Ζώδια κάθε μέρα! 21 & 22 Απριλίου Τα χαμογέλα επιστρέφουν μαζί με τις χαλαρές στιγμές!

Avatar photo Mari Giova 20/04/2022

Επιτέλους, οι πλανήτες κάνουν ανακωχή & η ένταση υποχωρεί δίνοντας τη θέση της σε απλές στιγμές χαλάρωσης και απολαύσεων.

 

Η Σελήνη για δύο ημέρες, μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή, θα βρίσκεται στο τρίτο ζώδιο της γης, τον Αιγόκερω, σε αρμονία με την πλειονότητα των άλλων πλανητών και τον Ήλιο στον γήινο Ταύρο, τονίζοντας τα απλά και πρακτικά θέματα του στοιχείου της γης, αλλά και τα συναισθήματα, την αγάπη και το πνεύμα των γιορτών του Πάσχα μέσα από την πολυαστρία στους Ιχθύς, το ζώδιο που τονίζει την επαφή μας με το θείο.

 

Οι μέρες  εμπεριέχουν το στοιχείο της Γης, την παράδοση, τα έθιμα, αλλά και πιο χαλαρές στιγμές με μικρές απλές απολαύσεις και το στοιχείο του Νερού, τα πιο ευαίσθητα και ανώτερα συναισθήματα της αγάπης, της πίστης, των ονείρων και των προσευχών!

 

 

Κριός     Σας απασχολούν οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, ενώ κάποιοι κάνετε αισθητή την παρουσία σας τηρώντας το πνεύμα των ημερών στον κοινωνικό σας κύκλο. Παρ’ όλα αυτά, θυμηθείτε πως χρειάζεται να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας σε αρμονία με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

 

Ταύρος     Το κέντρο των ημερών και του ενδιαφέροντός σας εσείς και η οικογένειά σας. Πολλοί θα ξεφύγετε με ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.

 

Δίδυμοι    Ενώ δείχνετε ένα εξαιρετικά κοινωνικό προφίλ, είστε ιδιαίτερα δραστήριοι στον κύκλο σας, κάτι μέσα σας σας απασχολεί που κρατάτε μυστικό από την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι κοινωνικές σάς έχουν κουράσει και εσείς χρειάζεστε λίγες στιγμές μόνοι σας ή με έναν πολύ δικό σας άνθρωπο.

 

Καρκίνος    Σίγουρα έχετε φύγει κάπου μακριά με την παρέα των αγαπημένων σας. Ανανεώνετε τα συναισθήματά σας με τον σύντροφο ή σημαντικούς και αγαπημένους φίλους. Οι ελεύθεροι είστε έτοιμοι για γνωριμίες και όμορφες στιγμές.

 

Λέων    Μέχρι τις 22 Απριλίου προσπαθείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις στην εργασία ή στην καθημερινότητα με την οικογένειά σας. Η κοινωνική σας ζωή και προβολή είναι στα καλύτερά της, αλλά ουσιαστικά ξέρετε πως ένα μυστικό συναίσθημα χρειάζεται να εκφραστεί. Αυτό που εύχεστε, σύντομα θα πραγματοποιηθεί.

 

Παρθένος   Ένα ταξίδι ή ένα μελλοντικό σας όνειρο σας δίνει αισιοδοξία και νέες ελπίδες ανανεώνοντας τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σας για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις προσευχές σας.

 

Ζυγός    Οι υποχρεώσεις, η οικογένεια και οι σχέσεις με τους δικούς σας αποκτούν ιδιαίτερη αξία και σημασία αυτές τις ημέρες. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς στα πρέπει των άλλων αλλά πολύ σύντομα θα απελευθερωθείτε και θα ζήσετε όμορφες χαλαρές στιγμές με το ταίρι σας.

 

Σκορπιός   Μικρές διαδρομές, εξορμήσεις στη φύση, συζητήσεις και ραντεβού σάς ανανεώνουν και σας βοηθούν να δείξετε τα χαρίσματά σας στους γύρω σας. Η δημιουργικότητα, ο έρωτας, κάθε μορφή ψυχαγωγίας και τέχνης είναι στο απόγειό της και εσείς μπορείτε να απολαύσετε τις στιγμές που σας δίνουν χαρά μετά από πολύ καιρό. Μην παραμελείτε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα με τον σύντροφo ή την οικογένειά σας.

 

Τοξότης    Μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή θα κάνετε πολλά έξοδα για τις ανάγκες της οικογένειας ή και για κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσετε. Χρειάζεστε να νιώσετε την αποδοχή και τη σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις, και θα τη νιώσετε. Υποχρεώσεις στη δουλειά και την καθημερινότητα σας απασχολούν.

 

Αιγόκερως    Οι πλανήτες αυτές τις ημέρες είναι σε αρμονία με το δικό σας ζώδιο, τονίζουν τις γήινες πρακτικές αρετές σας και παραδοσιακές αξίες σας. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς, αλλά και πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, σας απασχολούν οι μακροχρόνιες σχέσεις σας και τα συναισθήματά του συντρόφου σας.

 

Υδροχόος    Μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή έχετε χάσει τον ύπνο σας με το να σκέφτεστε την εργασία και τις καθημερινές υποχρεώσεις για την οικογένεια που πρέπει να ολοκληρώσετε. Θα τα καταφέρετε όπως πάντα και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους. Ένας απρόσμενος επισκέπτης στο σπίτι σάς φέρνει μια ευχάριστη έκπληξη.

 

Ιχθύες   Τέσσερις πλανήτες στο δικό σας ζώδιο τονίζουν τη γοητεία, τα ταλέντα σας και σας βοηθούν να κερδίζετε τους γύρω σας. Οι φίλοι, ο κύκλος των γνωριμιών και η εξωστρέφειά σας έχουν πολλά να σας δώσουν αυτές τις άγιες μέρες. Ένα ταξίδι, έστω και μικρό, ή μια συνάντηση σας ανανεώνουν.

 

  © Μάρι Γιόβα 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *