30 Μαΐου Η Νέα Σελήνη συναντά τον αστεροειδή Έρωτα & όλα αρχίζουν ξανά!

Avatar photo Mari Giova 28/05/2022
Beautiful,Dark,Fluffy,Cloudy,Sky,With,Sun,Rays,.,Crescent

Ποια ζώδια αλλάζουν & κάνουν μια νέα αρχή στον κύκλο της αέρινης Νέας Σελήνης           30 Μαΐου-28 Ιουνίου.

 

Το μήνυμα του Μαγιάτικου Φεγγαριού:

Αρχίζει ένα νέο ταξίδι στην ψυχή του κόσμου, η έκφραση του αληθινού σου εαυτού είναι ο σκοπός της διαδρομής.

Μη σταματάς ποτέ, ν’ αναζητάς την δική σου αληθινή φωνή, άκουσε, ταξίδεψε, διάβασε, συζήτησε, γράψε για αυτούς που αγαπάς,

μίλα για ό,τι αγαπάς & θα το βρεις!

 

Μια νέα βδομάδα αρχίζει και μαζί της γεννιέται η Νέα Σελήνη στον ζωδιακό ουρανό, την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 14:30, ο Ήλιος συναντά το Φεγγάρι, στις 9ο μοίρες των Διδύμων στο ζώδιο του αέρα και της επικοινωνίας σε σύνοδο με τον αστεροειδή Έρωτα και τον βασιλικό Αστέρα Aldebaran, που δίνει τιμές και δόξα.

Βάζει τέλος στις εκλείψεις και τα τραύματα, δίνοντας μια ανεμελιά και μια διάθεση για φλερτ, ανεμελιά και έρωτες που θυμίζουν μια ξεχασμένη νεανικότητα – ο αστεροειδής Έρως είναι σε σύνοδο με την Νέα Σελήνη-  βόλτες και κοντινά ταξίδια, επικοινωνία και εξωστρέφεια.

Αναρωτηθείτε έχετε εκφράσει τα αληθινά συναισθήματά σας σε αυτούς που είναι γύρω σας; Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να το πράξετε!

 

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της Νέας Σελήνης:

 • Φτιάξτε κάτι με τα χέρια σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα.
 • Φορέστε ένα  κόσμημα στον λαιμό σας- ο λαιμός είναι το σημείο της έκφρασης και των αλλαγών- με κεχριμπάρι ή τον κιτρίνη, το κίτρινο αυτοκρατορικό τοπάζι, έναν αχάτη ή την ακουαμαρίνα.
 • Βάλτε το χρώμα της επικοινωνίας, το κίτρινο, σε πινελιές στα ρούχα και τα αξεσουάρ ή τον χώρο του γραφείου σας.
 • Ένα υπέροχο αιθέριο έλαιο για την θετική ενέργεια που ταιριάζει στην αισιόδοξη δόνηση της Νέας Σελήνης του Μαΐου είναι το αιθέριο έλαιο του Περγαμόντου διώχνει την απογοήτευση και δυναμώνει την αισιόδοξη στάση και την πίστη στον εαυτό μας και την χαρά της ζωής.
 • Η Αναπνοή κάτω από το φως της μέρας με απλές ασκήσεις βαθιάς εισπνοής και εκπνοής επίσης συμβολίζεται από το ζώδιο της Νέας Σελήνης και θα μας βοηθήσει στο να νιώσουμε καλύτερα σε όλα τα επίπεδα φέρνοντας ευεξία, δύναμη και ηρεμία.
 • Απλά χαλαρώστε σε ένα ήσυχο μέρος που σας ηρεμεί κλείστε τα μάτια, ιδανικά στρέψτε το πρόσωπό σας προς τον Ήλιο σαν τα Ηλιοτρόπια και Αναπνεύστε !! Είναι απλό και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά κάθε πρωί για να νιώσετε καλύτερα.
 • Γράψτε σε ένα χαρτί ή το ημερολόγιό σας τους Στόχους που θέλετε να πετύχετε στην διάρκεια του κύκλου αυτής της Νέας Σελήνης 30 Μαΐου ως 28 Ιουνίου. Ιδανικά γράψτε το πλάνο των νέων στόχων σας με λέξεις κλειδιά Επικοινωνία και έκφραση ανακάλυψη και συνάντηση, ταξίδι και ανανέωση από τις 30/5 ως τις 3 Ιουνίου.

 

Ποια ζώδια πρέπει να συμβιβάσουν αντιθέσεις:

Θα χρειαστούν να ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους και ν’ ακούσουν πιο πολύ τους άλλους οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.

 

Οι ευνοημένοι του ζωδιακού με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους:

Δίδυμοι Μαΐου ως 5 Ιουνίου, Ζυγοί στα τέλη Σεπτεμβρίου και ως τις 8 Οκτωβρίου-κρατήστε ισορροπίες-  Υδροχόοι στα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φλεβάρη. 

Σε αρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Δία σίγουρα βοηθά τους Κριούς και Τοξότες

 

 

Κριός    Συνδυάστε την δράση με την εξωστρέφεια και θα κερδίσετε.

Ξεκινάει ένας νέος κύκλος επαφών και συναντήσεων, μηνυμάτων, φλερτ επικοινωνίας, εξωστρέφειας. Μαζί με τους γύρω σας θα πετύχετε την κατάκτηση των στόχων σας. Εκφράστε τα συναισθήματα σας, σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Κάπου εκεί έξω μέσα από μία βόλτα ή ένα ταξίδι, σας περιμένει η δική σας ευκαιρία.

Δίδυμοι   Η Νέα Σελήνη φέρνει μια νέα αρχή.

Ξαναβρίσκετε την ενέργεια και την διάθεση να ξεπεράσετε ανασφάλειες και φόβους και να προχωρήσετε σε ένα καινούργιο ξεκίνημα.  Η διάθεσή σας για επικοινωνία, μικρά ταξίδια και διαδρομές, συζητήσεις και συμφωνίες θα σας ανανεώσει και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή με την ανεμελιά και τη χαρά που σας ταιριάζει!

 

Ζυγός   Μία νέα αρχή σας ανοίγει νέους δρόμους.

Η Νέα Σελήνη φέρνει ένα νέο κύκλο επικοινωνίας ταξιδιών, συμφωνιών ακόμα και μία δεύτερη ευκαιρία για σημαντικά μελλοντικά σας σχέδια και μία σχέση ή συνεργασία ζωής.

Παρόλα αυτά ο Άρης προκαλεί παροδικά αναταραχή και διεκδίκηση για τους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου.

 

Τοξότης   Ερωτικές κατακτήσεις και δράση. 

Η Νέα Σελήνη δίνει το έναυσμα για μια νέα αρχή σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, έναν σύμβουλο. Κλειδί για την επιτυχία και την αρμονία σε σημαντικές σχέσεις αλλά και για να νιώσετε και πάλι την χαρά της ζωής είναι η δημιουργικότητα, το πάθος, η δράση για να κατακτήσετε τους στόχους σας και η επικοινωνία!

Υδροχόος     Μία νέα σχέση γεννιέται.

Η Νέα Σελήνη φωτίζει το φλερτ, τον έρωτα,  την επικοινωνία και τα ταξίδια με τον ερωτικό σύντροφο η τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δημιουργικότητα σας είναι στο αποκορύφωμα της και μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση αλλά και κέρδη αν την αξιοποιήσετε επαγγελματικά.  Οικογενειακά θέματα στο σπίτι ξεκαθαρίζουν μετά από πολύ καιρό.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

 1. Νουνη πασχαλια
  28/05/2022

  Είσαι υπέροχη!! Θέα συγχαρητήρια για τις γνώσεις σου!!

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *