25 Οκτωβρίου- 8 Νοεμβρίου  Έκλειψη Ηλίου! Tο τέλος & η αναγέννηση στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 24/10/2022

Η Έκλειψη που ανατρέπει τα δεδομένα έρχεται στις 25 Οκτώβρη!

 

Το μήνυμα της έκλειψης Ηλίου:

Σαν τον σοφό αλχημιστή μεταμόρφωσε τον μόλυβδο σε Χρυσό ζωής!

 

Η μερική έκλειψη Ηλίου και ταυτόχρονη Νέα Σελήνη δηλώνει μια νέα αρχή που περνάει όμως μέσα από μια ριζική αλλαγή, ένα τέλος. Ουσιαστικά το ταξίδι της αναγέννησης περνάει πρώτα από την απώλεια μιας υπάρχουσας κατάστασης ή σχέσης που για κάθε ωροσκόπιο- ζώδιο θα επηρεάσει έναν διαφορετικό τομέα. Το σημαντικό κλειδί αυτής της έκλειψης είναι η ακριβής Σύνοδος της με την Αφροδίτη του πλανήτη που κυβερνά κάθε μορφή σχέσης κυρίως όμως εδώ τις ερωτικές και μυστικές σχέσεις αλλά και τις οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες.

Η απελευθέρωση έρχεται με την ανώτερη αξία της Αφροδίτης την Αγάπη και την συγχώρεση, την ιερή ένωση με τον ανώτερο εαυτό μας και με τον σημαντικό άλλο, που μόνο η καρδιά μας οδηγεί!

 

Η έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται το μεσημέρι 13:49 της Τρίτης 25 Οκτωβρίου, στην 2° μοίρα του Σκορπιού- μοίρα πτώσης της Σελήνης, επηρεάζοντας τα βάθη της συλλογικής Ψυχής, των λαών, της παγκόσμιας οικονομίας αλλά και των πιο σκοτεινών μυστικών και κρυμμένων συναισθημάτων σε προσωπικό επίπεδο το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Η επιρροή της διαρκεί ως την δεύτερη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς στις 8 Νοεμβρίου. Ενώ η πιο δυνατή ενέργεια μας επηρεάζει πιο έντονα στις 25, 26, 31 Οκτωβρίου, 1 και 7 Νοεμβρίου.

Θυμηθείτε πως στην 1ο μοίρα του Σκορπιού θα επαναληφθεί η έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου του 2023 και τότε θα κριθούν οι επιλογές μας!

Το φαινόμενο της μερικής έκλειψης Ηλίου θα είναι ορατό στην Ευρώπη επομένως και στην Ελλάδα, στα Ουράλια Όρη, στη Δυτική Σιβηρία, στη Μέση Ανατολή και στη Βορειοανατολική Αφρική. Η μέγιστη δυναμική της έκλειψης θα παρατηρηθεί στη Δυτική Σιβηρία, στη Ρωσία, κοντά στο Νιζνεβάρτοβσκ.

 

Στην Ελλάδα το φαινόμενο της Έκλειψης

αρχίζει στις 12:36 κορυφώνεται στις 13:43 και τελειώνει στις 14:51.

 

Προτάσεις κλειδιά για απελευθέρωση της ενέργειας της Έκλειψης προς την δημιουργία!

Συγχωρώ πρώτα τον εαυτό μου και απελευθερώνω την δύναμή μου για μια νέα αρχή.

Συγχωρώ και αφήνω να φύγουν μακριά όσα με πλήγωσαν στο παρελθόν.

Αφαιρώ τα περιττά από την ζωή μου και δίνω χώρο και χρόνο σε όσα με κάνουν ευτυχισμένο/η.

Μέσα από την καρδιά μου και την Αγάπη δημιουργώ.

 

Επηρεάζονται με δυναμικές αλλαγές και εκρήξεις θυμού τα σταθερά  ζώδια και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή Σελήνη από την 1 ως την 5η μοίρα αυτών των ζωδίων:

Σκορπιοί του Οκτώβρη, Ταύροι Απριλίου, Λέοντες Ιουλίου και Υδροχόοι Ιανουαρίου.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες κυρίως του 1ου Δεκαημέρου.

 

Πλανητικό υστερόγραφο παγκόσμιων γεγονότων

Το τραπεζικό σύστημα, τα δάνεια, οι μυστικές συμφωνίες, τα έγκατα της γης και τα δυνατά γεωφυσικά φαινόμενα δεν πρέπει να προκαλούν φόβο αλλά δύναμη και τόλμη για την αλήθεια και μια νέα δημιουργία. Η σεισμική δραστηριότητα, τα ορυχεία και τα ηφαίστεια θα είναι σε υπερδιέγερση ως τις 22 Νοεμβρίου και θα προκληθούν ισχυροί σεισμοί πιθανότατα και στον Ελλαδικό χώρο. Η πρόληψη πάντα σώζει.

Οι μυστικές υπηρεσίες κρατών καθώς και παρακρατικές οργανώσεις θα ενεργούν πίσω από κλειστές πόρτες αλλά οι αποκαλύψεις δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν.

 

Το Μήνυμα της έκλειψης στα 12 ζώδια.

 

Κριός    Η ασφάλεια όσων αγαπάτε είναι ύψιστης προτεραιότητας.

Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει και αναμοχλεύει τα βαθύτερα συναισθήματα σας, φόβους  και ανασφάλειες  που αφορούν το μέλλον των αγαπημένων σας προσώπων είτε αυτός είναι ο ερωτικός σας σύντροφος είτε τα παιδιά σας, αν είστε γονείς.

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με μυστικές υποθέσεις καλά και οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα με την εφορία,  ένα δάνειο ή το ασφαλιστικό σας ταμείο.

Οι επιχειρηματίες αποφύγετε να πάρετε μεγάλα ρίσκα και πριν εμπιστευτείτε έναν συνεργάτη η μία επένδυση ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια.  Το πιο σημαντικό μην αφήσετε τις αμφιβολίες η ζήλια ή τους φόβους να επηρεάσουν τα συναισθήματα και τις αποφάσεις σας.

 

Ταύρος   Στο επίκεντρο αλλαγών οι σχέσεις σας. 

Η έκλειψη πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.  ο σύντροφος,  η πορεία του γάμου ή μιας συνεργασίας  σας προκαλεί αμφιβολίες  και θα πρέπει να είστε έτοιμοι  να αντιμετωπίσετε και να διαχειριστείτε μεγάλες αλλαγές.

Κυρίως επηρεάζεστε οι Ταύροι του Απριλίου αλλά λίγο αργότερα Θα επηρεαστούν και οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου.  Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας αλλά και τα όρια σας σε σχέση με τους σημαντικούς άλλους που επηρεάζουν τη ζωή και την καριέρα σας.  Ο τομέας των επαγγελματικών  φέρνει προκλήσεις και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι διαχειριστείτε.

 

Δίδυμοι  Νιώθετε την ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Η έκλειψη του Ήλιου επηρεάζει την καθημερινότητα στην εργασία τις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους και το πιο σημαντικό Σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας,  διατροφής και ξεκούρασης.  τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ η ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας,  το σώμα σας,  να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να απομακρυνθείτε από σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον ή από υποχρεώσεις που σας προκαλούν  πίεση και άγχος.

Εκκρεμότητες με το δημόσιο και οικονομικές υποχρεώσεις είναι πιθανόν τώρα  να βγουν στην επιφάνεια.  H καλύτερη αντιμετώπιση είναι ένα δημιουργικό χόμπι που θα σας δώσει διέξοδο.

  

Καρκίνος   Ο έρωτας και η αγάπη χρειάζονται θυσίες.

Κάποιες φορές ζητάτε τόσα πολλά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί να φτάσετε στο όριο της καταπίεσης.  ο ερωτικός σύντροφος ή τα παιδιά σας θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να προνοήσετε, για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Eντονα συναισθήματα αλλά και ζήλια και ανασφάλειες μπορεί να φέρουν ρήξεις. Φροντίστε με δίκαιο τρόπο οικονομικές υποθέσεις και τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

 

Λέων    Στην οικογένεια και το σπίτι όλο το ενδιαφέρον σας. 

Οι δικοί σας άνθρωποι,  αυτοί που θεωρείται οικογένεια  σας χρειάζονται Και θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις  και τις ανάγκες  όσων αγαπάτε.

Ο χώρος του σπιτιού της ακίνητης περιουσίας ακόμα και της επαγγελματικής στέγης σας απασχολεί και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προστασία και την ασφάλεια του.  οικονομικές και κληρονομικές υποθέσεις που προϋπήρχαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο  ιδιαίτερα για τους λέοντες του Ιουλίου.

Αποφύγετε να πάρετε επαγγελματικό ρίσκο  και ελέγξτε τους συνεργάτες σας.

 

Παρθένος    Η επικοινωνία με το περιβάλλον σας χρειάζεται αλλαγές.

Μια αλλαγή περιβάλλοντος, Ένα ταξίδι ή μία μετακόμιση μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τις αλλαγές που χρειάζεστε στη ζωή σας.

Προσέξτε τις σχέσεις με συγγενείς αλλά και τον τομέα της επικοινωνίας, όπως και τα μέσα επικοινωνίας από το αυτοκίνητο, το laptop ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Η διέξοδος και η λύση μπορεί να έρθει, εφόσον συμβουλευτείτε ειδικούς.

 

Ζυγός   Η οικονομική σας ασφάλεια χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς.

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης η Αφροδίτη πραγματοποιεί Σύνοδο με την ηλιακή έκλειψη στον ευαίσθητο τομέα της οικονομικής και συναισθηματικής σταθερότητας και ασφάλειας.  Τώρα πιο πολύ από ποτέ χρειάζεστε την επιβεβαίωση και την πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας.

Η ανασφάλεια,  οι φόβοι ακόμα και η έλλειψη αυτοπεποίθησης  κλονίζουν την αυτοεκτίμησή σας και την εμπιστοσύνη στις ικανότητες που έχετε.

Έκτακτα έξοδα  αλλά και  χρήματα που δεν περιμένατε  μπορεί τώρα να έρθουν  από τη δουλειά σας.

Σκορπιός    Δυνατός άνεμος προσωπικών αλλαγών και επιλογών.

Ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης, όπως και τα μελλοντικά σας σχέδια σας απασχολούν στο μέγιστο βαθμό και γνωρίζετε πώς είστε ήδη σε τροχιά αλλαγών.

Η έκλειψη του Ήλιου  πράγμα πραγματοποιείται  στο δικό σας ζώδιο ταυτόχρονα με το μήνα των γενεθλίων σας και ορίζει ένα έτος ουσιαστικά μεταμορφωτικών αλλαγών αλλά και Αναγέννησης. Οι όποιες αλλαγές στον τομέα της καριέρας και των μελλοντικών σας σχεδίων ξεκινούν από σας και θα επηρεάζουν τις ισορροπίες για κάποιους ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου σε μακροχρόνιες σχέσεις ή την οικογένεια και το σπίτι.

Η Αφροδίτη ευτυχώς είναι στο ζώδιό σας και σας γεμίζει μαγνητισμό,  ερωτική διάθεση και ακαταμάχητη γοητεία.

 

Τοξότης    Μυστικά και φόβοι σας προκαλούν ανασφάλεια.

Μυστικές υποθέσεις ξυπνάνε αναμνήσεις,  συναισθήματα βαθιά κρυμμένα  ακόμα και τη ζήλια το φόβο την ανασφάλεια.  μπορεί να ξεκινάνε από κάποια οικονομική κληρονομική υπόθεση που σας προκαλεί έντονη ανασφάλεια και ανησυχία Αλλά για κάποιους αφού όλα μία μυστική σχέση έναν έρωτα που δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει στην καρδιά σας. Ό,τι κι αν είναι, καλό είναι να θυμάστε πως το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια και μπορείτε να αντιμετωπίσετε με τη βοήθεια έμπιστων ατόμων οποιαδήποτε πρόκληση και να βρείτε λύση και διέξοδο.

Προσέξτε περισσότερο την ψυχολογία σας  αλλά και θέματα υγείας.

Το παρασκήνιο υπάρχει αλλά θα μάθετε τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη σας τον επόμενο μήνα.  Για αυτό μην δίνετε αφορμή για σχόλια και  προστατεύστε τα μυστικά σας.

 

Αιγόκερως    Οι φίλοι και ένας κοινός στόχος χρειάζονται ισχυρό κίνητρο.

Είστε πιο ώριμοι από ποτέ  και μέρα με τη μέρα ξεκαθαρίζουν οι στόχοι και οι σταθερές σας.  η συλλογική δουλειά,  μία ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους ακόμα και οι φίλοι ή ο κύκλος γνωριμιών σας είναι σε διαδικασία αλλαγών αλλά και ξεκαθαρισμάτων.  θα χρειαστείτε υπομονή για να πετύχετε σημαντικά όνειρα και φιλοδοξίες, θα περάσετε από αλλαγές και εντάσεις αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

 

Υδροχόος   Η καριέρα και η καταξίωση είναι στο κέντρο ριζικών αλλαγών.

Η έκλειψη Ηλίου της 25ης Οκτωβρίου στοχεύει σε αλλαγές επαγγελματικές και κοινωνικές.  μπορεί να αλλάξουν οι μέθοδοι για να φτάσετε στις φιλοδοξίες σας  ακόμα και ο κύκλος των γνωριμιών σας.  Oι συνθήκες δεν είναι εύκολες  για εσάς  του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου.

θυμηθείτε όμως, πώς ταυτόχρονα η Αφροδίτη είναι σύμμαχος και σας βοηθά να αναδείξετε την δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας, για να πετύχετε.

 

Ιχθύες  Το μέλλον και τα σχέδια σας ξεκινάνε από τώρα.

Κι όμως ανήκετε στα ζώδια που η έκλειψη αυτή μπορεί να ευνοήσει.  ανοίγονται νέοι δρόμοι Αρκεί να ακολουθήσετε το ένστικτο και να αποδράσετε από το οικείο περιβάλλον για την πιθανή ασφάλεια που νιώθετε σε γνώριμες καταστάσεις. Κανείς δεν θα κατάφερνε τίποτα σημαντικό αν δεν τολμούσε να αμφισβητήσει τα δεδομένα  και να αναζητήσει νέες γνώσεις μέσα από ταξίδια σεμινάρια επικοινωνία ή σπουδές.

Δημιουργήστε και τολμήστε ν’ αλλάξετε τον κόσμο σας ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσετε μακριά σε χώρες του εξωτερικού ή να έλθετε σε επικοινωνία με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας πού όμως μπορούν να σας δώσουν σημαντικές ευκαιρίες.  Τα σχέδια για το μέλλον ευνοούνται.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *