Τετάρτη 17 Νοεμβρίου: Μια εκρηκτική μέρα για τα ζώδια

Avatar photo Mari Giova 17/11/2021
Η ένταση κορυφώνεται.

Ο Άρης πλανήτης του πολέμου και ο Ουρανός σε όψη σύγκρουσης δοκιμάζουν την υπομονή μας. Η πιο σοφή επιλογή, μέρες σαν την σημερινή, η ψύχραιμη αντιμετώπιση των προκλήσεων. Η αποφυγή επικίνδυνων ενεργειών και ο προσεκτικός χειρισμός μηχανημάτων.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου προετοιμάζει την έκλειψη Σελήνης στις 19 Νοεμβρίου  και τονίζει την ανάγκη για ασφάλεια, όμως οι δύσκολες όψεις με μεγάλους πλανήτες  προκαλούν εκρήξεις κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Υπάρχει διάχυτο το κλίμα αμφισβήτησης και βίας σε κάθε της μορφή. Η γη μοιάζει με καζάνι που βράζει, με ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, αεροπορικά συμβάντα και εκρηκτικούς μηχανισμούς που πυροδοτούν σοβαρά γεγονότα ως τις 20 Νοεμβρίου.

 

Κριός   Προστατεύστε την οικογένεια και την περιουσία σας.

Προσέξτε τους οικονομικούς χειρισμούς σας και φροντίστε ληξιπρόθεσμες οφειλές σας. Αποφύγετε την ένταση και τις συγκρούσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ταύρος   Μία συζήτηση  σας προκαλεί αναστάτωση.

Μαγνητίζετε  τα βλέμματα αλλά και τα σχόλια! Προσέξτε τις συζητήσεις αλλά και τις διαδρομές σας. Ένα πρόβλημα στη δουλειά απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

 

Δίδυμοι  Νιώθετε έντονη ανασφάλεια.

Φροντίστε να ξεκουραστείτε, το χρειάζεστε. Συμφωνίες και νομικές υποθέσεις σας απασχολούν. Προσέξτε στην επικοινωνία σας με ανθρώπους που πιθανόν να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις και διασφαλίστε τα χρήματά σας.

 

Καρκίνος     Φιλικοί διαξιφισμοί για έναν κοινό στόχο.

Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους σας φορτίζουν.

Προκαλείται αναστάτωση σε ένα συλλογικό σχέδιο.

 

Λέων   Η ένταση καταλαμβάνει βασικούς τομείς της ζωής  σας.

Το παρασκήνιο στην εργασία σας στήνει παγίδες. Προστατεύστε την καριέρα και τη φήμη σας. Οι μακροχρόνιες σχέσεις και οι συνεργασίες χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς.

 

Παρθένος   Κρατήστε ισορροπίες σε εργασιακές σχέσεις.

Η Σελήνη ευνοεί τα σχέδια σας όμως, δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη. θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να είστε πολύ προσεκτικοί σε συζητήσεις και συμφωνίες.

 

Ζυγός    Προσέξτε κοινές οικονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικά και οικονομικά συμφέροντα  σας φέρνουν ένταση. Αν μπορείτε να το αφήσετε για άλλη μέρα πιο θετική αλλιώς διαχειριστείτε με διπλωματία  ένα εκρηκτικό κλίμα.

 

Σκορπιός   Γίνεστε το φυτίλι που ανάβει!

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ο Άρης πυροδοτεί την εσωτερική σας ένταση, την αίσθηση του δικαίου και σας προκαλεί να αντιδράσετε σε μία σχέση επαγγελματική η προσωπική.

 

Τοξότης    Η καθημερινότητά σας ανατρέπεται.

Ακόμα και αν αγχωθείτε, δεν μπορείτε να προλάβετε τις μικρές ή μεγάλες αναποδιές της καθημερινότητας στην εργασία και σε θέματα δημοσίων υπηρεσιών. Οπλιστείτε με υπομονή.

 

Αιγόκερως   Μία συνεργασία σας  προβληματίζει.

Σήμερα δεν νιώθετε ασφαλείς οικονομικά και αυτό σας κάνει να λειτουργήσετε με αυστηρότητα απέναντι σε μία σημαντική συνεργασία σας ή σχέση.

Συλλογική δουλειά και φίλοι δοκιμάζονται.

 

Υδροχόος   Είστε έτοιμοι να σπάσετε τα δεσμά.

Οι επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις δοκιμάζονται μία οικονομική συζήτηση είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Καλύτερα σήμερα να προσέχετε τις κουβέντες σας.

 

Ιχθύες   Φροντίστε τη σχέση σας με αγαπημένα  πρόσωπα .

Η επικοινωνία σήμερα πληγώνει. Αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια στον περίγυρό σας. Προσέξτε μηχανήματα και την ταχύτητα. Ένας δικός σας άνθρωπος  σας χρειάζεται.

 

Από τη Μάρι Γιόβα 

Instagram Mari_Yiova

 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *