Δελτίο αστρολογικών φαινομένων για τον Απρίλιο

Avatar photo Mari Giova 01/04/2017
Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada
τηλ. 693.2081799
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba
Mariastrologia.blogspot.com
Απρίλιος 2017, Μήνας καρμικός και μεταβατικός, μήνας ανασκόπησης και προετοιμασίας.

     Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που μοιάζει με μια γέφυρα, ενώνοντας τα γεγονότα που ξεκίνησαν τον Μάρτιο με αυτά που είναι να πραγματοποιηθούν τον Μάιο. Αυτον το μήνα όλα θα μοιάζουν πιο αργά σχεδόν στατικά και εμείς οι ίδιοι θα είμαστε πιο παθητικοί και δεκτικοί. Αυτό θα απορρέει  από την ανάδρομη κίνηση πολλών ταυτόχρονα πλανητών, ενός πλανητικού φαινομένου αρκετά σπάνιου.
      Οι πλανήτες που είναι ή θα γίνουν ανάδρομοι κατά τη διάρκεια του μήνα είναι ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας και των ταξιδιών, η Αφροδίτη, πλανήτης της Αγάπης, του γάμου και των οικονομικών, ο Δίας πλανήτης του νόμου, του Συντάγματος και των εκπροσώπων του αλλά και των πολιτικών υποθέσεων, ο Κρόνος πλανήτης κάθε επιχείρησης αλλά και οργανισμού δείχνει την βασική δομή και την θεμελίωση ή την έλλειψή τους και τέλος ο Πλούτωνας που εκπροσωπεί τις πιο σκοτεινές δυνάμεις, την βία, την τρομοκρατία και το παρακράτος.
      Όλοι αυτοί οι πλανήτες εκπροσωπούν ζώδια και με την φαινόμενη ανάδρομη τροχιά τους θα επηρεάσουν την παγκόσμια τάξη αλλά και εμάς όλους σε προσωπικό επίπεδο. Η μοίρα θα σημαδέψει τα γεγονότα αυτού του μήνα. Τόσοι πολλοί ανάδρομοι πλανήτες, την ίδια χρονική περίοδο, σημαδεύουν την ροή της ενέργειας μοιάζοντας να γυρνάνε το ρουν της ιστορίας πίσω ή σαν ο χρόνος να παγώνει σε μια στιγμή.
            ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ;   
  Θα είμαστε όλοι περισσότερο δεκτικοί και παθητικοί και όλα τα ζώδια θα ήταν καλό να μιμηθούν ακριβώς αυτή την ‘οπισθόδρομη’ κίνηση. Να παγώσουμε τον χρόνο και να αναλογιστούμε το παρελθόν και τις καταστάσεις που δεν έχουν τελειώσει, να γυρίσουμε την προσοχή μας στα ξεχασμένα κομμάτια μας, να ξαναβρούμε τις χαμένες ελπίδες μας και να κλείσουμε την πόρτα σε ό,τι μας φόβιζε και το έχουμε ξεχάσει. Μπορούμε τώρα να ολοκληρώσουμε παλιές υποθέσεις, για να προετοιμάσουμε το νέο πάνω σε γερές βάσεις από τις 26 Απριλίου και τον επόμενο μήνα.
ΚΡΙΟΣ  Ευτυχώς οι περισσότεροι από σας δεν επηρεάζεστε τόσο από την  στασιμότητα των εξελίξεων. Θα αλλάξουν πολλά με δύσκολο τρόπο για όσους έχουν γενέθλια μεταξύ 6 και 16 Απριλίου.
ΤΑΥΡΟΣ   Η αφροδίτη δικός σας πλανήτης θα είναι ανάδρομη μέχρι τις 15 Απριλίου μέχρι τότε θα γυρνάτε στα παλιά και πιθανόν να είστε σε σύγχυση, περιμένετε το τελευταίο δεκαήμερο του Απρίλη για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε θα απογοητευτείτε από κάποιους αλλά τελικά θα δείτε ότι είστε καλύτερα έτσι.
ΔΙΔΥΜΟΙ   Ο Ερμής δικός πλανήτης ανάδρομος από τις 10 Απρίλη σας μπερδεύει και  βάζει τρικλοποδιά στις σκέψεις και τα θέλω σας. Η καθημερινότητά σας έχει καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα. Ανάδρομος είναι θα περάσει υπομονή.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Ευτυχώς για σας το μόνο δύσκολο φαινόμενο του μήνα  θα είναι από τις 6 έως τις 15 η επιρροή της πανσελήνου, που επηρεάζει κυρίως όσους είναι γεννημένοι 9-17 Ιουλίου.
ΛΕΩΝ    Λαμπερά Λιονταράκια ο Απρίλης είναι ένας μεταβατικός μήνας πιο δύσκολος μεταξύ 6-15 πιο όμορφος από τις 21 και μετά. Χαμογελάστε!
ΠΑΡΘΈΝΟΣ   Ο Ερμής είναι και δικός σας κυβερνήτης η σκέψη σας θα γυρίζει στα παλιά και δεν θα είναι ξεκάθαρη. Μην βιάζεστε να αποφασίσετε. Έχετε  μεγάλη δύναμη!
ΖΥΓΟΣ Η Αφροδίτη σαν δικός σας κυβερνήτης πλανήτης σας μπερδεύει ή σας βάζει τρικλοποδιά μέχρι τα μέσα του μήνα. Μετα αρχίζει το τοπίο να ξεκαθαρίζει αλλά πληγώνεστε ή πληγώνετε τους άλλους. Θα χαμογελάσετε πάλι στο τέλος του Απρίλη.   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Η πρώτη βδομάδα σας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη! Ο Πλούτωνας δικός σας κυρίαρχος πλανήτης θα γυρίσει σε ανάδρομη τροχιά στις 20 Απριλίου, λίγο πριν και για αρκετό διάστημα  μετά θα είστε σε στασιμότητα και σύγχυση. 
ΤΟΞΟΤΗΣ   Ο Δίας δικός σας πλανήτης είναι ανάδρομος εδώ και καιρό και από τον Μάρτιο δέχτηκε πολύ αρνητική επιρροή από δύο τιτάνες των πλανητών. Ο Απρίλης μέχρι τις 15 θυμίζει λίγο τις συνθήκες του Μαρτίου δύσκολος και αυστηρός. Σιγά σιγά όμως οι συνθήκες θα βελτιωθούν.  
Οι Τοξότες των τελευταίων ημερών υπομονή και σύνεση, θα ξεκαθαρίσουν πολλά με κόστος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   Ο Κρόνος και δικός σας πλανήτης γυρνάει ανάδρομος από την αρχή του Απρίλη προσπαθήστε να μην αποδιοργανωθείτε και προσέξτε το παρασκήνιο πίσω από την πλάτης σας αλλά και την υγεία σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Ανήκετε σε αυτά τα ζώδια με το λιγότερο κόστος. Μην κάνετε βιαστικές ή επιπόλαιες κινήσεις και  οι γεννημένοι 3οδεκαήμερο ρίξτε τους τόνους μέχρι τις 20 του Απρίλη. Μετά ποιος σας ποιάνει!
ΙΧΘΥΕΣ  Ανήκετε στους πιο τυχερούς του ζωδιακού με εξαίρεση τους ιχθείς των πέντε τελευταίων ημερών που βλέπουν τη ζωή τους να ξεκαθαρίζει με ακριβό αντίτιμο. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και βγείτε πάλι στην επιφάνεια.  

ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ. .. 
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Δημοσιευμένο στις 27 Μαρτίου
‘’Η Νέα Σελήνη στον Άρη προκαλεί τις αρχηγικές τάσεις των ηγετών και γεννάει έριδες και ανταγωνισμούς στο διεθνές σκηνικό. 
Η Βρετανία εκπροσωπείται από το ζώδιο του Κριού και περιμένουμε να δούμε ένα νέο ξεκίνημα που δεν θα υπολογίζει τους άλλους. (Σ.Σ.  ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΗΛ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 28 ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ  ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ)
(Σ.Σ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ)
 Οι συμφωνίες σπάνε . Το παρακράτος δείχνει την ανελέητη δύναμή του. Σημαντικοί ηγέτες κινδυνεύουν ιδαίτερα από τις 7 έως τις 15 Απριλίου.’’ 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ 1η ΜΑΡΤΊΟΥ
 Ο πρώτος μήνα ςτης  Άνοιξης αποτελεί συνέχεια της τελευταίας έκλειψης του Φεβρουαρίου που επηρεάζει τα γεγονότα στην χώρα μας με τα γειτονικά κράτη, την Ευρώπη … (ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΝΤ)
Ο Δίας , πλανήτης της δικαιοσύνης και του Νόμου, της διπλωματίας των κρατών και των μεγάλων αξιών, θα δεχτεί τα πυρά του Ουρανού, πλανήτη των απρόβλεπτων ανατροπών  αλλά και του Πλούτωνα που μεταμορφώνει το συλλογικό ασυνείδητο .(Σ.Σ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ) Οι σχέσεις και οι συμμαχίες μεταξύ κρατών και οργανισμών θα κλονιστούν από εγωπαθείς  ηγέτες. Το Εμείς θα λαβωθεί από το Εγώ με απρόβλεπτες αλλαγές  μέσα από όψεις που θα επηρεάζουν και τον Απρίλιο την διεθνή τάξη. Όψεις που στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, σηματοδοτούν ανατροπή νομικών συστημάτων, κατάλυση της δικαιοσύνης και ενισχύουν φασιστικές συμπεριφορές κρατών και ηγετών τους.( ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ )
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τον Απρίλιο ιδιαίτερα προς το τέλος Απρίλη αλλά και στις αρχές Μαΐου η Ελλάδα μας δυστυχώς, όπως και η κυβέρνηση θα περάσει τον χειρότερο μήνα του 2017!!! Η γειτονική Τουρκία θα προκαλέσει με σοβαρότατα επεισόδια την χώρα μας καθώς θα ενεργοποιηθεί η έκλειψη του Φεβρουαρίου που πάλι επηρέαζε πολύ αρνητικά την Ελλάδα.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο.ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. 
Διαβάστε το άρθρο αφιέρωμα στην χώρα μας που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο.
Στο εξωτερικό η Τουρκία θα αντιμετωπίσει μέχρι τις 20 Απριλίου μεγάλη βία και αναταραχή.
Η Μ. Βρετανία θα αρχίσει να βλέπει τις συνέπειες του Brexit και το κοινοβούλιό της θα αντιμετωπίσει σοβαρότατα εμπόδια. Τέλος Θα δοκιμαστεί η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και οι ΗΠΑ θα μπουν σε σοβαρές περιπέτειες .


Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
 Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

 Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *