Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη φέρνουν επιστροφές στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 09/01/2022
 9~15 Ιανουαρίου
Ο ανάδρομος Ερμής και η λαμπερή σύνοδος
Ήλιου Αφροδίτης αλλάζουν τις ισορροπίες
και φέρνουν εκπλήξεις και επιστροφές!

 

Μια νέα βδομάδα ξεκινά με πολλές εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και ευκαιρίες, για να διορθώσουμε και να ξαναδούμε λάθη και σωστά!

Μια δεύτερη ευκαιρία για επανασύνδεση θα δοθεί με επίκεντρο την Κυριακή 9 Ιανουαρίου με την αρμονική όψη Ήλιου και Αφροδίτης. Προτιμήστε για ένα σημαντικό ραντεβού την Κυριακή, όταν ο Ήλιος θα χαρίσει την εύνοια του στην Αφροδίτη στον πλανήτη της αρμονίας, του έρωτα και των οικονομικών ευκαιριών.

 

Παράλληλα ο Ερμής-πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά τυπικά στις 14 Ιανουαρίου ως τις 4 Φεβρουαρίου, ουσιαστικά επηρεάζει μέρες πριν και μετά. Φέρνει εκπλήξεις με επιστροφές και επανασυνδέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ή φιλίες που νομίζαμε πως είχαν τελειώσει.

Σχέσεις δυνατές που δεν ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και έρχονται για άλλη μια φορά να μας ξυπνήσουν αναμνήσεις, πληγές και δυνατά συναισθήματα.

 

Ειδικά τις ημέρες γύρω από τις 12 ως τις 15 οι παλιές πληγές

από τις  πιεστικές όψεις Κρόνου και Ουρανού επανέρχονται,

για να λυθούν οριστικά και να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους

με την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή

σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό.

 

Astrotip: Ένα δεύτερο σχέδιο θα σας σώσει και προσέξτε που στέλνετε τα μηνύματά σας. Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά κάποιες φορές προκαλούν παρεξηγήσεις.

12, 13, 14 και 15 Ιανουαρίου είναι οι πιο πιεστικές μέρες σε θέματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης και διαδρομών. Η εκπαίδευση, οι μαθητές, τα μέσα μαζικής μεταφοράς , τα media και η Υγεία είναι οι τομείς που με επίκεντρο αυτές τις ημέρες πλήττονται περισσότερο.

 

Καθυστερήσεις, βλάβες και αναθεωρήσεις ακόμα και μπερδέματα στην επικοινωνία, τις συζητήσεις, τα συμβόλαια και τις συμφωνίες είναι στο πρόγραμμα όχι μόνο αυτής της εβδομάδας που ξεκινάει αλλά και για τις επόμενες τρεις βδομάδες. Οπλιστείτε με υπομονή και προσέξτε τα αρχεία σας.

Στις τηλεπικοινωνίες, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα υπάρξουν ‘μπλοκαρίσματα’, όπως και στις αερομεταφορές και την αεροδιαστημική. 

 

 

 

 

Κριός   Ένας κοινός σκοπός σας ενώνει με παλιούς φίλους. 

Η Κυριακή είναι η πιο δημιουργική μέρα για να λάμψετε στον επαγγελματικό και κοινωνικό περίγυρο.

Ο Ερμής ανάδρομος σας πιέζει μεταξύ 12 – 15 Ιανουαρίου από τον τομέα των ονείρων, των επιθυμιών και των κοινών ομαδικών στόχων μέσα από τη συλλογική δουλειά. Πρέπει να ξεπεράσετε μια σοβαρή ρήξη για οικονομικούς ή εγωιστικούς λόγους.

Παλιοί φίλοι και γνωριμίες επιστρέφουν από το παρελθόν για να λύσετε παλιές υποθέσεις.

Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος να θυμάστε ότι τα ίδια θέματα θα επανέλθουν και αργότερα, πιθανόν με πιο ευνοϊκές συνθήκες. Επομένως αν μπορείτε καλό είναι να μην βιαστείτε.

 

Ταύρος    Επαγγελματικά σχέδια επιστρέφουν τώρα στο προσκήνιο! 

Ο Ερμής σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά είναι στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Δίνετε όλη σας την ενέργεια και μάχεστε για το κύρος και την φήμη σας στον επαγγελματικό χώρο.

Θα πετύχετε μια οικονομική συμφωνία ευνοϊκή για εσάς αλλά και για μια συνεργασία σας.

‘Κλειδί’ για την επίτευξη είναι η Κυριακή 9 Ιανουαρίου και οι μέρες γύρω από αυτήν.

Έχετε την στήριξη ισχυρών προσώπων ή επενδυτών.

Στηριχτείτε στην εμπειρία σας. Μια κρίση θα βρει την λύση της. Η επικοινωνία με φίλους και ένας κοινός στόχος θα ευνοηθεί αν περάσει τις συμπληγάδες των πιο πιεστικών όψεων από 12- 15 Ιανουαρίου.

 

Δίδυμοι   Δείτε με διαφορετική οπτική παλιές υποθέσεις και αλλάξτε το μέλλον σας.

Το παρασκήνιο γίνεται επικίνδυνο. Νικήστε τους φόβους σας και φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας.

θα ευνοηθείτε από την ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 14/1 και ως τις 25/1 σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ταξίδια, συναντήσεις και μηνύματα ξυπνούν αναμνήσεις και σχέδια ζωής!

Όσοι ταξιδέψετε, θα δείτε έναν έρωτά σας να δυναμώνει.  Μπορεί να ξεκινήσετε μόνοι το ταξίδι αυτό και χιλιόμετρα μακριά να ξαναβρείτε τον πρώτο σας έρωτα ή να νομίζετε πως η σχέση σας τελειώνει και να ξαναβρείτε την χαμένη φλόγα.

Ένας δεύτερος γάμος και μια σχέση ζωής σας κλείνει το μάτι.

Όσοι περιμένετε χρήματα από νομικές υποθέσεις ή από κάποιο συμβόλαιο αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να πετύχετε τον στόχο σας ειδικά κοντά στις 9 Ιανουαρίου.

Συμφωνίες που επιθυμούσατε και δουλέψατε γι’ αυτές, έρχονται τώρα σε σας!

 

 

Καρκίνος  Μέρες δημιουργίας και έμπνευσης.

Η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων και των οικονομικών πραγματοποιεί την πιο ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο στις 9 Ιανουαρίου δίνοντας φως και τύχη στα σχέδια και τους πόθους σας σε σχέσεις και συνεργασίες.

Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε και ν’ αναγεννήσετε σχέσεις και συνεργασίες ακόμα και αν πληγώθηκαν στο παρελθόν.

Τακτοποιήστε οικονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες και κρατήστε μυστικές τις κινήσεις σας. Όσοι περιμένετε αναδρομικά έσοδα ή σας οφείλουν χρήματα, ο Ερμής ανάδρομος από τις 14/1 και ως τις 25 είναι η κατάλληλη περίοδος, για να τα λάβετε. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη από 12-15 Ιανουαρίου.

 

 

Λέων   Δώστε την ενέργειά σας στην διατήρηση σχέσεων και συνεργασιών.

Φροντίστε και ‘ξαναδείτε’  θέματα γάμου, συντροφικότητας, συνεργασιών και συμμαχιών.

Προσέξτε, γιατί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου ως τις 25  στο απέναντι ζώδιο από σας, κυβερνά όλο το δίκτυο των διαπροσωπικών σας σχέσεων και φέρνει επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν αλλά και μπερδέματα.

Μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα.

Θυμηθείτε πως η σκληρή προσπάθεια και οι μακροχρόνιοι στόχοι σας μαζί με οργάνωση και έμπειρους φίλους και συμμάχους στο πλευρό σας θα ανταμειφθεί.

 

 

Παρθένος   Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε το όνειρό σας!

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για το δικό σας ζώδιο με τον κυβερνήτη πλανήτη σας και την σαγηνευτική Αφροδίτη να σας δίνει γοητεία αλλά και να ανάβει πόθους στην καρδιά σας. Ένας ρομαντικός αλλά και δυνατός έρωτας ή ένα όνειρό σας  αναγεννιέται με επίκεντρο την Κυριακή 9 Ιανουαρίου.

Στην εργασία και την καθημερινότητα  μαζί με την ανάδρομη πορεία του Ερμή επιστρέφουν επαγγελματικά θέματα και σχέσεις με άτομα του εργασιακού χώρου στο προσκήνιο και θα κάνετε μια δεύτερη προσπάθεια για οικονομικά έσοδα. Στηριχτείτε στην εμπειρία σας!

 

 

Ζυγός    Ο έρωτας επιστρέφει στην αγκαλιά σας! 

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη στην καρδιά του Ήλιου να προβάλει τα χαρίσματά σας και να τονίζει την διάθεση να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον από τις 14 Ιανουαρίου ο Ερμής κυβερνήτης πλανήτης βρίσκεται σε στάση, για να ακολουθήσει φαινομενικά ανάδρομη τροχιά.

Αυτή την φορά όμως, ο Ερμής από τις 14/1 ως τις 25/1,  μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναζήσετε έναν έρωτα που δεν τέλειωσε ποτέ και τώρα ξαναγυρνά στην ζωή σας. Είναι η δεύτερη ευκαιρία σας.

 

 

Σκορπιός   Όσα αγαπάτε θα είναι ο αγώνας σας και το λιμάνι που ψάχνετε.

Ο Ερμής ανάδρομος σας καλεί να ξαναδείτε και να ξαναβρείτε τις ρίζες σας , το σπίτι, την γειτονιά που μεγαλώσατε και να θεραπεύσετε πληγωμένες οικογενειακές σχέσεις.

Μπορεί να σημαίνει πως επιστρέφετε στο πρώτο σας σπίτι ή ό,τι επανέρχονται καταστάσεις από το παρελθόν και συγγενείς. Δώστε προσοχή σε ζημιές στο σπίτι, συμφωνίες και συζητήσεις. Καλό είναι τώρα, να μην υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο για αγορά ή πώληση ακινήτου.

 

 

Τοξότης  Δημιουργήστε την γέφυρα που σας ενώνει με τον σημαντικό σύντροφο της ζωής σας. 

Η επικοινωνία στο φουλ και μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό μηνυμάτων, ειδήσεων, συναντήσεων και συμφωνιών έχετε να διαχειριστείτε και επιστροφές παλιών υποθέσεων, φίλων και γνωστών. Κρατήστε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου για να σώσετε, να επιλύσετε και να σταθεροποιήσετε μια σημαντική σχέση ή οικονομική συμμαχία.

Είναι σημαντικό με τον ανάδρομο Ερμή να προσέξετε τις συμφωνίες και τα συμβόλαια ακόμα και το τι λέτε και σε ποιον. Πιθανές παρεξηγήσεις, διαμάχες και καθυστερήσεις ή παρανοήσεις και μπερδέματα είναι μες το πρόγραμμα. Οπλιστείτε με υπομονή, σώστε τα αρχεία σας και τα σημαντικά έγγραφα, κάντε σέρβις στο αυτοκίνητό σας.

 

 

Αιγόκερως   Οι προσπάθειες και ο κόπος σας αμείβονται! 

Ο Ερμής  σας φέρνει αναδρομικά έσοδα αλλά και παλιά οικονομικά χρέη. φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες .

Η φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 14/1 ως τις 25/1  και μετά ως τις 4/2 μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη για το ζώδιό σας στον οικονομικό τομέα και στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας.  Είναι η ιδανική περίοδος για να ζητήσετε και να πάρετε, όσα σας χρωστάνε αλλά προς Θεού μην δανείσετε τώρα, αν δεν θέλετε να το μετανιώσετε.

Οικονομικά και επικοινωνιακά συνεχίζονται οι μάχες για την οικονομική σας ασφάλεια και για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες! Οικονομικές λύσεις και επισφράγιση υπόσχονται οι μέρες γύρω από τις 9 Ιανουαρίου, αξιοποιήστε την ευκαιρία λοιπόν!

 

 

Υδροχόος  Το κλειδί για επίλυση είναι να φανείτε δημιουργικοί!

Αναμνήσεις και μηνύματα από τα παλιά αναμοχλεύουν έντονα συναισθήματα και οδηγούν σε αλλαγές ή ανατροπές.

Τα όνειρά σας ξαναγυρνούν! Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από τις 14 ως τις 25 Ιανουαρίου ξαναφέρνει  σχέδια και ανθρώπους από το παρελθόν στη ζωή σας. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με σχέσεις προσωπικές αλλά και οικονομικούς συνεργάτες!

Αλλάξτε και αναθεωρήστε την τακτική σας αλλά κυρίως δείτε τα σχέδια και τα όνειρά σας με μια άλλη ματιά. Συναντήσεις, μηνύματα και ειδήσεις έρχονται από τα παλιά και ξυπνάνε συναισθήματα.

Φανείτε δημιουργικοί στην δουλειά και την καθημερινότητά σας.

 

 

Ιχθύες  Περάσατε δια πυρός και σιδήρου αλλά τώρα χαμογελάτε και πάλι. 

θα ζήσετε στιγμές δημιουργίας και ευτυχίας με φίλους.  Η δημιουργικότητα και οι ομαδικοί στόχοι έχουν την εύνοια των πλανητών.

Οι Ιχθύες ακολουθήστε την έμπνευση και την διαίσθησή σας είστε οι πιο ευνοημένοι της τύχης. Η μόνη μέρα που πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί είναι  η 11 Ιανουαρίου που από την μια δείχνει μια ένταση στην εργασία και ένα έντονο παρασκήνιο, ενώ από την άλλη φέρνει μια ισχυρή στήριξη από μια σημαντική φιλία ή γνωριμία.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *