19-25 Ιουνίου Ορμητικά συναισθήματα αφυπνίζουν τα 12 ζώδια, διεκδικούν & μάχονται!

Avatar photo Mari Giova 18/06/2022

Ξεκινάει μια εβδομάδα ξεχωριστή και άκρως παρορμητική για όλα τα ζώδια, όπου ο εγωισμός και τα συναισθήματα ενώνονται σε μια άκρως δυναμική  πολυαστρία και στην είσοδο του Ήλιου στον υδάτινο Καρκίνο, την μεγαλύτερη ημέρα της χρονιάς! Τη μέρα που ο Ήλιος πιο δυνατός νικάει την διάρκεια της νύχτας και του φεγγαριού. Στις 21 Ιουνίου γιορτάζεται το Θερινό Ηλιοστάσιο και η αρχή της πιο όμορφης εποχής, του Καλοκαιριού!

Αυτή η ξεχωριστή μέρα, έχει πάντα την δική της φωτεινή δύναμη ανοίγοντας μια πύλη ενέργειας και σηματοδοτώντας τον μήνα του Καρκίνου. Χαρείτε την φύση και τον Ήλιο και προσκαλέστε το Φως του καλοκαιριού, όπου η καρδιά σας ποθεί!

Την ίδια μέρα  η Σελήνη  ξεκινά μια νέα μάχη μαζί με τον Άρη πλανήτη της δράσης και του πολέμου, με τον Δία, τον Χείρωνα και την Έριδα σε μια άκρως δυναμική και επικίνδυνη πολυαστρία στον ορμητικό Κριό! Η ένταση, η διεκδίκηση και η κατάκτηση φτάνει στα όρια της μάχης και του πολέμου!

Η Αφροδίτη στις 23 Ιουνίου αφήνει τον ασφαλή Ταύρο και ως τις 17 Ιουλίου θα ταξιδεύει και θα αφήνεται σε ανέμελα παιχνίδια έρωτα στο αέρινο ζώδιο του Ερμή.

 

 

Οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας και οι ημερομηνίες που  χρειάζονται υπομονή από όλα τα ζώδια.

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες της εβδομάδας:

Κυριακή 19 Ιουνίου η Αφροδίτη σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα με επιρροή +- 1 μέρα ευνοεί ρομαντικούς έρωτες, κέρδη από θαλάσσιες δραστηριότητες, την τέχνη και την δημιουργία, καλλιτεχνικά γεγονότα.

Δευτέρα 20 Ιουνίου ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία με επιρροή +- 1 μέρα.  ευνοεί ταξίδια, συμφωνίες και συμβόλαια, αγορές, μέσα μεταφοράς, τουρισμό και επικοινωνία και φυσικά τα media.

Κυριακή 26 Ιουνίου η Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη και τον Ερμή στους αέρινους Διδύμους φέρνει μια ξεγνοιασιά, μηνύματα, φλερτ, γνωριμίες και ανέμελες στιγμές.

 

 Οι μέρες που θα χρειαστεί η σύνεση:

Στο επίκεντρο της έντασης 22, 23 και 24 Ιουνίου.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα είναι σε καρμική όψη σύγκρουσης με τον Χείρωνα βαθαίνοντας τα τραύματα στις σχέσεις προσωπικές και οικονομικές. Ο Ήλιος σε καρμικές όψεις με Ουρανό, η Σελήνη σε σύνοδο με Άρη και Χείρωνα και σύγκρουση με Πλούτωνα είναι άκρως επικίνδυνες όψεις και προκαλούν εκρήξεις παράλογης βίας, πολεμικές και τρομοκρατικές ενέργειες και γεωφυσικά φαινόμενα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε επικίνδυνα σπορ ή όσους χειρίζονται μηχανές και μηχανήματα και τους οδηγούς. Η Ειρήνη πάντα είναι στο χέρι μας ας βασιλέψει.

 

 

 

Κριός       Η εξωστρέφεια δίνει μια νότα αισιοδοξίας. 

Ο Ήλιος στις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα θα φωτίζει κάθε θετικό αλλά και αρνητικό σημείο στις οικογενειακές σχέσεις και στο σπίτι. Δώστε προτεραιότητα σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καλύτερα μεταξύ 21 και 23 να οπλιστείτε με υπομονή, ψυχραιμια και να αποφύγετε κάθε ριψοκίνδυνη ενέργεια.

Η επικοινωνία, οι συζητήσεις, νέες ιδέες, συναντήσεις και συμφωνίες, ταξίδια και γνωριμίες σας ανανεώνουν και σας δίνουν ανάσες ξεγνοιασιάς ξεκινώντας από τώρα και ως τις 17 Ιουλίου που η Αφροδίτη θα σας κλείνει το μάτι …

 

Ταύρος    Κερδίστε με τα ταλέντα σας!

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο ως τις 22 Ιουνίου σας ανοίγει τον δρόμο και φωτίζει το πεπρωμένο και τον σκοπό σας. Αυτές τις ημέρες θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη γοητεία και ακτινοβολία αλλά και μια έντονη δημιουργικότητα για να πετύχετε όνειρα και στόχους, μαζί με σημαντικούς φίλους ή με πρόσωπα που μοιράζεστε τα ίδια οράματα.

Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με μυστικά και παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και  ανταγωνιστές που δεν φαντάζεστε. Έχετε την πίστη, την προστασία και τη θετική ενέργεια, όμως μην εμπιστεύεστε εύκολα.

Προστατεύστε την ψυχολογία και την υγεία σας και φροντίστε να βρείτε τρόπους να ηρεμείτε και να ξεκουράζεστε γιατί έχετε έντονη ανησυχία και υπέρ ενεργητικότητα. Η δύναμη και το πείσμα σας σχεδόν είναι ανίκητα. Στη δουλειά χρειάζεται μεγαλύτερη οργάνωση και προσεκτικός σχεδιασμός. Μετά τις 23 Ιουνίου η Αφροδίτη στους Διδύμους  σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και η ευφυία σας σας βοηθά να βρείτε διέξοδο σε οικονομικές υποθέσεις. Ο Ήλιος στις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα ευνοεί ταξίδια, συναντήσεις και συζητήσεις.

 

Δίδυμοι   Πιο γοητευτικοί από ποτέ! 

Επιτέλους ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, ο Ερμής σε αρμονική όψη με τον Δία γύρω από τις 20 Ιουνίου ανοίγει τον κύκλο των γνωριμιών σας με σημαντικά πρόσωπα και φίλους, που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια δυναμική προσπάθεια για την κατάκτηση κοινών στόχων και ονείρων.

Ο Ήλιος από τις 21 και για έναν μήνα  αναμοχλεύει ανασφάλειες και οικονομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια.  Επικοινωνήστε με τους γύρω σας για να βρείτε λύσεις και αποφύγετε μυστικά και ενέργειες που εμπεριέχουν ρίσκο.  Φροντίστε την ψυχοσωματική σας υγεία και ξεκουραστείτε.

Τα καλά νέα, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 23 Ιουνίου ως τις 17 Ιουλίου σας βοηθά λάμψετε, να πείσετε και να γοητεύσετε και τελικά να πετύχετε τον στόχο σας

 

Καρκίνος    Οι μεγάλοι στόχοι προκαλούν αναταραχές.

Ξαφνικά η ενέργεια αλλάζει και ο Ήλιος επισκέπτεται από τις 21 Ιουνίου το δικό σας ζώδιο ξεκινώντας τον μήνα των γενεθλίων σας και συμβολίζοντας μια νέα χρονιά και νέους στόχους. Παρόλα αυτά επαγγελματικά και με μια γνωριμια ή φιλική σας σχέση ακόμα και σε επίπεδο συλλογικής δουλειάς θα δοκιμαστείτε και θα πρέπει να προετοιμαστείτε για αλλαγές ή εντάσεις που δεν περιμένατε.

Ανταποκριθείτε με ψυχραιμία και κρατήστε μυστικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Χαμογελάστε μετά τις 24 Ιουνίου θα μπορέσετε να διορθώσετε και να βελτιώσετε το κλίμα στη δουλειά.

 

Λέων   Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. 

Αξιοποιήστε τις ημέρες ως τις 21 Ιουνίου που οι πλανήτες είναι πιο ευνοϊκοί μαζί σας. Την Δευτέρα 20 Ιουνίου μπορείτε να στηριχτείτε στη βοήθεια φίλων και σημαντικών γνωριμιών, για να πετύχετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σας, ένα συμβούλιο, μια συμφωνία για ένα μεγάλο ταξίδι.

Προστατευτείτε μεταξύ 22 ως 24 Ιουνίου η ενέργεια θα είναι ανατρεπτική και θα πρέπει να έχετε εναλλακτικό σχέδιο για ένα σημαντικό επαγγελματικό θέμα ή μια συνεργασία.

Πολύ καλύτερα το Σαββατοκύριακο σας δίνει πολλές ευκαιρίες, για να πετύχετε στόχους επιθυμίες και όνειρα.

 

Παρθένος   Η επιτυχία είναι πολύ κοντά.

Στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται επαγγελματικοί και οικονομικοί στόχοι.

Ο Ήλιος από τις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα φωτίζει σημαντικές γνωριμίες και φιλίες αλλά αποκαλύπτει λάθη και αδυναμίες.

Η Αφροδίτη από τις 23 Ιουνίου ως τις 17 Ιουλίου μαζί με τον Ερμή βοηθά την επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση μέσα από δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις και γιορτές.

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν και άλλους ή φορολογικές υποθέσεις χρειάζονται προσεκτική διαχείριση και όχι βιαστικές οι παρορμητικές ενέργειες.

 

Ζυγός    Σχεδιάστε το μέλλον που θέλετε.

Ξεκινάει μια εβδομάδα με έντονη και δυνατή ενέργεια στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Συναντήσεις και ενέργειες καλύτερα να προγραμματιστούν για την αρχή ή το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Ο Ήλιος για ένα μήνα από τις 21 Ιουνίου θα ρίχνει το φως του στα θετικά αλλά και τα αρνητικά, στους στόχους και τα όνειρα που αφορούν την κοινωνική και επαγγελματική σας φήμη και καταξίωση. Αξιοποιήστε την δυνατή ενέργεια του για να ανανεώσετε την εικόνα σας και να προβληθείτε σε θέματα καριέρας και κοινωνικότητας.

Είναι σημαντικό τις ημέρες μεταξύ 21 έως 24 Ιουνίου να μην υποχωρήσετε και να μην ακολουθήσετε τον θυμό και τις μάχες στις οποίες σας προκαλούν να συμμετέχετε.

Η επικοινωνία και η ικανότητα σας να κερδίζετε τους άλλους θα είναι το πιο δυνατό όπλο που σας δίνει η Αφροδίτη από τις 23 Ιουνίου ως τις 17 Ιουλίου, για να νικήσετε τους ανταγωνιστές σας. Μπορείτε να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία, να σχεδιάσετε ένα μελλοντικό σχέδιο ή να πραγματοποιήσετε ένα υπέροχο ταξίδι.

 

Σκορπιός    Ακολουθήστε τα όνειρά σας και δημιουργήστε.

Ξεκινάει μια φωτεινή εποχή στις 21 Ιουνίου με τον Ήλιο να ρίχνει το φως του στα σχέδιά σας για το μέλλον και τους μεγάλους στόχους σας. Έχετε τη δύναμη και τα ταλέντα για να πετύχετε και ξαναβρίσκετε την πίστη σε αυτό που δίνει νόημα στον δρόμο σας. Φτιάξτε ένα πλάνο, για τα επαγγελματικά σας  όνειρα, ένα νέο κύκλο ενδιαφερόντων, σημαντικών γνωριμιών και προσωπικής εξέλιξης. Σεμινάρια, επικοινωνία με διάφορους τρόπους, ταξίδια και γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους ανοίγουν νέες προοπτικές και σας γεμίζουν αισιοδοξία και ψυχική δύναμη.

Προσέξτε 22 ως 24 Ιουνίου να κρατήσετε ισορροπίες με τον σύντροφο, έναν συνεργάτη ή έναν ανταγωνιστή.

Μυστικά συναισθήματα, προσωπικές ανασφάλειες και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να βρουν διεξόδους στην αρχή ή το τέλος της εβδομάδας.

 

Τοξότης      Έχετε στο πλευρό σας συντρόφους και συμμάχους.

Σίγουρα θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με σημαντικές σχέσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.  Θα χρειαστεί όμως, να ακούσετε συνεργάτες, ειδικούς συμβούλους ή το σύντροφό σας, να επικοινωνήσετε και τελικά να πετύχετε την αρμονία στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Μια σημαντική συμφωνία ή μια απόφαση ζωής μπορεί να ξεκινήσει, αρκεί να μην αφήσετε τον εγωισμό και τη βιασύνη να σας οδηγήσουν σε ρήξη και σύγκρουση.

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος για ένα μήνα θα φωτίζει τα πιο μυστικά και βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, φόβους και ανασφάλειες για την οικογένεια ή την οικονομική κατάσταση και θα χρειαστεί να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα σε δικούς σας ανθρώπους, για να μπορέσετε να προχωρήσετε.

 

Αιγόκερως    Η Αρμονία στις σχέσεις είναι το κλειδί.

Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι η βελτίωση της καθημερινότητά σας στο χώρο της δουλειάς, στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και να βρείτε το χρόνο για να κάνετε πράγματα μέσα στην ημέρα που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε και να περάσετε πιο όμορφα.

Ανακαλύψτε τη δύναμη της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας σε απλές καθημερινές σας σχέσεις και θα βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δημιουργικότητα και την απόδοση σας στην εργασία σας.

Η οικογένεια και θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας προβληματίζουν αλλά τώρα μπορείτε να βρείτε διεξόδους και λύσεις.

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος εγκαινιάζει μια περίοδο που οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες θα πρωταγωνιστούν αλλά κάποιες θα χρειαστεί ν’ αλλάξουν για να επιβιώσουν.

 

Υδροχόος     Δημιουργείτε  τις σχέσεις που θέλετε.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη ενεργοποιούν τις προσωπικές σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, το παιχνίδι του έρωτα, της δημιουργίας και της χαράς.  Χρειάζεστε την ανεμελιά αλλά προσέξτε να μη φερθείτε με επιπολαιότητα σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, γιατί τότε η ρήξη θα είναι έντονη.

Μια συζήτηση ή συνάντηση, ένα μήνυμα στο κινητό μπορεί να πυροδοτήσει μια έκρηξη θυμού και εγωισμού μεταξύ 22 και 24 Ιουνίου.

Οι ιδέες σας, το χάρισμα της επικοινωνίας και η γοητεία σας μπορούν να κερδίσουν σε κάθε επίπεδο από τις 23 Ιουνίου με την είσοδο της Αφροδίτης στον οίκο του έρωτα και της δημιουργίας και ως τις 17 Ιουλίου.

Μια αγοραπωλησία, μια συμφωνία, ένα ταξίδι σας ανανεώνουν και σας δίνουν νέα ενέργεια.

 

Ιχθύες    Όλα ξεκινάνε  μέσα από μια συνάντηση. 

Ευτυχώς για εσάς η Κυριακή 19 και η Δευτέρα 20 Ιουνίου είναι μέρες που σας δίνουν ευκαιρίες να δημιουργήσετε, να συζητήσετε, ν’ ακολουθήσετε την έμπνευση και τα όνειρά σας, να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία ή επένδυση.

Ταυτόχρονα ο Ήλιος στις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα θα τονίζει τα ταλέντα, τις δημιουργικές ικανότητες που έχετε και θα ρίχνει φως κυρίως στα θετικά σημεία των προσωπικών σας σχέσεων.

Υπάρχει μια ανατρεπτική ενέργεια στις 22 ως 23 Ιουνίου και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων και των προσωπικών σας σχέσεων αλλά και σε συζητήσεις ή την οδήγηση.

Η αρχή και το τέλος της εβδομάδας είναι σίγουρα πιο ευνοϊκά, για να βρείτε διεξόδους και να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα καρποφορήσουν τα σχέδιά σας.

 

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *