Φεβρουάριος Η δράση και η τύχη θα τρέχουν με αστραπιαία ταχύτητα για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 31/01/2022

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει με ένα σημαντικό ουράνιο φαινόμενο τη Νέα Σελήνη την γέννηση δηλαδή του φεγγαριού στο ζώδιο του Υδροχόου που σηματοδοτεί μία νέα αρχή,  Ένα νέο κύκλο εμπειριών, συναισθημάτων και ενεργειών που θα κορυφωθούν στο μέγιστο φως της Πανσελήνου στις 16 Φεβρουαρίου στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου.

 

Ο Δίας σε Αρμονία με τον Ουρανό αλλά και σε καρμική όψη με τον Πλούτωνα οδηγεί στη νέα εποχή  μέσα από δραστικές αλλαγές, που αφυπνίζουν προσωπικά αλλά και παγκόσμια  το συλλογικό ασυνείδητο.

Εκρηκτικές αποκαλύψεις ανατρέπουν ισχυρά πολιτικά πρόσωπα και αρχηγούς

από τις αρχές του Φεβρουαρίου ως τις 16.

Ο Φεβρουάριος από τις 5 – που όλοι οι πλανήτες θα κινούνται σε ορθή πορεία ως τις 9 Μαΐου – ξεκινά  ένα πλανητικό ντόμινο εξελίξεων, γεγονότων και εμπειριών που θα φτάσουν έως τις αρχές Μαΐου.

 

Όλα τα ζώδια θα πρέπει να θέσουν τώρα στόχους και να είναι έτοιμα, για να αδράξουν τις ευκαιρίες, γιατί η ταχύτητα, η δράση και η τύχη θα τρέχουν με αστραπιαία ταχύτητα!

 

 

 

Κριός      Αγωνίζεστε για την καριέρα αλλά και την κοινωνική σας αναγνώριση και φήμη. Ο κύκλος της Σελήνης  σας ευνοεί σε θέματα δημιουργίας, έρωτα, φιλίας,  νέων γνωριμιών  και συλλογικών ομαδικών στόχων.

 

Ταύρος   Είστε από τα ζώδια που ο Φεβρουάριος θα βοηθήσει και θα αποζημιώσει για τις αντιξοότητες που έχετε περάσει. Η επικοινωνία, οι γνώσεις, οι σπουδές, τα ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις και οι συμφωνίες σας αλλάζουν και σας δίνουν ευκαιρίες.

 

Δίδυμοι   Σας δίνετε η ευκαιρία να αλλάξετε εσωτερικά, να εκφράσετε συναισθήματα και σκέψεις, να αντιμετωπίσετε φόβους και ανασφάλειες. Ο Φεβρουάριος μετά τις 4  σας βοηθά να πάρετε τις αποφάσεις και να ενεργήσετε χωρίς τις καθυστερήσεις της προηγούμενης περιόδου.

 

Καρκίνος   Οι μακροχρόνιες σχέσεις με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη είναι το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε πιο πολύ αυτόν το μήνα.  Παρόλα αυτά κοινοί στόχοι και συλλογική δουλειά με φίλους και σημαντικά  πρόσωπα θα παίξουν ευνοϊκό ρόλο στην επίτευξη των σχεδίων σας.

 

Λέων   Ο Φεβρουάριος θα είναι για σας ένας μήνας σκληρής δουλειάς καθημερινών υποχρεώσεων και οργάνωσης. Κυρίως όμως  θα είναι μία συνειδητοποίηση, μια πάλη  αλλά και αναζήτηση ισορροπίας ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και τις σημαντικές και προσωπικές σας σχέσεις με το σύντροφο και τους συνεργάτες.

 

Παρθένος    Οι αλλαγές στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, η απόφαση για συγκατοίκηση, όνειρα και σχέδια που ελπίζετε και μπορείτε να πραγματοποιήσετε ξεκινάνε από αυτόν τον μήνα. Προσέξτε μόνο αντιδράσεις του στενού σας περιβάλλοντος αλλά και αρνητικές σκέψεις που σας σταματάνε.

 

Ζυγός   Ο έρωτας και η αγάπη, οι σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο,  τα παιδιά, τα δημιουργικά σας σχέδια και οι φιλοδοξίες σας, τα όνειρά σας θα είναι στο επίκεντρο της δράσης σας τον Φεβρουάριο.

 

Σκορπιός    Ένας πολύ δημιουργικός μήνας θα είναι για εσάς ο Φεβρουάριος.  θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές και θυσίες, να αλλάξετε σχέσεις και συνεργασίες που θεωρείτε δεδομένες και να προσέξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Τοξότης    Η εργασία και η καθημερινότητά σας θα αλλάξει με έναν δημιουργικό τρόπο. Οι σχέσεις στη δουλειά θα αναθεωρηθούν για να γίνουν καλύτερες.  Νέα μέσα, νέοι τρόποι, νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο θα δώσουν νέα ώθηση στο αντικείμενο της εργασίας σας.

 

Αιγόκερως     Ο Φεβρουάριος σας καλεί να γίνετε πιο δημιουργικοί και να ακούσετε περισσότερο τα συναισθήματά σας.  Αν τολμήσετε αλλαγές, νέους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης, αν ακούσετε την έμπνευσή σας και δραστηριοποιηθείτε  σε πιο δημιουργικούς δρόμους θα πετύχετε τους στόχους αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις που σας αξίζουν.

 

Υδροχόος   Ο μήνας των γενεθλίων σας  ξεκίνησε και σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και σε ένα νέο κύκλο ζωής.  θα σας δοθούν οι δυνατότητες, για να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά ή συναισθηματικά, εάν ακούσετε τη διαίσθησή σας και ακολουθήσετε τις αλλαγές που ήδη έχουν ξεκινήσει αλλά ίσως αρνείστε να αποδεχτείτε ή φοβάστε να τολμήσετε.

 

Ιχθύες    Η εργασία σας, η καριέρα και η κοινωνική αναγνώριση μπορεί να εξαπλωθεί μέσα από νέους δρόμους επικοινωνίας και συνάντησης, μέσα από το διαδίκτυο, τις νέες τεχνολογίες, τη διαφήμιση και την προβολή.  φροντίστε εργασιακές εκκρεμότητες αλλά κυρίως στηρίξτε την υγεία σας και δικούς σας ανθρώπους.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *