Ετήσιες προβλέψεις 2023 Τα δώρα του νέου χρόνου στα δώδεκα ζώδια!!

Avatar photo Mari Giova 30/12/2022

Το Δώρο του 2023 για το δικό σου ζώδιο!

Οι 11 πλανήτες γυρνάνε αιώνια, φωτίζοντας τον ουρανό και τις νύχτες, τραγουδώντας τη δική τους μελωδία της ζωής. Κάθε αστέρι μια ευχή και όλα μπορούν να συμβούν, αν πιστέψουμε στη μαγεία που κρύβουμε όλοι μέσα μας…

Το 2023 θα μείνει ως χρονιά δυναμικών και τολμηρών ξεκινημάτων, αλλαγών και κατακτήσεων, στο πρώτο μισό του όλα θα τρέχουν με την ταχύτητα της αστραπής. Ενώ στο δεύτερο μισό του χρόνου θα διεκδικήσουμε τη συναισθηματική ολοκλήρωση, τη σταθεροποίηση των στόχων μας και την κατάκτηση της ασφάλειας για την προσωπική μας αξία, τη ζεστασιά στις σημαντικές σχέσεις και την οικονομική ανεξαρτησία. 

Στο πλευρό όλων θα είναι δύο τυχερά Αστέρια~ ευοίωνοι πλανήτες όπως θεωρούνται από την αρχαιότητα, στο μεγαλύτερο μέρος του 2023 ο Δίας και η Αφροδίτη Ο Δίας, το πρώτο ευνοϊκό άστρο από την αρχή του έτους μέχρι τα μέσα Μαΐου από τον Κριό, φυλάει -σαν τον Άγιο Βασίλη στον σάκο του- ένα μεγάλο δώρο, μια πόρτα στην τύχη που στέκεστε μπροστά της και πρέπει ν’ ανοίξετε με θάρρος και τόλμη αλλά και γνώση και προετοιμασία για το μέλλον. Ενώ από τις 16 Μαΐου περνάει στον Ταύρο και θα πιέσει για ασφάλεια στις σχέσεις και οικονομική σταθερότητα. Όμως η Άνοιξη κρύβει κινδύνους παγκόσμια.

Παράλληλα, η Αφροδίτη ο δεύτερος ευνοϊκός πλανήτης, θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στο ζώδιο της χαράς- τον Λέοντα από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου και θα δυναμώνει το ερωτικό πάθος.

Ευτυχώς και ο Άρης έπειτα από ένα πολύμηνο ταξίδι από τον προηγούμενο Αύγουστο του 2022 στους Διδύμους και για πολλές βδομάδες ανάδρομος, επιτέλους στις 13 Ιανουαρίου 2023 σταδιακά σταματά την ανάδρομη πορεία του και ξαναβρίσκει τη γρήγορη ταχύτητά του και μαζί του απελευθερώνεται και η δράση, επίσης τα ταξίδια και οι μικρές αποδράσεις, το φλερτ και η κατάκτηση, το χιούμορ και το παιχνίδι.

Η επικοινωνία όλων εκτοξεύεται στα ύψη, ενώ κάποιες μέρες αγγίζει το κόκκινο, αλλά επιτέλους ξεκαθαρίζει και απελευθερωμένοι παραδινόμαστε στο κυνήγι ευκαιριών και στόχων, κυρίως έως τις 24 Μαρτίου.

Η ευκαιρία ν’ αλλάξουμε, να μεταμορφώσουμε και να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση που οφείλουμε σ’ εμάς τους ίδιους είναι εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Δίνετε το σάλπισμα για ένα νέο τολμηρό ξεκίνημα!

Φλογεροί Κριοί, για εσάς το 2023 θα είναι μια δυναμική αρχή με happy end!

Θα μείνει ως χρονιά δυναμικών και τολμηρών ξεκινημάτων, αλλαγών και κατακτήσεων. Μια χρονιά που στο δεύτερο μισό της θα διεκδικήσετε τη συναισθηματική ολοκλήρωση, τη σταθεροποίηση των στόχων σας και την κατάκτηση της ασφάλειας για την προσωπική σας αξία, τη ζεστασιά στις σημαντικές σχέσεις και την οικονομική σταθεροποίηση. 

Στο πλευρό σας θα έχετε δύο τυχερά αστέρια στο μεγαλύτερο μέρος του 2023, τον Δία και την Αφροδίτη.

Ο Δίας, το πρώτο ευνοϊκό άστρο στο δικό σας ζώδιο από την αρχή του έτους μέχρι τα μέσα Μαΐου, φυλάει -σαν τον Άγιο Βασίλη στον σάκο του- ένα μεγάλο δώρο, μια πόρτα στην τύχη που στέκεστε μπροστά της και πρέπει να ανοίξετε με θάρρος και τόλμη, αλλά και γνώση και προετοιμασία για το μέλλον. 

Σαν μια μεγάλη δεύτερη ευκαιρία ζωής ικανή να αλλάξει το βιβλίο της ζωής σας! 

Τολμήστε να ταξιδέψετε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που προέρχονται από άλλες χώρες ή πολιτισμούς, να σπουδάσετε ένα νέο αντικείμενο ή να μπείτε σε έναν νέο κύκλο γνώσης και ατόμων. 

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης Άρης έπειτα από ένα πολύμηνο ταξίδι από τον προηγούμενο Αύγουστο στους Διδύμους, επιτέλους από τις 13 Ιανουαρίου 2023 σταδιακά σταματά την ανάδρομη πορεία του και ξαναβρίσκει τη γρήγορη ταχύτητά του και μαζί του και εσείς το ζώδιο που κυβερνά ο Άρης βάζετε φτερά στα πόδια και πετάτε!

Προσέξτε, μετά τις 12 Μαρτίου και τις ημέρες με επίκεντρο τις 14 Μαρτίου, γιατί μια λάθος κίνηση ή απόφαση ακόμα και ένας άνθρωπος που σας εξαπατά ή μια δική σας ψευδαίσθηση μπορεί να σας κοστίσει και να χάσετε τον δικό σας στόχο και δρόμο.

Μετά τις 24 Μαρτίου ο κυβερνήτης σας περνάει στο ζώδιο που επηρεάζει θέματα σπιτιού και επαγγελματικής στέγης και οικογένειας. Γίνεστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι με τους δικούς σας και θέλετε να περνάτε πιο πολύ χρόνο στον προσωπικό σας χώρο, το σπίτι, και τους δικούς σας ανθρώπους.

Η επικοινωνία σας εκτοξεύεται στα ύψη και, επιτέλους, ξεκαθαρίζει και απελευθερωμένοι κυνηγάτε ευκαιρίες και στόχους κυρίως έως τις 24 Μαρτίου.

Ενώ από τις 20 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη του έρωτα στο δικό σας ζώδιο έως τις 11 Μαρτίου σε ευνοϊκές όψεις θα λάμπετε, θα γοητεύετε και θα πείθετε κάθε στόχο, προσωπικό, οικονομικό ή επαγγελματικό.

Το καλοκαίρι και ο Σεπτέμβριος έως τις 5 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη στον οίκο του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών ξυπνάει τη διάθεση για παιχνίδι, φλερτ και δημιουργική δράση. Η περιπέτεια ξυπνάει και πάλι μέσα σας και κερδίζετε κάθε σταγόνα χαράς που λαχταρούσατε.

Η έκλειψη στις 20 Απριλίου επηρεάζει μόνο τους Κριούς των τελευταίων ημερών και η έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου επηρεάζει τις σχέσεις όσων είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και, κυρίως, στις 12 με 16 Απριλίου.

Το 2023 σαν φωτοβολίδα διαγράφετε ψηλά μια λαμπερή πορεία!

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στο βιβλίο της ζωής!

Το 2023 θα είναι για το ζώδιό σας χρονιά προετοιμασίας και απελευθέρωσης, αφθονίας και ευκαιριών!

Ξεκινώντας το 2023, σας βρίσκει μπερδεμένους αλλά και αποφασισμένους να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Σταδιακά όλα αρχίζουν να φαίνονται πιο καθαρά και από τις 19 Ιανουαρίου παίρνετε οριστικές αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον σας με πίστη στα σχέδια και αισιοδοξία για τα όνειρά σας.

Μια νέα πόρτα ανοίγεται μέσα από έναν καινούργιο κόσμο που μπορεί να έχει σχέση με νέες σημαντικές γνωριμίες, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, έναν νέο κύκλο σεμιναρίων ή σπουδών, πρόσωπα από ανώτερους και διαφορετικούς κύκλους ή ξένες χώρες, νομικές συμβουλές.

Όλα είναι διαφορετικά, φαντάζουν μακρινά, αλλά σας δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τη δύναμη και την αξία σας και να προχωρήσετε σε αλλαγές αναγκαίες για να προετοιμάσετε την υπόσχεση στον εαυτό σας.

Τα έξοδα είναι πολλά, κυρίως, το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, αλλά θα είναι για έναν σημαντικό σκοπό, όπως ένας γάμος ή μια επαγγελματική συνεργασία και συμφωνία.

Το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς για το δικό σας ζώδιο είναι η νέα θέση του Δία, του πλανήτη των ευκαιριών και της τύχης, της αισιοδοξίας και της πίστης, στο δικό σας ζώδιο, έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια.

Το σημαντικό αυτό πλανητικό γεγονός θα ξεκινήσει στις 16 Μαΐου του 2023, όταν ο Δίας θα επισκεφθεί το ζώδιό σας και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Μάιο του 2024. Τους καρπούς του όμως, θα τους δείτε από τον Ιούνιο και μετά, μιας και ο Μάιος θα είναι άκρως ανατρεπτικός, κυρίως, για οικονομικές σχέσεις και υποθέσεις, αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες.

Περισσότερο ευάλωτοι και ανοιχτοί σε αλλαγές είναι οι Ταύροι του Απριλίου έως τις 15 Μαΐου. Πιο δυνατοί οι Ταύροι των τελευταίων ημερών -μετά τις 16 Μαΐου- αποφασισμένοι για τη μεταμόρφωση της ζωής τους.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη, το δεύτερο σε δύναμη αστέρι μετά τον Δία, θα είναι στον Ταύρο από τις 17 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου και θα χαρίζει γενναιόδωρα γοητεία, ομορφιά, σαγήνη και πειθώ μαζί με ερωτικές εκπλήξεις και αλλαγές. 

Η Αφροδίτη το καλοκαίρι και για 4 μήνες θα παραμείνει, λόγω και της ανάδρομης πορείας της, στον Λέοντα, ένα πλανητικό γεγονός που συμβαίνει κάθε 8 χρόνια και θα επηρεάζει τον χώρο του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας, της επαγγελματικής στέγης αλλά, κυρίως, την οικογένεια, δίνοντας τη δυνατότητα ανακαίνισης, μετακόμισης, επένδυσης αλλά και επιστροφή στις ρίζες σας.

Ένα χαρούμενο οικογενειακό γεγονός ή η άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια, η απόφαση για μια συγκατοίκηση είναι κάποια από τα πιθανά γεγονότα, που φέρνει η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου.

Οι φίλοι και η συλλογική δουλειά, ο κύκλος σημαντικών γνωριμιών και προσώπων από τις 7 Μαρτίου, που ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύς, και για όλο το 2023 θα είναι πιο ξεκάθαρος και πιο υποστηρικτικός για τα κοινά όνειρα και τους αμοιβαίους στόχους. 

Ο τομέας της καριέρας κρύβει πολλές αλλαγές με αρχή τον Μάιο και θα σας οδηγήσει σταδιακά σε μια ριζική μεταμόρφωση και τελική αναγέννηση. 

Οι εκλείψεις του Απριλίου και του Μαΐου αλλά και η μία της 28ης Οκτωβρίου επηρεάζουν τουλάχιστον 15 μέρες πριν και μετά και πιέζουν για αλλαγές προσωπικές, σχέσεων και ισορροπιών με τους άλλους σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. 

Οι σχέσεις θα είναι πιο ξεκάθαρες και πιο κοντά στις δικές σας επιθυμίες μετά τις 23 Αυγούστου και η ερωτική διάθεση παίρνει φτερά από τα μέσα Σεπτεμβρίου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέοι κόσμοι ανοίγονται μπροστά σας!

Το 2023 ξεκινάει και τελειώνει με τον κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου σας, τον Ερμή, σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά. Περνώντας από το ίδιο ζώδιο, τον Αιγόκερο και την ίδια μοίρα την όγδοη, τον Γενάρη και τον Δεκέμβρη, μεταφέροντας ένα μήνυμα σαν αγγελιαφόρος «θεών και ανθρώπων» πως ό,τι αρχίζει μπορεί να μοιάζει μπερδεμένο ή να καθυστερεί, αλλά θα ξαναέρθει με τη μορφή μίας δεύτερης ευκαιρίας!
Μια ευκαιρία για να διορθώσετε και να δείτε ξεκάθαρα την ουσία όλων αυτών, που σας δίνουν δύναμη ψυχής και Αναγέννησης της συναισθηματικής, προσωπικής και οικονομικής ασφάλειας.
Ο Δίας μέχρι τα μέσα Μαΐου θα ευνοεί φιλίες, στόχους και συλλογικά όνειρα, συντροφικές σχέσεις και σημαντικές γνωριμίες που μπορεί να σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Τον Μάρτιο η μεγάλη Σύνοδος Δία και Χείρωνα θα λειτουργήσει λυτρωτικά και θεραπευτικά, άκρως δυναμικά και παρορμητικά δίνοντάς σας τη φλόγα της ενέργειας και της τόλμης, αλλά και δείχνοντας απελευθερωτικές διεξόδους.
Αν θελήσετε ν’ ασχοληθείτε με συλλόγους ή την πολιτική, τότε είναι η κατάλληλη περίοδος.
Με επίκεντρο τον Μάρτιο και τη σπάνια Σύνοδο Δία και Χείρωνα θα μοιάζει σαν να ήρθε ο χρόνος τώρα, να ξαναβρείτε τη φλόγα των ονείρων σας. Σαν να φωτίζεται ένα σημαντικό όνειρό σας, μία επιθυμία που μπορείτε να πραγματοποιήσετε εσείς μαζί με τους συντρόφους και τους φίλους σας, αλλά και μια ευκαιρία θεραπείας παλιών τραυμάτων από «μάχες» με φίλους. 

Μετά τις 16 Μαΐου περνάει σε ένα μυστικό κομμάτι της ψυχής και της ζωής σας. Θα χρειαστεί να φροντίσετε θέματα υγείας και ψυχολογίας και να αφουγκραστείτε κάθε χτύπο της καρδιάς σας και κάθε ξεχασμένο όνειρό σας για να βρείτε από την αρχή τη γαλήνη της ψυχής και την προσωπική ευτυχία.
Τα καλά νέα είναι πως ο Άρης της δράσης, του ερωτισμού, αλλά και της έντασης, σταματά να είναι σε ανάδρομη τροχιά στις 13 Ιανουαρίου και ναι μεν θα είναι στο δικό σας ζώδιο έως τις 24 Μαρτίου αλλά σε ορθή πορεία, για να σας δίνει δύναμη, ενέργεια και ζωτικότητα. Προσέξτε μόνο να εφαρμόσετε την έντονη ενέργεια που θα σας γεμίζει μέσα από δημιουργικά κανάλια και να εκφράζετε με την επικοινωνία και την αέναη κίνηση και δράση σας τις επιθυμίες και τους στόχους σας.

Εκτονωθείτε με μικρά ταξίδια και αποδράσεις και εκφράστε τον ερωτισμό σας για να αποφορτιστείτε. Ο ύπνος και η ηρεμία θα επανέλθουν στην καθημερινότητά σας μετά τις 24 Μαρτίου, όταν ο Άρης θα αφήσει, επιτέλους, το ζώδιό σας να ηρεμήσει και θα περάσει στον τομέα των οικονομικών σας. Μικρό το κακό και απλώς να είστε έτοιμοι για κάποια έξοδα από τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου.
Η νέα θέση του Κρόνου από τις 7 Μαρτίου στον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών, του κοινωνικού σας κύκλου και του γάμου μπορεί να προκαλέσει έξτρα ευθύνες και αρμοδιότητες, για κάποιους μπορεί να φέρει μια δέσμευση ή και μια προαγωγή, που, όμως, θα σας πιέσει και θα σας κουράσει.
Η διαδικασία της αλλαγής, της θεραπείας και των νέων οριζόντων που ανοίγονται μπροστά σας ξεκινά με τη νέα θέση-σταθμό του Πλούτωνα, που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας, τη νοοτροπία και την οπτική από την οποία βλέπετε την πραγματικότητα.
Ο Πλούτωνας έπειτα από 15 χρόνια, στις 23 Μαρτίου 2023 και έως τις 11 Ιουνίου και από το 2024 έως το 2044, αλλάζει ζώδιο και σας δίνεται η ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας με τη δύναμη της θέλησης, την πίστη και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και έναν ανώτερο, ίσως και «μακρινό» σκοπό. Έναν σκοπό που τώρα φαίνεται να γεννιέται ή να αναγεννιέται μαζί με τη δική σας δύναμη!

Ανοίγονται μπροστά σας νέοι δρόμοι, μεγάλα ταξίδια, γνωριμίες με ανθρώπους από άλλη κουλτούρα, γνωρίζετε σταδιακά από τώρα και για 20 χρόνια μια νέα πραγματικότητα και έναν νέο κύκλο γνωριμιών με σημαντικά άτομα και ομάδες, με νέες γνώσεις σε μια ολότελα καινούργια οπτική, πίστη και προοπτική.
Το ταξίδι αυτό μπορεί να είναι σπουδές, ένας έρωτας από μακριά, μια νέα δουλειά σε άλλο τόπο ή ακόμα και χώρα, σε έναν μεγάλο οργανισμό, ένας δεύτερος γάμος, ένας μεγάλος έρωτας που γεννιέται μέσα από τη δύναμη του χρόνου και της ωριμότητας.
Οι εκλείψεις δεν σας επηρεάζουν αρνητικά και μάλιστα η 3η έκλειψη του Οκτωβρίου θα λειτουργήσει απελευθερωτικά και δημιουργικά δίνοντάς σας ώθηση για θετικές αλλαγές στις σχέσεις με τον ερωτικό σύντροφο ή παιδιά σας και για τους καλλιτέχνες ή τους επιχειρηματίες άκρως δημιουργικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα όνειρα και οι στόχοι αποκτούν νέο νόημα!

Ο Δίας στον Κριό έως τις 16 Μαΐου και η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο επηρεάζει άκρως δυναμικά και έντονα την καριέρα και την ανάγκη σας για κοινωνική αναγνώριση και προβολή. Κάποιες φορές, όμως, ο εγωισμός σας οδηγεί σε μια υπερβολή ακόμα και σε μια αντιπαράθεση.
Προσέξτε γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε ένα λάθος που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη ένταση επαγγελματική. Η λύση, καθώς και η θεραπεία, μιας κατάστασης μπορεί να δοθεί αν ακούσετε χωρίς εγωισμό τις ιδέες όλων και τολμήσετε να εκφραστείτε πιο δημιουργικά.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια, οικοδομεί και χτίζει πάνω σε σταθερά θεμέλια μια νέα πραγματικότητα και ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας που ευνοεί ιδιαίτερα τους Καρκίνους.
Ενώ το 2023 ως αφετηρία θα ευνοήσει περισσότερο τους Καρκίνους του Ιουνίου και θέτει γερές βάσεις για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας.
Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας είναι το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας έως το 2044!

Οι περισσότεροι από εσάς παίρνετε μια βαθιά ανάσα απελευθέρωσης και ανακούφισης. Ο μοιραίος Πλούτωνας δεν έπαιζε παιχνίδια και για 15 χρόνια δοκίμαζε όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Το 2023 θα είναι μόνο η αρχή μιας σταδιακής απελευθέρωση από την ισχυρή και βαριά ενέργεια του σκοτεινού πλανήτη.

Ο τομέας των μακροχρόνιων σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών σιγά σιγά ηρεμεί και εσείς είστε ελεύθεροι να οικοδομήσετε από την αρχή υγιείς σχέσεις και συνεργασίες. Μόνη εξαίρεση οι Καρκίνοι από 20 έως 22 Ιουλίου, που για λίγους ακόμα μήνες βλέπουν το δίκτυο των σχέσεών τους να αλλάζει και να μεταμορφώνεται.
Ο Δίας στο δεύτερο μισό της χρονιάς από τον φιλικό για εσάς Ταύρο θα ενισχύσει τα όνειρά σας, τους κοινούς στόχους με τους συντρόφους σας, τις φιλίες και τις νέες γνωριμίες και θα ανοίξει μέσα από σημαντικά πρόσωπα μια νέα πόρτα στην τύχη.

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα, θέση που έχει να επισκεφθεί και να παραμείνει 4 μήνες από το καλοκαίρι του 2015, προμηνύει μια αστείρευτη ενέργεια σταθερότητας και συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας. Τα έσοδα αλλά και τα έξοδα θα κινούνται με μεγάλη η ταχύτητα και, κυρίως, θα διοχετεύονται σε αγορές για την οικογένεια, το σπίτι ή την προσωπική σας ευτυχία.

Οι εκλείψεις Απριλίου και Οκτωβρίου επηρεάζουν τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου και φέρνουν αλλαγές σε θέματα καριέρας και στέγης ή οικογένειας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω στην αρχή και στο τέλος του 2023 στην ίδια μοίρα και θέση του ζωδιακού τονίζει την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, στα παιδιά, ακόμα και σε έναν σημαντικό συνεργάτη.

ΛΕΩΝ

Μια δεύτερη ευκαιρία στην τύχη!

Ο Δίας στον Κριό έως τις 16 Μαΐου δίνει φτερά στα πιο τολμηρά και τα πιο μεγάλα σχέδιά σας. Το μέλλον πριν φάνταζε μακρινό και τώρα μοιάζει πιο κοντινό από ποτέ! Η έμπνευση, η πίστη, η αισιοδοξία, η τόλμη, το θάρρος μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά σε έναν νέο κύκλο προσώπων και γνωριμιών, σε νέες γνώσεις και πληροφορίες, σε ταξίδια στο εξωτερικό, γνωριμίες, ακόμα και έναν έρωτα με άτομα από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα, σας ανοίγει πόρτες στην ανώτερη μόρφωση, είτε είναι ένα βιβλίο εναλλακτικό ή η πόρτα ενός σεμιναρίου ή ενός νέου κύκλου σπουδών.
Οι ειδικοί και οι νομικοί σύμβουλοι, οι γνώστες, θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την κατάκτηση των στόχων σας. Μοιάζει να μην μπορεί να σας σταματήσει τίποτα, θα χρειαστείτε όμως καλύτερη οργάνωση και θάρρος για να τολμήσετε.

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο θεραπεύει παλιά τραύματα και μεταλαμπαδεύει τη σοφία του Χείρωνα και τη γνώση και αισιοδοξία του Δία ανοίγοντάς σας κυριολεκτικά και μεταφορικά νέους δρόμους και κύκλους γνωριμιών. Μαζί με μία ομάδα ανθρώπων, φίλους ή μία σημαντική γνωριμία μπορείτε να ταξιδέψετε μακριά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, να ανοίξετε ορίζοντες και να σχεδιάσετε μελλοντικά μεγάλα projects που θα στεφθούν από επιτυχία. Προσέξτε: Θα χρειαστεί να υπάρχουν ειλικρίνεια, αλήθεια και τόλμη, αλλιώς η συνειδητοποίηση θα εξελιχθεί σε ντόμινο.

Το δεύτερο μισό της χρονιάς η αλλαγή του Δία, που περνάει στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, φέρνει νέες προκλήσεις και αλλαγές στην καριέρα, στην κοινωνική σας φήμη, στον γάμο και τις φιλοδοξίες σας! Η αίσθηση της ελευθερίας για να δημιουργήσετε τον δικό σας επαγγελματικό χώρο είναι πιο σημαντική από ποτέ και θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο του 2024.
Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου, που θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια και ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους, δείχνει ότι θα χρειαστεί προσοχή και ξεκαθαρίσματα από τον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών στον τομέα των οικονομικών και κληρονομικών ή φορολογικών υποθέσεων.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας έως το 2044 και επηρεάζει την αρχή μόνο όσων έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο.
Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα, θέση που έχει να επισκεφθεί και να παραμείνει 4 μήνες από το καλοκαίρι του 2015, σας στέφει με τον έρωτα, την ομορφιά και τη λάμψη που σας αξίζει.

Οι εκλείψεις Απριλίου-Μαΐου και Οκτωβρίου οδηγούν σε αλλαγές σε θέματα στέγης, οικογένειας και καριέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2023 θα είναι χρονιά ίασης, συγκομιδής και δεσμεύσεων!

Ο Δίας στον Κριό έως τις 16 Μαΐου και η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο, με τον Χείρωνα να θεωρείται ο κυβερνήτης πλανήτης σας μαζί με τον Ερμή, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το ζώδιό σας. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα ειλικρινής και να αγγίξετε την ουσία παλιών τραυμάτων στις σχέσεις και την ψυχή σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε, να βρείτε διέξοδο και τελικά να γιατρέψετε φόβους και ανασφάλειες σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο απέναντι και συμπληρωματικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου -και για τα επόμενα 2 χρόνια- ξεκινά έναν κύκλο εμπειριών, ωριμότητας και ευθυνών στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων και δεσμεύσεων, συντροφικών και επαγγελματικών. Παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης, τον γάμο και τη συμβίωση, αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Ο ανταγωνισμός, αν ανοίξει, θα διαρκέσει δυόμισι χρόνια, γι’ αυτό σκεφτείτε το καλά…

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο -και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας-, προαναγγέλλει σταδιακές και αργές αλλά απόλυτα ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα, στην εργασία και σε θέματα υγείας και ευεξίας για την επόμενη εικοσαετία έως το 2044! Οι απλές καθημερινές σχέσεις με υπαλλήλους, υπηρεσίες, η φροντίδα του εαυτού σας και η υιοθέτηση πιο υγιεινών συνθηκών θα είναι αναγκαίες και σημαντικές.

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα, θέση που είχε επισκεφθεί το καλοκαίρι του 2015, δείχνει ένα γλυκό μυστικό, μια μυστική ή παλιά σχέση, ακόμα και τη βελτίωση της διάθεσης και της ψυχολογίας σας. Για κάποιους είναι μυστικές συμφωνίες και προετοιμασία για ένα όμορφο σχέδιο.

Οι εκλείψεις Απριλίου-Μαΐου και Οκτωβρίου, ευτυχώς, δεν επηρεάζουν το δικό σας ζώδιο, παρά μόνο τους γύρω σας.
Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας μετά τον Μάιο και για έναν χρόνο, καθώς ο πλανήτης της τύχης θα ευνοεί τα μακρόπνοα και μελλοντικά σας σχέδια, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες και γνωριμίες, ταξίδια και γνώση και ενδέχεται να υπάρξει μια αλλαγή ζωής και νοοτροπίας, ένας δεύτερος γάμος ή μια μετακόμιση σε άλλο τόπο!

ΖΥΓΟΣ

Αναγεννάτε τη ζωή και τον κόσμο σας!

Το 2023 είναι η αφετηρία για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να ζήσετε όνειρα και πόθους. 

Ο Δίας στον Κριό έως τις 16 Μαΐου και η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων με τον σύντροφο, τους συνεργάτες,  τους συμμάχους, ακόμα και ειδικούς συμβούλους, όποιο πρόβλημα και αν έχετε, μπορείτε να βρείτε τη λύση και τη θεραπεία του.

Ο δρόμος περνάει μέσα από τη συνεργασία και την τόλμη για μία νέα αρχή μαζί με τους κατάλληλους ανθρώπους. Στηριχτείτε στους σημαντικούς ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας και αξιοποιήστε την ενέργεια του Άρη το πρώτο τρίμηνο του 2023 για να ανοίξετε μία νέα πύλη προς τα μελλοντικά σας σχέδια, ακόμα και αν αυτά περιλαμβάνουν μακρινούς προορισμούς και μεγάλα ταξίδια.

Ο Δίας, πλανήτης της αφθονίας, μετά τις 16 Μαΐου περνάει στον τομέα των οικονομικών ή κληρονομικών υποθέσεων, ακόμα και της βαθύτερης ψυχολογίας και του ερωτικού πάθους και προκαλεί ριζικές αλλαγές, μεταμορφώσεις και ευκαιρίες που θα διαρκέσουν έως τον Μάιο του 2024.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου που θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους αλλά προκαλεί την εμπειρία και την προσοχή σας στις καθημερινές και εργασιακές σχέσεις  και τονίζει το άγχος ενώ προειδοποιεί για τη φροντίδα του εαυτού σας με πιο υγιεινές συνήθειες.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας και για το δικό σας ζώδιο είναι η  απόλυτη και ριζική μεταμόρφωση και αναγέννηση. Πετάτε ό,τι δεν σας ταιριάζει σταδιακά από τώρα και για τα επόμενα 20 χρόνια και ξαναβρίσκετε την προσωπική σας δημιουργία και τη χαρά της ζωής. Τολμήστε να αλλάξετε με θάρρος και δύναμη ψυχής τον κόσμο σας.

Η Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα, θέση που έχει να επισκεφτεί και να παραμείνει 4 μήνες από το καλοκαίρι του 2015, σας ντύνει με αίγλη και λάμψη μέσα από έναν νέο και σημαντικό κύκλο γνωριμιών. 

Οι εκλείψεις Απριλίου και Οκτωβρίου επηρεάζουν στον άξονα των προσωπικών σας επιθυμιών και αναγκών και της ισορροπίας με τους σημαντικούς συντρόφους-συνεργάτες της ζωής σας, ιδιαίτερα επηρεάζονται  οι μετά τις 12 Οκτωβρίου. 

Αν χρειαστεί να αλλάξετε, μη διστάσετε να το κάνετε αλλά σκεφτείτε ποιοι στάθηκαν στο πλευρό σας όλα αυτά τα χρόνια και τι σας φέρνει πιο κοντά στον δικό σας δρόμο για την ευτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεσουρανείτε και λάμπετε!

Ο Δίας στον Κριό έως τις 16 Μαΐου και η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο επηρεάζει τη καθημερινότητά σας, τον τομέα της υγείας, την ανάγκη σας να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σώμα και την ψυχή σας, τις διατροφικές σας συνήθειες. Αυτά και κάθε απλή στιγμή της ημέρας και της ρουτίνας σας στη δουλειά ή στο σπίτι φωτίζονται με ένα θεραπευτικό και λυτρωτικό άγγιγμα του θεραπευτή Χείρωνα και του Δία, για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλάζοντας και τολμώντας.

Τα σπορ και  η γυμναστική  θα τονώσουν την ενέργειά σας και θα μπορούν να αποτελέσουν μια δημιουργική διέξοδο.

Προσέξτε ιδιαίτερα τον Μάιο του 2023 τις κινήσεις και τις αποφάσεις σας, για να μην οδηγηθείτε σε υπερβολή και πληγές στις σχέσεις με τον σύντροφο, την οικογένεια, θέματα σπιτιού και στέγης και τις οικονομικές σας συνεργασίες.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου που θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια και ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους.

 Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας! Μην ξεχνάτε πως ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας και θα επηρεάσει με ριζικές αλλαγές σταδιακά, θέματα στέγης, σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας. Ενώ μια αγοραπωλησία ή μια ριζική ανακαίνιση στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι πολύ πιθανά από τώρα και για τα επόμενα χρόνια!

Οι οικογενειακές ισορροπίες θα χρειαστούν ανανέωση και αναγέννηση…

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα, θέση που έχει να επισκεφτεί και να παραμείνει 4 μήνες από το καλοκαίρι του 2015 στο μεσουράνημα του ζωδίου σας δείχνει μια μεγάλη άνοδο στην καριέρα, τη φήμη και την κοινωνική σας ζωή. 

Και ναι! Πολλοί θα αποφασίσετε να αρπάξετε την τύχη από τα μαλλιά και να τολμήσετε ν’ ακολουθήσετε μια μεγάλη φιλοδοξία σας ακόμα και έναν γάμο κύρους!

Οι εκλείψεις Απριλίου, Μαΐου και Οκτωβρίου επηρεάζουν κυρίως τους Σκορπιούς του Οκτώβρη και έως τις 8 Νοεμβρίου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργατών. Ο χρόνος ήρθε για να δείξει ποιοι αξίζει να παραμείνουν και ποιοι πρέπει να φύγουν για να απελευθερώσουν τη ζωή σας και να κάνουν χώρο για το καινούργιο που έρχεται. 

Ένας σύντροφος ζωής ή μια σημαντική σχέση που θα σας στηρίζει επαγγελματικά και προσωπικά έρχεται μετά τον Μάιο του ‘23 και όλα αλλάζουν και ανανεώνονται με έναν ξαφνικό αλλά όμορφο τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον φτερωτό Έρωτα να ρίχνει τα βέλη του στην καρδιά σας!

Ο Δίας, δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, ασκεί την πιο δυνατή επιρροή στο ζώδιό σας. Από την πιο ευνοϊκή του θέση στον Κριό έως τις 16 Μαΐου και τη σπάνια Σύνοδο Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο μεταφέρει όλη τη θεραπευτική και δυνατή ενέργεια, εστιασμένη στον τομέα της δημιουργικότητας, του έρωτα και των προσωπικών σας σχέσεων, των παιδιών και της χαράς.  

Θεραπεύστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και ζήστε απλές χαρούμενες στιγμές όπως εσείς τις χρειάζεστε!

Ο Μάιος είναι ένας δύσκολος μήνας με προκλήσεις λόγω της δυσαρμονίας Δία και Πλούτωνα. Να μη ρισκάρετε και να περιμένετε το καλοκαίρι για τα πιο σημαντικά. 

Μετά τον Ιούνιο ο Δίας από τον τομέα της εργασίας, της υγείας και των απλών καθημερινών πραγμάτων θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τον εαυτό σας και την ευεξία σας αλλά και τις εργασιακές συνθήκες.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου και για τα επόμενα 2 χρόνια ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους και τονίζει την ανάγκη για νέες βάσεις στα θεμέλια της ζωής σας. Μπορεί να χρειαστεί να ανακαινίσετε το σπίτι ή το πατρικό σας, να φροντίσετε ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας ή να ξεκαθαρίσετε τα όρια στις οικογενειακές σχέσεις. 

Ο τομέας της στέγης θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί φροντίδα ή αλλαγή. Στο 2023 θα επηρεαστούν πιο έντονα για να αναλάβουν ευθύνες οι Τοξότες του Νοεμβρίου ή του 1ου δεκαημέρου.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας και για το ζώδιό σας θα λειτουργήσει υποστηρικτικά δίνοντάς σας δύναμη στον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών και των ατόμων του περιβάλλοντός σας.

Μια αλλαγή ακόμα κι αν μοιάζει μικρή, θα σας δώσει ευκαιρίες και ενέργεια.

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα -θέση που έχει να επισκεφτεί από το καλοκαίρι του 2015- σας ταξιδεύει σε μέρη μακρινά, πολιτισμούς και ανθρώπους πρωτόγνωρους και συναρπαστικούς.

Η περιπέτεια της ανακάλυψης ανοίγεται μπροστά σας και εσείς καλπάζετε στην ελευθερία αλλά και σε μια αγάπη διαφορετική ή έναν ώριμο γάμο, που σας δίνεται σαν δεύτερη ευκαιρία ζωής. 

Νέοι κύκλοι γνώσης, προσώπων και ευκαιριών πέρα από τα γνώριμα σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

Οι εκλείψεις Απριλίου, Μάη και Οκτωβρίου δεν αφορούν το δικό σας ζώδιο και λειτουργούν σαν μοχλός αλλαγών. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκφραση & ο έρωτας δίνουν νέο νόημα & αξία στη ζωή σας!

Ο Δίας στον Κριό έως τις 16 Μαΐου και η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο φωτίζει τις σκιές, τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα στο σπίτι και την οικογένεια, τους γονείς και τις ρίζες, την ακίνητη περιουσία  ή την επαγγελματική σας στέγη.

Οι δικοί σας άνθρωποι, οι ρίζες σας, ο τόπος σας, το πατρικό σας σπίτι κρύβουν τη δύναμη αλλά και τα τραύματα που πρέπει να θεραπεύσετε, για να ξαναβρείτε  τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. 

 

Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας είναι ο Κρόνος και η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7 Μαρτίου, που θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια, ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους σας. 

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης της αισιοδοξίας και των μεγάλων ευκαιριών, αλλάζει την ενέργειά του μετά τα μέσα Μαΐου του 2023 και για έναν ολόκληρο χρόνο ευνοεί τον έρωτα, τη δημιουργία, την τέχνη, την χαρά της ζωής και των απολαύσεων, την απόκτηση ενός παιδιού ή έναν αρραβώνα.  Ταυτόχρονα σε αρμονική όψη με τον δικό σας κυβερνήτη Κρόνο θα συνδυάσει  την εμπιστοσύνη και την τύχη οικοδομώντας μία ευτυχισμένη ζωή πάνω σε γερές βάσεις έως και το 2024. 

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας και σας βοηθά να πάρετε μια βαθιά ανάσα απελευθέρωσης από ένα μεγάλο φορτίο. Όταν ο Πλούτωνας πρωτοεπισκέφτηκε το δικό σας ζώδιο το 2008 και σταδιακά αυτά τα 15 χρόνια άλλαξε βαθιά και μεταμόρφωσε τη ζωή σας. Θυμηθείτε, οριστικά θα τον αποχαιρετήσετε από το ζώδιό σας το 2024. Μέχρι τότε τουλάχιστον οι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να βαδίζετε με τη σύνεση των εμπειριών του χρόνου. 

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα, θέση που έχει να επισκεφτεί και να παραμείνει 4 μήνες από το καλοκαίρι του 2015, προκαλεί μια συναισθηματική και ψυχολογική γλυκιά αναταραχή…

Μπορεί να είναι ένα μυστικό πάθος, εσωτερικό ταξίδι ψυχοθεραπείας ή η αναζήτηση των βαθύτερων πόθων και επιθυμιών σας. Οι επιθυμίες ξυπνάνε από βαθύ λήθαργο και εσείς δεν ξέρετε αν πρέπει να τις ζήσετε στα άκρα. 

Για τους πιο λογικούς και πρακτικούς θα επηρεαστεί ο τομέας των οικονομικών, κληρονομικών και τραπεζικών υποθέσεων. Είναι πιθανό να θελήσετε να βρείτε δημιουργικές οικονομικές επενδύσεις ή να κάνετε μια αγορά πολυτελείας που λαχταρούσατε πολλά χρόνια. 

Οι εκλείψεις Απριλίου-Μάη και Οκτωβρίου επηρεάζουν με αλλαγές και ξεκαθαρίσματα στον άξονα καριέρας και οικογένειας ή στέγης περισσότερο τους Αιγόκερους που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο, μετά τις 10 Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2023 σας δίνει την ευκαιρία της αναγέννησης!

Ο Δίας στον Κριό έως τις 16 Μαΐου και η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο σηματοδοτεί μια νέα αρχή ή μια φωτεινή διέξοδο μέσα από τον  τομέα της επικοινωνίας και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Μέσα από μία συζήτηση, μία ιδέα, ένα ταξίδι, μία συνάντηση ακόμα και ένα μήνυμα ή μία αγγελία θα ξαναβρείτε τη φλόγα που δίνει νόημα και δραστηριοποιεί την ενέργειά σας, για να κατακτήσετε όλα όσα θέλετε μέσα από την προσωπική σας έκφραση, την αναζήτηση και την προσωπική σας αλήθεια. 

Οι σχέσεις με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και με τα αδέλφια θα ανανεωθούν ακόμα και αν χρειαστεί να θεραπευτούν παλιά παράπονα.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου και για τα επόμενα 2 χρόνια  ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους σας, έναν κύκλο προκλήσεων, μόχθου και ξεκαθαρισμάτων. Είδατε τα λάθη σας και αναγνωρίσατε την αλήθεια. Τώρα είστε πιο έτοιμοι να εργαστείτε μεθοδικά για τα οικονομικά σας αλλά και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Δεν θα είναι πάντα εύκολο αλλά αυτή τη φορά θα έχετε τη στήριξη του Δία μετά τον Ιούνιο και για 1 χρόνο μέσα από την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες σας. Οι αλλαγές θα είναι κυρίως θετικές και στο τέλος θα φανεί η αξία σας.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας! Να είστε έτοιμοι για ριζικές επαγγελματικές και κοινωνικές αλλαγές τα επόμενα 20 χρόνια.

 Μια αλλαγή δουλειάς δεν είναι αρνητική, αρκεί να το δείτε πιο αισιόδοξα και να είστε ώριμοι για τη μεταμόρφωση της επαγγελματικής σας και κοινωνικής πορείας.

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα -θέση που έχει να επισκεφτεί από το καλοκαίρι του 2015- είναι βάλσαμο για τις μακροχρόνιες συντροφικές αλλά και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Οι εκλείψεις Απριλίου-Μάη και Οκτωβρίου σας επηρεάζουν στον άξονα στέγης, οικογένειας και εργασίας με μεγάλες αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπήστε τον μοναδικό, υπέροχο εαυτό σας & δημιουργήστε μια νέα ζωή!

Ο Δίας στον Κριό έως τις 16 Μαΐου και η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο προμηνύει μία νέα πιο δυναμική αρχή που θα χρειαστεί να γίνει, για να αλλάξετε την οικονομική σας ζωή, τα έσοδα, την προσωπική αξία και αυτοεκτίμησή σας και την ανάγκη σας για αποδοχή, αναγνώριση και ασφάλεια, ξεκινήστε από την αναγνώριση και αξιοποίηση των ταλέντων και της αξίας σας. Γίνετε πιο δυναμικοί αλλά λιγότερο παρορμητικοί στη διαχείριση των συναισθημάτων σας και λιγότερο εγωιστές.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο δικό σας ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια και ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους. Το 2023 θα επηρεαστείτε περισσότερο οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, του Φεβρουαρίου, αλλά θα έχετε και τον Δία μετά τον Μάιο και για έναν χρόνο, να σας στηρίζει με πίστη και να σας δίνει φως και λιακάδα, ακόμα και τις συννεφιασμένες μέρες της χρονιάς.

 

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας και θα επιβαρύνει τα μυστικά και το παρασκήνιο  αλλά και την ψυχολογία σας.

Δείτε το σαν αφορμή για να εξυγιάνετε τα περιττά και τοξικά σκουπίδια από γύρω σας και από μέσα σας. Να συγχωρήσετε πρώτα τον εαυτό σας και να σας φροντίσετε. Οι αγαπημένοι σας σας χρειάζονται υγιείς και ευτυχισμένους. Ακούστε τις ανάγκες της καρδιάς σας και γιατρέψτε με τη βοήθεια ενός θεραπευτή πρώτα την ψυχή και μετά το σώμα σας.

Η Αφροδίτη από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα, θέση που έχει να επισκεφτεί και να παραμείνει 4 μήνες από το καλοκαίρι του 2015, ευνοεί και καλεί την καλή σας τύχη, αλλάζοντας προς το καλύτερο την εργασία και τις σχέσεις σας με άτομα στο περιβάλλον της δουλειάς ή της καθημερινότητας. Για κάποιους ο έρωτας και η χαρά της δημιουργίας θα έρθουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.

Οι εκλείψεις Απριλίου, Μαΐου και Οκτωβρίου σχεδόν δεν σας αγγίζουν και ακόμα κι αν σας επηρεάσουν, θα είναι μια όμορφη αφορμή για να διορθώσετε τις φάλτσες νότες στη μελωδία της ζωής σας!

Μια απόφαση ζωής και ελευθερίας ξεκινά το 2023, τολμήστε να αλλάξετε και να αγαπήσετε τον υπέροχο μοναδικό εαυτό σας!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

 1. Κωνσταντίνος
  31/12/2022

  Εκπληκτικό…
  Συγχαρητήρια!!..
  Πολύ και καλή δουλειά..πλήρης !!
  Να έχεις μια καλή χρονιά με υγεία και χαρά..

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *