Η Νέα Σελήνη προκαλεί παλίρροια συναισθημάτων στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 16/07/2023

Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου πρωταγωνιστεί ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο ορμητικής δράσης και συναισθηματικής επιρροής ως τις 15 Αυγούστου!

Έντονα συναισθήματα & δυνατές εναλλαγές σε ένα νέο κύκλο ορμητικής σύγκρουσης και επιθυμίας, αναζήτησης της προσωπικής ολοκλήρωσης και ευτυχίας.

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης

Όλα όσα αγαπάς & φροντίζεις χρειάζονται την αλήθεια.

Φρόντισε, αγκάλιασε & προστάτευσε το παιδί μέσα σου,

θεράπευσε τα τραύματα σου και η αγάπη σου

θα θεραπεύσει παλιές πληγές και θα τροφοδοτήσει νέους βλαστούς.

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της Νέας Σελήνης.

  • Φτιάξτε ό,τι χρειάζεστε στο σπίτι σας ή τον χώρο που νιώθετε δικό σας, θα νιώσετε πολύ καλύτερα.
  • Φροντίστε τον εαυτό σας και αγκαλιάστε τους δικούς σας. Η αγκαλιά είναι θεραπευτική και είναι πολύτιμη κάθε μέρα.
  • Φορέστε ένα  κόσμημα με Σεληνόλιθο, αληθινό κοράλλι ή μαργαριτάρι.
  • Βάλτε το χρώμα της Σελήνης το ασημί ή το ιβουάρ- σπαστό λευκό σαν το χρώμα του λευκού μαργαριταριού σε πινελιές στα ρούχα και τα αξεσουάρ ή τον χώρο του γραφείου σας.

 

Γραφτείτε στο News Letter εδώ, για να διαβάσετε πρώτοι

τα Μυστικά του ζωδίου σας στο επόμενο άρθρο!!!

 

Ένας νέος Σεληνιακός κύκλος ξεκινά στις 17 Ιουλίου που φτάνει ως τα μέσα Αυγούστου με πολλά σημαντικά πλανητικά φαινόμενα!

Πρωταγωνίστρια των ημερών η Νέα Σελήνη με επίκεντρο την Δευτέρα 17 Ιουλίου το βράδυ ακριβώς στις 21.32, όταν ο Ήλιος συναντά την Σελήνη, στην 25° μοίρα του Καρκίνου, στο ζώδιο που κυβερνά η Σελήνη και εκφράζει το στοιχείο του Νερού, της ορμής των συναισθημάτων, της ανάγκης για συναισθηματική ασφάλεια μέσα από ό,τι νιώθουμε οικογένεια, την ψυχική δύναμη των γυναικών και της μητρότητας.

Η Νέα Σελήνη είναι πάντα μια έκφραση της γέννησης της Ψυχής μας στις ευοίωνες όψεις η έκφραση ρέει ανεμπόδιστα στις συγκρουσιακές πλανητικές όψεις δείχνει ένα νέο ξεκίνημα αλλά και τραύματα στην συλλογική ψυχή και την θηλυκή δύναμη.

 

Η Νέα σελήνη σε αρμονία με τον Ουρανό που εκφράζει το ανώτερο καλό μέσω αλλαγών και ανανέωσης στη Φύση και την φυσική μας ύπαρξη-σώμα και τον Ποσειδώνα, μας οδηγεί σε ένα ταξίδι στο όραμα, την Τέχνη και την δημιουργία, την Αγάπη και την Πίστη στο πιο φωτεινό μας κομμάτι!

Η μεταμόρφωση έχει ξεκινήσει από την άνοιξη του 23 και έρχεται ο νέος κύκλος της Σελήνης να μας δείξει τον δρόμο , εμείς πάντα κάνουμε την τελική επιλογή και βαδίζουμε. Οι πλανήτες είναι εκεί ψηλά να μας δείχνουν…

 

Η Σελήνη σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, την Έριδα και τους κόμβους Σελήνης-τον Βόρειο και Νότιο Δεσμό αναμοχλεύει γεγονότα της έκλειψης Ηλίου από τον Φεβρουάριο και Απρίλη του 23 και πυροδοτεί παγιωμένα συμφέροντα ή κυβερνήσεις και εξουσίες άκρατης βίας. Παγκόσμια σοβαρά γεγονότα, συγκρούσεις, βία και ατυχήματα.

Προκαλεί σύγκρουση ανάμεσα στο συναίσθημα και το ένστικτο της επιβίωσης και τα εγωιστικά κίνητρα για κατάκτηση.

Όλα τα ζώδια θα δώσουν μάχες για όσα αγαπάνε και θα συγκρουστούν με εγωιστικές συμπεριφορές που πληγώνουν.

Θα χρειαστεί να ξαναβρούν τις ισορροπίες οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί , Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών.

 

17 Ιουλίου- 23 Ιουλίου ο Άρης θα είναι σε όψη παράλογης βίας με τον Κρόνο ιδιαίτερη προσοχή σε ατυχήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο, σκληρές αποκαλύψεις από παλιότερα μοιραία σιδηροδρομικά γεγονότα και  προσοχή σε κίνδυνο σε σκληρές συνθήκες εργασίας και πυρκαγιές ειδικά στην Ελλάδα.

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στο ευμετάβλητο ζώδιο της Παρθένου και πολεμά με την σοφία του Χρόνου-Κρόνου με επίκεντρο τις ημέρες στις 20 Ιουλίου.

Σε προσωπικό επίπεδο ο Άρης σε σύγκρουση με τον Κρόνο τονίζει τον εγωισμό και τις παρορμητικές ενέργειες ακόμα και τον θυμό και μπορεί να προκαλέσει εκρήξεις οργής ή μικροατυχήματα σε Διδύμους του Μαΐου, Παρθένους του Αυγούστου, Τοξότες του Νοεμβρίου και Ιχθύς του Φεβρουαρίου.

 

Οι ΗΠΑ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και γεγονότα βίας ενώ ο κίνδυνος ενός μεγάλου ατυχήματος ή μιας εκρηκτικής επίθεσης παραμονεύει μαζί με την τραπεζική- χρηματιστηριακή κρίση.

Θυμηθείτε στις ΗΠΑ και αυτές τις πολύ ακραίες ημερομηνίες  17-24 Ιουλίου και τον Οκτώβριο του 2023.

Δεν είναι τυχαίο πως από το Νοέμβριο του 2021 και σε πολλά άρθρα μου στο marigiova.gr Okmag.gr, Ελεύθερο Τύπο και Τύπος TV  αναφερόμουν- προβλέψεις που επιβεβαιώνονται- σε πολύ σοβαρά γεγονότα στις ΗΠΑ και τον Τζο Μπάιντεν.

 

 

Η αστρολογική ατζέντα σημαντικών ημερομηνιών

Οι πιο δημιουργικές μέρες  26, 27 Ιουλίου. 

Μια ξεχωριστή μέρα 17 Ιουλίου ευνοούνται οι σχέσεις, η έκφραση και η επικοινωνία αλλά υπάρχει κίνδυνος υπερβολών και έντασης από εγωισμό.

Εκρηκτικές μέρες σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο τα τρένα και οι σιδηροδρομικές γραμμές, παλιά ζητήματα από σοβαρά τραγικά ατυχήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και αποδίδεται καρμική Κρόνια δικαιοσύνη οι αποκαλύψεις καλά κρυμμένων μυστικών συγκλονίζουν. Χημικά και αέρια απασχολούν την κοινή γνώμη.  Η ασφάλεια των σιδηροδρόμων, αεροπλάνων αλλά και ο θαλάσσιος χώρος θα απασχολήσουν με σοβαρά γεγονότα και ειδήσεις από 18-24 Ιουλίου κλονίζοντας την κοινή γνώμη.

Η χώρα μας στον χάρτη της αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις στον τομέα της Υγείας και της παιδείας αλλά και του κοινοβουλίου με σοβαρότατα γεγονότα που έχουν ξεκινήσει από τους προηγούμενους μήνες και θα ξεσπάσουν σε αυτόν τον κύκλο από 17 Ιουλίου και ως τον Οκτώβριο του 2023. Ο κίνδυνος μεγάλων πυρκαγιών κορυφώνεται από 17 ως 24 Ιουλίου.

Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με φανερούς εχθρούς- προφανώς Τουρκία- μέχρι και τα τέλη Ιουλίου αλλά και σε μνημεία Πολιτισμού που χρειάζονται μεγαλύτερη προστασία από κίνδυνο πυρκαγιών.

 

Κριός    Είστε ανάμεσα στα προσωπικά σας θέλω και σημαντικές σχέσεις.

Λένε πως ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και αυτήν την περίοδο αυτό θα το δείτε μέσα από γεγονότα και συναισθήματα.   Μετά τις 24 Ιουλίου οι μέρες είναι πολύ πιο δημιουργικές και ευνοϊκές για το δικό σας ζώδιο.  Θα χρειαστεί να οργανωθείτε και να δουλέψετε για να ανταμειφθείτε στο μέλλον.

Οι μέρες γίνονται πιο πιεστικές 17-23 και ζητάνε από σας να καταλάβετε και να φροντίσετε θέματα του σπιτιού και πρόσωπα της οικογένειας. Ο εργασιακός χώρος και οικονομικές υποθέσεις σας προβληματίζουν.

Το παρασκήνιο είναι σε έξαρση και οι ισορροπίες ειδικά σε σχέσεις εργασίας κρέμονται από μια κλωστή. Η προτεραιότητα πρέπει να είναι η υγεία και η ψυχολογία σας γι’ αυτό φροντίστε τον εαυτό σας.

Η διπλωματία σώζει αρκεί να κάνετε υπομονή, ειδικά οι Κριοί των τελευταίων ημερών!

 

Ταύρος    Τολμήστε να εκφράσετε όλες τις αποχρώσεις της καρδιάς σας!

Η Νέα Σελήνη ξεκινά το ταξίδι από την Δευτέρα 17 Ιουλίου και σας υπόσχεται μία σημαντική επιτυχία σε οικονομικούς και προσωπικούς σας στόχους μέσα από μια συμφωνία, συζήτηση, συνάντηση ή γνωριμία.

Ο δικός σας πλανήτης η Αφροδίτη σε λίγες μέρες –διόλου τυχαία σταματά και ξεκινά μια φαινομενικά ανάδρομη τροχιά που θυμίζει το καλοκαίρι του 2015 και επιστρέφει στις ρίζες της ζωής σας, τους γονείς, την εστία, τον τόπο σας, το λιμάνι σας.

Αντίθετα στο τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να κινηθείτε πιο προσεκτικά και διπλωματικά, να μην αποκαλύψετε μυστικά σας σε πιθανούς ανταγωνιστές ή εχθρούς, που μπορούν να προκαλέσουν άσκοπη ένταση και προβλήματα στην επικοινωνία ή μια σημαντική συμφωνία σας.

 

Δίδυμοι    Προτεραιότητα η ασφάλεια…

Νιώθετε την ανάγκη να νιώσετε οικογενειακή ασφάλεια και σταθερότητα αλλά και να εξασφαλίσετε οικονομική ευημερία στους δικούς σας ανθρώπους.

Γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές και άσκοπες εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες σας . Επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα καθυστερούν ή πρέπει να τροποποιηθούν.

Άρης και Κρόνος δοκιμάζουν την υπομονή των Διδύμων του Μαΐου.

Αποφύγετε να μιλήσετε σε άτομα από το χώρο της δουλειάς που δεν εμπιστεύεστε και στηριχτείτε στην ευφυΐα και την εμπειρία σας, για να πετύχετε μελλοντικούς στόχους.

 

Καρκίνος     Η Νέα Σελήνη φέρνει έναν νέο κύκλο σχέσεων και αλλαγών.

Είστε μαχητές και το τελευταίο διάστημα δίνετε μάχες στον επαγγελματικό στίβο ή στον κοινωνικό σας κύκλο.

Η Νέα Σελήνη ευνοεί καινούρια ξεκινήματα για το δικό σας ζώδιο και θα πρέπει να κινηθείτε διακριτικά και μυστικά μέχρι να σταθεροποιηθούν οι στόχοι σας.

Αφυπνίζονται ανασφάλειες και δυνατά συναισθήματα, σας απασχολεί η οικογένεια αλλά και η εξέλιξη σας και είστε έτοιμοι να προστατεύσετε ό,τι αγαπάτε πιο πολύ.

Με επίκεντρο 19-22 Ιουλίου η ένταση δυναμώνει και πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη.

 

Λέων     Το παρελθόν αναγεννάτε και μεταμορφώνει την ψυχή σας!

Η Νέα Σελήνη κυριαρχεί σε ένα μυστικό κομμάτι της ψυχής σας και ανασύρει από τη μνήμη σας συναισθήματα αναμνήσεις, μυστικές σχέσεις και μυστικά που πυροδοτούν την ευαισθησία σας.

Θέλετε να προστατεύσετε τους άλλους αλλά πρώτα πρέπει να προστατεύσετε την ψυχολογία σας και να κρατήσετε την ισορροπία και το μέτρο σε συμφωνίες, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις και εργασιακές σχέσεις.

Με επίκεντρο 19-23 Ιουλίου η ένταση δυναμώνει και πρέπει να προσέξετε τι λέτε και τι υπογράφετε αλλά και επαγγελματικές φιλικές σχέσεις.

Το πιο σημαντικό μήνυμα των πλανητών είναι να φροντίσετε την υγεία τη διάθεση και την ευεξία αλλάζοντας στην καθημερινότητα σας.

Η Αφροδίτη δική σας σας ντύνει με την λάμψη της.

 

Παρθένος   Κυνηγήστε τα όνειρά σας !

Η Νέα Σελήνη  τροφοδοτεί και φωτίζει  ένα σημαντικό όνειρο.  Θα είναι πιο εύκολο να το πετύχετε με τη βοήθεια νέων γνωριμιών, φίλων ή μιας ομάδας ανθρώπων με κοινά οράματα.

Άρης και Κρόνος δοκιμάζουν την υπομονή των Παρθένων του Αυγούστου και δοκιμάζουν αντοχές συνεργατών και συντρόφων.

Κάποιο μυστικό ή ένα οικονομικό θέμα μπορεί να πληγώσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και να προκαλέσει ρήξη στη σχέση σας μαζί του.

 

 Ζυγός   Η κοινωνικότητα ανοίγει νέους ορίζοντες.

Υπάρχει η εύνοια της τύχης, για να πετύχετε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να λάμψετε επαγγελματικά και κοινωνικά. Αδράξτε την ευκαιρία μέσα από γιορτές, εκδηλώσεις και όμορφα events!

Το κλίμα γίνεται πιο απαιτητικό και πιεστικό με επίκεντρο στις 19-22 από την οικογένεια, την επαγγελματική ζωή και έναν συνεργάτη ή σύντροφο.

Ο δικός σας πλανήτης η Αφροδίτη σε λίγες μέρες, στις 23 Ιουλίου –διόλου τυχαία σταματά και ξεκινά μια φαινομενικά ανάδρομη τροχιά που θυμίζει το καλοκαίρι του 2015 και σας επαναφέρει σε γνωριμίες από παλιά και στόχους μέσα από μια ομάδα προσώπων!

 

Σκορπιός   Κάτω από το φως της Σελήνης γεννιέται μια ευκαιρία ζωής…

Ο κύκλος της Νέας Σελήνης φέρνει ένα δώρο μέσα από ένα ταξίδι, μια σχέση ζωής, ένα νέο κύκλο προσώπων και νέα μακρόπνοα σχέδια.

Οι πλανήτες σας ευνοούν σε οικονομικές υποθέσεις, εργασιακές σχέσεις και μία αλλαγή στην καθημερινότητά σας, που σας ανανεώνει και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Ένα χόμπι, η γυμναστική, η υγιεινή διατροφή  μπορούν να βελτιώσουν την υγεία και την ψυχολογία σας.

Μεταξύ 18-23 Ιουλίου θα πρέπει να δείξετε  σύνεση σε προβλήματα και εντάσεις που παρουσιάζονται. 

 

Τοξότης  Ο ερωτισμός και η ζήλεια αναστατώνουν τις αισθήσεις!

Η Νέα Σελήνη φωτίζει και αποκαλύπτει μυστικά συναισθήματα, προσωπικές ανασφάλειες, φόβους οικονομικούς ή συναισθηματικούς και θέματα με την οικογένειά σας, που σας απασχολούσαν και πρέπει να λύσετε.

Αυτή η εσωτερική αναταραχή, ένα μυστικό ή μία οικονομική υπόθεση μπορεί να προκαλέσει, στο τέλος της εβδομάδας, μία σοβαρή ένταση ανάμεσα σε σας και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Απλώς αποφύγετε τις υπερβολές και όλα θα ηρεμήσουν.

Εκφράστε τα πιο βαθιά και ερωτικά σας μυστικά ή ζήστε τα!

 

Αιγόκερως   Οι σχέσεις και οι συνεργασίες στο επίκεντρο.

Οι μέρες απαιτούν να οργανώσετε, να τακτοποιήσετε και να διεκδικήσετε οικονομικά θέματα και αναγνώριση των προσπαθειών σας με διπλωματία και ισορροπία.

Η Νέα Σελήνη φωτίζει τον τομέα των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών αλλά θα χρειαστεί να κρατήσετε το μέτρο και τις ισορροπίες.

Με επίκεντρο 18-21 Ιουλίου η ένταση μπορεί να ξεφύγει.

 

Υδροχόος    Κάθε στιγμή όσο απλή κι αν φαίνεται είναι σημαντική!

Το κλειδί των ημερών 17-23 Ιουλίου είναι στο να κρατήσετε τη λογική την εμπειρία και όσα σας δίδαξε ο χρόνος που πέρασε χωρίς να παρασύρεστε σε παρορμητικές ενέργειες, συναισθηματικές έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις που κρύβουν οργή.

Οι πρώτες μέρες θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε και να οργανώσετε τους στόχους σας αλλά και να τακτοποιήσετε εκκρεμείς υποθέσεις που σας πιέζουν.

Η Νέα Σελήνη ως τα μέσα Αυγούστου τονίζει την ανάγκη για εργασία, μία ανανέωση στην καθημερινότητά σας και την ανάγκη να φροντίσετε ακόμα και να καλομάθετε τον εαυτό σας.  Οι τελευταίες μέρες προκαλούν ένταση και ένα παρασκήνιο που πρέπει να κρατήσετε μακριά σας.

 

Ιχθύες    Φροντίστε και χαρείτε σαν παιδί την δημιουργία και την αγάπη.

Υπάρχει μία υπερβολή, μία έλλειψη μέτρου στον τρόπο που χειρίζεστε  επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και την οικογένεια και όσους αγαπάτε.

Είναι πιθανόν οι απαιτήσεις σας να πληγώνουν τους άλλους ή να οδηγούν σε μία ένταση που δεν λειτουργεί προς όφελος σας.

Ο δικός σας κυβερνήτης Ποσειδώνας σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία σας προσκαλεί να σταματήσετε για λίγο, να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε τα πεπραγμένα αλλά και τα μελλοντικά σας βήματα.

Σκεφτείτε διπλά, πριν ενεργήσετε, ειδικά 18-22 Ιουλίου οι Ιχθύς του Φεβρουαρίου θα περάσετε και θα ξεπεράσετε έναν ισχυρό κλυδωνισμό και ένταση.

Ακολουθήστε την διαίσθησή σας, την Τέχνη και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα γεμίσετε από χαρά!

 

©Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *