12-18/6 Οι προβλέψεις μιας δυναμικής εβδομάδας & η υπόσχεση της Πανσελήνου..!

Avatar photo Mari Giova 11/06/2022

Κοίτα πέρα από τον ορίζοντα και θα βρεις την φωτιά της ζωής!

Η Υπερ~Πανσέληνος των Ρόδων υπόσχεται ένα ταξίδι στην περιπέτεια και την φωτιά…

Εκεί που τα όνειρα καλπάζουν σαν άτια ελεύθερα πέρα από τα όρια του κόσμου!

 

Το μήνυμά της

Κοίτα ψηλά… τ’ αστέρια αιώνια καθοδηγούν στα ταξίδια.

Κοίτα πέρα πολύ μακριά, στο άγνωστο χτυπάει η καρδιά πιο δυνατά.

 

Υπερ Πανσέληνος λέγεται, γιατί η Σελήνη ολόγιομη θα βρίσκεται στο περίγειο δηλ. στο πιο κοντινό σημείο προς την Γη και θα μπορούμε να την θαυμάσουμε πιο μεγάλη και πιο λαμπερή, λίγο μετά το Ηλιοβασίλεμα και λίγο πριν την αυγή, αρκεί ο ουρανός να είναι χωρίς σύννεφα! Μεταξύ 13 και 15 Ιουνίου το θέαμα της Σελήνης θα σας αποζημιώσει!

 

Τα σημαντικότερα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας

Η Πανσέληνος του Ιούνη δυναμώνει την φλόγα της αναζήτησης και την πίστη στο ταξίδι της ζωής & τα όνειρα των ανθρώπων. Η φλόγα μεταμορφώνεται σε μια δυνατή φωτιά αδάμαστης χαράς και πάθους.

Ο Ερμής επισκέπτεται το ζώδιο που εκφράζει τις καλύτερες ιδιότητες του, δίνει ώθηση σε επικοινωνία και ταξίδια από τις 13 Ιουνίου και ανανεώνει την ενέργεια και την δράση.

 

Η Πανσέληνος στις 14 Ιουνίου ακριβώς στις 14:51 – με ισχυρή επιρροή τρεις μέρες πριν και μετά- με τον Ήλιο στους Διδύμους σε αντίθεση με την πανίσχυρη Σελήνη στις 23° του Τοξότη και σε σύνοδο με τον αστέρα Lesath δείχνει την ολοκλήρωση αλλά και το δυνατό φως στα σκοτάδια της ψυχής, για να βρεθεί διέξοδος και θεραπεία. Για να ξαναβρεθεί το χαμένο νόημα και η πίστη στα θαύματα της ζωής.

Ο  Αστέρας lesath συνδέεται με κινδύνους, παράφορη ζήλεια και οξέα. Ενώ σχετίζεται με ανατρεπτικά γεγονότα της κυβέρνησης της Συρίας αλλά και στις ΗΠΑ.

Αυτή η ξεχωριστή Πανσέληνος- λίγες μέρες πριν το θερινό Ηλιοστάσιο- οδηγεί στην σύγκρουση για την αποκάλυψη της αλήθειας, την ελευθερία, την περιπέτεια και προαναγγέλλει την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού στις 21 Ιουνίου.

 

Η ενέργεια θα ανανεωθεί και το ταξίδι της ζωής θα ξαναβρεί την χαμένη πίστη. 

‘‘Ο πολεμιστής του φωτός πιστεύει. Επειδή πιστεύει στα θαύματα, τα θαύματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Επειδή έχει τη βεβαιότητα πως η σκέψη του μπορεί ν’ αλλάξει τη ζωή, η ζωή του αρχίζει ν’ αλλάζει.  Επειδή είναι βέβαιος ότι θα συναντήσει την αγάπη, η αγάπη εμφανίζεται.’’

Paulo Coelho

 

13 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου, ο Ερμής αφήνει τον Ταύρο και επισκέπτεται το ζώδιο που κυβερνά, τους αέρινους και αεικίνητους Διδύμους, όπου πλέον σε ορθή πορεία ξεκαθαρίζει υποθέσεις και σκέψεις ή σχέδια, που είχαν ξεκινήσει πριν τις 22 Μαΐου και τώρα θα ολοκληρωθούν.

Η επικοινωνία και το παιχνίδι του φλερτ, τα ταξίδια και η ανεμελιά επιστρέφουν για τα καλά στην ζωή όλων!

Ακριβώς στις 15 Ιουνίου, σε επιρροή μέρες νωρίτερα, ο Άρης πλανήτης της μάχης, της επιβίωσης αλλά και της παράλογης βίας συνδέεται με τον σοφό αστεροειδή-πλανήτη Χείρωνα. Εκρήξεις βίας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και ευκαιρίες να εκφράσουν όλοι, όσα κρύβουν μέσα τους, για να τα θεραπεύσουν και να απελευθερωθούν από εγωισμό και θυμό.

 

Ο Κρόνος με αρμονικές όψεις και ο Ποσειδώνας με δυσαρμονικές συμμετέχουν από τις 13 ως τις 16 στην επιρροή της Πανσελήνου αποκαλύπτοντας την αλήθεια και το ψέμα. Πολιτικοί και σημαντικά πρόσωπα πλήττονται.

 

 

Η ατζέντα της εβδομάδας.

Μέρες απαιτήσεων και σύνεσης
Χωρισμοί και σκάνδαλα στην πολιτική και την Τέχνη κλονίζουν την κοινή γνώμη με επίκεντρο τις μέρες 14-18 Ιουνίου.

Προσοχή με επίκεντρο την 15η Ιουνίου η ένταση, τα ατυχήματα και η βία είναι σε επικίνδυνη καμπή.

Στις 18 Ιουνίου η Αφροδίτη πληγώνεται από τον Κρόνο και οι σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις ‘ρίχνουν τίτλους τέλους’.

Μέρες δημιουργίας 

12 & 13 Ιουνίου.

 

 

Κριός    Πίστεψε πως αξίζεις μία δεύτερη ευκαιρία και ξεκίνα. 

Η Πανσέληνος αυτή την εβδομάδα Σας βοηθά να κοιτάξετε το μέλλον και να εκφράσετε δημιουργικά και δυναμικά τη δράση σας και τα θέλω σας, για να πετύχετε.

Η ταυτόχρονη σύνοδος του κυβερνήτη σας Άρη με τον Χείρωνα δείχνει μία ένταση, που όμως εκτονώνεται δημιουργικά μέσα από τα μελλοντικά σας σχέδια, ένα μεγάλο ταξίδι, μία σημαντική απόφαση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Θα χρειαστεί να είστε πιο συνετοί και να αποφύγετε την ταχύτητα με επίκεντρο τις 15 Ιουνίου.

Η νέα θέση του Ερμή τονίζει την επικοινωνία, τις διαδρομές, τις συναντήσεις, τις συζητήσεις και τις γνωριμίες.

 

Ταύρος   Πίστεψε στην αξία σου και απελευθερώσου από τον φόβο. 

Η Πανσέληνος τονίζει την ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια αλλά ξέρετε πολύ καλά πως σημασία έχει η βαθύτερη ανάγκη σας για αναγνώριση, αγάπη και αποδοχή από σημαντικές σχέσεις σας.

Οι μέρες κοντά στις 18 Ιουνίου μπορεί να σας πληγώσουν ή να σας απογοητεύσουν στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Μην το βάζετε κάτω, σύντομα θα νιώσετε καλύτερα και θα πετύχετε στόχους και όνειρα.

 

Δίδυμοι   Βαθιά ανάσα!

Η νέα θέση του κυβερνήτη πλανήτη σας στο δικό σας ζώδιο σε ορθή πορεία, ξεκαθαρίζει και ανοίγει το δρόμο για όλα όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε!  Τα ταλέντα, η ευφυΐα, το χιούμορ, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες όλα είναι πλέον και πάλι δικά σας και σας βοηθούν σε κάθε βήμα σας.

Η Πανσέληνος δημιουργεί μία προσωρινή ένταση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και θα πρέπει να προσέξετε τον επαγγελματικό ή κοινωνικό αντίκτυπο και τα σχόλια.  Αξιοποιήστε την εμπειρία και την ικανότητά σας, να επικοινωνείτε με πρόσωπα από το εξωτερικό ή από άλλη κουλτούρα.

 

Καρκίνος      Αφήστε τις έγνοιες και τα προβλήματα και απολαύστε τη ζωή. 

Ανησυχείτε για όλα έχετε άγχος για τη δουλειά, για τις εργασιακές σχέσεις, ανησυχείτε για έγγραφα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες  και τελικά ξεχνάτε το πιο σημαντικό να ζήσετε και να απολαύσετε μικρές απλές καθημερινές στιγμές.

Ξεκουραστείτε, χρειάζεστε φροντίδα, καλύτερη διατροφή, εξόδους για να μην φορτίζεστε ψυχικά και σωματικά.

 

Λέων      Απελευθερώστε φόβους και  δημιουργήστε την ευτυχία σας. 

Κάτι βαθιά μέσα σας σάς πληγώνει και σας παρασύρει σε λάθος δρόμους. Προσέξτε περισσότερο θέματα οικονομικά, που σχετίζονται με άλλες πηγές και εκφράστε την ευαισθησία και τα συναισθήματα που κρύβετε. Μπορείτε να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής μέσα από την δημιουργία, την ψυχαγωγία, την Τέχνη και έναν μεγάλο κύκλο γνωριμιών και φίλων.

Ακόμα και ένα πρόβλημα σε μία σημαντική συνεργασία ή σχέση μπορεί τώρα να βρει τη λύση του.

 

Παρθένος    Αφήστε τοξικές αναμνήσεις και άσκοπες έριδες.

Η ζωή είναι μία και αξίζει να την ζήσετε χωρίς απωθημένα και άσκοπους διαξιφισμούς.  Αν υπάρχει μία οικονομική σύγκρουση, τότε φροντίστε να τη λύσετε με τη λογική και τις συμβουλές ειδικών.  Εκφράστε όσα καταπιέζετε και ξεπεράστε παλιές πληγές.

Η Πανσέληνος σας προκαλεί να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα σε επαγγελματικές και φιλικές υποχρεώσεις και τις ανάγκες της οικογένειας ή του σπιτιού σας. Δείξτε σύνεση μεταξύ 13 και 15 Ιουνίου.

Η νέα θέση του Ερμή, στο μεσουράνημά σας, τονίζει την Επαγγελματική και κοινωνική σας προβολή και καταξίωση μέσα από γνωριμίες και εκδηλώσεις.

 

Ζυγός     Μέσα από ένα ταξίδι ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας.

Η Πανσέληνος του Ιούνη λειτουργεί απελευθερωτικά και σας οδηγεί σε διαδρομές, ταξίδια, συζητήσεις, συναντήσεις και ένα νέο κύκλο γνωριμιών και σχεδίων.

Παρόλα αυτά στο εργασιακό σας περιβάλλον υπάρχουν σχόλια παραπλανητικά και το άγχος δεν βοηθάει σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας.  Επιπλέον ο Άρης συναντά τον Χείρωνα στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών αναμοχλεύοντας μία σημαντική επαγγελματική ή προσωπική σας σχέση και τονίζει εγωισμούς και ανταγωνισμούς.

 

Σκορπιός   Αγαπήστε και συγχωρήστε τον εαυτό σας.

Θέλετε οι άλλοι, να αναγνωρίζουν την αξία σας σε όλα τα επίπεδα όμως, πρέπει πρώτα εσείς οι ίδιοι ν’ αγαπήσετε και να εκτιμήσετε τα ταλέντα σας και τα χαρίσματά σας.  Απελευθερώστε ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και στοχεύστε ψηλά, για να φτάσετε τους στόχους σας στο μέλλον.

Δείξτε σοφία και ωριμότητα κοντά στις 15 Ιουνίου. Αποφύγετε την ταχύτητα και τις επικίνδυνες ενέργειες.

Τακτοποιήστε οικογενειακά, οικονομικά προβλήματα και αφεθείτε στην ξεγνοιασιά, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα.

 

Τοξότης    Κρατήστε την ισορροπία σε σας και τις σχέσεις σας. 

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, δοκιμάζει τις αντοχές και τα όρια σημαντικών σχέσεων επαγγελματικών, οικογενειακών και ερωτικών. Φροντίστε ιδιαίτερα τον χώρο σας, την επαγγελματική στέγη και την οικογένειά σας αλλά φροντίστε και να δείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας. Διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις και παράπονα.  Εκφραστείτε μέσα από δημιουργικές διεξόδους, διασκεδάστε, χορέψτε και διεκδικήστε την χαρά του έρωτα.

Η νέα θέση του Ερμή ανοίγει έναν κύκλο ταξιδιών, συναντήσεων, συμφωνιών και συζητήσεων με συνεργάτες και σημαντικά πρόσωπα.

 

Αιγόκερως    Αποκαλύπτονται μυστικά συναισθήματα. 

Η Πανσέληνος του Ιουνίου φωτίζει έναν μυστικό χώρο. Κάτω από το φως του φεγγαριού ξεπηδούν αναμνήσεις, μυστικές συναντήσεις, κρυφά συναισθήματα. Προσέξτε θέματα υγείας και ψυχολογίας και ξεκαθαρίστε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Η οικογένεια αναμοχλεύει εντάσεις και θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε ισορροπίες ειδικά εσείς του 2ου δεκαημέρου. Με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 18 είστε έτοιμοι να πληγώσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Υδροχόος   Εκφραστείτε μέσα από τα όνειρά σας. 

Αναζητήστε φίλους και παρέες που μπορείτε να είστε ο εαυτός σας με ειλικρίνεια  και κοινά  όνειρα.  Πιθανόν θαυμαστές, ο ερωτικός σας σύντροφος και οι φίλοι να μπερδευτούν και να σας μπερδέψουν, οπότε καλύτερα να κρατήσετε τις ισορροπίες ξεκαθαρίζοντας τα όρια και τον ρόλο που παίζει ο καθένας στην ζωή σας.

Σε μία διαδρομή, ένα ταξίδι ή ακόμα και με άτομα του περιβάλλοντος σας, θα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα και καλό θα είναι να αποφύγετε την ταχύτητα και τις εντάσεις.

 

Ιχθύες   Φερθείτε με σύνεση  στο επαγγελματικό περιβάλλον. 

Η Πανσέληνος με δυνατή επιρροή από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου μεγεθύνει αντιθέσεις στο οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό σας περιβάλλον.  Αποφύγετε να δώσετε αφορμές, για να μη σας κατηγορήσουν και συμπεριφερθείτε με βάση την εμπειρία σας, για να κερδίσετε.

Η νέα θέση του Ερμή  δείχνει θέματα στο σπίτι και την οικογένεια που τώρα πρέπει να ξεκαθαριστούν με συζήτηση και επικοινωνία.  Μία επίσκεψη στο χώρο σας σάς δίνει χαρά. Αν έχετε αφήσει ανολοκλήρωτες οικογενειακές υποχρεώσεις και εργασίες στο σπίτι τώρα ήρθε η ώρα!

 

©Μάρι Γιόβα @Mari_Yiova

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *