9-25 Οκτωβρίου Η Πανσέληνος στον Κριό ξεσπά σαν άγριο ποτάμι φωτιάς! 

Avatar photo Mari Giova 09/10/2022

Η Πανσέληνος του κυνηγού & η σύγκρουση Άρη- Ποσειδώνα προκαλούν διλήμματα & αλλαγές στα 12 ζώδια!

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου:

Θεράπευσε τις πληγές σου & θα ζήσεις σε αρμονία και αγάπη!

 

Η Πανσέληνος ‘ του κυνηγού’ και σίγουρα των τολμηρών, ηρωικών και εκρηκτικών πράξεων πραγματοποιείται τα μεσάνυχτα της Κυριακής στις 23:55  της 9ης Οκτωβρίου στις 16ο μοίρες στον άξονα Κριού Ζυγού σε σύνοδο με τον Χείρωνα- 11ο πλανήτη ή αστεροειδή για άλλους- με ιδιαίτερη σημασία για τα τραύματα που προσωπικά ο καθένας μας φέρει και μπορεί να μεταφέρει στις σχέσεις της ζωής του.

Η επιρροή της διαρκεί ως την Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου στις 25 του μήνα αλλά σίγουρα θα μας επηρεάσει πιο έντονα 3 μέρες πριν και μετά από την ακριβή εκδήλωση του φαινομένου τα μεσάνυχτα 9 προς 10 Οκτωβρίου.

Ουσιαστικά η Πανσέληνος ανοίγει την αυλαία της περιόδου των εκλείψεων που πραγματοποιούνται στις 25 Οκτώβρη και 8 Νοέμβρη και θα προκαλέσουν ριζικές αλλαγές παγκόσμια.

 

Προτάσεις κλειδιά για απελευθέρωση της ενέργειας της Πανσελήνου προς την δημιουργία!

Η θετική δήλωση- πρόταση της Σελήνης:

 • Γιορτάζω την πληρότητά μου.
 • Φροντίζω τα τραύματά μου και τις πληγές στις σχέσεις μου.
 • Εξελίσσομαι μέσα από την αγάπη και την αποδοχή.
 • Εκφράζω τα συναισθήματα, τους πόθους και τα όνειρά μου σε αρμονία με τους συντρόφους μου.
 • Εγώ είμαι ο δημιουργός της προσωπικής μου Ιστορίας.

Η Πανσέληνος αυτή δηλώνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου και την ανάγκη να εκφράσουμε προς τα έξω με δυναμικό τρόπο και θάρρος τα προσωπικά μας αιτήματα  και κυρίαρχα να ενώσουμε την εσωτερική μας ανεξάντλητη πηγή η ψυχή με την Ελεύθερη έκφραση της δικής μας προσωπικότητας και των δικών μας επιθυμιών. Το ένστικτο θα λειτουργεί με έναν σχεδόν άγριο και αδάμαστο τρόπο και θα προτρέπει ή θα προκαλεί το θυμό δημιουργεί τον ανταγωνισμό και κάποιες φορές την πολεμική διάθεση ηγετών και λαών.

Η Σύνοδος της Πανσελήνου με τον θεραπευτή Χείρωνα φέρνει στην επιφάνεια τραύματα και πληγές εσωτερικές και εξωτερικές και αναδεικνύει τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας πρωταρχικά και πώς αυτή επηρεάζει τις σχέσεις μας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας συντρόφους, συνεργάτες, συνταξιδιώτες.

 

Επηρεάζονται με δυναμικές αλλαγές και εκρήξεις θυμού τα παρορμητικά ζώδια και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή Σελήνη κοντά στην 16ο μοίρα αυτών των ζωδίων:  Κριοί και Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι κυρίως του 2ου Δεκαημέρου.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι.

 

Το προσωπικό γράμμα προς τον εαυτό σου.

Μια όμορφη τεχνική για να πετύχουμε την ολοκλήρωση και την αρμονία.

Γράψτε ένα γράμμα αγάπης στον εαυτό σας. Εκφράστε σε αυτό το προσωπικό σας σημείωμα όλα τα προτερήματα, τα ταλέντα που έχετε. Πείτε μπράβο για τις επιτυχίες σας αλλά και για την δύναμη που δείξατε σε στιγμές πίεσης. Πείτε μπράβο σε εσάς που σηκωθήκατε, όταν πέσατε και που προχωρήσατε. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και αγαπήστε τον.

Όταν γράψετε αυτό το προσωπικό γράμμα φυλάξτε το στον προσωπικό σας χώρο και διαβάστε το, κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη να χαμογελάσετε και να τονώσετε το θάρρος σας.

 

Πώς επηρεάζει η σύγκρουση Άρη Ποσειδώνα;

Αναδημοσίευση αποσπάσματος του τελευταίου άρθρου Σεπτεμβρίου που επηρεάζει για μεγάλο διάστημα:

‘Θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις αλλά κάποια μυστικά και το παρασκήνιο θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, για να αποκαλυφθούν. Η σύγκρουση του Άρη και του Ποσειδώνα με επίκεντρο τις ημέρες κοντά στις 12 Οκτωβρίου, στις 19 Νοεμβρίου και στα μέσα Μαρτίου του 2023 προκαλούν σοβαρότατες συγκρούσεις στον θαλάσσιο χώρο και το Αιγαίο. 

Οτιδήποτε έχει να κάνει με το υγρό στοιχείο, την θάλασσα,  δηλητηριώδη αέρια η τοξικές ουσίες, φάρμακα, ναρκωτικά, ιδρύματα νοσοκομεία και φυλακές,  σοβαρά θρησκευτικά ζητήματα και πολεμικές εντάσεις στον θαλάσσιο χώρο αλλά και σεισμούς, θέματα που σχετίζονται με τη ναυτιλία και ατυχήματα στη θάλασσα, γεγονότα στην Ελλάδα αλλά και αποκάλυψη και ισχυρές εντάσεις που αφορούν τον Πρωθυπουργό, όλα αυτά θα έρθουν στο προσκήνιο της ειδησεογραφίας και θα  απασχολήσουν την κοινή γνώμη.’

 

Κριός    Είστε ανάμεσα σε δύο επιλογές. 

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει έντονα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και ακόμα περισσότερο όσους έχουν γενέθλια από 5 ως 10 Απριλίου.

Όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας όμως, ανεξάρτητα από το δεκαήμερο  πού ανήκετε καλείστε από τις συνθήκες μέσα σας και έξω να θεραπεύσετε την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, να φροντίσετε την απόρριψη  και τις πληγές που κουβαλάτε από καιρό, να συγχωρήσετε και να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Μέσα από την δική σας αυτογνωσία και αποδοχή θα αγαπήσετε και θα έρθετε σε αρμονία και με τους σημαντικούς συντρόφους της ζωής σας.

Το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα προκαλεί προβλήματα  στον τομέα της επικοινωνίας και των διαδρομών με το μεταφορικό σας μέσο, με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και δείχνει το παρασκήνιο που δρα υπόγεια πίσω από την πλάτη σας.

Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας.

 

Ταύρος    Εκφράστε όλα όσα νιώθετε.

Είναι τόσο έντονα τόσο δυνατά τα συναισθήματά σας και ταυτόχρονα νιώθετε ότι κάτι συμβαίνει που δεν γνωρίζετε. Φυλαχτείτε από παρασκηνιακές ενέργειες και προστατεύστε τα μυστικά σας η ψυχολογία σας είναι στο κόκκινο και αν δεν εκτονώσετε όλα όσα νιώθετε με έναν δημιουργικό τρόπο  πιθανόν  να αντιμετωπίσετε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις  και αϋπνία.  το κλίμα στην εργασία μπορεί να γίνει πιο αρμονικό εάν βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλετε εσείς και που μπορείτε να πετύχετε και τους συνεργάτες σας.  διεκδικήστε και κερδίστε χωρίς να ξεχνάτε τις διπλωματικές σας ικανότητες.

 

Δίδυμοι  Φωτίζονται όνειρα και επιθυμίες.

Η Πανσέληνος του Οκτώβρη ακόμα και αν προκαλέσει διλήμματα ανάμεσα στην προσωπική ερωτική σας ζωή και τα όνειρα τις επιθυμίες ή κάποια ομαδική εργασία παραμένει όμως άκρως δημιουργική και διαφωτιστική για τον δρόμο μου οδηγοί πιο σύντομα στα όνειρά σας.

Δεν χρειάζεται να θυσιάζεται κάτι αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή τους φίλους ή ένα συλλογικό όνειρο.  η δύναμη της πρώτης Σπίθας είναι ανίκητη και μπορεί να σας πάει  μακριά αν την ακολουθήσετε  με θάρρος.

Η όψη δυσαρμονίας Άρη και Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12  Οκτώβρη Και συνεχίζει το Νοέμβριο επηρεάζει  περισσότερο θέματα καριέρας και φήμης.

Οι Δίδυμοι 12-20 Ιουνίου, μην προκαλέσετε και προσέξτε να μην ξεσπάσετε. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή.

 

 

Καρκίνος   Το φως της Πανσελήνου φέρνει διλήμματα επαγγελματικά και οικογενειακά.

Το φεγγάρι του Οκτώβρη αναδεικνύει και τονίζει συγκρούσεις και διλήμματα ανάμεσα στο επαγγελματικό και οικογενειακό σας περιβάλλον.  θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διατήρηση των ισορροπιών και να προσέξετε τα περισσότερο η φήμη την καταξίωση και την καριέρα σας. Ιδιαίτερα επηρεάζονται οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου.

 

Λέων    Η Πανσέληνος ευνοεί τα πιο μεγάλα σχέδιά σας.

Ανήκετε στα πιο τυχερά ζώδια αυτής της περιόδου μία και η πανσέληνος αυτή βάζει φωτιά τα μεγάλα όνειρα και σχέδια ζωής.  σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία για να ανανεώσετε τη ζωή σας,  να φτιάξετε ένα πλάνο που θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον να αφιερωθείτε σε θέματα σπουδών και γνώσης, να σχεδιάσετε μεγάλα ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό, να νικήσετε σε νομικά θέματα  ή ακόμα και να προχωρήσετε σε έναν δεύτερο γάμο και έναν μεγάλο έρωτα.

 

Παρθένος   Θα αγωνιστείτε για να νιώσετε ασφαλείς συναισθηματικά και οικονομικά.

η πανσέληνος στον Κριό σας αφορά κάτω συνδέεται με το ζώδιό σας σε μία ιδιαίτερη όψη αντί σκιάς και τονίζει οικονομικές κληρονομικές οι φορολογικές υποθέσεις για τις οποίες ήδη αντιμετωπίζετε  ένα πρόβλημα και καλείστε να βρείτε τη λύση και τη διέξοδο μέσα από τη συνεργασία σας με ειδικούς και σημαντικούς ανθρώπους της ζωής.  η Αρμονία είναι ο τελικός στόχος για να νιώσετε ασφάλεια είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στην επαγγελματική.

Οι φόβοι, οι ανασφάλειες η ζήλια έρχονται στην επιφάνεια  να σας θυμίσουν ότι ακόμα και τα πιο βαθιά μυστικά υπάρχουν μέσα σας χρειάζεται να δείξετε Τόλμη και θάρρος να τα αποδεχτείτε και να το αντιμετωπίσετε.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις και οι διαμάχες σας προβληματίζουν κυρίως εσάς του 3ου Δεκαημέρου.

 

Ζυγός   Είστε ο άλλος πόλος της Πανσελήνου, της σύγκρουσης και της Αρμονίας.

Είστε το ζώδιο που συμμετέχει σε αυτή την πανσέληνο και επηρεάζεται έντονα στον τομέα των σχέσεων ή των μακροχρόνιων συνεργασιών.  Ουσιαστικά βρίσκεστε σε δίλημμα ανάμεσα στα δικά σας θέλω και τις δικές σας ανάγκες και τις απαιτήσεις ή τις επιθυμίες των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.

Το κλειδί είναι να μην θυσιάζετε τα δικά σας όνειρα αλλά ούτε και να κλείσετε τα αυτιά τις ανάγκες του συντρόφου ή του συνεργάτη σας.  πρέπει να βρείτε την ισορροπία και την αρμονία ως το ζώδιο της δικαιοσύνης ανάμεσα στον εαυτό σας και τους γύρω σας.

 

Σκορπιός    Δώστε σημασία στην ισορροπία της καθημερινότητας.

Το φεγγάρι του κυνηγού τονίζει και φωτίζει  τη σημασία των εργασιακών σχέσεων για την αρμονία και την ισορροπία που αντανακλά και στη διάθεση και στην ψυχολογία σας.  δώστε αξία σε όλα όσα έχετε κρύψει βαθιά,  κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας εμπιστευτείτε μόνο τους δικούς σας ανθρώπους.  Στην εργασία σας θα χρειαστεί να αγωνιστείτε και να κοπιάσετε Αλλά και να τολμήσετε και να διεκδικήσετε λίγο περισσότερο από ότι συνήθως.  είστε μαχητές και θα πετύχετε αρκεί να προσέξετε ποιους εμπιστεύεστε και να μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Θέματα υγείας και ψυχοσωματικής ευεξίας πιθανόν να σας ταλαιπωρήσουν, αν δεν προσέξετε και δεν φροντίσετε να ξεκουραστείτε αλλά και τη διατροφή σας.

Προσέξτε τα έξοδα και τις κινήσεις σας σε οικονομικά που αφορούν και άλλες πηγές ή άλλα άτομα.

 

Τοξότης    Αξιοποιήστε κάθε στιγμή εύνοια και δημιουργίας.

Η πανσέληνος του κυνηγού πραγματοποιείται και φωτίζει την προσωπική σας ζωή την ανάγκη σας για φλερτ και επιβεβαίωση αλλά και προσελκύει θαυμαστές και έναν φλογερό, παρορμητικό, άγριο έρωτα.  Αν είστε ελεύθεροι τολμήστε να ζήσετε την περιπέτεια και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.  οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνεται την ένταση και το πάθος στη σχέση σας.  Προσέξτε μόνο μην μπερδέψετε φίλους και ερωτική ζωή.

Οι επιχειρηματίες και καλλιτέχνες έχετε ιδιαίτερη Έμπνευση και θέλετε να τολμήσετε ένα πρωτοποριακό σχέδιο.

Οι Τοξότες του 3ου Δεκαημέρου προσέξτε περισσότερο τον γάμο ή μια σημαντική συνεργασία αλλά και την οικογένειά σας.

Αιγόκερως    Η κατάκτηση της ισορροπίας γίνεται δύσκολη αλλά όχι αδύνατη.

Η Πανσέληνος διεγείρει συγκρούσεις και διλήμματα ανάμεσα στις οικογενειακές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες.  Νιώθετε ότι κόβεστε στα δύο και ότι πρέπει να διαλέξετε  να αφήσετε λίγο τον χρόνο να κυλήσει. θα δείτε πως η εμπειρία και η σκληρή δουλειά σας αλλά και η ωριμότητα που σας διακρίνει επαναφέρουν την οποία ένταση σε ισορροπία. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις στην οικογένεια και χαμηλώστε τους τόνους.

 

Υδροχόος   Αναλαμβάνετε δράση.

Ο τομέας της επικοινωνίας παίρνει φωτιά  και η σχέση με άτομα του περίγυρου ή συγγενείς σας απασχολούν έντονα.  Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ωριμότητα και την εμπειρία σας, για να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο συζητήσεις, συμφωνίες ακόμα και νομικά θέματα ή σπουδές. Προσέξτε την ταχύτητα όταν χειρίζεστε μηχανήματα ή όταν οδηγείτε.

Εκφραστείτε, επικοινωνήστε γιατί η εξωστρέφεια θα σας δώσει ευκαιρίες.

Προσέξτε λάθη στα οικονομικά σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή.  Το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα προκαλεί  ψέματα και εντάσεις.

 

Ιχθύες  Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας.

Το φεγγάρι του κυνηγού σας προκαλεί να κάνετε μία καινούργια αρχή στον τρόπο που ενεργείτε και διαχειρίζεστε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, για να κερδίσετε όσα σας αξίζουν.

Θα πρέπει ν’ αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές σας και να διεκδικήσετε την οικονομική αλλά και προσωπική ασφάλεια που χρειάζεστε.

Η δυσαρμονική όψη του Άρη με το δικό σας κυβερνήτη Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει ένταση σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και της οικογένειάς σας με επίκεντρο τις ημέρες γύρω από τις 12 Οκτωβρίου. Ασφαλίστε την περιουσία σας από απατεώνες και αποφύγετε να πάρετε μία σημαντική απόφαση για αυτήν την εβδομάδα.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comments 02

 1. Κωνσταντίνος
  19/10/2022

  Πολύ ωραία έκφραση … Μπράβο..

  Reply
 2. Κωνσταντίνος
  07/07/2023

  👍👍👍👏👏👏

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *