Αφροδίτη στον Ταύρο 28/5 ~ 22/6 Η εξουσία του Έρωτα σ’ ένα ταξίδι στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 28/05/2022
Couple,Kissing,On,The,Beach,With,A,Beautiful,Sunset,In

Η μαγεία των αισθήσεων και η απόλυτη εξουσία του Έρωτα σε ένα ταξίδι στα 12 ζώδια!

Η Αφροδίτη στο ζώδιο που εξουσιάζει στέφει την Αγάπη αυτοκράτειρα στον θρόνο της…

 

Το μήνυμα της Αφροδίτης στον Ταύρο

Παραδώσου στην αγκαλιά των αισθήσεων και κέρδισε τον δικό σου θησαυρό…

Γεύσου την ηδονή της ζωής με όλες σου τις αισθήσεις!

 

Μίλα! Γιατί δε μιλάς;

Μίλα! Δε με νοιάζει τι θα πεις, μίλα!

Μίλα! Μίλα!

Πες της… πες της… γιατί δεν της λες ότι κάθε στιγμή μαζί ήταν γιορτή.

Πες της, γιατί δεν της λες, ότι όταν ήρθε η νύχτα, άνοιξαν διάπλατα οι πύλες της αγίας τράπεζας, ότι στο σκοτάδι έλαμψε η γύμνια σας, καθώς γείρατε.

Πες της ότι, θάλασσες λυσσομανούσαν, ενώ κοιμόταν ακόμα καθισμένη σε θρόνο κι ήταν, θέε μου, δική σου.

Πες της, γιατί δεν της λες ότι όταν ξαπλώνατε μαζί, έσβησαν πόλεις χτισμένες ως εκ θαύματος.

Arseny Tarkovsky

 

Έρχεται το καλοκαίρι και μαζί του φέρνει ένα υπέροχο δώρο για όλα τα ζώδια… Η Αφροδίτη στις 28 Μαΐου στις 17:46 ώρα Ελλάδας αφήνει τον φλογερό αλλά εγωιστή και φιλοπόλεμο Κριό, που καθόλου δεν της ταιριάζει, για να ερωτευτεί, να ποθήσει και να γευτεί όλες τις γήινες απολαύσεις στον σταθερό Ταύρο. Η Αφροδίτη  λάμπει στο ζώδιο που εξουσιάζει  & στέφει την Αγάπη αυτοκράτειρα στον θρόνο της.

Η γλυκιά και συναισθηματική Αφροδίτη, επιτέλους στις 28 Μαΐου κάνει θριαμβευτική είσοδο στον σταθερό Ταύρο, όπου και θα παραμείνει ως και τις 22 Ιουνίου! Ένας πλανήτης στο δικό του Ζώδιο, μπορεί να εκφράσει την καλύτερη ποιότητά του όλων των αρετών που κυβερνά και εκπροσωπεί και η Αφροδίτη στον Ταύρο, όπως και στον Ζυγό και στους Ιχθύς είναι οι ευλογημένες θέσεις για τον πλανήτη της Αγάπης, του Έρωτα, του γάμου, της ομορφιάς και της τέχνης!!

Μια αγάπη που γεννιέται τώρα… ένας γάμος, μια συνεργασία είναι κτισμένη πάνω σε γερές βάσεις, για να αντέξει στον χρόνο. Επενδύστε στους ανθρώπους που σας εμπνέουν και κερδίστε τον δικό σας θησαυρό…

 

Οι καλύτερες μέρες για τον πλανήτη της Αγάπης, της Αρμονίας και της τέχνης είναι

31 Μαΐου, 11 Ιουνίου και 19- 21 Ιουνίου.

Στις 11 Ιουνίου είναι μια ξεχωριστή μέρα η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό ευνοεί τους κερυνοβόλους έρωτες αλλά για κάποια ζώδια δείχνει ξαφνικούς χωρισμούς.

Μέρες δυσαρμονίας, που η Αφροδίτη, άρα και οι σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, η Τέχνη και οι καλλιτέχνες και η παγκόσμια οικονομία πλήττονται 4-7, 17 και 18 Ιουνίου.

 

 

Τι θα σηματοδοτήσει η Αφροδίτη στον Ταύρο για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

Κριός   Το ξέρω και το ξέρετε, πως από την μια μέρα στην άλλη δεν φτιάχνουν όλα, αλλά τουλάχιστον η Αφροδίτη στον τομέα που τονίζει την ασφάλεια σας, συναισθηματική και οικονομική ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας δίνει τον αέρα της σιγουριάς!

Τα κεκτημένα σας αποδίδουν καρπούς και οι επενδύσεις σε γη και ακίνητη περιουσία αλλά και τα έσοδά σας ή κάποια δώρα σας φτιάχνουν την διάθεση.

 

Ταύρος    Είστε οι ευνοημένοι της Αφροδίτης! Ο πλανήτης της αγάπης, των απολαύσεων και των αποκτημάτων, στο δικό σας ζώδιο για 3 ολόκληρες βδομάδες είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό σας.

Τώρα έχετε ένα δώρο από το σύμπαν για να λύσετε προβλήματα, να χτίσετε γέφυρες, να γοητεύσετε και να πείσετε!

 

Δίδυμοι   Η Αφροδίτη σε έναν μυστικό χώρο για το δικό σας ζώδιο, προετοιμάζει αυτά που είναι να έρθουν στην ζωή σας. Ίσως μια μυστική αγάπη, κάποιος από το παρελθόν που ακόμα γεμίζει την σκέψη σας, ένα όνειρο που ακόμα δεν τολμάτε να φανερώσετε, είναι ακόμα στο μυαλό σας και σίγουρα δεν είναι μόνο στην φαντασία σας υπάρχει ακόμα κι όταν δεν φαίνεται.

 

Καρκίνος    Ανήκετε στα ζώδια που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν αλλά τώρα μπορούν να γιατρέψουν τις πληγές τους. Η Αφροδίτη σε φιλικό για σας ζώδιο, σας βοηθάει μέσα από φίλους, ομάδες συλλόγους να βρείτε υποστηρικτές και πολλούς θαυμαστές και γιατί όχι έναν έρωτα που γεννιέται από μια φιλία.

Κυνηγήστε τις επιθυμίες σας και βάλτε στόχους!

 

Λέων   Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι λίγο κόντρα με τα δικά σας αιτήματα αλλά σίγουρα επαγγελματικά και κοινωνικά ανεβάζει την γοητεία και το γόητρό σας. Πείτε ναι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ομορφύνετε τον χώρο της δουλειάς σας και αν προσέξετε θα δείτε ότι κάποιος γοητεύετε από την λάμψη σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύκλο!

 

Παρθένος    Ανήκετε στους ευνοημένους της Αφροδίτης! Σας δίνετε από το σύμπαν μια δεύτερη ευκαιρία σε όλα. Κερδίζετε μέσα από νομικές υποθέσεις, σεμινάρια και σπουδές, ξένους και εξωτερικό. Τολμήστε να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που είναι μακριά σας και ταξιδέψτε.

Οι στόχοι σας, ακόμα κι αν φαντάζουν μακρινοί, μπορούν τώρα να έρθουν πιο κοντά σας.

 

Ζυγός   Η Αφροδίτη είναι και δικός σας πλανήτης, άρα τώρα που είναι σε ένα θετικό ζώδιο, σας δίνει δύναμη, ασφάλεια και γοητεία. Μια πολύ βαθιά σχέση, σας γεμίζει με συναίσθημα και πάθος, αρκεί να μην μπλεχτείτε στα δίχτυα της έντασης και της ζήλειας.

Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο! Ενώ οικονομικά που αφορούν και άλλους μπορούν να αποδώσουν ή έστω να βρουν θετικές διεξόδους.

 

 

Σκορπιός   Το πάθος είναι ο δικός σας τρόπος να αγαπάτε και να αισθάνεστε τη ζωή… Τώρα ήρθε ο χρόνος να πιστέψετε, να εμπιστευτείτε και να χτίσετε μια δυνατή σχέση πάνω σε ακλόνητες βάσεις. Εμπιστευτείτε την ζωή και την αγάπη , πιστέψτε στον εαυτό σας και κρατήστε τα όνειρά σας. Μπορείτε να τα ζήσετε…

 

Τοξότης    Η Αφροδίτη στην δουλειά σας , μάλλον δείχνει μια τάση να περάσετε καλά και να ομορφύνετε τον χώρο της δουλειάς σας αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Επαγγέλματα ομορφιάς και τέχνης ευνοούνται ιδιαίτερα μέχρι τις 22 Ιουνίου και πολλές εργασιακές σχέσεις μπορούν τώρα να αποδώσουν καρπούς ή να βελτιωθούν. Προσέξτε την διατροφή σας, γιατί θα έχετε την τάση να ενδώσετε σε γαστριμαργικές απολαύσεις.

Μπορείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, αν το προσπαθήσετε.

 

 

Αιγόκερως    Τυχεροί!!! Επιτέλους η Αφροδίτη γλυκαίνει και ομορφαίνει την ζωή σας. Δημιουργία, τέχνη, επιχειρήσεις και έρωτες σας κλείνουν το μάτι και σας κάνουν να χαμογελάτε. Διασκεδάστε, γοητεύστε, δημιουργήστε και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα.

Τίποτα δεν σας χαρίστηκε αλλά τώρα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα αισιοδοξίας.

 

Υδροχόος    Η αλήθεια είναι ότι η Αφροδίτη στον Ταύρο, δεν ακολουθεί την ανεξαρτησία του ζωδίου σας και λίγο σας πιέζει, ίσως περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, να απαιτούν οι δικοί σας πιο πολλά από ότι εσείς μπορείτε. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να ομορφύνετε το σπίτι σας, να γιορτάσετε με τους δικούς σας και να τους δείξετε πως είστε εδώ για αυτούς!

 

Ιχθύες    Η γλυκιά Αφροδίτη σας χαμογελά μέσα από διαδρομές, συζητήσεις και μηνύματα. Επικοινωνήστε, ταξιδέψτε και προβάλετε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες. Συγγενείς, γείτονες και άτομα του περιβάλλοντος σας θα είναι κοντά σας, αρκεί να τους προσεγγίσετε. Διαφήμιση και μέσα επικοινωνίας είναι τα όπλα σας.

 

©Μάρι Γιόβα

 

 

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

Στα άρθρα μου ανιχνεύω μια γενική τάση και αποκωδικοποιώ τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά όλων των ζωδίων.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *