Ανάδρομος Ερμής; Ευκαιρία να ξαναδούμε λάθη και σωστά!

Avatar photo Mari Giova 14/01/2022
Horoscope,Astrology,Zodiac,Illustration,With,Old,Book
14 Ιανουαρίου ως 4 Φεβρουαρίου
Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του Ερμή
του πλανήτη, που είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία,
αναστατώνει την καθημερινότητα όλων των ζωδίων!

 

Ο Ερμής ξεκινά το ταξίδι του στο παρελθόν στις 14 ως τις 25 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου και ως τις 4 Φεβρουαρίου από τον Αιγόκερο σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά!

Πρέπει να φοβόμαστε; Ο Ερμής πετυχαίνει να αναστατώσει την καθημερινότητα, την εκπαίδευση, το εμπόριο, την επικοινωνία και τις διαδρομές και να φέρει εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και ευκαιρίες, για να διορθώσουμε και να ξαναδούμε λάθη και σωστά!

Καλό είναι λοιπόν, οι συζητήσεις οι συμφωνίες, τα νέα ξεκινήματα και οι αποφάσεις να έχουν μελετηθεί πολύ προσεκτικά ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. θα είναι πολύ καλύτερα να οριστικοποιηθούν μετά τις 4 Φεβρουαρίου.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης αναστοχάζεται, μετανιώνει, αναθεωρεί αποφάσεις και συμπεριφορές και φέρνει επιστροφές και επανασυνδέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ή φιλίες που νομίζαμε πως είχαν τελειώσει.

Καρμικές σχέσεις που δεν ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και έρχονται για άλλη μια φορά να αφυπνίσουν αναμνήσεις, πληγές και έντονα συναισθήματα ακόμα και επαγγελματικά ή οικονομικά συμφέροντα και οφειλές.

Οι μέρες ως τις 16 Ιανουαρίου είναι οι πιο πιεστικές μέρες σε θέματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης και διαδρομών. Αποφάσεις για την εκπαίδευση είναι πολύ πιθανό να αναθεωρηθούν τις επόμενες εβδομάδες. Οπλιστείτε όλοι με υπομονή και προνοητικότητα.

 

 

Κριός

Ο Ερμής ανάδρομος σας πιέζει, σας μπερδεύει ή σας καθυστερεί σε θέματα συλλογικής δουλειάς, ονείρων και κοινών ομαδικών στόχων.
Παλιοί φίλοι και γνωριμίες επιστρέφουν από το παρελθόν, για να λύσετε παλιές υποθέσεις.

 

Ταύρος

Ο Ερμής σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά επηρεάζει την καριέρα και την κοινωνικότητά σας. Αγωνίζεστε για το κύρος και την φήμη σας στον επαγγελματικό χώρο. Μια κρίση θα βρει την λύση της αν περάσει τις συμπληγάδες των πιο πιεστικών όψεων από 12- 15 Ιανουαρίου.

 

Δίδυμοι

Το παρασκήνιο γίνεται επικίνδυνο. Νικήστε τους φόβους σας και φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας ως τις 15 Ιανουαρίου. θα ευνοηθείτε από την ανάδρομη τροχιά του Ερμή στον Υδροχόο ως τις 25/1 σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Αναθεωρήστε παλιές υποθέσεις και αλλάξτε το μέλλον σας.

 

Καρκίνος

Τακτοποιήστε οικονομικά θέματα και κρατήστε μυστικά τα σχέδια σας. Όσοι περιμένετε αναδρομικά χρήματα ως τις 25 είναι η κατάλληλη περίοδος, για να τα λάβετε. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη από 12-15 Ιανουαρίου.

 

Λέων

Δείτε με άλλη ματιά θέματα γάμου, συντροφικότητας και συνεργασιών. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 14 Ιανουαρίου ως τις 25 στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν αλλά και μπερδέματα.

 

Παρθένος

Στην εργασία και την καθημερινότητα εργασιακές υποχρεώσεις και σχέσεις με άτομα του εργασιακού χώρου επανέρχονται για να επιλυθούν ή να ολοκληρωθούν. θα κάνετε μια δεύτερη προσπάθεια για οικονομικά έσοδα.

 

Ζυγός

Ο Ερμής από τις 14/1 ως τις 25/1, μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναζήσετε έναν έρωτα που δεν τέλειωσε ποτέ και τώρα ξαναγυρνά στην ζωή σας. Είναι η δεύτερη ευκαιρία σας.

 

Σκορπιός

Ο Ερμής ανάδρομος σας καλεί να ξαναδείτε και να ξαναβρείτε τις ρίζες σας , το σπίτι, την γειτονιά που μεγαλώσατε και να θεραπεύσετε πληγωμένες οικογενειακές σχέσεις. Ό,τι αγαπάτε θα είναι ο αγώνας σας και το λιμάνι που ψάχνετε.

 

Τοξότης

Η επικοινωνία στο φουλ και μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό μηνυμάτων έχετε να διαχειριστείτε και επιστροφές παλιών σχεδίων, φίλων και γνωστών. Προσέξτε τις συμφωνίες και τα συμβόλαια και το τι λέτε και σε ποιον. Καθυστερήσεις ή παρανοήσεις και μπερδέματα είναι μες το πρόγραμμα.

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής σας φέρνει αναδρομικά χρήματα που σας όφειλαν αλλά και παλιά οικονομικά χρέη. Φροντίστε οικονομικές εκκρεμότητες και αξιοποιήστε θέματα ακίνητης περιουσίας.

 

Υδροχόος

Μηνύματα από τα παλιά αναμοχλεύουν έντονα συναισθήματα. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από τις 14 ως τις 25 Ιανουαρίου ξαναφέρνει σχέδια και ανθρώπους από το παρελθόν στη ζωή σας. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Ιχθύες

Ο Ερμής ανάδρομος στον τομέα των μυστικών σάς κάνει να νιώθετε μοναξιά ξυπνώντας αναμνήσεις και να αναθεωρείτε την στάση σας. Μείνετε για λίγο μόνοι, ξεκουραστείτε και φροντίστε την ψυχολογία σας καλομαθαίνοντας τον πολύτιμο εαυτό σας.

 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. ΘΑΛΑΣΣΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
    15/01/2022

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΓΙΟΒΑ

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *