7/1~21/1/2023 Η πρώτη Πανσέληνος του 2023 & οι σχέσεις στοργής των έξι πιο τυχερών ζωδίων!

Avatar photo Mari Giova 05/01/2023
Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,Astrology,And,Horoscopes,Concept

Η Πανσέληνος του Γενάρη συναντά σε μια σπάνια σύνοδο τον Αστέρα των αρχαίων πολιτισμών, τον Σείριο και ανοίγει μια πύλη δυνατής ενέργειας. Είναι η ιδανική εποχή για μια μαγική τεχνική, που βοηθά να μαγνητίσετε τις επιθυμίες σας με την ενέργεια του βασιλικού Αστέρα Σείριου.

Η Πανσέληνος του Γενάρη το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου φωτίζει την 16 μοίρα του Καρκίνου και ενώνεται με την ανίκητη δύναμη του Σείριου, με τα όνειρα του Ποσειδώνα και την αλήθεια του Ουρανού οδηγώντας σε μια νέα ζωή!

Το ζώδιο του Καρκίνου είναι αυτό που η Σελήνη κυβερνά και νιώθει σαν στο σπίτι της, σαν ένα μωρό στην αγκαλιά της μητέρας του.

Αγάπησε τον εαυτό σου και φρόντισε τις ρίζες που σε έθρεψαν.

Ανοίγοντας τα όνειρα σου στο φως,

η καρδιά σου θα ακτινοβολεί σε ηλιόλουστες  μέρες χαράς!

 

Τα ζώδια του Νερού οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες και τα ζώδια της Γης οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, ιδιαίτερα όσοι είναι στο 2 δεκαήμερο θα έχουν πολλές ευκαιρίες, για να επιλέξουν μια διαφορετική απόφαση που θ’ αλλάξει την πραγματικότητά τους.

Το ίδιο ισχύει αν ο ωροσκόπος σας ή το ζώδιο της Σελήνης σας ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια και κοντά στην 16ο μοίρα.

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου

Δεν μπορείς να κρύψεις την αγάπη.

Η αγάπη θα βρει το δρόμο της,

Στην καρδιά κάποιου που αγαπάς.

Μακριά ή κοντά, πηγαίνει σπίτι

εκεί που ανήκει,

στην καρδιά των ερωτευμένων.

Τζαλαλεντίν  Ρουμί

 

Η Πανσέληνος δείχνει τον κύκλο που ολοκληρώνεται και συνήθως είμαστε όλοι πιο συναισθηματικά φορτισμένοι και ευαίσθητοι σαν την παλίρροια που αναταράζει τα κύματα της θάλασσας και προκαλεί πιο γρήγορο το πέταγμα των γλάρων.

Τίποτα όμως δεν γίνεται σε αυτήν την Πανσέληνο χωρίς να οδηγεί σε μια σχέση αληθινής φροντίδας και αγάπης πρώτα με όλα όσα κρύβουμε μέσα μας στην ψυχή μας αλλά και αναμοχλεύοντας συναισθήματα αγάπης για τους δικούς μας ανθρώπους, τον τόπο και το σπίτι, τις ρίζες μας που μας κρατάνε γερά, όταν απέξω ο αέρας φυσάει δυνατά.

Μια γλυκιά στοργή και ζεστασιά ξυπνάει αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιο που κυβερνά τον Καρκίνο και επηρεάζει με την δυνατή και ορμητική ενέργειά της όλα τα ζώδια αλλά περισσότερο αυτά τα έξι του Νερού και της Γης, ωθώντας τα σε αλλαγές αλλά και ένα ξανακοίταγμα ή μια αναθεώρηση για να πετύχουν όσα ξεκίνησαν και δεν προχώρησαν ακριβώς όσο γρήγορα ήθελαν.

όλα γίνονται με το σχέδιο που κρύβει σοφία μια σοφία που πηγάζει από μια αληθινή αγάπη, και ό,τι αγαπάμε πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι μέσα μας.

Η Πανσέληνος είναι πάντα ένα δυναμικό φαινόμενο αλλά τώρα επηρεάζεται έντονα από την σύνοδο με τον Αστέρα Σείριο και από τον Ερμή και τον Ουρανό σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά δείχνοντας πως όλα πρέπει να γίνουν στον δικό μας χρόνο με ηρεμία και όταν νιώθουμε έτοιμοι, ακούγοντας την εσωτερική μας φωνή.

Ο Ποσειδώνας σε αρμονία με το Φεγγάρι του λύκου, όπως λέγεται, δημιουργεί μια τρυφερή συνθήκη και μια διάθεση για απόδραση από την πραγματικότητα με ένα ρομαντικό ή πιο δημιουργικό τρόπο.

Η τέχνη, μια βόλτα στην θάλασσα και ο διαλογισμός ή η προσευχή μπορεί πάντα να μας φέρουν πιο κοντά στην εσωτερική μας δύναμη.

 

θετικές δηλώσεις που μπορώ να πω ή να γράψω σε αρμονία με την υδάτινη Πανσέληνο

  • Αγαπώ, αγκαλιάζω και εμπιστεύομαι τον εαυτό μου.
  • Αφήνω σχέσεις που δεν λειτουργούν και φροντίζω τα όνειρα και τα συναισθήματά μου σαν μικρά λουλούδια.
  • Με αγαπώ και με φροντίζω για να είμαι η πιο όμορφη εικόνα και το πιο όμορφο συναίσθημα του εαυτού μου.
  • Η ζωή μου είναι πιο όμορφη, όταν την μοιράζομαι με αλήθεια και αγάπη.

 

 

Πώς να ενεργοποιήσεις την θετική ενέργεια  της πρώτης Πανσελήνου:

Η Πανσέληνος του Καρκίνου στις 7 Ιανουαρίου είναι η πρώτη Πανσέληνος του 2023. Η Σελήνη νιώθει περισσότερο σαν στο σπίτι της στο ζώδιο του Καρκίνου και αυτή η αρμονική δόνηση θα μας εμπνεύσει να βρούμε την αίσθηση του σπιτιού μέσα μας.

 

Μπορεί να ποθούμε περισσότερη άνεση αυτή τη στιγμή ή να βρεθούμε να κλίνουμε σε όλα όσα είναι πραγματικά σημαντικά για εμάς. Η ενέργεια του καρκίνου έχει την ικανότητα να διευρύνει το κέντρο της καρδιάς μας, υπενθυμίζοντάς μας να αγαπάμε και να φροντίζουμε όχι μόνο τους άλλους, αλλά και τον εαυτό μας.

 

Καθώς μπαίνουμε στο νέο έτος, τι μπορείτε να κάνετε για να αγαπήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας; Τι μπορείτε να κάνετε για να συγχωρήσετε και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας, για να νιώσετε σαν να είστε πραγματικά σαν στο σπίτι σας μέσα στο σώμα σας;

 

Τόσο ο Άρης όσο και ο Ερμής θα ταξιδεύουν ανάδρομα κάτω από αυτήν την Πανσέληνο, προσθέτοντας ένα στρώμα ομίχλης και μπερδεμένης ενέργειας. Αυτό μπορεί να το νιώθουμε περισσότερο μέσα στο μυαλό μας. Μπορεί να δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πώς νιώθουμε ή το μυαλό μας μπορεί να τρέχει υπερβολικά.

 

Υπάρχει ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο γύρω από αυτήν την Πανσέληνο που μας κάνει νεύμα να σταματήσουμε, να αναλογιστούμε και να αφιερώσουμε τον χρόνο μας, οπότε ό,τι κι αν συμβεί, προσπαθήστε να το έχετε κατά νου. Προσπαθήστε να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι δεν χρειάζονται όλα μια απάντηση αυτή τη στιγμή και ότι είναι εντάξει να είστε σε κατάσταση άγνοιας.

 

Ο Άρης και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μαζί μπορούν επίσης να δημιουργήσουν αυτή την αίσθηση ενός βήματος προς τα εμπρός, δύο βημάτων πίσω, οπότε μην βιαστείτε να βιαστείτε προς τα εμπρός και να δείτε εάν μπορείτε να εστιάσετε πρώτα στην ευθυγράμμιση του εσωτερικού σας κόσμου. Τότε θα είναι ευκολότερο να δείτε τις απαντήσεις και την κίνηση προς τα εμπρός που αναζητάτε στον εξωτερικό σας κόσμο.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις ενέργειες πίσω από αυτήν την Πανσέληνο Ιανουαρίου 2023 με αυτήν την τεχνική.

 

Θα χρειαστείτε:

Ένα ζεστό ρόφημα από ένα βότανο που σε ευχαριστεί ή

απλά έναν κρύσταλλο που σου αρέσει όπως τον αμέθυστο ή τον ροζ χαλαζία- quartz

 

Στυλό και χαρτί

Μπολ με νερό

Σπίρτα/Αναπτήρα

μια όμορφη μουσική που ηρεμεί

μια ζεστή κουβέρτα ή ένα ζεστό πανωφόρι ιδανικά φτιαγμένο από ένα δικό σας αγαπημένο πρόσωπο.

 

Κατευθύνσεις:

 

1.) μπορείς να ξεκινήσεις όποτε έχεις τον χρόνο σου.  Αν είσαι στο σπίτι βρες έναν χώρο δικό σου που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Μπορείς να θυμιάσεις  ή ν’ ανάψεις  2 κεράκια μαζί με λίγες σταγόνες αιθέριου έλαιου. Άνοιξε τα παράθυρα, για να ανανεωθεί και να φύγει η παλιά ενέργεια και να μπει ο καθαρός αέρας.

Αν προτιμάς να είσαι κάπου έξω στην φύση τότε, κλείσε τα μάτια και κάθισε ιδανικά κάπου κοντά στην ηρεμία της φύσης ή σε ήρεμο χώρο που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς.Ξέχνα για λίγο υποχρεώσεις και φυσικά κλείσε το τηλέφωνό σου.

Πάρε βαθιές ανάσες και νιώσε τα αρώματα. Άκου γύρω σου τους ήχους και συντονίσου με την αναπνοή σου. Αν θές μπορείς να πεις κάτι σαν αυτό:

 

«Τιμώ το μέρος που έχω ταξιδέψει και τους δρόμους που με οδήγησαν εδώ. Συνδέομαι με την ειρήνη στην καρδιά μου. Καθαρίζω το παρελθόν, ό,τι είναι βαρύ, και ό,τι δεν είναι δικό μου. Νιώθω την ελευθερία που μένει στην καρδιά μου, στο πνεύμα μου, στην ψυχή μου. Νιώθω ανάλαφρος, είμαι συντονισμένος με την καρδιά του κόσμου. Είμαι λαμπερός και ολοκληρωμένος».

Στη συνέχεια, καθαρίστε το περιβάλλον σας μαζί με τα συστατικά της τεχνικής λέγοντας:

 

‘Ό,τι είναι βαρύ, ό,τι είναι πυκνό, ό,τι είναι νωθρό, το αφήνω τώρα να φύγει από την ζωή και τον χώρο μου. Δέχομαι η θεραπεία να πάρει τη θέση της παλιάς ενέργειας.  Αυτός ο χώρος και αυτά που κρατάω μπορούν τώρα να καθαριστούν στην πιο αγνή τους μορφή.  Ο χώρος που είμαι εκπέμπει ειρήνη, αγάπη και φως. Ευχαριστώ.’

2.) Πάρτε το στυλό και το χαρτί σας και αρχίστε να γράφετε τα πράγματα που θέλετε να απελευθερώσετε, να καθαρίσετε ή να αφήσετε από τη ζωή σας.

 

3.) Πάρτε τα χαρτιά σας και ανάψτε τα με τα σπίρτα ή τον αναπτήρα. φυσικά πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν το κάνετε αυτό. Όταν το χαρτί αρχίσει να καίγεται, τοποθετήστε το στο μπολ με νερό. (Δεν χρειάζεται να καεί εντελώς, είναι απλά ένας συμβολισμός απελευθέρωσης και  μόνο λίγο είναι μια χαρά.)

 

4.) Αφήστε τα χαρτιά στο μπολ με νερό όσο προετοιμάζεστε για τον διαλογισμό σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ενεργές φλόγες.

 

5.) Πάρτε την κουβερτούλα ή το ζεστό πανωφόρι που έχετε και τοποθετήστε το πάνω σας. Ξαπλώστε με την κουβέρτα σας και ξεκινήστε το διαλογισμό ή την προσευχή σας.  Νιώστε την γαλήνη και την ζεστασιά στο σώμα, το μυαλό και την ψυχή σας.

 

6.) Όταν ολοκληρωθεί ο διαλογισμός, βγείτε έξω κάτω από το φως της Σελήνης και ρίξτε το νερό και τα χαρτιά στη γη. (Εάν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό το βήμα εκεί που βρίσκεστε, καλό είναι να πετάξτε το νερό.)

 

7.). Όσο η Πανσέληνος προσφέρει μια τρυφερή ενέργεια, σκεφτείτε τα μηνύματα που έρχονται για εσάς τις επόμενες μέρες.

Αφού αφήσεις πίσω σου Ό,ΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΣΟΥ, στην Γη που τα δημιούργησε, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να νιώσεις ένα με τη φύση παντού γύρω σου. Και αν το νιώσεις πες μια απλή προσευχή- όπως τη νιώθεις- πριν επιστρέψεις στο σπίτι σου. Σαν παράδειγμα θα μπορούσες να πεις:

‘Σε ευχαριστώ για όλα όσα με γενναιοδωρία μου προσφέρεις κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ για τα αστέρια τη νύχτα, τα δέντρα στον άνεμο και την απαλή μουσική του ωκεανού. Σε ευχαριστώ για όλες τις ανατολές και κάθε ηλιοβασίλεμα και για όλα όσα προσφέρεις σε αφθονία. Είμαι ευγνώμων τώρα και πάντα.’

Όταν επιστρέψεις μέσα, πέρασε λίγο χρόνο σε ηρεμία.

 

Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει να θυμάστε δεν υπάρχει σωστό ή λάθος , ακολουθείστε αυτό που νιώθετε και αυτοσχεδιάστε ελεύθερα…

Σκεφτείτε τι θέλετε στη ζωή σας και κρατήστε το κοντά στην καρδιά σας.

 

Τα ιδανικά χρώματα και κρύσταλλοι που ενώνονται αρμονικά με την ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Ζυγό με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη:

Τα χρώματα της Σελήνης είναι στις αποχρώσεις του λευκού και του ασημί ή του ανοιχτού μπεζ και γκρί.

Το Ασήμι  είναι το πολύτιμο μέταλλο της Σελήνης που κυβερνά το ζώδιο αυτής της Πανσελήνου και οι πολύτιμοι λίθοι που ταιριάζουν στην δόνηση αυτού του Φεγγαριού είναι ο σεληνόλιθος, το κοράλλι και ο ροζ χαλαζίας.

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Σε παγκόσμιο επίπεδο θα υπάρξουν σοβαρά γεγονότα με γυναίκες και συνταρακτικές αποκαλύψεις για ισχυρές γυναίκες πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα.

Στην Ελλάδα θα αποκαλυφθούν σκάνδαλα που θα αφορούν σημαντικές γυναίκες και θα πλήττουν την κυβέρνηση.

 

 

Τα πιο τυχερά ζώδια της Πανσελήνου

Ταύρος   Είστε σε τροχιά αλλαγών και επαγγελματικών εκπλήξεων.

Εχετε ξεκινήσει να αλλάζετε πολλά και ακόμα είστε σε διαδικασία αναθεώρησης και νέων κατευθύνσεων. Η επικοινωνία με τους γύρω σας, η διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, ένα μικρό ταξίδι ή μια συνάντηση, ένα μήνυμα όλα σας κρατούν σε ετοιμότητα.

Κρατήστε καλούς φίλους και σημαντικές γνωριμίες και ξαναδείτε τον αληθινό στόχο σας. Μπορείτε να πετύχετε μαζί με σημαντικούς συντρόφους.

 

Καρκίνος   Απελευθερωθείτε και κρατήστε τα ουσιαστικά.

Η πρώτη λαμπερή Πανσέληνος της χρονιάς στο δικό σας ζώδιο και σας προσκαλεί να έρθετε πιο κοντά στις ρίζες σας και την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων, να ανανεώσετε στο σπίτι ή την επαγγελματική στέγη. Σας δίνετε η ενέργεια της Σελήνης, για να εκφράσετε την αλήθεια των συναισθημάτων που τόσο καιρό κρύβετε και να βρείτε τη δύναμη ψυχής από τους δικούς σας ανθρώπους.

Πρώτα όμως θα πρέπει να απελευθερώσετε το επαγγελματικό σας πρόγραμμα από ευθύνες που δεν είναι αυτό που θέλετε και να βρείτε ουσιαστικό χρόνο, για να στοχεύσετε στα όνειρά σας επαγγελματικά και προσωπικά.

 

Παρθένος  Φωτίζονται κοινά όνειρα και επιθυμίες. 

Δημιουργείτε την επιτυχία με τα πιο φωτεινά χαρίσματά σας!

Η Πανσέληνος ευνοεί την κοινωνική σας προβολή, την έκφραση του πιο γοητευτικού εαυτού σας, την δημιουργία μέσα από τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και από έναν κύκλο ανθρώπων που κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση.

Εκφράστε τι δυνατότητες σας,  ξαναβρείτε το όραμα και την αυτοπεποίθησή σας και θα γευτείτε τη δύναμη της επιτυχίας μαζί με άλλους.

Φροντίστε την ισορροπία ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και τις επιθυμίες και ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Χρειάζεστε την οικογένειά σας και την συντροφικότητα  και είναι στο χέρι σας να βρείτε την χρυσή τομή.

 

Σκορπιός  Τα μεγάλα όνειρα είναι για σας. 

Ο,τι εμοιαζε μακρινό τώρα μπορείτε να το φέρετε πιο κοντά σας. Μπορεί να είναι ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό που ονειρεύεστε ή ένας κύκλος σεμιναρίων ή σπουδών, ένας σύντροφος από μακριά ή μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. ¨

Όλα είναι πιθανά και μπορείτε τώρα να θυμηθείτε όλα αυτά με τα οποία ξεκινήσατε το ταξίδι, να ανασχεδιάσετε τον στόχο και να προχωρήσετε με την εμπειρία και την γνώση σας αλλά κυρίως να βαδίσετε σε νέους δρόμους που φωτίζουν μια βαθιά επιθυμία σας, όποια κι αν είναι όπου κι αν βρίσκετε.

 

Αιγόκερως    Τα όνειρα γίνονται πιο δυνατά σε αρμονία και συνεργασία με τους συντρόφους σας.

Η Πανσέληνος σας θυμίζει πως η ζωή αξίζει, όταν την μοιράζεστε μαζί με συντρόφους και συμμάχους. Πραγματοποιείται στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων, του γάμου, της συντροφικότητας, των επαγγελματικών συνεργασιών και δείχνει την ανάγκη να επικοινωνήσετε τα οράματα σας στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.  Προσέξτε αν κάτι δεν είναι υγιές σε μια σχέση ή συνεργασία τότε θα χρειαστεί να αλλάξει ή τελειώσει για μια νέα αρχή.

Μπορείτε τώρα να πετύχετε μία ευνοϊκή συμφωνία με έναν συνεργάτη, να βρείτε έναν σύμμαχο ή να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα μία σχέση ζωής.  το κλειδί της τύχης υπάρχει μέσα από τις σχέσεις που σας δίνουν χαρά και δημιουργία.  Χτίστε γέφυρες αντί να υψώνετε τείχη και βγείτε προς τα έξω αναδεικνύοντας τα φωτεινά σημεία που έχετε με τους άλλους.

 

Ιχθύες   Ζήστε την κάθε μέρα μέσα από την αγάπη και την δημιουργία. 

Μαζί με την ολόγιομη Σελήνη ολοκληρώνεται ένας κύκλος συναισθημάτων και εμπειριών.  Ο δικός σας κυβερνήτης Ποσειδώνας σε αρμονική όψη με την Πανσέληνο του Ιανουαρίου σας ανακινεί τον συναισθηματισμό και σας θυμίζει τα όνειρα με τα οποία ξεκινήσατε.Τώρα μπορείτε να τα ξαναδείτε, να νιώσετε και να σκεφτείτε. Να χαμογελάσετε με την καρδιά σας, να γιορτάσετε  το δικό σας φεγγάρι, να γιορτάσετε τη ζωή, τη δημιουργία και την ομορφιά, την τέχνη και την ένωση, την αρμονία.

Τολμήστε ξανά και ξανά να ελέγξετε σε πιο σημείο φτάσατε και αν συνεχίζετε να αγαπάτε αυτό που επιλέξατε. Και αν κάποια σχέση ή συνεργασία δεν είναι αληθινή τότε ανανεώστε την ή πείτε την αλήθεια και φερθείτε με γενναιότητα προχωρώντας μπροστά.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *