Απρίλης: Μήνας δύναμης και νέων στόχων. Σαν πεταλούδα έτοιμη να βγει από το μεταξωτό κουκούλι της!

Avatar photo Mari Giova 05/04/2021

Το μήνυμα του Απρίλη

Αξιοποίησε τις μέρες των ευκαιριών & προστάτευσε σημαντικές σχέσεις.

Ο Απρίλης φέρνει αλλαγές και μεγάλες συμφωνίες, ξαφνικούς έρωτες και απρόβλεπτους χωρισμούς, σκάνδαλα και ανατροπές! Ανοίγει την αυλαία με μια έντονη και δυνατή ενέργεια για δράση και για ξεκινήματα, που φωτίζονται από τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη στον ορμητικό Κριό. Ταυτόχρονα και ο πλανήτης της επικοινωνίας, των διαδρομών και του εμπορίου ο Ερμής περνάει από τις 4 Απριλίου ως τις 19 στο ίδιο ζώδιο, μαζί με την Αφροδίτη που κυβερνά τις σχέσεις.

Παρακολουθήστε το Instagram Live που κάναμε με τον Βασίλη Νομικό στον αέρα του Επικοινωνία 94FM

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vasilis Nomikos (@nomikosvasilis)

Τα μηνύματα των πλανητών είχαν ξεκινήσει από τις 20 Μαρτίου, με πρώτο τον Ήλιο στο ζώδιο που ξεκινάει το ζωδιακό ταξίδι, τον πρώτο, τον δυνατό και ορμητικό Κριό.

Γι’ αυτό και είχα προβλέψει στο άρθρο Μαρτίου Μάρτιος: Ποια όνειρα ανθίζουν στην ζωή των 12 ζωδίων αλλά και σε ερωτήσεις από instalive στο Mari_Yiova θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσουμε και στο instagram- πως το πρώτο άνοιγμα, σαν ξύπνημα από λήθαργο, θα ξεκινήσει  από τις 21 Μαρτίου:  Από τις 21 Μαρτίου η ενέργεια αλλάζει και μοιάζει σαν να ξυπνάμε όλοι με ένα φιλί… από τον ύπνο των παραμυθιών και βγαίνουμε δυναμικά μπροστά, στην δράση με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Κριό!

Ο Απρίλης χρειάζεται προσοχή και στην χώρα μας αλλά και παγκόσμια σε σοβαρά θέματα, που αφορούν την θάλασσα αλλά και τα πλοία με αποκορύφωμα στις 7-10, 19-22, 26-28.

Σκάνδαλα από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό  χώρο, που ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο, θ’ αναζωπυρωθούν όλο τον μήνα με αποκορύφωμα αποκαλύψεων 8, 9, 11, 12 και 19-29. Πιθανά σοβαρά Θρησκευτικά γεγονότα θα προκύψουν τις ίδιες ημερομηνίες στον διεθνή χώρο. 

Η πανδημία και σε παγκόσμιο επίπεδο θα κορυφωθεί μέχρι την Πανσέληνο της 27ης Απριλίου και ο Απρίλιος από τις 8 ως τις 28   θα είναι μήνας αποκαλύψεων μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών για την πορεία του ιού από την αρχή ως το τέλος του. Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα είναι η αρχή του τέλους μιας δύσκολης περιόδου για την ανθρωπότητα, μέσα από μια αλήθεια ή σημαντική ανακάλυψη  που αποκαλύπτεται και μεταμορφώνει.

AstroNote:  Η 25ο , 26ο  και 27ο μοίρα των παρορμητικών ζωδίων είναι για τον Απρίλιο τουλάχιστον, μια μοίρα που θα κρίνει με δύσκολο τρόπο, τι θα μείνει και τι θα φύγει. Όσοι έχουν τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες θα βιώσουν μια ριζική αλλαγή, που θα ξεκινήσει από τον Απρίλη.

Στις μοίρες αυτές ανήκουν οι  Κριοί που έχουν γενέθλια 14-17 Απριλίου, οι Καρκίνοι 16-19 Ιουλίου, οι Ζυγοί 18-20 και οι Αιγόκεροι 15-17 Ιανουαρίου. Επίσης Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι στην αρχή του ζωδίου τους δηλ. στην 1ο μοίρα τις ημέρες γύρω από την 23η Απρίλη να είστε πιο προσεχτικοί και να έχετε και εναλλακτικό πλάνο ή έκτακτο σχέδιο δράσης.

Στις 27 Απριλίου η μοιραία Πανσέληνος  ενεργοποιεί παλιά τραύματα σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί από 24 ως 4 του μήνα γενεθλίων τους.

Ποια ζώδια είναι έτοιμα να ζήσουν μεγάλες αλλαγές και αποκαλύψεις

 

Κριός  Είστε οι πρωταγωνιστές του Απρίλη!

Χρόνια πολλά φλογεροί Κριοί, ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας και εσείς είστε έτοιμοι για δράση και μια νέα αρχή.

Γιορτάστε τη νέα  “γενεθλιακή χρονιά σας” και πάρτε δύναμη από τις εμπειρίες σας και όλα όσα ξεπεράσατε. Είστε το πιο δυνατό ζώδιο με τον ενθουσιασμό της πρώτης φλόγας και τον Απρίλιο συγκεντρώνετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, πρέπει να κρατήσετε ισορροπία, ανάμεσα στο να δράσετε γρήγορα και παρορμητικά και να κάνετε προσεχτικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας αλλά και στην εικόνα που βγάζετε προς τα έξω.

Θα πετύχετε, αν περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και τις συνθήκες, που θα επιτρέψουν να καρποφορήσουν οι αγώνες σας.

Προσέξτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες ως τις 21 Απριλίου και μην ρισκάρετε σε οικονομικές υποθέσεις.

Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και εσωστρεφείς μετά τις 23 με την είσοδο του Άρη από τον Καρκίνο να σας κοντράρει και να σας πιέζει σε θέματα σπιτιού και οικογένειας ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την έκλειψη του περασμένου καλοκαιριού και βάζει δύσκολα σε σας που έχετε γενέθλια 20-25 Μαρτίου.

Ο εγωϊσμός σας μπορεί να προκαλέσει ρήξη σε σημαντικές σχέσεις σας και σε πολλούς τομείς της ζωής σας, ειδικά οι Κριοί που έχετε γενέθλια 11- 18 του μήνα.

Δείτε πέρα από τα μεγάλα λόγια και την επιφάνεια στις 8 και 9, που ο δικός σας Άρης ξεγελιέται από τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων, τον Ποσειδώνα.

Καλύτερα τις σημαντικές αποφάσεις να τις πάρετε στις 19, που ο Ήλιος και ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο φωτίζουν την αλήθεια.

Μέρες έρωτα και ευκαιριών του Απριλίου

1 – 7  και  19 ο Ήλιος, Ερμής και η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο,  σας χαρίζουν γοητεία και λάμψη.

Ταύρος  Θερίζετε, ό,τι σπείρατε.

Προκλήσεις και αποκαλύψεις δείχνουν τους αληθινούς σας συντρόφους.

Ο Απρίλης είναι για σας, ο μήνας που φανερώνει ποιες επιλογές σας, ήταν οι σωστές και ποιοι θα παραμείνουν δίπλα σας ουσιαστικά και αληθινά.

Η αλήθεια και οι αποκαλύψεις από τις 14 Απριλίου ως το τέλος του μήνα με την ανατρεπτική Πανσέληνο απέναντι σας, θα επηρεάσουν κυρίως τους Ταύρους από 24 Απριλίου ως 4 Μαΐου.

Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 5 Μαϊου αξιοποιήστε την γοητεία, τη λάμψη και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, γιατί μπορείτε να βρείτε λύσεις και συμμάχους, για ν’ αναγεννηθείτε και να δημιουργήσετε τη ζωή που ονειρεύεστε.

Οι μέρες που πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες 11,12, 20, 23-28 και 30 Απρίλη.

Πιο ευνοϊκές μέρες 3-8 και 10 Απρίλη.

 

Δίδυμοι  Σημαντικοί άνθρωποι ενεργοποιούν τους στόχους και τη δράση  σας.

Ο Απρίλης σας βρίσκει κουρασμένους και μπερδεμένους κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά για κάποιους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγωνία και για υποθέσεις που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα, την στέγη και την οικογένεια.

Σταδιακά από τις 4 Απριλίου, όταν ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης φεύγει από τους Ιχθείς και προχωράει ορμητικά στον δυναμικό Κριό αρχίζετε και εσείς ν’ αλλάζετε τρόπο σκέψης, γίνεστε πιο αισιόδοξοι και πιο δυναμικοί.

Έτσι το πιο δημιουργικό διάστημα για δράση είναι από τις 4 ως και τις 19 Απριλίου, όπου σημαντικοί στόχοι και όνειρα μπορούν να ξεκινήσουν με την βοήθεια σημαντικών γνωριμιών ή καλών φίλων ακόμα και μιας συλλογικής δουλειάς με κοινό όραμα.

Ημέρες προκλήσεων αλλά και πίεσης είναι στις 8, 9 και από τις 21 ως τις 28 του μήνα.

Μετά τις 20 θα χρειαστεί να κρατήσετε μυστικά τα σχέδια και τις σκέψεις σας , να φροντίσετε τις εργασιακές σας σχέσεις και ισορροπίες αλλά και να φροντίστε την ψυχολογία, την υγεία και την ευεξία σας.

 

Καρκίνος   Οι επαγγελματικές ευθύνες πολλαπλασιάζονται, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες.

Μια πλειάδα πλανητών από τον Κριό συγκεντρώνονται στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, δίνοντας έμφαση στην καριέρα, την φήμη και την κοινωνική σας καταξίωση. Είναι υπερβολική η ταχύτητα και η ενέργεια που δίνεται στη δουλειά σας και κάποιοι είναι πιθανό να νιώσουν παραγκωνισμένοι και ν’ αντιδράσουν. Γι’ αυτό κρατήστε ισορροπίες με σημαντικούς συνεργάτες και κυρίως με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αποφύγετε τις παγίδες στις 8, 9 ,11, 12, 16 και τέλος 23-28, που η πανσέληνος της 27ης μεγενθύνει αντιδράσεις και συναισθήματα. Ειδικότερα μετά τις 22 ως τις 28, θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας με φίλους, τον ερωτικό σας σύντροφο και σημαντικά οικονομικά λάθη.

Δημιουργείτε ένα όμορφο εργασιακό περιβάλλον και μέσα από αυτό κερδίζετε μια κερδοφόρα επαγγελματική συμφωνία με πιο ευνοϊκές μέρες 6, 10, 13, 15 και 17-19.

Θυμηθείτε, θα χρειαστεί να τηρήσετε τους κανόνες και να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες.

 

Λέων   Οι ευκαιρίες είναι περισσότερες από τις προκλήσεις.

Καλωσορίστε τον Απρίλη και τις ευκαιρίες που σας φέρνει, για ν’ ανανεωθείτε και ν’ αποδράσετε από την πεζή πραγματικότητα με συζητήσεις, συναντήσεις, διαδρομές που μπορούν να οδηγήσουν στην ανακάλυψη νέων γνώσεων, σπουδές και σεμινάρια, την επαφή με ενδιαφέροντες και σημαντικούς ανθρώπους ακόμα και μεγάλα project, που οδηγούν, αν δώσετε όλη σας την προσοχή, σε σημαντικές συμφωνίες ή ακόμα και συμβόλαια.

Η Πανσέληνος αλλά και μια συγκοιρία δύσκολων πλανητικών όψεων στις 16 και 23-30 χρειάζονται προσεχτικούς χειρισμούς, περισσότερο για τους γεννημένους 24 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου.

Δημιουργικές μέρες  Απριλίου 6, 13, 15, 17, 19 και 20.

 

 

Παρθένος  Πετυχαίνετε τους στόχους σας αλλά με κόπο. 

Ο Απρίλης σας κάνει πιο ανασφαλείς τουλάχιστον μέχρι τις 18, που ο δικός σας κυβερνήτης ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των μυστικών, των φόβων, των δυνατών συναισθημάτων αλλά και των οικονομικών σας υποθέσεων.

Προσπαθήστε να δεχτείτε τα συναισθήματά σας και να τα εκφράσετε δημιουργικά. Αναγνωρίστε την αλήθεια από τους φόβους σας. Ακούστε την καρδιά σας και μην καταπιέζεστε άλλο.

Η επαγγελματική σας δραστηριότητα χρειάζεται προσοχή 7-9 Απριλίου. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες μέχρι και τις 19.

Το θετικό διάστημα για τις σχέσεις σας και για να βρείτε λύσεις  ίσως και μια δεύτερη ευκαιρία ξεκινάει από τα μέσα Απρίλη ως τις 20 που θα έχετε και την γοητεία αλλά και την πειθώ που χρειάζεστε.

Ημέρες προκλήσεων αλλά και πίεσης είναι στις 8, 9 και από τις 21 ως τις 28.

Δημιουργικές μέρες 10,19, 20 και 30.

 

Ζυγός  Κερδίζετε μέσα από σημαντικές σχέσεις και συμμαχίες.

Απρίλιος 2021, ένας μήνας και μια χρονιά με σημαντικές ευκαιρίες για δημιουργία, έρωτα, φλερτ, επέκταση και άνοιγμα του κύκλου και των γνωριμιών σας. Θα εξαιρέσω από το δημιουργικό πνεύμα του μήνα την τελευταία εβδομάδα.

Ουσιαστικά από τις 20 Απρίλη μια σειρά δυσαρμονικών όψεων του δικού σας πλανήτη αλλά και η επιρροή της σκοτεινής Πανσελήνου στον τομέα των οικονομικών αλλά και των κρυμμένων συναισθημάτων σας δυναμιτίζει την ψυχολογία ίσως και το πορτοφόλι σας.

Μέρες δημιουργίας και ευκαιριών 6, 10, 17 και 19. Θυμηθείτε η σωστή επιλογή των ανθρώπων που θα προχωρήσετε είναι το πιο σημαντικό σκαλοπάτι για την επιτυχία.

Μέρες προκλήσεων 11, 12, 16, 20, 23-27 και 30.

 

Σκορπιός  Άνεμος ανανέωσης στην καθημερινότητά σας  αλλά και στην εργασία σας.

Ο Απρίλης είναι απαιτητικός μήνας για το δικό σας ζώδιο. Αν όμως φερθείτε με σοφία σε θέματα επικοινωνίας και συμφωνιών θα πετύχετε γερές βάσεις για όνειρα και στόχους σας. Χρειάζεστε διπλωματία και εμπειρία στις εργασιακές σας σχέσεις μα πάνω απ’ όλα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η εργασία και οι υποχρεώσεις δεν θα σταματήσουν, γι’ αυτό υιοθετήστε πιο υγιεινό τρόπο ζωής και νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σας χωρίς πίεση.

Τα σπορ και η κίνηση θα σας βοηθήσουν να διοχετεύσετε δημιουργικά συσσωρευμένα συναισθήματα και ανασφάλεια που προκαλεί ένταση.

Οι Σκορπιοί του 3ου Δεκαημέρου έχετε  την εύνοια του Ποσειδώνα αλλά και του Πλούτωνα για ν’ αλλάξετε και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας ακολουθώντας την έμπνευση και το ένστικτό σας. Κάντε απλά ό,τι σας κάνει να χαμογελάτε.

Η Πανσέληνος στις 27,  επηρεάζει από τις 20 και μεγεθύνει προβλήματα και συναισθήματα από το παρελθόν, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του Οκτώβρη ως τις αρχές Νοέμβρη.

Οι μέρες που πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες 11,12, 20, 23-28 και 30 Απρίλη.

Πιο ευνοϊκές μέρες 3-8 και 10 Απρίλη.

 

Τοξότης   Μια σημαντική συνάντηση σας ενεργοποιεί και σας γεμίζει αισιοδοξία.

Αισιόδοξα και χαρούμενα Τοξοτάκια, ο Απρίλης σας χαμογελάει. Οι ευκαιρίες και οι ευνοϊκές μέρες είναι πολύ πιο σημαντικές από τις παγίδες αρκεί να κινηθείτε με σύνεση και σκέψη.

Η πολυαστρία στον 5ο ηλιακό σας οίκο μέχρι τις 19 Απρίλη σας χαρίζει, ομορφιά, γοητεία, πειθώ και δημιουργικότητα. Οι έρωτες ή τα παιδιά για όσους είστε γονείς, μια δική σας επιχείρηση ή χόμπι ακόμα και η τέχνη σε συνδυασμό με την επικοινωνία, τις συζητήσεις και τις σχέσεις σας με άλλους ανθρώπους σας ανοίγουν δρόμους ευκαιριών, νέων ιδεών και σημαντικών συναντήσεων και γνωριμιών.

Μην αδιαφορήσετε, βγείτε μπροστά και κατακτήστε τις επιθυμίες σας με πιο ευνοϊκό διάστημα 4 ως 19 Απρίλη. Το μόνο αγκάθι είναι μια σημαντική επαγγελματική ή πολύ προσωπική σας σχέση αλλά και μια απατηλή ή δύσκολη ατμόσφαιρα στο σπίτι και την οικογένεια με επίκεντρο τις μέρες κοντά στις 9 και 14 Απριλίου.

Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι μετά τις 8 Δεκεμβρίου, είστε αυτοί που πρέπει να προσέξετε τα ψέματα αλλά και μια ένταση που επικρατεί με δικούς σας ανθρώπους.

Μέρες ευκαιριών 10, 15, 17, 19 και 20 !

Μέρες προσοχής  9, 12, 16, 22, 24, 22-28.

 

Αιγόκερως  Βάλτε προτεραιότητα την οικογένειά σας και δείξτε δημιουργικότητα στο εργασιακό περιβάλλον.

Ο Απρίλης είναι ένας μήνας λεπτών ισορροπιών για σας και κυρίως μια περίοδος αναπροσαρμογής στόχων και αναθεώρηση σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών! Μέχρι τις 19 στοχεύετε στην σταθεροποίηση και την ασφάλειά σας, ενώ μπορείτε να πετύχετε μια οικονομική και επαγγελματική συμφωνία. Στην οικογένεια, το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη γίνονται αλλαγές που χρειάζονται νέα ενέργεια και ανανέωση.

Η 25ο , 26ο  και 27ο μοίρα του ζωδίου σας είναι για τον Απρίλιο τουλάχιστον, μια μοίρα που θα κρίνει με δύσκολο τρόπο, τι θα μείνει στη ζωή σας. Όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή σημαντικούς πλανήτες σας σε αυτές τις μοίρες και οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 15-17 Ιανουαρίου, θα βιώσετε μια ριζική αλλαγή που ξεκινάει από τον Απρίλη.

Οι Αιγόκεροι στην αρχή του ζωδίου σας  δηλ. στην 1ο μοίρα τις ημέρες γύρω από την 23η Απρίλη, να είστε πιο προσεχτικοί και να έχετε και εναλλακτικό πλάνο ή έκτακτο σχέδιο δράσης.

Μετά τις 20 έχετε έμπνευση και έντονη γοητεία και δημιουργικότητα, προσέξτε μπερδέματα με φίλους ή άτομα από μια συλλογική εργασία.

Η Πανσέληνος την τελευταία βδομάδα φέρνει αλλαγές και ανατροπές στην προσωπική σας ζωή αλλά και σε φιλίες ή συλλογική δουλειά.

 

Υδροχόος  Συζητήστε και αναζητήστε πιο δυναμικά αυτά που θέλετε.

Φλερτ, έρωτας και επικοινωνία πρωταγωνιστούν στη ζωή σας ως τις 19 Απριλίου και ταυτόχρονα θα μπορείτε ν’ ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας  αλλά και των ενδιαφερόντων σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και προστατεύστε τα χρήματά σας από λάθος κινήσεις και απατεώνες. Μην ρισκάρετε και μην εμπιστεύεστε άτομα που λειτουργούν ανώριμα.

Από τις 20 Απριλίου οι μέρες γίνονται πιο πιεστικές και θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή και λεπτούς χειρισμούς – ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί από 20/1 ως 3/2-  μην κάνετε σημαντικές ενέργειες και προστατεύστε θέματα στέγης αλλά και την καριέρα και την φήμη σας.

Καλύτερες μέρες για λύσεις και δημιουργία   6, 10, 17 και 19.

 

Ιχθύες  Σαν πεταλούδα έτοιμη να βγει από το μεταξωτό κουκούλι της!

Προτεραιότητά σας αυτόν τον μήνα είναι να νιώσετε ασφαλείς.

Αξιοποιήστε επαγγελματικές ευκαιρίες δυναμικά.  Είστε αγχωμένοι και ευάλωτοι αλλά και με μια εσωτερική δύναμη που αν την ακολουθήσετε θα οδηγηθείτε σε μια υπέροχη μεταμόρφωση ζωής. Μοιάζετε σαν μια πεταλούδα έτοιμη να βγει από το μεταξωτό κουκούλι της και εσείς φοβάστε να βγείτε στο άγνωστο και ν’ αλλάξετε τον κόσμο σας.

Τον Απρίλιο θ’ αναγκαστείτε ν’ αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας αλλά και τα εμπόδια, για να πετύχετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Είναι η προετοιμασία σας για κάτι πιο όμορφο.

Μέρες που καλό είναι να αποφύγετε τις παγίδες και τις ψευδαισθήσεις  8,9 , 20, 22 και 27. 

Μέρες δημιουργίας  10, 15, 17, 19 και 20 !

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *