8/12~23/12 Η Πανσέληνος του Δεκέμβρη σαν μικρό ξωτικό προκαλεί & αναστατώνει τα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 07/12/2022

Η πρώτη Πανσέληνος του χειμώνα & η τελευταία της χρονιάς, σαν το ξωτικό των Χριστουγέννων προκαλεί εκπλήξεις και εκρήξεις ως τις 23 Δεκεμβρίου.

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου

Γράψε απ’ την αρχή την δική σου ιστορία! 

 

Οι  γιορτές πλησιάζουν και σιγά-σιγά η διάθεση όλων αρχίζει ν’ αλλάζει. Αυτή η Πανσέληνος όμως σαν μικρό ξωτικό των Χριστουγέννων τρυπώνει στην διάθεση και τις σκέψεις των ανθρώπων παίζοντας παιχνίδια με το φως και τις σκιές, την ανάγκη για εξωστρέφεια και έκφραση, για ανεμελιά, αγορές και μικρές αποδράσεις.   

Συναντήσεις, μηνύματα και φλερτ προκαλούν και πυρπολούν προκαλώντας την καθημερινότητα, την διάθεση, τις συμφωνίες και τα συναισθήματα όλων. 

 

Κάποια ζώδια θα είναι πιο τυχερά και άλλα θα αντιμετωπίσουν ένταση και μικροαναποδιές σε μέσα επικοινωνίας ή διαδρομές αλλά και στην επικοινωνία τους με τους άλλους. 

 

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16ο των αέρινων Διδύμων σε ακριβή σύνοδο στην ίδια μοίρα- όψη ιδιομοιρίας- με τον πύρινο και φλογερό Άρη, τον θεό της έντασης, του πολέμου και των πόθων. Έναν Άρη όμως, που αναθεωρεί γεγονότα και δράσεις στην φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του. Συμβάντα των τελευταίων μηνών εκφράζονται και ξεσπάνε με ορμή. 

Η ένταση στις κουβέντες και τις λέξεις καραδοκεί και αρκεί μια μικρή σπίθα για να γίνει η έκρηξη αλλά και οι αποκαλύψεις μέσα από μια τυχαία συνάντηση ή ένα μήνυμα που έχασε τον παραλήπτη του, για να οδηγήσει στην αλήθεια. 

Η θετική πλευρά του Φεγγαριού ευνοεί τα επικοινωνιακά παιχνίδια και το φλερτ, συναντήσεις ακόμα και μικρές αποδράσεις. 

Το χιούμορ πολλές φορές θα λειτουργήσει απελευθερωτικά, όπως και η ανεμελιά.

Ο Ερμής κυβερνήτης της Πανσελήνου περνάει στον σοβαρό και αυστηρό Αιγόκερο θέτοντας όρια και κανόνες στην καθημερινότητά μας και τονίζοντας την ανάγκη να μιλήσουμε σε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε βαθιά. Tονίζονται θέματα επικοινωνίας, συμφωνιών, σπουδών και διαδρομών από τις 7 Δεκεμβρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσει φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 29 του μήνα. Γι’ αυτό προγραμματίστε και οργανώστε τα πιο σημαντικά έγκαιρα. 

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Θέματα με εφήβους και μαθητές θα πάρουν μεγάλες διαστάσεις και η ένταση θα καραδοκεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ιώσεις του αναπνευστικού θα είναι σε έξαρση και κορύφωση. Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί, όπως και τα μέσα επικοινωνίας- κοινωνικής δικτύωσης και μεταφοράς. Αποκαλύψεις και σκάνδαλα σε σχέση με εφήβους και μαθητές.

Σημαντικές αποκαλύψεις  ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΌΤΑ για ΗΠΑ.

Ένας ηγέτης πλήττεται.

Κριός   Γίνεστε οι πρωταγωνιστές της επικοινωνίας και της δράσης!

Η Πανσέληνος  σας δίνει  έντονη ενεργητικότητά, συναντήσεις,  βόλτες  και κυρίως μία ανάγκη να εκμυστηρευτείτε και να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας! Άτομα του περιβάλλοντος σας μπορεί να θελήσουν να σας μιλήσουν για το πώς νιώθουν. 

Θα είστε άκρως ενεργητικοί και πολυάσχολοι προσέξτε όμως μην τρέχετε και μην βιάζεστε να μιλήσετε. Μια κίνηση ή μια λέξη μπορεί να προκαλέσει νεύρα και λάθη. 

 

Ταύρος   Προτεραιότητά σας να νιώσετε ασφάλεια.

Μπορείτε να πετύχετε μία σημαντική οικονομική και επαγγελματική συμφωνία ή να πάρετε αποδοχή και αναγνώριση από τον περίγυρό σας αλλά θα χρειαστεί να αγωνιστείτε και να φερθείτε έξυπνα και ευέλικτα για να το πετύχετε.

Πιθανά έκτακτα έξοδα. 

Δίδυμοι  Είστε κάτω από το φως της Πανσελήνου και των αποκαλύψεων.

Η Σελήνη και ο Άρης σας δίνουν μία χαρισματικότητα, για να προβάλετε τα χαρίσματά σας και να πετύχετε μελλοντικούς στόχους. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες στον σχεδιασμό ταξιδιών ή συμφωνιών.  Γοητεύετε τους γύρω σας και έχετε το χάρισμα της επικοινωνίας ακόμα πιο έντονο αυτήν την περίοδο. 

Η Πανσέληνος σας πιέζει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και η ένταση πρέπει να εκτονωθεί! Διοχετεύστε την δημιουργικά κυνηγώντας τα όνειρά σας.

 

Καρκίνος   Εκφράστε τα συναισθήματα σας και ακούστε τις επιθυμίες σας!

Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο που η ενέργεια της Πανσελήνου είναι έντονη να μιλήσετε και να ακούσετε σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. 

Ο Ερμής στον Αιγόκερο τονίζει την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, στα παιδιά ακόμα και σε έναν σημαντικό συνεργάτη.

 

Λέων  Μία συνάντηση ή συζήτηση αποδεικνύεται γόνιμη.

Έντονη και πολυάσχολη η κοινωνική σας ζωή και δράση. Ένας ομαδικός στόχος απορροφά την ενέργειά σας και το ενδιαφέρον σας! 

Ζήστε με πάθος όπως σας ταιριάζει και ενώστε τις δυνάμεις σας με τους κατάλληλους ανθρώπους για να πετύχετε στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες. Μια κουβέντα μπορεί να φέρει ένταση με φίλους ή σε μια συλλογική δράση. 

Παρθένος   Επαγγελματική και κοινωνική προβολή αλλά και πίεση.

Μια δημιουργική αλλά άκρως απαιτητική και πιεστική Πανσέληνος για επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις και εκδηλώσεις. 

Είναι ευκαιρία να δημιουργήσετε, να εκφραστείτε και να συναντηθείτε με σημαντικά άτομα του κύκλου σας.

Οι Παρθένοι του 2ου Δεκαημέρου και κυριώς κοντά στις 8 Σεπτεμβρίου προσέξτε μια κίνηση ή μια λέξη προκαλεί έκρηξη.

 

Ζυγός    Σχεδιάστε το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη!

Επικοινωνήστε, συναντηθείτε, συζητήστε μελλοντικά σας σχέδια ακόμα και ταξίδια  που κρύβουν ευκαιρίες. 

Η εξωστρέφεια και το θάρρος για νέα σχέδια σας ανοίγουν νέους ορίζοντες. Η δημιουργικότητα, η έμπνευση και αγαπημένα σας πρόσωπα  είναι στο πλευρό σας! 

Σκορπιός  Φτάνετε στην ουσία ενός σημαντικού θέματος.

Το ολόγιομο φεγγάρι του χειμώνα θα σας βοηθήσει μέσα από μια συζήτηση ή συνάντηση να εκφράσετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

 Η έκφραση της ψυχής σας και των μυστικών σας είναι απελευθερωτική για να πετύχετε την ολοκλήρωση, την γαλήνη και να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας.

Τοξότης   Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μία σημαντική  σχέση.

Η Πανσέληνος στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων και συνεργασιών σας ωθεί και προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ακούσετε τις επιθυμίες των σημαντικών άλλων της ζωής σας.

 

Αιγόκερως   Βελτιώνετε  μικρές απλές καθημερινές συνήθειες.

Τακτοποιείτε  υποχρεώσεις που έχετε και έρχεστε πιο κοντά  με άτομα του περιβάλλοντός σας.  Ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας. 

Ταυτόχρονα ο Ερμής- κυβερνήτης πλανήτης της Πανσελήνου- θα είναι στο ζώδιό σας, τονίζοντας θέματα επικοινωνίας, συμφωνιών, σπουδών και διαδρομών από τις 7 Δεκεμβρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσει φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 29 του μήνα. Γι’ αυτό προγραμματίστε και οργανώστε τα πιο σημαντικά έγκαιρα. 

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και εσείς ως ζωδιο του σοφού Κρόνου αυτό το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα. 

Υδροχόος   Ένα ερωτικό και φλογερό Φεγγάρι!

 Οι νύχτες του Δεκέμβρη ντύνονται με το φως της Σελήνης και σας παρασύρουν σε ερωτικές περιπέτειες με φλόγα και πάθος…

Η δημιουργικότητα,  η διασκέδαση και τα φλερτ  θα είναι στο αποκορύφωμα τους. Έχετε την ανάγκη να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Προσέξτε μόνο τα παράλληλα φλερτ και τα ερωτικά μπερδέματα με φίλους.

Ιχθύες   Συζητήστε με σημαντικούς φίλους για την εξέλιξή σας.

Στο επίκεντρο σημαντικά σχέδια και η επικοινωνία σας με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και μπορούν να σας στηρίξουν. Καλύτερα όμως, ν’ αφήσετε τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο να καταλαγιάσουν ειδικά οι Ιχθύες του 2ου Δεκαημέρου και κοντά στις 7 Μαρτίου.

 

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *