ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Avatar photo Mari Giova 04/02/2017
 Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada

τηλ. 693.2081799
FB mari.gioba
Mariastrologia.blogspot.com 


Φεβρουάριος 2017, ’’Ο μήνας με τα δύο πρόσωπα…’’ 
Πρόταση του μήνα, Σκεφτείτε σε βάθος, πριν δράσετε !!
Ο δεύτερος μήνας του 17 ξεκινάει με ένταση και ανατροπές, για να χαμογελάσει αμυδρά με αλλαγές που θα αποδειχτούν αληθινές ευκαιρίες, μετά τις 5 και μέχρι τα μέσα Φλεβάρη.
Αντίθετα στο δεύτερο μισό του και όσο πλησιάζουμε προς τα τέλη του μήνα, πολλοί αλλά και η χώρα μας, θα εκπέμψουμε σήμα κινδύνου με απρόβλεπτες και διαβρωτικές συνέπειες μιας ακρώς επικίνδυνης πορείας…

Ο Φεβρουάριος περιλαμβάνει δύο εκλείψεις, μια σεληνιακή στις 11 που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου και μια ηλιακή έκλειψη στις 26 του μήνα, που γίνεται στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων. Και οι δύο εκλείψεις διαρκούν 15 μέρες πριν και 15 μετά από την ημερομηνία που πραγματοποιείται το φαινόμενό τους αλλά ενεργοποιούνται όπως και κάθε έκλειψη όταν περνάει ένας πλανήτης από το σημείο του ζωδιακού που έγινε το φαινόμενο της έκλειψης.(Είναι σαν να υπάρχει μια πληγή που κλείνει αλλά μπορεί να ξανανοίξει όταν δεχτεί μια ενέργεια.)
Η πρώτη έκλειψη δεν θα είναι αρνητική αλλά αντίθετα οι αλλαγές που θα επιφέρει θα είναι θετικές. Η δεύτερη όμως, θα είναι απατηλή, επικίνδυνη και διαβρωτική για πολλούς αλλά και για το ωροσκόπιο της Ελλάδας.
   

   

   Πλανητικό Υστερόγραφο.. Στο δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου, η τυφλή βία ξαναεμφανίζεται με σοβαρά δυστυχήματα, εκρήξεις, πολεμικές και τρομοκρατικές ενέργειες.
   Η Ελλάδα μας, που ανήκει στον παραδοσιακό Αιγόκερω, το δεύτερο δεκαπενθήμερο και όχι μόνο-η έκλειψη θα ενεργοποιηθεί πάλι στο τέλος Απριλίου, στις αρχές Μαΐου, 11~13 Ιουνίου, γύρω στις 12 Ιουλίου και όλο τον Αύγουστο-θα κινδυνέψει σοβαρότατα, οικονομικές συμφωνίες θα σπάσουν και ιδιαίτερα στον θαλλάσιο χώρο,θα γίνει ένα μεγάλο γεγονός που θα συνταράξει την αίσθηση ασφάλειας των Ελλήνων, μεγάλος σεισμός, δυστύχημα πλοίου, μετανάστες ή μήπως κάτι ακόμα πιο σοβαρό; το μυαλό όλων μας πάει στην πολεμοχαρή Τουρκία, που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός.θα συγκλονίσει την χώρα και τον λαό μας!   Η Τουρκία και ο ηγέτης της θα δοκιμαστεί από την πρώτη έκλειψη με επίκεντρο τις 7-15 του μήνα.
Οι καλοί οι καπετάνιοι στην φουρτούνα θα φανούν και ας ελπίσουμε πως η χώρα μας διαθέτει τους καλύτερους!!
Στο διεθνές στερέωμα, πολιτικοί και συμμαχίες περνάνε από 40 κύματα.

   Ζώδια και Ωροσκόποι για τον μήνα του Έρωτα


 Κριός Είστε οι πρωταγωνιστές αυτού του μήνα και όλα τα
βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Οι δύο αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης συναντιόνται στο ζώδιο σας και σας δίνουν εκτυφλωτικοί γοητεία, ομορφιά και λάμψη αλλά και πάθος και ένταση. Make love not war!!! Εκτονωθείτε χωρίς να ρισκάρετε. Από τις 17 Φλεβάρη και μετά χαμηλώστε ταχύτητα παντού, ρίξτε τους τόνους ειδικά οι γεννημένοι μετά τις 6 Απρίλη κάντε γιόγκα ή σπορ που θα εκτονώσουν την ένταση. Τις τελευταίες μέρες προσοχή στα ατυχήματα και τις ιώσεις.¨

 Ταύρος  Μυστικά και παρασκήνιο επιβαρύνουν την ψυχοσωματική σας
υγεία. Ηρεμήστε και διαφυλάξτε τη ζωή σας από αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια. Μυστικές σχέσεις. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε κοντά στην φύση. Αν κάνετε μια μυστική σχέση τον επόμενο μήνα θα μετανιώσετε ή θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. 

 Δίδυμοι  Φίλοι, σύλλογοι, ομάδες ή πολιτική σας καλούν κοντά τους.
Αποκτάτε νέα εδιαφέροντα και έντονες επιθυμίες. Με κάποιους φίλους θα έρθετε πολύ κοντά και με άλλους θα διασταυρώσετε τα ξίφη σας. Ο κυβερνήτης σας, Ερμής θα σας βοηθήσει με λαμπρές ιδέες στην επικοινωνία σας ή και σε κάποιο ταξιδάκι που τόσο αναζητάτε.
   
 Καρκίνος   Πολλή δουλειά αλλά και υποχρεώσεις κοινωνικές ή επαγγελματικές σας είναι μες το πρόγγραμμα. Προς το τέλος του μήνα, οι γεννημένοι μετά τις 7 Ιουλίου ρίξτε τους τόνους και προσέξτε ιδιαίτερα στην καριέρα ή σε μακρόχρονες σχέσεις και συνεργασίες. Η πρώτη έκλειψη γύρω στις 11 Φλεβάρη σας προκαλεί πολλές ανασφάλειες οικονομικές ή συναισθηματικές. Αντίθετα η ηλιακή έκλειψη προς τα τέλη του μήνα σας ταιριάζει και σας φορτίζει συναισθηματικά, ευαίσθητα καρκινάκια!! Λέων    Αν σκεφτείτε τι γίνετε γύρω σας φτηνά την γλυτώνετε. Ανήκετε στην ομάδα των πρωταγωνιστών και πως θα γινόταν αλλιώς άλλωστε! Είστε γεννημένοι να λάμπετε. Η Αφροδίτη και ο Άρης σας οδηγούν στα πιο μακρινά ονειρά σας αλλά μόνο αν ακούσετε τους χτύπους της καρδιάς και άλλων ανθρώπων. Είτε είστε έτοιμοι να ρισκάρετε και να αλλάξετε είτε όχι, οι αλλαγές είναι προ των πυλών και η πρώτη έκλειψη γίνετε στο δικό σας ζώδιο και σηματοδοτεί για όσους είναι γεννημένοι από 12 εως 18 Αυγούστου, ένα τέλος και μια αρχή.
Ευνοούνται ταξίδια, νομικά θέματα, σπουδές και μεγαλόπνοα σχέδια! Παρθένος Η προσοχή σας αυτό τον μήνα στρέφεται στα πιο βαθιά προσωπικά σας σχέδια, στην ψυχολογία σας, στα μυστικά και στα
οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν αφορούν και άλλους ή την εφορία. Μήπως να πάρετε τηλ. τον λογιστή σας ή έστω τον συνεργάτη σας οι επαγγελματίες; Οι κινήσεις σας είναι καλύτερα, να γίνουν πολύ πριν την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης στους Ιχθείς, δηλαδή πριν τα μέσα του μήνα, γιατί όσο πιο κοντά στις 26 προχωράτε, ειδικά οι γεννημένοι τον Αύγουστο, τόσο πιο πολλές παγίδες θα σας περιμένουν. Προσέξτε ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός…


 Ζυγός  Γοητευτικά παιδιά της Αφροδίτης ο ερωτισμός και η γοητεία σας παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια. Αν είστε δεσμευμένοι, μη ρισκάρετε και προσπαθήστε να τείνετε χέρι φιλίας στους άλλους που είναι στην ζωή σας, σαν συνεργάτες ή σαν σύντροφοι. Όσοι έχετε γεννηθεί μετά τις 8 Οκτωβρίου είστε στο επίκεντρο καταιγίδας. Αχ αυτοί οι άλλοι γιατί δεν σας καταλαβαίνουν; Ένα σπίρτο αρκεί για την έκρηξη. Δεν είναι οι  τελευταίες μέρες του μήνα, για να λύσετε τα προβλήματά σας στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αφήστε τις να περάσουν και ονειρευτείτε το ουράνιο τόξο που θα βγει όταν η καταιγίδα θα έχει κοπάσει. 


 Σκορπιός  Επίκεντρο του μήνα, η καθημερινότητα στην δουλειά και στην υγεία σας, βάλτε την γυμναστική στην ζωή σας και διώξτε το άγχος μακριά. Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν και νιώθετε ότι σε λίγο θα τελειώσει η υπομονή σας. Πιστέψτε με σας καταλαβαίνω αλλά κρατήστε τις δυνάμεις σας, γιατί η καριέρα σας μπορεί να έχει απαιτήσεις αλλά αν φανείτε δημιουργικοί και κυνηγήσετε τους στόχους σας θα ανεβείτε κοινωνικά ή επαγγελματικά. Όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 14 Νοέμβρη επηρεάζεστε πιο πολύ από την έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου. Χαμηλώστε ταχύτητα και κάντε προσεχτικούς ελιγμούς , για να μην βγείτε χαμένοι. Προσέξτε άντρες της οικογένειας. Χρειάζονται την αγάπη και το χαμόγελό σας, χαρίστε τους ό,τι χρειάζονται.


 Τοξότης  Τυχεροί και τώρα ακόμα! Αυτή η έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου σας κάνει πιο δημιουργικούς και η Αφροδίτη με τον Άρη ανεβάζουν την γοητεία σας. Προσέξτε λίγο τα φλερτ και οι γονείς τα παιδιά σας, θέλουν την προσοχή σας. Από τις 7ως τις 25 η επικοινωνία σας κυλάει πιο εύκολα αξιοποιήστε την! Κοντά στις 26 Φεβρουαρίου, οι Τοξότες του Νοέμβρη προσέχετε, παγίδες, εξαπατήσεις, θέματα σπιτιού και οικογένειας. Σας χρειάζονται.  


 Αιγόκερως Τώρα σε σας τι να πω;!! Κάντε υπομονή εντάσεις, άγχος, τρέξιμο και υποχρεώσεις. Άρης είναι θα περάσει.Τα πιο σημαντικά είναι καλύτερα να τα κυνηγήσετε το πρώτο μισό του μήνα, γιατί μετά τις 18 στο σπίτι ένας πανικός και οι δικοί σας θα μοιάζουν να μη σας καταλαβαίνουν τουλάχιστον για λίγο ακόμα. Πρέπει να περάσετε όσο πιο επιδέξια μπορείτε από συμπληγάδες.


 Υδροχόος Εκπρόσωποι του πλανήτη ουρανού Χρόνια σας πολλά! Ετοιμαστείτε για έναν περιπετειώδη μήνα, αφού και να θέλετε να ξεκουραστείτε δεν θα σας αφήσουν οι γύρω σας! Τηλ., μηνύματα, επισκέψεις άλλο που δεν θέλετε εσείς! Η πρώτη έκλειψη επηρεάζει πιο πολύ όσους έχουν γενέθλια 8 με 14 Φεβρουαρίου και θα επηρεάζει για μία ολόκληρη γενεθλιακή χρονιά. Ευτυχώς, η πραγματικότητα δεν θα είναι τόσο σκληρή, όσο ακούγετε, γιατί αυτή η έκλειψη θα σας επηρεάσει στις επαγγελματικές συνεργασίες ή σε μια μακροχρόνια σχέση με θετικά αποτελέσματα και αλλαγές! Στα τέλη του μήνα όμως, πριν οδηγήσετε ελέξτε το αυτοκίνητό σας και μην βιάζεστε. Προσέξτε τι λέτε.
 Ιχθύες  Τα οικονομικά σας, έσοδα αλλά και έξοδα είναι στο επίκεντρο για σας και πρέπει, στο πρώτο μισό του μήνα, επιτέλους να κινηθείτε! Από μόνα τους τα προβλήματα δεν λύνονται. Προετοιμαστείτε για το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου που γίνεται μια έκλειψη στο δικό σας ζώδιο και θα επηρεαστείτε όλοι αλλά πιο έντονα όσοι έχετε γενέθλια 23~29. Εσείς θα πρέπει για όλη την γενεθλιακή σας χρονιά, να προσέχετε τους άντρες της οικογένειάς σας αλλά και τις παγίδες που κρύβουν οι αυταπάτες και οι εξαπατήσεις. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός μπορεί να ΄ναι μόνο λίγη φτηνή χρυσόσκονη… 
       
  
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
   Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *