κάθε 6 μήνες, όπου συνήθως πραγματοποιούνται δυο εκλείψεις ή κάποιες φορές και τρεις. Ενώ το φαινόμενο της ολικής έκλειψης ηλίου είναι πιο σπάνιο μια και συμβαίνει περίπου κάθε 18 μήνες. Η προηγούμενη ολική ηλιακή έκλειψη είχε γίνει την 1η Σεπτεμβρίου του 2016 και ορατή  στην χώρα μας το 2006 στο Καστελόριζο. Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η φρενίτιδα που έχει  πιάσει την Αμερική είναι κάπως τραβηγμένη, αν και στις ΗΠΑ είχε ξαναγίνει παρόμοιο φαινόμενο το 1979 και θα ξαναγίνει το 2024.

Η ολική έκλειψη Ηλίου της 21ης Αυγούστου 2017 πραγματοποιείται στις 28 μοίρες και 53′ του Λέοντα, στις 21.25, 21.30 ώρα Ελλάδας και επηρεάζει από τις 7 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου τουλάχιστον, ενώ η διάρκεια του φαινομένου είναι 2 λεπτά και 40” ,άρα όσοι επηρεάζονται σε ακρίβεια 1μοίρας σε προσωπικό τους πλανήτη από την έκλειψη Ηλίου, θα έχουν μεγάλες αλλάγές στην ζωή τους θετικές ή αρνητικές ανάλογα με την προσωπική τους ημερομηνία γέννησης, για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.  

Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι τα σταθερά ζώδια των τελευταίων ημερών, δηλαδή οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί κοντά στις 16 με 20 Μαΐου, οι Λέοντες που έχουν γενέθλια από 18~22 Αυγούστου, οι Σκορπιοί από 17 ως 21 Νοεμβρίου και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 14 και 18 Φεβρουαρίου.

Επίσης θα επηρεαστούν και τα μεταβλητά ζώδια των πρώτων ημερών δηλ. Δίδυμοι κοντά στις 21 ως 23 Μαΐου,  Παρθένοι που γεννήθηκαν μεταξύ 23 και 26 Αυγούστου, Τοξότες γεννημένοι 22 με 24 Νοεμβρίου και Ιχθείς κοντά στις  19 με 22 Φεβρουαρίου. 
Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο τους ή προσωπικό τους πλανήτη σε αυτές τις ζωδιακές μοίρες πρέπει να περιμένουν το επόμενο διάστημα ή και για μήνες σημαντικές αλλαγές και αποφάσεις για την ζωή τους. Μετά τις 5 Σεπτέμβρη θα αναθεωρήσουν, θα αλλάξουν απόφαση ή γνώμη και θα χαράξουν νέα πορεία.

Οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι , Ζυγοί και Αιγόκεροι αν δεν έχετε πλανήτη στις μοίρες της έκλειψης στο προσωπικό σας ωροσκόπιο ,τότε ευτυχώς δεν επηρεάζεστε από την έκλειψη αλλά λόγω μιας δυσαρμονικής όψης της Αφροδίτης με τον Δία και Ουρανό μέχρι τις 25 Αυγούστου, καλό θα ήταν να προσέξετε ό,τι αξίζει για σας , τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. 

Όσοι θέλετε να μάθετε, αν η έκλειψη ηλίου σας επηρεάζει επικοινωνήστε μαζί μου δωρεάν στα στοιχεία που γράφω στην επικεφαλίδα του άρθρου μου με μήνυμα ή τηλ. ή στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Fb:

Πλανητικό Υστερόγραφο
(Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου και με νέα στοιχεία)
Οι εκλείψεις που η διάρκειά τους εκτείνεται ως και τις 9 Σεπτέμβρη πάντα ακολουθούνται από ακραία γεωφυσικά φαινόμενα .
Η θέση ή η ζωή ενός  σημαντικού ηγέτη θα απειληθεί λόγω της έκλειψης όχι μόνο αυτήν την περίοδο αλλά και για τον επόμενο χρόνο. Η Αμερική και ο Τράμπ θα μπούν σε αναπάντεχες αλλαγές και κινδύνους μια και η έκλειψη είναι πλήρως ορατή σε ένα μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ. 
Ο Θεσμός της βασιλείας θα κλονιστεί σοβαρά τον επόμενο χρόνο.

”Η περίοδος που ακολουθεί από τις 23 Ιουλίου μέχρι και όλο τον  Αύγουστο και τις 9 Σεπτέμβρη δεν θα είναι εύκολη. Ακραία γεωφυσικά φαινόμενα και σεισμοί μεγάλου μεγέθους ιδιαίτερα στον θαλάσσιο χώρο. Η Αμερική και Τραμπ , όπως έχουμε ξαναγράψει θα δοκιμαστούν και όχι μόνο αυτόν τον μήνα. Ηγέτες που θα προκαλέσουν με τις εγωμανείς, ιδιοτελείς και φιλοπολεμικές τους ενέργειες θα κριθούν αυστηρά από τον Νόμο ή την διεθνή κοινότητα αλλά και εκπρόσωποι του Νόμου ή θρησκευτικοί ηγέτες πλήττονται από παρακρατικά συμφέροντα.
Η σταθερότητα κλονίζεται μέσα από σκάνδαλα, φανατισμό και βία.
Ο θαλάσσιος χώρος ιδιαίτερα στην Ελλάδα -όπως εδώ και μήνες είχαμε δημοσιεύσει- αλλά όχι μόνο, παραμένει επικίνδυνος για μεγάλους σεισμούς και σοβαρότατο κίνδυνο δυστυχήματος ή μόλυνσης.
Θρησκευτική βία και φανατισμός. Σοβαρές εκρήξεις. Έντονο το πρόβλημα πυρκαγιών στην χώρα μας και στο παγκόσμιο σκηνικό. Τα αέρια, το πετρέλαιο και ο χρυσός στο κυνήγι συμφερόντων, έντασης και σοβαρών κινδύνων.
Θαλάσσιο και εναέριο δυστύχημα ή σκληρή συμπλοκή. Η φύση και η ενέργεια του σύμπαντος απαιτούν από εμάς σοφία και σεβασμό. δυστυχώς οι αλλαγές θα είναι επώδυνες. Η σύνεση και η ανθρωπιά δοκιμάζονται.” 
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *