ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Avatar photo Mari Giova 27/01/2017

Καλή χρονιά με την σοφία των άστρων, να είναι μια φωτεινή πυξίδα στα ταξίδια της ζωής και των ονείρων μας.
Σήμερα το βράδυ, 28 Ιανουαρίου, λίγες ώρες πριν χαράξει η καινούργια μέρα, γεννιέται η Νέα Σελήνη, η πρώτη του 2017, στον απρόβλεπτο ΥΔΡΟΧΟΟ.
Μια Νέα Σελήνη που σηματοδοτεί και την Σεληνιακή Κινέζικη Πρωτοχρονιά , για να ακολουθήσει, με βάση το ηλιακό ημερολόγιο,  το έτος του Yin Πύρινου Πετεινού, στις 3 Φεβρουαρίου του 2017 μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου του 2018.

Στο έτος του Πύρινου Πετεινού θα ευνοηθούν όσοι εχουν γεννηθεί απο τις 3 Φεβρουαρίου του 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005!
Το 2017 γι αυτούς , θα είναι μια χρονιά θετικών αλλαγών και ιδανική για να εφαρμόσουν μια επαγγελματική μελέτη Feng Shui στο σπίτι,  στο γραφείο ή στην επιχείρησή τους!!!
Πλουτίζοντας την γνώση μας , με βάση την” δική  μας” Δυτική Αστρολογία και ακολουθώντας το μονοπάτι των 12  αστερισμών του ζωδιακού κύκλου, το 2017 θα είναι χρονιά σημαντικών και δύσκολων αλλαγών και ανατροπών στο παγκόσμιο στερέωμα, ιδιαίτερα για τις ΗΠΑ και τη χώρα μας( κάτι που θα αναλύσουμε διεξοδικά στον κατάλληλο χρόνο).

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί του 2017;

Ο Δίας ο πλανήτης της τύχης αλλά και των σημαντικών ευκαιριών είναι στον Ζυγό μεχρι τις 10 Οκτωβρίου. Υπό φυσιολογικές συνθήκες λοιπόν , θα έπρεπε να ευνοήσει τα ζώδια της τριπλότητας του αέρα και της φωτιάς, δηλ. Διδύμους , Ζυγούς,  Υδροχόους και Κριούς , Λέοντες, Τοξότες.  Στην πραγματικότητα ομως,  οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά, θα ευνοηθούν μόνο αν πολεμήσουν με σοφία και θάρρος, για να αποκτήσουν τον δικό τους θησαυρό…
 Οι Κριοί και οι Ζυγοί που έιναι γεννημένοι μετά τις 6 του γενέθλιου μήνα τους έχουν παλέψει ή θα χρειαστεί να παλέψουν με μια τρικυμία που δεν προκάλεσαν οι ίδιοι .
Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, από την μια θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στο μαγευτικό αλλά απατηλό τραγούδι των Σειρήνων και από την άλλη θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν την ήρα από το στάρι.
Ενώ οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο θα δοκιμαστούν από τις εκλείψεις ηλίου και σελήνης .
Ο ευνοϊκότερος των πλανητών όμως,  στις 10 Οκτωβρίου, θα αφήσει τον Ζυγό και θα κάνει μια θεαματική είσοδο για εναν χρόνο , στον μυστηριώδες Σκορπιό απο εκεί θα φωτίσει στόχους και κρυφά όνειρα των υδάτινων Σκορπιών , Καρκίνων,  Ιχθύων και των γήινων Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων που γεννήθηκαν τις πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.
Ταύροι και Σκορπιοί λοιπόν, πρέπει να προετοιμάσουν τον κήπο της ζωής τους με σύνεση μέχρι τον Οκτώβρη , να φυλαχτουν στις εκλείψεις του Φλεβάρη και του Αυγούστου, για να δουν τα όνειρα τους να ανθίζουν απο τον Οκτώβρη και μετά.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι,  που εχουν γεννηθεί μετά τις 6 του γενέθλιου μήνα , ας κάνουν υπομονή στις σαρωτικές αλλαγές που έφερε ή  θα φέρει ο Πλούτωνας στο πεπρωμένο τους και ο Ουρανός θα γίνει λίγο πιο όμορφος και για σας απο τον Οκτώβρη και μετά .
Τέλος οι ταλαιπωρημένοι Ιχθείς και Παρθένοι, πρέπει να δείξετε την εσωτερική δύναμη σας , όπως ο πολυμήχανος Οδυσσέας και να κλείσετε τα αυτιά σας στο επικίνδυνο και ψεύτικο τραγούδι των Σειρήνων . Προχωρήστε μπροστά θεραπεύοντας τις πληγές σας και ακούγοντας μόνο την φωνή του αγγέλου που όλοι έχουμε.

Δύναμη, Σοφία και Αγάπη είναι τα μόνα δώρα που όλοι αναζητάμε στους άλλους, ξεχνώντας πως η αληθινή πηγή τους βρίσκεται μέσα μας.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΜΑΣ, ΕΝΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,  ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ , ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ 6932081799 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΣΤΟ E MAIL. mariaenastron@gmail.com

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *