10 Δεκεμβρίου~2 Ιανουαρίου 2023 Η Αφροδίτη του Έρωτα & οι πιο τυχερές μέρες της αγάπης!

Avatar photo Mari Giova 10/12/2022
Photo,Of,Positive,Couple,Having,Fun,Christmas,X-mas,Around,Evening

Το Αστέρι του Έρωτα αλλάζει ζώδιο & ευνοεί 5 ξεχωριστά ζώδια…

Η νέα θέση της Αφροδίτης επηρεάζει και αλλάζει την ερωτική ζωή και την οικονομική ασφάλεια για όλους! Διαβάστε το ζώδιο του Ήλιου και του ωροσκόπου σας.

Οι ερωτικές σχέσεις ωριμάζουν και γίνονται πιο απλές αναζητώντας την ωριμότητα και την διάρκεια στον χρόνο.

Το μήνυμά της σαγηνευτικής Αφροδίτης:

‘Καθήκον σου είναι, όχι ν’ αναζητήσεις την αγάπη

αλλά να ψάξεις και να βρεις όλα εκείνα

τα εμπόδια μέσα σου, που σε κρατάνε μακριά της.’

 Rumi

 

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς και της σαγήνης, των σχέσεων και των απολαύσεων, της διασκέδασης και της τέχνης.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Χρόνου και της σοφίας, της ωριμότητας και της λογικής τον Αιγόκερο, όπου θα παραμείνει ως τις 2 Ιανουαρίου του 2023!

Από τη νέα της θέση θα δώσει έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες που στηρίζονται στις πραγματικές ανάγκες της ζωής, την λογική και την ωριμότητα του χρόνου.

Η μοίρα ή το κάρμα θα εκφράσει τον σκοπό της ζωής και την ουσία των σχέσεων. Θα δούμε πιο καθαρά ποιοι σύντροφοι και συνεργάτες είναι σημαντικοί και ευνοούν την εξέλιξη και την ευτυχία μας και ποιοι πρέπει να φύγουν. Όλα όσα γίνονταν από καιρό, τώρα ξεκαθαρίζουν και εκπληρώνονται!

 

Η Αφροδίτη στον λογικό και προσγειωμένο Αιγόκερο αναζητά την ασφάλεια, την αντοχή και διάρκεια στον χρόνο, τη λογική και όχι τα ανεμοδαρμένα ύψη του έρωτα και του πάθους, όπως όταν είναι στον Σκορπιό, ούτε τους ρομαντικούς και παραμυθένιους έρωτες όταν επισκέπτεται τους Ιχθύς. Στην διάρκεια της θα γίνουν σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας ή γάμοι σε μια πιο ώριμη φάση ζωής, που στηρίζονται σε προσγειωμένα συναισθήματα και μια ώριμη αντιμετώπιση του κόσμου.

Η Αφροδίτη από τον γήινο Αιγόκερο τηρεί τους κανόνες και τα κοινωνικά πρέπει και οικοδομεί σχέσεις με αργά βήματα και χωρίς βιασύνες ή ακραία πάθη. Ενώ επισημοποιεί τους δεσμούς εκείνους που έχουν στηριχτεί στην εμπειρία και την ωριμότητα που φέρνει ο χρόνος.

Στο ίδιο πνεύμα της αλήθειας, η Αφροδίτη θα επηρεάσει και την τέχνη και τους καλλιτέχνες φέρνοντας κανόνες και όρια πιθανόν και μέσα από την δικαιοσύνη και τους νόμους.  Όρια και πρέπει θα μπουν και στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία πολύ αυστηρά.

Η οικονομική ζωή και οι συνεργασίες που επηρεάζονται επίσης από την Αφροδίτη θα περιοριστούν και πολλοί θα μπουν σε πρόγραμμα οικονομίας και τακτοποίησης των οικονομικών τους υποθέσεων.

Η λογική διαχείριση  θα κυριαρχήσει και στις σχέσεις και στις συμφωνίες-συνεργασίες.

Οι τράπεζες θα κάνουν εκκαθαρίσεις με βάση τα συμφέροντά τους και τα αποτελέσματα από τα προηγούμενα δάνεια και οφειλές.

Ποιοι θα ευνοηθούν; Όσοι έκαναν καλό σχεδιασμό χωρίς μεγάλο ρίσκο και στηρίχτηκαν σε γνώσεις ειδικών, την εμπειρία και τη σύνεση.

Θα εμφανιστούν επιστροφές από το παρελθόν συντρόφων και συνεργατών, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτών των σχέσεων και ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και η αξία τους.

 

 

Οι πιο τυχερές μέρες για τον έρωτα, τη δημιουργία & τα χρήματα!!!

 

22 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό παρασύρεται από την τρέλα ενός κεραυνοβόλου Έρωτα και των εκπλήξεων ή των απρόσμενων προτάσεων και συναντήσεων ακόμα και ενός αναπάντεχου δώρου…

Ευνοεί όλα τα ζώδια της Γης Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και όσους έχουν πλανήτες σε αυτά ιδιαίτερα του 2ου Δεκαημέρου αλλά και τους Ζυγούς & Υδροχόους.

 

28 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα των ονείρων και της τέχνης

συνθέτουν ένα σκηνικό παραμυθιού και ρομαντικής αγάπης, καλλιτεχνικής δημιουργίας και έμπνευσης. Ευνοώντας τα ζώδια της Γης αλλά και τους Ιχθύς του Ποσειδώνα.

29 Δεκεμβρίου ο Ερμής συναντά της Αφροδίτη ευνοώντας

ρομαντικές και γιορτινές αποδράσεις και ταξίδια, αγορές και δώρα, συμφωνίες και μηνύματα αγάπης. Μια εξομολόγηση ή μια σοβαρή πρόταση που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Μαζί με τα ζώδια της Γης θα ευνοηθούν και το ζώδιο του Ερμή οι Δίδυμοι.

 

Μέρες που προκαλούν κλυδωνισμούς

Μέρες προκλήσεων, συνειδητοποιήσεων και χωρισμών 12-14 Δεκεμβρίου, όταν η Αφροδίτη δέχεται μια καρμική και ψυχρή ενέργεια από τον Κρόνο- Χρόνο.

Ημέρα αλήθειας για τις σχέσεις  η 1η Ιανουαρίου 2023,

όταν η Αφροδίτη θα συναντήσει τον σκοτεινό Πλούτωνα και θα βγάλει στην επιφάνεια βαθιά μυστικά αλλά και έντονα πάθη, επικίνδυνες ζήλειες και σημαντικές αποφάσεις για την αναγέννηση ή το οριστικό τέλος μιας σχέσης. Ιδιαίτερα θα επηρεαστούν Ταύροι, Ζυγοί και Σκορπιοί των τελευταίων ημερών και όσοι έχουν σημαντικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

 Astrotip γράφω την πιο δυνατή θετική ενέργεια μια αρμονικής όψης αλλά συνήθως η εύνοια υπάρχει και 2 μέρες πριν και μετά την τυχερή ημερομηνία.

 

Τα 5 ζώδια που η Αφροδίτη θα ευνοήσει στον έρωτα και τα οικονομικά είναι τονισμένα με κόκκινο χρώμα.

 

Κριός    Σημαντικές  εξελίξεις στην καριέρα και την κοινωνική ζωή.

Η νέα θέση της Αφροδίτης στο μεσουράνημα του ζωδίου σας θα δώσει ευκαιρίες για περισσότερες επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις. Πιθανό να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να συναντήσετε τον έρωτα με έναν καταξιωμένο σύντροφο.

 

Ταύρος    Τολμήστε να ζήσετε τον έρωτα πιο ώριμοι από ποτέ.

Η ένταση ακόμα δεν έχει υποχωρήσει, όμως η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική που βλέπετε τον κόσμο μέσα από σπουδές, ταξίδια και νέες γνώσεις.

Ένας έρωτας από μακριά που μπορεί να γνωρίσετε στο Πανεπιστήμιο ή σεμινάριο, σε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμα και ένας δεύτερος γάμος μπορεί τώρα να σας συμβεί σε πείσμα των εμποδίων του Κρόνου. Ξεκαθαρίστε την ζωή σας, βάλτε όρια και στόχους  και κάντε χώρο σε μια σχέση που θα είναι πιο ώριμη και κατασταλαγμένη.

 

Δίδυμοι  Ό,τι χρειάζεστε και ό,τι ποθείτε, μπορείτε να το βρείτε.

Με την Αφροδίτη στον οικονομικό τομέα θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα ή να πετύχετε μια μακροχρόνια επιβράβευση.

Θα απολαύσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές.

Καρκίνος   Μια σημαντική σχέση χρειάζεται την προσοχή σας για να ανθίσει..!

Η Αφροδίτη θα είναι στον τομέα των μακροχρόνιων και επίσημων σχέσεων και συνεργασιών. Θα έχετε την ευκαιρία να δεθείτε πιο πολύ με τον σύντροφό σας  και να αποφασίσετε τον γάμο ή την συγκατοίκηση.

Έχετε την ικανότητα να βλέπετε ομορφιά στον σύντροφο σας και να απολαμβάνετε αρμονικές σχέσεις.

Μια συνεργασία σας απαιτεί σοβαρότητα και αν κοπιάσετε, θα έχει διάρκεια στον χρόνο. Δώστε ευκαιρία σε συνεργάτες σας να σας αποδείξουν τις ικανότητές τους και αναγνωρίστε την αξία τους. Η απόδοση άξιων συνεργατών σας θα αποδώσει στον χρόνο.

 

Λέων    Απλές στιγμές ομορφαίνουν την  καθημερινότητά σας.

Η Αφροδίτη θα βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ήρεμο εργασιακό περιβάλλον και αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους αλλάζοντας την καθημερινότητά σας.

 

Παρθένος    Έρωτας είναι η αιτία και μάλιστα με διαφορά ηλικίας!

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο η δημιουργία και η τέχνη, η διασκέδαση και ο έρωτας, ο χρόνος με τα παιδιά  θα σας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές.

Ιδιαίτερο νόημα αποκτούν για σας σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και περνούν στο επόμενο βήμα της σταθερότητας και της επισημοποίησης.

Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε σε μια έξοδο, σε επίσκεψη σε καλλιτεχνικά γεγονότα όπως το θέατρο, τον σύντροφο που ξέρει τι θέλει και έχει την ωριμότητα να το ζήσει μαζί σας.

Αν πάλι είστε ερωτευμένοι ή θαυμάζετε έναν μεγαλύτερο ηλικιακά άνθρωπο τότε σιγά σιγά μπορείτε να του δείξετε τα συναισθήματά σας.

 

Ζυγός    Ξαναγυρίζετε στο λιμάνι σας. 

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον στο σπίτι ή στον εργασιακό σας χώρο και να απολαύσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Στολίστε και ανανεώστε το σπίτι αλλά και το γραφείο για να μαγνητίσετε θετική ενέργεια.

 

Σκορπιός  Συναντήσεις και συζητήσεις φέρνουν χαμόγελα. 

Μετά την ένταση του Νοέμβρη,  η Αφροδίτη θα ευνοήσει την επικοινωνία και τις μικρές αποδράσεις που θα σας αναζωογονήσουν.

Πολλά μηνύματα και φλερτ!

 

Τοξότης    Προτεραιότητα  να νιώσετε ασφαλείς.  

Η Αφροδίτη στον τομέα της ασφάλειας οικονομικής και συναισθηματικής ευνοεί έσοδα από επιχειρήσεις και σκληρή δουλειά, σημαντικές γνωριμίες ατόμων κύρους και συλλογικούς στόχους που έρχονται για να μείνουν στον χρόνο και να αποδώσουν καρπούς.

θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Βάλτε πρόγραμμα και σχεδιάστε τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε με λογική.

Είστε γενναιόδωροι αλλά πρέπει να γίνετε και πιο ώριμοι για  να κερδίσετε την ασφάλεια και την σταθερότητα στις σχέσεις σας.

 

Αιγόκερως     Η Αφροδίτη σας κάνει ακαταμάχητους.

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο θα σας δίνει μια ισχυρή ικανότητα να εκφράζετε την ομορφιά και την αγάπη και να έλκετε τους άλλους ανθρώπους. Η αρμονία θα είναι στο χέρι σας και θα κυβερνά όλες τις σχέσεις της ζωής σας οικονομικές, ερωτικές, επαγγελματικές συνεργασίες και συμμαχίες που βασίζονται στην εμπειρία και την δύναμη του χρόνου!

Μαγνητίζετε τα βλέμματα θαυμασμού και η καταξίωση στην καριέρα σας κάνει πιο γοητευτικούς στους γύρω σας. Πείθετε με επιχειρήματα και μπορείτε να οικοδομήσετε με σταθερά βήματα την επιτυχία και την αναγνώριση των κόπων σας.

 

Υδροχόος    Μυστικά συναισθήματα και όνειρα δυναμώνουν.

Η πίεση συνεχίζει να υπάρχει όμως η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε την μυστική πλευρά του εαυτού σας και τα ταλέντα που έχετε αλλά δεν προβάλετε.

 

Ιχθύες  Οι φίλοι και σημαντικές γνωριμίες παίζουν σημαντικό ρόλο.  

Με την γοητεία που θα σας χαρίζει η Αφροδίτη θα προσελκύετε πολλούς φίλους και θα απολαμβάνετε την συλλογική δουλειά με όσους έχετε κοινούς στόχους.

Είναι μια όμορφη περίοδος, για να ανανεώσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *