Δελτίο αστρολογικών φαινομένων

Avatar photo Mari Giova 12/02/2017

                       Love is in the air…

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος και Σύμβουλος Feng Shui

e mail: mariaenastron@gmail.com
FB Mari.gioba
τηλ. 6932081799

            Διανύουμε έναν μήνα, που οι σχέσεις δοκιμάζονται εν μέσω δύο εκλείψεων , ενώ την ημέρα του Α. Βαλεντίνου, η επικοινωνία θα είναι πιο δύσκολη αλλά και οι καρδιές των ανθρώπων θα είναι πιο φορτισμένες, διψώντας για ρομαντισμό και συντροφικότητα.  Τα διλήμματα πολλά και η ένταση στο κόκκινο τις βραδινές ώρες.  Οι ερωτευμένοι ας γιορτάσουν, όσο το φως του ήλιου ζεσταίνει τις καρδιές όλων!!

 Πώς ερωτεύεται το κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ     Φλογεροί εραστές και τολμηροί κατακτητές ρίχνονται στην φωτιά του πάθους, αψηφώντας τον κίνδυνο.  Οι επικύνδινες σχέσεις είναι το αφροδισιακό τους και αν θέλετε την καρδιά τους για πάντα, κρατήστε κάτι από σας , που δεν θα έχουν κατακτήσει. Αν σας κατακτήσουν ολοκληρωτικά, χάνουν το ενδιαφέρον τους.

ΤΑΥΡΟΣ   Για τα πεισματάρικα Ταυράκια ο έρωτας περνάει μέσα από τις απολαύσεις.  Θέλουν να ζουν το πάθος μέσα από τις αισθήσεις τους ιδιαίτερα την γεύση και την αφή.  Φροντίστε τους , αγγίξτε τους με χάδια και αισθησιακό μασαζ με αιθέρια έλαια και κατακτήστε την καρδιά τους για πάντα.  Προσέξτε όμως,  η λέξη ελευθερία δεν υπάρχει στο λεξικό τους.  Σας θέλουν δική τους ή δικό τους ολοκληρωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ.    Αεικίνητοι , ανέμελοι και πνευματώδης,  οι Δίδυμοι δεν ζουν χωρίς το φλέρτ.  Για να τους κερδίσετε, πρέπει να κεντρίσετε το μυαλό τους με έξυπνο χιούμορ και το παιχνίδι της σαγήνης. Το για πάντα δεν είναι γι αυτούς, εκτός κι αν μπορείτε να αλλάζετε και να μεταμορφώνεστε,  έτοιμοι για νέες περιπέτειες και ταξίδια.  Κάντε τους εκπλήξεις, αφήστε τους ελεύθερους και η καρδιά τους θα χτυπάει για σας.

Καρκίνος.    Τα παιδιά της Σελήνης χρειάζονται το λιμάνι τους, για να ηρεμήσουν τις έντονες ανασφάλειες τους.  Κάντε τους να νιώσουν , ότι μπορούν να είναι στην αγκαλιά σας ασφαλείς, φροντίστε τις ανάγκες τους,  δείξτε τους ότι εσείς είστε η οικογένεια τους και θα έχουν μάτια μόνο για σας.  Αν αντέχετε την κυκλοθυμία τους τότε θα είστε το ιδανικό τους ταίρι.

Λέων.     Τα λαμπερά Λιοντάρια χρειάζονται όσο τίποτα άλλο, να τους θαυμάζετε, να είναι το κέντρο όχι μόνο της καρδιάς αλλά και όλου του κόσμου σας! Μη ξεχάσετε όμως, πως ένας αληθινός βασιλιάς, θέλει όχι μόνο έναν θρόνο στην καρδιά σας αλλά και να είστε μια άξια βασίλισσα γι αυτόν.  Αν ενδιαφέρεστε για μια λιονταρίνα πείτε της ότι θα την κάνετε βασίλισσα και χαρίστε της το βασίλειο της αγάπης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.   Εργατικοί και έξυπνοι, οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί και δύσκολοι, για να τους κατακτήσετε.  Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και ο έρωτας γι αυτούς περνάει από το μυαλό τους.  Δείξτε τους, ότι εκτός από μια κομψή εμφάνιση, διαθέτετε μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.  Εντυπωσιάστε τους με τις γνώσεις και το χιούμορ σας.  Αποδείξτε τους, πως η καθαριότητα είναι για σας μισή αρχοντιά και αφήστε το ραφινάτο άρωμα σας, να τους παρασύρει στα δίχτυα σας…

ΖΥΓΟΣ.      Το ζώδιο της συντροφικότητας χρειάζεται τον έρωτα, για να μοιράζεται την ζωή του σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ!! Ναι οι γοητευτικοί ζυγοί περισσότερο από τον καθένα, νιώθουν την ανάγκη της αρμονίας,  της ομορφιάς και της ευγένειας.  Ντυθείτε με κομψότητα,  φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας, δείξτε το εκλεπτυσμένο γούστο σας αλλά και την πνευματώδη προσωπικότητα σας και γίνετε ο ιδανικός σύντροφος που πάντα αναζητά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.   Ολα για τον Ερωτα! Οι σκορπιοί είναι οι πιο παθιασμένοι εραστές του ζωδιακού!  Μοιάζουν να γεννήθηκαν γι αυτό το πάθος που κατακλύζει το είναι τους.  Αν είστε αποφασισμένοι να περάσετε από  40 κύματα , αν τα επικίνδυνα παιχνίδια δεν σας φοβίζουν,  τυλίξτε τους με το βλέμμα σας,  αφήστε τους να αναρωτιούνται για αυτό που κρύβετε,  μια πληγή από το παρελθόν ή έναν κρυφό σας φόβο και αφήστε τους να δουν μια αδυναμία σας, σε φευγαλέες  σας στιγμές…
Γιατί για έναν γνήσιο Σκορπιό το μόνο που εχει σημασία είναι το πάθος που κρατάτε καλά κρυμμένο.  Ζει για το όλα ή τίποτα,  τα μέτρια συναισθήματα δεν τον αγγίζουν ,αναζητά το πιο βαθύ συναίσθημα ,την ένταση ,το πάθος.  Αν πετύχετε την καρδιά του μην σκεφτείτε να τον κάνετε να ζηλέψει ειναι ικανός για όλα , ο Σκορπιός κατακτά με το σεξ αλλά δίνεται μόνο όταν νιώσει ένα μαζί σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ.     Ανεξάρτητοι και φλογεροί οι Τοξότες αναζητούν έναν συνοδοιπόρο στα ταξίδια τους.  Μπορούν να ερωτευτούν μόνο, αν νιώσουν ότι δεν κινδυνεύει η πολύτιμη ελευθερία τους.  Αν αγαπάτε την περιπέτεια ,τα ταξίδια, την φύση και αν τον αφήνετε ελεύθερο, αν κι εσείς είστε ανεξάρτητοι τότε στοχεύετε κατευθείαν στη καρδιά του.  Ανεβείτε στ’ άλογό του και καλπάστε κάπου μακριά από τα συνηθισμένα . Μαζί του συμβάσεις και πρέπει δεν έχουν καμιά αξία .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.     Σοβαροί , ώριμοι και πειθαρχημένοι οι Αιγόκεροι ερωτεύονται έναν σύντροφο, που θα είναι και θα φαίνεται άψογος στα μάτια της κοινωνίας. Αναζητούν έναν σύντροφο που θα τους παθιάσει αλλά και που θα είναι αποδεκτός από τους άλλους . Ενας Αιγόκερως αποζητά την αποδοχή στον έρωτα και θα κάνει την πρώτη κίνηση μόνο, αν νιώθει ασφαλής και σίγουρος για το αντικείμενο του πόθου του. Αν θέλετε έναν εκπρόσωπο του ζωδίου κερδίστε πρώτα τον θαυμασμό και την εκτίμησή του και δείξτε ότι αξίζετε την αγάπη του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.     Ανεξάρτητοι, εγκεφαλικοί και πολύ μπροστά από την εποχή τους αναζητούν πιο πολύ την ιδέα του έρωτα, παρά το ίδιο το συναίσθημα.  Αγαπάνε όποιον θα αγγίξει το περίπλοκο μυαλό τους,  όποιον αναζητά και μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες.  Λατρεύουν την ελευθερία τους και δεν θα πιαστούν εύκολα σε δεσμά. Αν θέλετε εναν Υδροχόο γίνετε πρώτα φίλος του, μοιραστείτε ιδέες και ενδιαφέροντα και πάνω απ’όλα μην τους πιέσετε, ασφυκτιούν με τις συμβάσεις και τα πρέπει. Αναζητούν έναν σύντροφο και όχι έναν δεσμώτη.

ΙΧΘΥΕΣ.  Ευαίσθητοι, ονειροπόλοι, αθεράπευτα ρομαντικοί . Αν θέλετε τη καρδιά τους θα πρέπει να αγγίξετε την φαντασία τους και την ψυχή τους.  Μια μουσική , κάποιοι στίχοι , ένα λουλούδι φτιάχνουν το πιο σαγηνευτικό σκηνικό, για να φτάσετε στην καρδιά τους . Να θυμάστε όμως πως για έναν Ιχθύ η αγάπη ανθίζει όπως στα παραμύθια ,χρειαζονται να ξεφεύγουν από την πεζή πραγματικότητα και να ζουν μαζί σας το όνειρο.  Μεταμορφωθείτε στο δικό του όνειρο.

Το ωροσκόπιο είναι το προσωπικό δαχτυλικό αποτύπωμα μας στο σύμπαν και γι’αυτό χρειαζόμαστε την πλήρη ημερομηνία ,ώρα και τόπο γέννησης . Για να βρούμε το ταίριασμα ενός ανθρώπου με έναν άλλο, δεν αρκεί μόνο το ζώδιο του, χρειάζεται μια ολοκληρωμένη μελέτη της συναστρίας των δύο ξεχωριστών ωροσκοπίων.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *