Η πρώτη Πανσέληνος του 2022 ξεσπάει σαν μια έκρηξη Ηφαιστείου!

Avatar photo Mari Giova 15/01/2022
Οι προβλέψεις της εβδομάδας 16~22 Ιανουαρίου για τα 12 ζώδια.

Το μήνυμα της Πανσελήνου:

 

Νιώσε τα συναισθήματά σου,

φρόντισε τον εαυτό σου και το δικό σου ‘‘βασίλειο’’…

 

Από σένα ξεκινάει ένα ταξίδι,

που χρειάζεται υπομονή και θέληση.

Ξεδιάλεξε τα ουσιαστικά από τα πρέπει,

για να πετύχεις, όλα όσα εσύ επιθυμείς να αναπτυχθούν,

για να φτάσεις στην προσωπική σου ολοκλήρωση!

Πρωταγωνίστρια του ουρανού και της νέας εβδομάδας στις 18 Ιανουαρίου 01:48 η ισχυρή Πανσέληνος στην 28η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου ξυπνάει την δύναμη του πιο σκοτεινού αλλά και ισχυρού πλανήτη του Πλούτωνα με επίκεντρο 3 μέρες πριν και μετά και ως την επόμενη Νέα Σελήνη στην 1η Φεβρουαρίου.

 

Η Σεληνιακή δύναμη ξεσπά και μεταμορφώνει βαθιά την ‘ψυχή του κόσμου’ σαν μια έκρηξη ηφαιστείου, περνώντας μέσα από συμπληγάδες, κρατώντας μόνο τα αναγκαία μαζί με τα όνειρα που δίνει ο Ποσειδώνας και τις επαναστατικές αλλαγές του Ουρανού- που επιστρέφει σταδιακά από ανάδρομη σε ορθή πορεία την ίδια μέρα με το φαινόμενο της Πανσελήνου.

Νικητές θα βγουν όλοι όσοι αλλάξουν, για να ξαναβρούν τον εαυτό τους και τις αληθινές ανάγκες της ψυχής τους, όσοι επιμείνουν στην φροντίδα όλων όσων αγαπάνε και πιστεύουν.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης δείχνουν πως ακόμα δεν γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους και την αλήθεια όλων των γεγονότων. θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή τον Φεβρουάριο, για να διεκδικήσουμε και να αποφασίσουμε οριστικά πώς θέλουμε και με ποιούς να προχωρήσουμε.

Σε μία Πανσέληνο πάντα πρέπει να προσέχουμε την αποκάλυψη μυστικών, σκανδάλων αλλά και έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις.

Η πιο δημιουργική διέξοδος θα υπάρχει μέσα από την τέχνη, την ενασχόλησή με την φύση, τον διαλογισμό ή την προσευχή και την φροντίδα του σπιτιού, του προσωπικού μας χώρου, των δικών μας επιθυμιών, της οικογένειας και των ανθρώπων που μας χρειάζονται.

Πλανητικό Υστερόγραφο

 

Έντονα γεωφυσικά φαινόμενα και ακραία γεγονότα συγκλονίζουν

 

την κοινή γνώμη σε παγκόσμιο επίπεδο

αλλά και στις ΗΠΑ, την Τουρκία και την χώρα μας.

 

Κριός     Μην σπαταλάτε ενέργεια στις απαιτήσεις των άλλων.

Η Πανσέληνος ξυπνάει ένα δίλημμα που σας πιέζει και σας προκαλεί άγχος ανάμεσα στις υποχρεώσεις της καριέρας και της οικογένειάς σας. Προσπαθήστε να πετάξετε τα περιττά και να φροντίσετε την ψυχολογία σας. Επαγγελματικά συνεχίστε με υπομονή, σταθερότητα και συνέπεια χωρίς να δίνετε αφορμή για σχόλια.
Από τις 20 Ιανουαρίου με τον Ήλιο να αλλάζει ζωδιακή θέση θα ξεκαθαρίσετε φιλίες και θα βάλετε σε νέες βάσεις ομάδες και γνωριμίες με κοινούς στόχους και προοπτικές.

 

 

Ταύρος   Οι προκλήσεις σας οδηγούν στον δικό σας φωτεινό δρόμο εξέλιξης.

Η ισχυρή Πανσέληνος του Ιανουαρίου πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας με τους γύρω σας και αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε την πραγματικότητα. Ακούστε τί έχουν να σας πουν οι άλλοι και βρείτε την αρμονία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και την λογική, για να προχωρήσετε σταθερά στον δρόμο που σας εκφράζει και σας ολοκληρώνει.
Από τις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα τονίζει θέματα καριέρας και φιλοδοξιών.

 

 

 

Δίδυμοι     Οικονομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις σας πιέζουν.

θα χρειαστεί να μείνετε για λίγο μόνοι σας, να ακούσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και μακριά από τις επιρροές των γύρων σας να διαχειριστείτε έξοδα για την οικογένεια αλλά και οικονομικές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε με τη βοήθεια έμπειρων ατόμων. Επιπλέον το μεγαλύτερο στοίχημα θα είναι η συναισθηματική και ψυχολογική ανάγκη να πετάξετε ό,τι σας βαραίνει και πιέζει την ψυχή σας.

 

 

 

Καρκίνος   Το κλειδί είστε εσείς και οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας.

Είστε το ζώδιο που κυβερνάει η Σελήνη. Επομένως η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, έχει μέγιστη σημασία για έναν νέο κύκλο ζωής. Θα διχαστείτε ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και μία σημαντική μακροχρόνια σχέση σας ή μία συνεργασία. Προσπαθήστε να μην πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε και να μην πάρετε αποφάσεις αυτές τις ημέρες. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης δείχνει πως ακόμα δεν έχετε ολοκληρωμένη εικόνα και θα πρέπει να περιμένετε τον επόμενο μήνα, για να αποφασίσετε και να οριστικοποιήσετε το πλάνο της ζωής σας και τις σημαντικές σχέσεις.

 

 

Λέων     Ένα γεγονός αλλάζει την καθημερινότητά σας.

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σύνοδο του δικού σας κυβερνήτη Ήλιου με τον Πλούτωνα και την Πανσέληνο που αναμοχλεύει θέματα εργασιακά, υποχρεώσεις της καθημερινότητας που σας πιέζουν, γραφειοκρατικές υποθέσεις με δημόσιες υπηρεσίες ακόμα και εργασιακές σχέσεις. Όλα αυτά όμως, είναι μόνο η αφορμή, για να νιώσετε πως θέλετε να τα αλλάξετε όλα και να ακούσετε τις δικές σας ανάγκες, να φροντίσετε την ψυχολογία και την υγεία σας. Αφήστε στην άκρη περιττές υποχρεώσεις και αναδιαρθρώστε την καθημερινότητά σας, για να νιώσετε καλύτερα.

 

 

Παρθένος     Μία διαμάχη θα σας απελευθερώσει.

Η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με την Πανσέληνο να προκαλεί εντάσεις και διλήμματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τους στόχους σας. θα πρέπει να αποφασίσετε, όταν θα έχετε ολοκληρωμένη εικόνα τον άλλο μήνα, ποιός στόχος και ποιό όνειρό σας είναι πιο σημαντικό για εσάς και να προχωρήσετε με τους ανθρώπους που κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση.

 

 

 

Ζυγός    Οι φιλοδοξίες προκαλούν αναστάτωση.

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της καριέρας και των στόχων. Είναι σημαντικό να είστε φιλόδοξοι όμως θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στους δικούς σας σκοπούς και τις υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένειά σας. θα νιώσετε στην αρχή της εβδομάδας μία έντονη πίεση και καλό είναι να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να κάνετε υπομονή.
Ευτυχώς για σας από τις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και θα ευνοήσει τη δημιουργικότητα, την έμπνευση, την αγάπη και τον έρωτα.

 

 

 

Σκορπιός     Είστε στο επίκεντρο επαγγελματικών εξελίξεων.

Ο δικός σας κυβερνήτης ο Πλούτωνας σε δύσκολη όψη με την Πανσέληνο προκαλεί διλήμματα και πίεση για ριζικές αλλαγές σε θέματα επαγγελματικών και επικοινωνίας.
Πλέον δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και είστε έτοιμοι να τα πείτε έξω από τα δόντια. Καλύτερα όμως, να παρατηρήσετε τα γεγονότα και τις κινήσεις των άλλων γύρω σας αλλά τις σημαντικές αποφάσεις να τις πάρετε, όταν θα έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα τον Φεβρουάριο.
Ένα επαγγελματικό γεγονός μία συνάντηση ή συζήτηση με ένα σημαντικό πρόσωπο για την καριέρα σας μπορεί να αποτελέσει σταθμό για την εξέλιξή σας.

 

 

 

Τοξότης    Μυστικά συναισθήματα και ανασφάλειες αποκαλύπτονται.

Η Πανσέληνος φωτίζει το πιο ευαίσθητο κομμάτι της ψυχής σας τις βαθύτερες επιθυμίες, τους κρυφούς σας πόθους αλλά και οικονομικές ανασφάλειες και φόβους. Τολμήστε να κοιτάξετε κατάματα όλα όσα κρύβετε, για να τα θεραπεύσετε.
Τακτοποιήστε εκκρεμότητες οικονομικές ή άλλες υποχρεώσεις που σας πιέζουν, για να απελευθερωθείτε και να φροντίσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

 

 

 

Αιγόκερως    Δώστε τη σημασία που πρέπει στον σύντροφό σας.

Μία σημαντική μακροχρόνια σχέση, ο γάμος ή μία επαγγελματική σας συνεργασία περνάει από ριζικές αλλαγές, κυρίως για εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες. Η λέξη-κλειδί αυτής της εβδομάδας είναι να βρείτε πάλι την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλετε εσείς προσωπικά, οικονομικά και επαγγελματικά και αυτά που θέλουν οι άλλοι.

 

 

 

Υδροχόος    Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και ανοίγει ένας νέος.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο μήνας των γενεθλίων σας και η Πανσέληνος αναταράσσει θέματα καθημερινότητας και εργασίας, για να ολοκληρώσετε έναν κύκλο και να θερίσετε τους καρπούς των προηγούμενων δώδεκα μηνών. Προσέξτε πάνω από όλα την ψυχολογία και την ψυχοσωματική σας υγεία, προστατευτείτε από το παρασκήνιο και διατηρήστε τις ισορροπίες στις εργασιακές σχέσεις που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.
Από τις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιό σας για ένα μήνα και όλα θα βγουν στο φως.

 

 

 

Ιχθύες   Η Πανσέληνος δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για την πορεία σας.

Είστε από τα λίγα ζώδια που αυτή η πανσέληνος θα ευνοήσει. Ακόμα και αν υπάρξει αναστάτωση ή μία παροδική ένταση σε συλλογική δουλειά, φιλικές σχέσεις και αγαπημένα σας πρόσωπα, εσείς μπορείτε ακολουθώντας τη διαίσθηση και την δημιουργικότητά σας, όχι μόνο να ξεπεράσετε κάθε παγίδα αλλά να βγείτε και νικητές!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *