Νέα Σελήνη Σεπτέμβρη: Σε ποιον τομέα ζωής των 12 ζωδίων δίνεται μια νέα ευκαιρία;

Avatar photo Mari Giova 17/09/2020

“Τύχη είναι όταν η εξαιρετικά σκληρή εργασία συναντά την ευκαιρία”

Αριστοτέλης

Ο Ήλιος συναντά την μαγευτική Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου ακριβώς στις 2.00 το μεσημέρι της 17 Σεπτέμβρη. Τονίζεται η ανάγκη για νέες συνθήκες στην καθημερινότητα, τον τομέα της υγείας αλλά και της εργασίας. Η σημαντική όψη του Ήλιου και της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο δείχνει την τάση για οργάνωση, αυστηρούς αναγκαίους κανόνες ή νόμους, σχεδιασμός βασισμένος στην εμπειρία.

Κριός

 

Νέες συνθήκες και πιο αυστηρά πλαίσια στην εργασία. Καλύτερα αν προσαρμοστείτε!

Η καθημερινότητά σας αλλάζει, καλείστε να προσαρμοστείτε στις σχέσεις σας στον εργασιακό σας χώρο, κάποιες φορές να οργανωθείτε ή και να υποχωρήσετε.

Δεν σας αρέσει η πίεση και η οργάνωση δεν είναι το καλύτερό σας αλλά αν το κάνετε θα βγείτε κερδισμένοι ή έστω με τις λιγότερες απώλειες.
Υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής είναι η ιδανική περίοδος.

 

Ταύρος

Δημιουργία, τέχνη, έρωτας ευνοούνται υπό το φως της Νέας Σελήνης!

Βρίσκετε την ιδανική ισορροπία μεταξύ της δημιουργικότητας και της χαράς με την εμπειρία και την οργάνωση.

Νέα δεδομένα στον τομέα της δημιουργίας , της τέχνης, του έρωτα και των παιδιών αρκεί να θέσετε στόχους και να βασιστείτε σε ένα καλό σχέδιο και την εμπειρία σας.

 

Δίδυμοι

 

Νέα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένεια και τακτοποίηση των οικονομικών σας φέρνει η Νέα Σελήνη.

Μια αλλαγή στο σπίτι ή στην οικογένεια σας οδηγεί σε οργάνωση οικονομικών θεμάτων και πιθανή στήριξη από μεγαλύτερα πρόσωπα. Η σύνεση, ένας ειδικός ή ένας δικός σας άνθρωπος δημιουργεί καλύτερες συνθήκες οικονομίας και νοικοκυρέματος.

 

Καρκίνος

Το Νέο Φεγγάρι του Σεπτέμβρη δίνει νέα πνοή σε θέματα επικοινωνίας και συμφωνιών!

Η Σελήνη είναι ο “πλανήτης σας” το δικό σας φως και μια νέα Σελήνη πάντα σας δίνει την ενέργεια για αλλαγή.

Από τώρα και για 15 μέρες είναι στο επίκεντρο της ζωής σας η επικοινωνία με συγγενείς και άτομα του κύκλου σας, νέες ιδέες και σχέδια που μπορούν να πατήσουν σε γερές βάσεις και την εμπειρία χρόνων, ένα νέο μέσο επικοινωνίας, τηλ., αυτοκίνητο, οτιδήποτε αφορά το διαδίκτυο, μάθηση ή άνοιγμα προς τους γύρω σας.

Τολμήστε το!

Λέων

 

Το νέο φεγγάρι φέρνει έναν πολύτιμο “θησαυρό” στη ζωή σας…

Η Νέα Σελήνη από τις 17/9 και για 15 ημέρες τονίζει την ανάγκη σας για ασφάλεια μέσα από την σταθεροποίηση μιας σημαντικής σχέσης ή ακόμα και την οικονομική ασφάλεια που στηρίζεται σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο σας.

Όσοι κοπιάσετε θα αμειφθείτε.

Παρθένος

 

Η νέα Σελήνη είναι ένα δώρο για τα γενέθλιά σας!

Χρόνια πολλά ευγενικά Παρθενάκια. Το Φεγγάρι του Σεπτέμβρη ενεργοποιεί ένα νέο ξεκίνημα που επιφυλάσσει ευκαιρίες σε βάθος χρόνου και δύναμη αναγέννησης.

Ιδιαίτερα ευνοημένο το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου αλλά και όλοι οι εκπρόσωποι της Παρθένου.

 

Ζυγός

 

Μυστικά σας σχέδια και κρυφοί σας πόθοι προετοιμάζονται πίσω από τα φώτα.

Ένα σημαντικό όνειρο ή σχέδιο ζωής κυοφορείται μυστικά, διαφυλάξτε το, στηριχτείτε στην εμπειρία και την σοφία αλλά και σε σημαντικές γνωριμίες που έχουν την δύναμη και την πείρα να σας υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Σκορπιός

 

Νέα ενέργεια δυναμώνει ένα σημαντικό στόχο. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους ευνοούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Σχεδιάστε, επικοινωνήστε με τα κατάλληλα άτομα και χτίστε σε γερές βάσεις. Ο στόχος είναι κοντά!

 

Τοξότης

Νέες συνθήκες στην καριέρα και τα οικονομικά σας.

Περιμένατε πολύ καιρό τώρα προχωρήστε! Ανοίξτε τους ορίζοντες σας γιατί από εκεί μπορεί να έρθει μια σημαντική ευκαιρία.

Χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά όμως μέσα από το άνοιγμα και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες ακόμα και από το εξωτερικό ή μεγάλους οργανισμούς μπορείτε να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Οι σπουδές και οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται.

Αιγόκερως

Το νέο φεγγάρι σας οδηγεί σε μεγαλόπνοα σχέδια.

Οικοδομείτε πάνω σε γερές βάσεις μια νέα πραγματικότητα.

Ξεκαθαρίζετε τις σχέσεις αλλά και τις ανάγκες σας. Σας δίνετε η ευκαιρία να βρείτε λύσεις και τους “ειδικούς” που θα σας βοηθήσουν.

Στηριχτείτε στην σοφία που κρύβετε και τις εμπειρίες σας. τα οικονομικά σας μπορούν τώρα να “νοικοκυρευτούν” και να αποδώσουν. Στο σπίτι ή στην οικογένεια χρειάζεται προσοχή.

 

Υδροχόος

Αντιμετωπίστε εκκρεμότητες οικονομικές και προσωπικές για να προχωρήσετε.

Οικονομικές υποθέσεις ή και κληρονομικά θέματα είναι σε πρώτο πλάνο. Μην αγχώνεστε και φροντίστε τον εαυτό και τους δικούς σας ανθρώπους. Μπορείτε και πρέπει να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής.

Ιχθύες

Αέρας ανανέωσης στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Ακολουθήστε αυτό που σας δίνει χαρά και σας κάνει δημιουργικούς για να κερδίσετε μια σημαντική νέα συνεργασία ή μια σχέση ζωής! Αποφύγετε τις παγίδες της ευαισθησίας ή την εξιδανίκευση. Η τύχη είναι μια απόφαση, δείτε καθαρά χωρίς φόβο.

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

 

Αν κάνετε προσεκτικούς ελιγμούς και σκεφτείτε με σύνεση και εμπειρία το 2ο μισό του Ιουνίου θα είναι πολύ πιο δημιουργικό και οι καρποί που θα θερίσετε θα σας χαρίσουν πολλά όμορφα χαμόγελα.
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *