Γλυκός Σεπτέμβρης για όλα τα ζώδια

Avatar photo Mari Giova 02/09/2020

Πρόταση του Σεπτεμβρίου στα 12 ζώδια: Ζήσε τη μέρα, τη στιγμή, το καρδιοχτύπι !!
Η φωτιά του Σεπτέμβρη δυναμώνει τα βαθιά συναισθήματα, καίει το απατηλό και ευνοεί τους τολμηρούς!

“Να είσαι ευτυχισμένος γι’ αυτή τη στιγμή ! Αυτή η στιγμή είναι η ζωή σου…”

Το αστροημερολόγιο του Σεπτεμβρίου

Όλες αυτές τις ημέρες και από τον Αύγουστο, όπως έχω δημοσιεύσει, με κορύφωση τις μέρες γύρω από τις 1και  2 Σεπτέμβρη ή στις τελευταίες μέρες του μήνα  η Ελλάδα θα έχει σοβαρή εμπλοκή με την γείτονα χώρα και φυσικά τίποτα δεν μπορεί να  φοβίσει ή να σταματήσει τον ηρωισμό των Ελλήνων.

Είναι ένας μήνας σύνθετος που τις πρώτες μέρες και μετά τις 19 απαιτεί σύνεση και ελιγμούς . Οι εναλλαγές των δύσκολων συνθηκών με τις ευκαιρίες θα ευνοήσουν τους καλά προετοιμασμένους αλλά και αυτούς που θα αναζητήσουν αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή ανάλογα με το ζώδιό και το προσωπικό τους ωροσκόπιο.

Σεπτέμβρης, από την γιορτή του καλοκαιριού, επιστροφή στην απλή καθημερινότητα που εκφράζει ο Ήλιος στην εργατική και οργανωτική Παρθένο. Μήνας με εναλλαγές, αλλαγές και αντιφάσεις θα επιβραβεύσει την ετοιμότητα και την ειλικρίνεια αλλά και την εμπειρία και την σύνεση.
Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες μέχρι τις 19.

Όμως, το καλοκαίρι είναι εδώ και θα υπάρχουν όμορφες στιγμές τουλάχιστον μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη και την Φθινοπωρινή ισημερία, που ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Ζυγό και ανοίγει την εποχή του Φθινοπώρου.

 • 2 Σεπτέμβρη Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με αρμονική όψη του Ουρανού πλανήτη των αλλαγών βγάζει προς τα έξω έντονα συναισθήματα, όνειρα και απωθημένα που σιγόκαιγαν από καιρό.
  Την ίδια μέρα η Αφροδίτη, πλανήτης των σχέσεων σε αντίθεση με τον παγερό Κρόνο “ξεκαθαρίζει” σχέσεις και συνεργασίες…!
 • 4 Σεπτέμβρη είναι και στις δημιουργικές μέρες γιατί έχει ‘διπλές’ αντιφατικές όψεις. Ένταση, πάθος και ζήλεια σε σχέσεις.
 • 10 και 11 Σεπτέμβρη η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε όψη με τον Ποσειδώνα
 • 15 Σεπτέμβρη η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό προκαλεί αναβρασμό σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.
 • 21, 23 και 24 ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής πλήττεται από τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Άρη προσέξτε τα ταξίδια ή τις μετακινήσεις σας, τα παιδιά και τους εφήβους αλλά και τα ζωάκια σας.
 • 28 Σεπτέμβρη η Αφροδίτη σε καρμική όψη με τον Κρόνο δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες.
 • 29 Σεπτέμβρη ο Άρης ανάδρομος αυτήν την φορά σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε στάση επαναφέρει δύσκολα ζητήματα που χρειάζονται ψυχραιμία. ¨οψη που λειτουργεί πολλές μέρες πριν. Ο Κρόνος σε στάση επανέρχεται σε ορθή φορά και επαναφέρει την τάξη, την οργάνωση και την θεσμοθέτηση κανόνων.
  Η Αφροδίτη σε αρμονική όψη με τον Άρη δείχνει προσπάθειες συμβιβασμού και σχέσεις που αντέχουν.

Οι πιο δημιουργικές και καλότυχες ημέρες του Σεπτέμβρη

 • 1η Σεπτεμβρίου Καλό μήνα και ο Ερμής σε όψη ευκαιριών με τον μυστηριακό Πλούτωνα ευνοεί ιδέες, συναντήσεις και συζητήσεις.
  Οι αποφάσεις που θα παρθούν σήμερα θα αλλάξουν και θα μεταμορφώσουν την πορεία πολλών ανθρώπων αλλά και λαών.
 • 3 Σεπτέμβρη Ο Ερμής σε αρμονική όψη με τον Κρόνο θα επιβραβεύσει μόνο σοβαρά σχέδια και συζητήσεις. Όψη σταθερότητας και σοφίας.
 • 4 Σεπτέμβρη διπλή μέρα με αντιφατικές όψεις. Από την μια ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη φέρνει ευχάριστα νέα αλλά και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη ένταση και ζήλεια.
 • 5 Σεπτέμβρη το βράδυ, ο Ερμής φωτίζει τον Ζυγό και η επικοινωνία γίνεται πιο διπλωματική και αρμονική
 • 6 Σεπτέμβρη η σαγηνευτική Αφροδίτη μπαίνει στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα και ανάβει φωτιές και έρωτες!
 • 9 Σεπτέμβρη Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία μέρα μεγάλων ευκαιριών και τύχης ! Ο Άρης σε στάση και φαινομενική ανάδρομη τροχιά μπλοκάρει την “ταχύτητα” στον παρορμητισμό και τα γεγονότα και αναπροσαρμόζει συνθήκες δράσης, ανταγωνισμού και σχέδια
 • 13 Σεπτέμβρη Ο Δίας πλανήτης της χαράς και της τύχης επιστρέφει σε ορθή πορεία και δίνει νέα ώθηση σε όνειρα, στόχους και σχέδια.
 • 14 Σεπτέμβρη Ο φωτεινός Ήλιος σε τρίγωνο με τον σκοτεινό Πλούτωνα φωτίζει τις σκιές και μεταμορφώνει σε φως τις πληγές
 • 17 Σεπτέμβρη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, νέα αρχή!
  Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο σταθεροποιεί και επιβραβεύει όσους κοπιάζουν. Ερμής σε τετράγωνο με Δία δίνει υπερβολική αισιοδοξία.

Κριός

Αναθεωρείτε τους στόχους σας και αλλάζετε τρόπο δράσης

“Αν η ψυχή σου είναι ένα ηφαίστειο, πώς περιμένεις ν’ ανθίσουν εκεί λουλούδια;”

Τρέχετε, αναζητάτε λύσεις και με καλή θέληση και διάθεση να δώσετε τα χέρια- Ερμής στον Ζυγό, θα υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα από τις 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 18- εκτός από τις 15 του μήνα- που θα έχετε ισχυρή σύμμαχο την Αφροδίτη. Εκεί λοιπόν που ρίξατε μπουρλότο το προηγούμενο διάστημα, με τον δικό σας πλανήτη τον Άρη, να σας προκαλεί σε πολεμική διάθεση, στις 9/9 γυρνάει ανάδρομος και σας καλεί να ακολουθήσετε την πορεία του δηλ. να σταματήσετε για λίγο να τρέχετε και να τραβάτε το σχοινί μέχρι να σπάσει, να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε τακτική.

Από τις 6 του Σεπτέμβρη λοιπόν, αφήστε λίγο την ένταση της μάχης να καταλαγιάσει και αξιοποιήστε την Αφροδίτη που σας δίνει λάμψη, δημιουργικότητα και γοητεία για να προβάλετε τα ταλέντα σας , να δημιουργήσετε την δική σας επιχειρηματική ιδέα, να διασκεδάσετε, να χαρείτε σαν παιδί ή με τα παιδιά σας και να φλερτάρετε !! Η πανσέληνος στην αρχή του μήνα δείχνει έντονο παρασκήνιο και μυστικές ενέργειες που μπορεί να αποκαλυφθούν, ενώ στις 17 η Νέα Σελήνη φέρνει νέο αέρα στην καθημερινότητα και στην εργασία σας…

 

Ταύρος

 

Άνεμος αλλαγών φυσάει και σας φέρνει πιο κοντά στα όνειρα και τους στόχους σας!

Ο Σεπτέμβρης πάντα για σας κρύβει έμπνευση, δημιουργία και νέα σχέδια ή γιατί όχι και έρωτες! Η αλήθεια όμως είναι το τελευταίο διάστημα περάσατε από ένα ισχυρό παρασκήνιο που ακόμα υπάρχει αλλά από τις 9 του μήνα μπορεί να καταλαγιάσει.

Ενώ έχετε ανάγκη ξεκούρασης και φροντίδας οι υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέπουν, ειδικά τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη πιέζεστε πολύ, να ξεκαθαρίσετε τα πρόσωπα που θέλετε στην καθημερινότητά σας.
Ο πλανήτης σας η Αφροδίτη από τις 6 και μετά αλλάζει ζώδιο και όψεις και οι συνθήκες αλλά και σημαντικοί άνθρωποι για την ζωή και την καριέρα σας γλυκαίνουν την στάση τους.

Προσέξτε κοντά στις 15 ειδικά όσοι είστε τέλος του Απρίλη και αρχές του Μάη, μια ρήξη ή ένας χωρισμός είναι πιθανός, αν συγκρουστείτε.
Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας 6~19 με τον Ήλιο στον τομέα της τέχνης, της χαράς και της δημιουργίας να φωτίζει τα όνειρά σας!

Δίδυμοι

Δυνατό σας όπλο πιο πολύ από ποτέ η επικοινωνία και η ευφυΐα σας! Γοητεύετε με το χαμόγελό σας…

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας δημιουργικός μήνας για σας και αυτό το οφείλετε κυρίως στον δικό σας πλανήτη τον Ερμή, που από την αρχή του μήνα κάνει πολύ δυνατές όψεις με τον μυστηριώδη Πλούτωνα και τον σοφό Κρόνο, δίνοντας σας διαύγεια και την ικανότητα να σχεδιάσετε και να οικοδομήσετε σε γερά θεμέλια τις ιδέες αλλά και τα όνειρά σας. Μόνο που αυτήν την φορά θα αφήσετε την ανεμελιά και θα επικοινωνήσετε αναγκαστικά πιο υπεύθυνα.

Η Πανσέληνος στις 2 αλλά και η Νέα Σελήνη στις 17 δείχνουν διλήμματα στην καριέρα και στην οικογένεια αλλά και την ανάγκη νέας αρχής στο σπίτι και με την οικογένειά σας!

Ο Ερμής στον Ζυγό μαζί με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 6 Σεπτέμβρη γλυκαίνουν τις συναντήσεις και τις συζητήσεις σας, ευνοούν θέματα επικοινωνίας και διαδρομές και φυσικά προκαλούν τους θαυμαστές σας να σας φλερτάρουν ! Ερωτας και χαρά από τις 6 ως τις 17 χωρίς εμπόδια!!

Καρκίνος

Τα φεγγάρια του Σεπτέμβρη σας ταιριάζουν πιο πολύ !!

Είστε από τα ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ όμως ο Σεπτέμβρης μπορεί να αποδειχτεί πιο γλυκός για το δικό σας ζώδιο. Η Πανσέληνος στις 2, με επιρροή λίγες μέρες πριν και μετά, είναι πολύ ευνοική για σας, ειδικά του 1ου και 2ου Δεκαημέρου. Μέσα από ουρανοκατέβατες αλλαγές και ευκαιρίες μπορείτε να πετύχετε σε μεγάλα σχέδιά σας, σπουδές, ταξίδια, επικοινωνία με το εξωτερικό ακόμα και νομικές υποθέσεις.

Στις 14 γιορτάστε την επιστροφή του τυχερού Δία σε ορθή πορεία θα ευνοήσει σχέσεις και συνεργασίες !

Η Νέα Σελήνη στις 17 και για 15 ημέρες μετά, θα δώσει ευκαιρίες για λύσεις και βοήθεια μέσα από την επικοινωνία, στο ταλαιπωρημένο
3ο Δεκαήμερο των Καρκίνων- οι γεννημένοι μετά τις 12 Ιουλίου, που ακόμα πρέπει να προσέχουν την ένταση ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τους χώρο.

 

Λέων

 

Μήνας ευκαιριών και λύσεων!

Τα οικονομικά σας σάς απασχολούν ιδιαίτερα και αυτός ο μήνας εκτός από υποχρεώσεις και έξοδα, θα έχει και ευκαιρίες κέρδους στο πορτοφόλι αλλά και στην καρδιά σας!

Μέσα από κόπο και δημιουργικές κινήσεις μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να έχετε μια σημαντική θετική αλλαγή στην καριέρα σας, με εξαίρεση τις 4 και 15 Σεπτέμβρη που ισορροπείτε σε τεντωμένο σκοινί.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας λαμπερό ζώδιο θα σας κάνει να λάμπετε και να γοητεύετε ακόμα και τον πιο αυστηρό κριτή σας. Τέχνη, έρωτας, ομορφιά και γοητεία συνθέτουν την πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας.
Σημαντικό να αναθεωρήσετε κάποια σχέδια μέσα από τις πιο πιεστικές εργασιακές συνθήκες.

Παρθένος

 

Βρίσκετε νέες ισορροπίες και ακολουθείτε τις αλλαγές.

Χρόνια πολλά ευφυή παιδιά του Ερμή. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και ξεκινάει δυναμικά για σας με την Πανσέληνο, να τονίζει θέματα με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας. θα χρειαστεί να βρείτε την χρυσή τομή ή να αλλάξετε μέσα από συμβουλές ειδικών, ένα ταξίδι ή ακόμα και μια νομική συμφωνία.

Αν και φοβάστε τολμήστε τις αλλαγές τουλάχιστον μέχρι τις 17 που η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα ιδαίτερα για του Παρθένους του 3ου Δεκαημέρου.

Μετά τις 18 τα έξοδα αυξάνονται το ίδιο και η πίεση με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.
Οι επιχειρηματίες μην ρισκάρετε μετά τις 18, προτιμήστε το πρώτο μισό του Σεπτέμβρη για τις σημαντικές συμφωνίες!

 

Ζυγός

Επιτέλους βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ!

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που ό,τι προετοιμάζατε πραγματώνεται. Μυστικά σχέδια και συζητήσεις αποκαλύπτονται κυρίως θετικά και ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο δημιουργούν έναν νέο κύκλο.

Από το βράδυ της 5ης ο Ερμής επισκέπτεται το ζώδιο σας και μαθαίνετε όλα όσα γίνονταν μυστικά η επικοινωνία σας και οι συναντήσεις παίρνουν φωτιά δημιουργώντας νέες συνθήκες.

Ο πιο σημαντικός πλανήτης για το δικό σας ζώδιο η Αφροδίτη περνάει στον φιλικό για σας Λέοντα στις 6 Σεπτέμβρη και ανεβάζει την πειθώ και την γοητεία σας σε σημαντικούς κύκλους. Νέες γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους και νέες φιλίες ίσως και έρωτες!

Σκορπιός

 

Αλλάζετε και μεταμορφώνεστε μέσα και γύρω σας…

Η πανσέληνος στις 2 είναι άκρως ερωτική και δημιουργική για σας. Αφεθείτε και γίνετε και πάλι παιδιά!
Ο δικός σας Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 9 και σας προκαλεί να αναθεωρήσετε την στάση σας στην καθημερινότητά σας, στην εργασία αλλά και στην υγεία και την ψυχολογία σας.

Σταματήστε λίγο και αναλογιστείτε τον τρόπο ζωής σας, το άγχος, το τρέξιμο, την ένταση. Ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας και φροντίστε τον εαυτό σας.

Η Νέα Σελήνη ευνοεί νέα ξεκινήματα από τις 17 και για 15 ημέρες δίνοντας ευκαιρίες να πιάσετε στόχους και όνειρα.
Στις 15 στις 21 και στο τέλος του μήνα προετοιμαστείτε να χειριστείτε πιεστικές καταστάσεις.
Φίλοι και συλλογική δουλειά ή χόμπυ σας φέρνουν χαρά και φως στην ζωή σας.

Τοξότης

Υψηλές απαιτήσεις αλλά το αποτέλεσμα είναι αισιόδοξο

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που σας ενεργοποιεί για την κατάκτηση των στόχων σας. Από τις 13 σταδιακά ο Δίας δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, σταματάει και επανέρχεται σε ορθή φορά δίνοντας νέα ώθηση σε οικονομικούς αλλά και προσωπικούς σας στόχους.

Θέλετε να νιώσετε ασφαλείς όχι μόνο οικονομικά αλλά και συναισθηματικά.
Στις 6 καλωσορίστε την Αφροδίτη στον φιλικό για σας Λέοντα θα ευνοήσει ταξίδια , μεγάλα σχέδια, σχέσεις με το εξωτερικό ή ξένους , νομικές υποθέσεις, σπουδές και επικοινωνία. Προσέξτε μόνο κοντά στις 15 την απρόβλεπτη ρήξη.

Η γοητεία και ο ερωτισμός φέρνει μετανοημένους συντρόφους από το χτες στο σήμερα.

Αιγόκερως

Γλυκός Σεπτέμβρης και μικρές φωτεινές στιγμές δίνουν μια νότα ελπίδας

Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που σας δίνει ο Σεπτέμβρης από την 1η μέχρι τις 20. Έχετε περάσει από τα 40 κύματα αλλά σιγά σιγά έρχεται η μπουνάτσα μετά την φουρτούνα.

Ο Ερμής μέχρι τις 5 ευνοεί θέματα επικοινωνίας, συμφωνίες, ταξίδια, σπουδές και συμβουλές ειδικών.

Ο Ήλιος φωτίζει υψηλούς στόχους και ευκαιρίες από έναν ανώτερο κύκλο ανθρώπων με γνώσεις ή που έχουν κάποια σχέση με το εξωτερικό και μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς. Νομικά θέματα αλλά και προβλήματα βρίσκουν την λύση τους με λίγη προσπάθεια.

Σημαντικός αρωγός και φωτεινός πλανήτης ο Δίας από τις 13 σταδιακά ανακτά την δύναμή του σε ορθή πορεία και φέρνει λύτρωση, δικαίωση και καταξίωση.

 

Υδροχόος

 

Ο καλός μήνας από την αρχή του φαίνεται…

Ο Σεπτέμβρης ξεκινάει δυναμικά με μια αλλαγή που θα έχει θετικό αποτέλεσμα σε θέματα οικονομικών ή κληρονομικών υποθέσεων. Αν αναζητήσετε λύση και υποστήριξη θα την βρείτε. Αποφύγετε σημαντικές κινήσεις ή εντάσεις στα μέσα του μήνα γιατί μια ρήξη μπορεί να είναι οριστική.

Με την Αφροδίτη στον Λέοντα μετά τις 6 γλυκαίνουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και βρίσκετε σημαντικούς υποστηρικτές, συνεργάτες ή ακόμα και έναν ισχυρό σύντροφο ζωής!

Μετά τις 21 βαδίστε συνετά και μην ρισκάρετε.

Το άνοιγμα σας προς τα έξω, η επικοινωνία σας ευνοούν τουλάχιστον ως τις 21.
Κάντε σέρβις σε μηχανήματα ή στο αυτοκίνητό σας.

Ιχθύες

Ολοκληρώνετε έναν κύκλο για να προχωρήσετε σε μια νέα αρχή!

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας συγκομιδής και μετάβασης. Κοιτάτε τους άλλους στα μάτια και εκφράστε τα συναισθήματά σας.

Κλείστε κύκλους που σας περιορίζουν και ανοίξτε καινούριους αλλά πρώτα ακούστε τον εαυτό σας. εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους τι μπορείτε να πετύχετε αρκεί να αλλάξετε την ζωή σας.

ρείτε την αρμονία ανάμεσα στις επιθυμίες σας και την πραγματικότητα. Ξεκαθαρίστε το τοπίο τώρα και ο Οκτώβρης θα σας αποζημιώσει. Από τις 13 σημαντικά άτομα, φίλοι σας δίνουν επαγγελματικές ευκαιρίες.

 

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Φωτογραφία από Marcus Löfvenberg στο Unsplash

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *