Νέα Σελήνη και νέα αρχή για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 30/01/2022
Idyllic,Heavenly,Picture,-,Colorful,Hot,Air,Balloon,,Two,Seagulls

Όταν ο Ήλιος συναντά την Σελήνη στον ουρανό την 1η Φλεβάρη

μια νέα αρχή ξεκινάει στον κόσμο,

ένας νέος σπόρος αρχίζει το ταξίδι της ζωής και της καρποφορίας

που θα  διαρκέσει και θα επηρεάζει 29 ημέρες τα 12 ζώδια. 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης 

Να είσαι ανοιχτός στην αλλαγή και στο καινούριο, 

να είσαι έτοιμος να γνωρίσεις και να αγαπήσεις τον δικό σου ξεχωριστό εαυτό.

Η ζωή, η αγάπη, ο πόνος και οι πληγές σε έκαναν αυτό που αληθινά είσαι.

Δέξου την δική σου μοναδική ταυτότητα και δείξτην στον κόσμο,

γίνε εσύ η αλλαγή που θες!

 

 

Το αστρολογικό φαινόμενο που ξεχωρίζει και κυριαρχεί στον ουρανό του Φεβρουαρίου είναι η σύνοδος των δύο πιο φωτεινών ουράνιων σωμάτων, του Ήλιου και της Σελήνης την 1η του μήνα στις 07:46 ώρα Ελλάδας στον επαναστάτη Υδροχόο.

 

Για όλα τα ζώδια σημαίνει μια νέα αρχή, έναν νέο κύκλο σε έναν συγκεκριμένο και διαφορετικό για το κάθε ζώδιο τομέα.

Για όλους όμως, αυτή η Νέα Σελήνη και νέα αρχή σε σύνοδο με τον Κρόνο

δείχνει την συνειδητοποίηση μιας κατάστασης, μιας πραγματικότητας

και σε τετράγωνο με τον Ουρανό δείχνει αυτό που ο καθένας ξεχωριστά

και όλοι μαζί σαν κοινότητα επιθυμούμε και θέλουμε να φτάσουμε.

Ο κύκλος της Σελήνης φτάνει στο αποκορύφωμά του με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 16 Φεβρουαρίου και η επιρροή του φτάνει ως την επόμενη Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου.  Ουσιαστικά όμως, τα αποτελέσματά του θα κριθούν και θα ολοκληρωθούν στην Πανσέληνο του Αυγούστου στο ίδιο ζώδιο του Υδροχόου. Τότε θα φανούν οι καρποί που ξεκίνησαν από τον πρώτο σπόρο, την αρχή της Νέας Σελήνης της 1ης Φεβρουαρίου.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ενεργοποιεί την σύγκρουση των δύο κυβερνητών πλανητών του ζωδίου αυτού, του Κρόνου- της παλιάς εποχής και καθεστηκυίας τάξης και του Ουρανού- της νέας εποχής που ανατέλλει.

 

 Όπως έχω γράψει από τις 20 Ιανουαρίου 

 ‘Κινήματα συμπαράστασης και ανθρωπισμού, κοινότητες ανθρώπων με κοινά οράματα και πληγές- σαν το metoo δυναμώνουν, αποκαλύπτουν και συγκρούονται με συμφέροντα και παλιές αντιλήψεις.

Ζούμε την εποχή των ανακαλύψεων στην έρευνα αλλά και των  αποκαλύψεων που θα επηρεάσουν την κοινή γνώμη με ανατροπές ισχυρών προσώπων…

Το αποκορύφωμα των αντιδράσεων, αποκαλύψεων και ανατροπών ισχυρών προσώπων ακόμα και πολιτικών παγκόσμια θα είναι στα τέλη Ιανουαρίου και τις αρχές Φεβρουαρίου.’ 

 

Διάβασε εδώ πώς θα ζήσεις την δική σου ευχή με την δύναμη της Νέας Σελήνης.

 

Κριός      Νέα αρχή για συλλογικούς στόχους και όνειρα.

 

Ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας μέσα από μία ομάδα ανθρώπων, που μοιράζεστε κοινές  ιδέες, όνειρα και σκοπούς.

Γνωρίζετε πως ρεαλιστικά η κατάσταση, για να προσεγγίσετε τους επαγγελματικούς αλλά και οικονομικούς στόχους σας δεν είναι αυτή που θέλετε. Θα τολμήσετε ξεκαθαρίσματα και θα βρείτε νέους τρόπους, για να νιώσετε οικονομική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια.

 

 

Ταύρος     Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία.

 

Θα χρειαστεί να αλλάξετε, για να ξεπεράσετε εμπόδια που ήδη αντιμετωπίζετε στην επαγγελματική σας ζωή.  Όσο και αν αντιστέκεστε στις αλλαγές είναι ο δρόμος, που σας οδηγεί στο να ξαναβρείτε τις δικές σας αξίες.

Χρειάζεται οργάνωση, σχέδιο και σκληρή δουλειά, για να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους.

 

 

Δίδυμοι    Μακρόπνοα σχέδια σας φέρνουν πιο κοντά στα θέλω της ψυχής σας.

 

Ανοίγετε ένα παράθυρο σε νέες γνώσεις,  σεμινάρια,  μελλοντικά σχέδια.

Τολμήστε νέες μορφές επικοινωνίας με άτομα που μπορεί να βρίσκονται μακριά ή να είναι σύμβουλοι και σας βοηθούν, να γνωρίσετε το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σας, τις επιθυμίες της ψυχής σας!

 

 

Καρκίνος     Είναι η ευκαιρία σας για μεταμόρφωση και αναγέννηση.

 

Οδηγήστε σε μια λυτρωτική διαδικασία συνειδητοποίησης της αλήθειας και ενός ξεκαθαρίσματος  ψυχολογικού και συναισθηματικού. Γνωρίζετε τι σας ενοχλεί και τι σας προκαλεί ανασφάλεια οικονομική και συναισθηματική.

Ήρθε η ώρα να κατευθυνθείτε στις αλλαγές εκείνες, που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε οικονομικές και κληρονομικές εκκρεμότητες και να ζήσετε ελεύθερα μία μυστική σχέση ή την σεξουαλικότητα σας.

 

 

Λέων     Συνειδητοποιείτε την πραγματικότητα σε σχέσεις ζωής.

 

Τον τελευταίο χρόνο οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας έχουν δείξει τη δυναμική τους.

Μέσα από την εμπειρία που έχετε ήδη αποκομίσει θα πρέπει να προχωρήσετε στις αναγκαίες αλλαγές, για να βρείτε τον σύντροφο, τους συμμάχους και τους συνεργάτες με τους οποίους θα προχωρήσετε μαζί στο ταξίδι της ζωής.

 

 

Παρθένος     Κάνετε μία νέα αρχή σε απλές συνήθειες της καθημερινότητας.

 

Αλλάζετε αντιλήψεις και ιδέες μέσα από την επικοινωνία σας  ή  μια νέα εναλλακτική γνώση.

Με αυτές τις νέες ιδέες και γνώσεις οργανώνετε και αλλάζετε συνήθειες για την φροντίδα του σώματος, την διατροφή σας και την υγεία σας αλλά και τις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες.

 

 

Ζυγός    Η δημιουργία  και το πάθος σας καθοδηγούν.

 

Έχετε συνειδητοποιήσει και ξεκαθαρίσει τι θέλετε στις σχέσεις  σας. Δεν είναι όλα εύκολα αλλά αν είστε με αυτούς που θέλετε, μπορείτε να χτίσετε στον χρόνο.

Η δημιουργικότητα και η έμπνευση παίζουν καθοριστικό ρόλο σε ένα χόμπι, μία δική σας δουλειά και αλλάζουν τον τρόπο που χειρίζεστε, επενδύετε και μοιράζεστε τα οικονομικά σας αλλά κυρίως τα συναισθήματά σας!

 

 

Σκορπιός    Αλλάζετε τις βάσεις της ζωής σας.

 

Η επιρροή της Νέας Σελήνης εστιάζει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Θέλετε να νιώσετε πιο ανεξάρτητοι και να αλλάξετε σχέσεις και συνεργασίες με τον δικό σας τρόπο. Πολλοί αποφασίζετε να μεταφέρετε την δουλειά σας στο σπίτι ή σε δικό σας χώρο.

 

 

Τοξότης     Αλλάζετε  τον τρόπο που προβάλετε  τις ικανότητες και τη δουλειά σας.

 

Αλλάζετε τις σχέσεις σας με το περιβάλλον σας και τις συνθήκες στην καθημερινότητα και τη δουλειά σας. Υιοθετήστε νέες συνήθειες,  φροντίστε την υγεία και την ευεξία σας και δείτε μέσα από μία πιο ώριμη και έμπειρη ματιά τι θέλετε από τους γύρω σας.

Η εξωστρέφεια, εναλλακτικές ιδέες, το διαδίκτυο και τα μέσα επικοινωνίας ευνοούνται.  Προσέξτε το αυτοκίνητό σας.

 

 

Αιγόκερως    Η αξία σας δεν εξαρτάται από την περιουσία σας.

 

Ανοίγει ένας νέος κύκλος αναζήτησης ουσιαστικών αξιών, για να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια  μέσα από τη δημιουργία και την έμπνευση σε μία δική σας δουλειά και τις σχέσεις σας.

Εξυγιαίνετε με την εμπειρία σας την οικονομική σας ζωή και περιουσιακά ζητήματα, για να είστε ελεύθεροι να χαρείτε τον έρωτα σε όλες του τις μορφές.

 

 

Υδροχόος     Ένας νέος κύκλος ξεκινάει στα γενέθλιά σας.

 

Η Νέα Σελήνη δηλώνει μία νέα αρχή, που ξεκινάει από εσάς και την επιθυμία σας να ξεπεράσετε και να αλλάξετε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντήσατε.

Είστε πιο ώριμοι και έτοιμοι για σημαντικές αλλαγές στο σπίτι, τον χώρο της δουλειάς σας και τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

 

Ιχθύες    Ολοκληρώνεται ένας κύκλος γεγονότων συναισθημάτων και εμπειριών.

 

Βρείτε το χρόνο για να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να ακούσετε  την φωνή της καρδιάς σας.  Κάνετε τον απολογισμό ενός κύκλου που ολοκληρώνεται και επιλέγετε ποιους ανθρώπους και ποια όνειρα σας θέλετε να κρατήσετε, για να συνεχίσετε την πορεία σας.

Τολμήστε να διευρύνετε τους τρόπους επικοινωνίας και τον κύκλο σας.

 

 

 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *