Μια αλλιώτικη μέρα!

Avatar photo Mari Giova 27/10/2021

Όταν η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα,

η ευτυχία κρύβεται στα απλά και ανεκτίμητα.

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στον Καρκίνο και σήμερα Τετάρτη   νωρίς το πρωί ως τις 11 συγκρούεται με τον Ερμή της επικοινωνίας και των διαδρομών φέρνοντας καθυστερήσεις και γκρίνια. Το απόγευμα με τον Ποσειδώνα δημιουργεί, ονειρεύεται και εμπνέεται, ενώ το βράδυ σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα μεταμορφώνεται, φοβάται και ζηλεύει.

και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Προσέξτε οικονομικές και συναισθηματικές εξαπατήσεις.

Η διαίσθηση, η τέχνη, η δημιουργία, και τα συναισθήματα ομορφαίνουν τον κόσμο μας. Έρχεστε πιο κοντά στα όνειρά σας και οι ευχές γίνονται πιο δυνατές.

 

Η αγάπη και η έμπνευση οδηγεί στην ευτυχία.

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στον Καρκίνο και σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου   νωρίς το πρωΐ ως τις 11 συγκρούεται με τον Ερμή της επικοινωνίας και των διαδρομών φέρνοντας καθυστερήσεις και γκρίνια. Το απόγευμα με τον Ποσειδώνα δημιουργεί και εμπνέεται, ενώ το βράδυ σε σύγκρουση με τον Πλούτωνα μεταμορφώνεται, φοβάται και ζηλεύει.

Όλα τα ζώδια το πρωί θα έχουν μια δυσκολία στο να εκφράσουν με λέξεις πώς νιώθουν και τι θέλουν και πιθανές καθυστερήσεις ακόμα και στις μετακινήσεις, στα δίκτυα επικοινωνίας ή σε αγορές θα φέρουν γκρίνια και παράπονα.

Η Αφροδίτη από χτες φέρνει ρομαντικούς αλλά ανεδαφικούς έρωτες και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Προσέξτε οικονομικές και συναισθηματικές εξαπατήσεις.

Ιδανικές ώρες για να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας και τα όνειρά σας,

από το μεσημέρι και ως τις 9.00 το βράδυ.

Η διαίσθηση, η τέχνη, η δημιουργία και τα συναισθήματα

γλυκαίνουν και ομορφαίνουν τον κόσμο μας.

Οι ευχές γίνονται πιο δυνατές.

 

 

Κριός
 Οικονομικά θέματα σας προβληματίζουν.

 

Το πρωί δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα. Προσέξτε τα υπερβολικά σχέδια και τις μεγάλες υποσχέσεις. Μην υπογράψετε και αποφύγετε εντάσεις στην δουλειά.

Φροντίστε την οικογένειά σας.

 

Ταύρος   
Αγνοήστε εργασιακές προκλήσεις.

 

Επενδύστε σε κοινά όνειρα και στόχους με φίλους ή σημαντικά πρόσωπα. Συζητώντας και επικοινωνώντας βρίσκεται λύσεις και διεξόδους. Εκτονωθείτε με την άσκηση ή μια βόλτα.

 

Δίδυμοι    
Ακούστε το ένστικτό σας για την ιδανική επαγγελματική κίνηση.

Μπορείτε σήμερα να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους εσόδων και διαχείρισης της οικογενειακής περιουσίας. Με έναν συνεργάτη ή τον σύντροφο δυσκολεύεστε να δείτε την αλήθεια.

 

Καρκίνος    
Μια συμβουλή ανοίγει νέους ορίζοντες.

Στην εργασία προσέξτε συμφωνίες και τα αρχεία σας.

Προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα και στο τέλος της μέρας νιώθετε κούραση και απογοήτευση από τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας.

 

Λέων  
Γίνεστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι.

Οι ευθύνες στην δουλειά αλλά και υποχρεώσεις με την οικογένεια σας κουράζουν και θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι και να ηρεμήσετε. Ξεκουραστείτε.

 

Παρθένος   
Νιώθετε μόνοι. 

Σήμερα η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι διαδρομές δεν γίνονται εύκολα. Υπάρχει όμως, κάποιος που δεν χρειάζεται να μιλήσετε για να σας καταλάβει και αυτό χρειάζεστε τώρα.

 

Ζυγός   
Μια παράξενη μέρα.

Από τη μια κάποιος στην δουλειά προσπαθεί να σας βάλει τρικλοποδιά, από την άλλη μέσα από την γοητεία και το ταλέντο σας κερδίζετε και δημιουργείτε ευνοϊκότερες συνθήκες.

 

Σκορπιός  
Ο έρωτας και η δημιουργία σας εμπνέουν.

Η Σελήνη ως το απόγευμα ευνοεί την επικοινωνία και τη ‘συνάντηση’  με αγαπημένους σας ανθρώπους. Η διαίσθηση και η έμπνευση σας οδηγεί  σε όσα ονειρεύεστε. Το βράδυ μην πληγώσετε τους άλλους.

 

 

Τοξότης    
Αντιμετωπίστε τους φόβους σας.

Μπορείτε να βρείτε λύση σε οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα που σας προβληματίζουν. Εμπιστευτείτε το πρόβλημά σας σε ένα έμπιστο άτομο που νιώθετε οικεία.

 

 

Αιγόκερως  
Προσεγγίστε μόνο όσους εμπιστεύεστε χρόνια.

Ισχυρές γνωριμίες ή ‘φίλοι’ σας προκαλούν εμπόδια και λειτουργούν υπόγεια. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που γνωρίζετε καλά και ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

 

Υδροχόος 
Ακολουθήστε την τάση του κόσμου στην αγορά.

Στην εργασία ακολουθήστε την  τάση της εποχής. Προσεγγίστε περισσότερους πελάτες και λειτουργήστε δημιουργικά μαγνητίζοντας την φαντασία τους.

 

Ιχθύες 
Γίνεστε πιο αγαπητοί.

Σήμερα μαγνητίζετε την θετική ενέργεια των γύρω σας, εμπνέεστε και δημιουργείτε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες για να κερδίσετε. Πλησιάστε πιο κοντά στους αγαπημένους σας.

 

Μάρι Γιόβα 

Instagram Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *