Μια όμορφη εβδομάδα 27 Σεπτεμβρίου ~ 3 Οκτωβρίου!

Avatar photo Mari Giova 27/09/2021
Ο ανάδρομος Ερμής και η ρομαντική Αφροδίτη φέρνουν επιστροφές και δυνατές ερωτικές στιγμές στα 12 ζώδια!

 

Μια νέα βδομάδα ξεκινά με πολλές εκπλήξεις και ευκαιρίες για να διορθώσουμε και να ξαναδούμε λάθη και σωστά! Ο Ανάδρομος Ερμής ξαναχτυπά και φέρνει εκπλήξεις με επιστροφές και επανασυνδέσεις σε σχέσεις ακόμα και συνεργασίες ή φιλίες που νομίζαμε πως είχαν τελειώσει.

Σχέσεις δυνατές που δεν ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και έρχονται για άλλη μια φορά να μας ξυπνήσουν αναμνήσεις, πληγές και δυνατά συναισθήματα.

Μια δεύτερη ευκαιρία για επανασύνδεση θα δοθεί με επίκεντρο στις  29 Σεπτεμβρίου, 2 και 3 Οκτωβρίου

με την αρμονική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο  και την παραμυθένια όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα

και τον απόλυτα παθιασμένο Πλούτωνα η αγάπη νικάει.

Οι παλιές πληγές και οι χωρισμοί από τις πιεστικές όψεις Κρόνου και Ουρανού με την Αφροδίτη,

τώρα μπορούν να λυτρωθούν και να θεραπευτούν μέσα από την δύναμη της αγάπης.

Καθυστερήσεις, βλάβες και αναθεωρήσεις ακόμα και μπερδέματα στην επικοινωνία, τις συζητήσεις, τα συμβόλαια και τις συμφωνίες είναι στο πρόγραμμα όχι μόνο αυτής της εβδομάδας που ξεκινάει στις 27 αλλά και για τις επόμενες τρεις βδομάδες. Οπλιστείτε με υπομονή και προσέξτε τα αρχεία σας.

Ένα δεύτερο σχέδιο θα σας σώσει και προσέξτε που στέλνετε τα μηνύματά σας. Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά κάποιες φορές προκαλούν παρεξηγήσεις. Η 1η Οκτώβρη είναι η πιο πιεστική μέρα σε θέματα επικοινωνίας, εκπαίδευσης και διαδρομών. Προτιμήστε την Κυριακή 3 ή την Δευτέρα 4 Οκτώβρη, όταν ο Ερμής θα έχει την εύνοια του Δία πλανήτη της τύχης και των ευκαιριών.

 

Ποια ζώδια ζουν έναν δυνατό έρωτα και ποια μπερδεύονται από τον ανάδρομο Ερμή

 

Κριός   Δώστε την ενέργειά σας στην διατήρηση σχέσεων και συνεργασιών.

Η νέα βδομάδα συνεχίζει να ζητά την προσοχή σας σε θέματα γάμου, συντροφικότητας, συνεργασιών και συμμαχιών.

Οι Κριοί κυρίως του Μαρτίου σταθεροποιείτε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές και ολοκληρώνεται συμφωνίες.

Προσέξτε, γιατί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου στο απέναντι ζώδιο από σας, κυβερνά όλο το δίκτυο των διαπροσωπικών σας σχέσεων και φέρνει επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν αλλά και μπερδέματα. Απλώς μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις τώρα.

Θυμηθείτε πως η σκληρή προσπάθεια και οι μακροχρόνιοι στόχοι σας μαζί με οργάνωση και έμπειρους φίλους και συμμάχους στο πλευρό σας θα ανταμειφθεί να είστε σίγουροι γι’ αυτό!

 

 

Ταύρος   Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε το όνειρό σας!

Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για το δικό σας Ζώδιο με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, την σαγηνευτική Αφροδίτη να σας δίνει γοητεία αλλά και να ανάβει πόθους στην καρδιά σας. Ένας ρομαντικός αλλά και δυνατός έρωτας ή ένα όνειρό σας  αναγεννιέται με επίκεντρο την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου  και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Παράλληλα μια πολυαστρία στον οίκο της εργασίας και των καθημερινών συνηθειών  μαζί με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ενεργοποιεί επαγγελματικά θέματα και σχέσεις με άτομα του εργασιακού χώρου και ξαναφέρνει στο προσκήνιο μια δεύτερη προσπάθεια για οικονομικά έσοδα. Στηριχτείτε στην διαίσθηση, την δημιουργία αλλά και την εμπειρία σας!

 

 

 

Δίδυμοι    Ο έρωτας επιστρέφει στην αγκαλιά σας!

Η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιό σας να προβάλει τα ταλέντα σας και να τονίζει την διάθεση και τα συναισθήματά σας. Επιπλέον από την Δευτέρα ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης  βρίσκεται σε στάση για να ακολουθήσει φαινομενικά ανάδρομη τροχιά ως τις 18 Οκτωβρίου.

Είστε το ζώδιο που ο Ερμής κυβερνά και όταν γίνεται φαινομενικά ανάδρομος χάνεστε και μπερδεύεστε. Αυτή την φορά όμως, ο Ερμής αν και ανάδρομος από τις 27/9 ως τις 18/10,  μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναζήσετε έναν έρωτα που δεν τέλειωσε ποτέ και τώρα ξαναγυρνά στην ζωή σας. Είναι η δεύτερη ευκαιρία σας, απλώς φροντίστε να μην μπερδευτείτε πάλι και να επιλέξετε τον ιδανικό για εσάς σύντροφο.

Παράλληλα ο Άρης και ο Ήλιος  μαζί στον Ζυγό σας ενεργοποιεί, να διεκδικήσετε  και  να μαγνητίσετε βλέμματα θαυμασμού.

 

 

Καρκίνος   Όσα αγαπάτε θα είναι η όαση που ψάχνετε.

Όσοι από σας αντιμετωπίσατε προβλήματα τις προηγούμενες μέρες στην οικογένεια ή με αγαπημένα σας πρόσωπα αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε την λύση και την αρμονία στις σχέσεις σας.

Ο Ερμής ανάδρομος σας καλεί να ξαναδείτε και να ξαναβρείτε τις ρίζες σας , το σπίτι, την γειτονιά που μεγαλώσατε και να θεραπεύσετε πληγωμένες οικογενειακές σχέσεις.

Μπορεί να σημαίνει πως επιστρέφετε στο πρώτο σας σπίτι ή ό,τι επανέρχονται καταστάσεις από το παρελθόν και συγγενείς. Δώστε προσοχή σε ζημιές στο σπίτι, συμφωνίες και συζητήσεις. Καλό είναι τώρα, να μην υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο για αγορά ή πώληση ακινήτου.

Οι Καρκίνοι από 11-16 Ιουλίου είστε τυχεροί από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 3 Οκτωβρίου, ζείτε ένα ρομαντικό ειδύλλιο και όλα μοιάζουν ονειρικά!

 

 

Λέων   Δημιουργήστε την γέφυρα που σας ενώνει με τον σημαντικό άλλο της ζωής σας.

Χαρείτε την επικοινωνία με φίλους. Η επικοινωνία στο φουλ και μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό μηνυμάτων, ειδήσεων, συναντήσεων και συμφωνιών έχετε να διαχειριστείτε και επιστροφές παλιών φίλων και γνωστών. Κρατήστε τις μέρες γύρω από τις 29 Σεπτεμβρίου και τις 3 Οκτώβρη για να σώσετε , να επιλύσετε και να σταθεροποιήσετε μια σημαντική σχέση ή συμμαχία.

Είναι σημαντικό με τον ανάδρομο Ερμή να προσέξετε τις συμφωνίες και τα συμβόλαια ακόμα και το τι λέτε και σε ποιον. Πιθανές παρεξηγήσεις, διαμάχες και καθυστερήσεις ή παρανοήσεις και μπερδέματα είναι μες το πρόγραμμα. Οπλιστείτε με υπομονή, σώστε τα αρχεία σας και τα σημαντικά έγγραφα, κάντε σέρβις στο αυτοκίνητό σας και με σχέδιο Β΄ όλα θα πάνε καλά.

 

 

Παρθένος   Οι προσπάθειες και ο κόπος σας αμείβονται!

Ο Ερμής στον οίκο των οικονομικών σας σας φέρνει αναδρομικά έσοδα και δώρα από αυτήν την εβδομάδα. Αλλά φροντίστε να μην αφήσετε εκκρεμότητες στο τέλος του μήνα και την 1η Οκτώβρη.

Είστε  το ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής και κάθε κίνηση αυτού του πλανήτη σας επηρεάζει τα μέγιστα. Η φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 27/9 ως τις 18/10 μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη για το ζώδιό σας στον οικονομικό τομέα και στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Χρήματα, αναδρομικά και έξτρα δώρα που περιμένατε έρχονται αυτές τις τρεις εβδομάδες και σας δίνουν ασφάλεια και προσωπική ικανοποίηση.  Είναι η ιδανική περίοδος για να ζητήσετε και να πάρετε, όσα σας χρωστάνε αλλά προς Θεού μην δανείσετε τώρα, αν δεν θέλετε να το μετανιώσετε.

Οικονομικά και επικοινωνιακά συνεχίζονται οι μάχες για την οικονομική σας ασφάλεια και για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες! Οικονομικές λύσεις και επισφράγιση υπόσχονται οι μέρες γύρω από τις 29 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου, αξιοποιήστε την ευκαιρία λοιπόν!

 

 

Ζυγός   Αναμνήσεις και μηνύματα από τα παλιά αναμοχλεύουν όνειρα και συναισθήματα.

Χρόνια πολλά γοητευτικοί Ζυγοί. Μια πολυαστρία φωτίζει το ζώδιό σας συγκεντρώνοντας τα βλέμματα πάνω σας. Ο Ήλιος μαζί με τον Άρη σταθεροποιούν οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις. Πλέον ξέρετε τι θέλετε και ενεργείτε συντονισμένα.

Τα όνειρά σας ξαναγυρνούν! Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από τις 27 Σεπτεμβρίου ως τις 18 Οκτωβρίου ξαναφέρνει  σχέδια και ανθρώπους από το παρελθόν στη ζωή σας. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναβρεθείτε με σχέσεις προσωπικές αλλά και επαγγελματικούς συνεργάτες!

Αλλάξτε και αναθεωρήστε την τακτική σας αλλά κυρίως δείτε τα σχέδια και τα όνειρά σας με μια άλλη ματιά. Συναντήσεις, μηνύματα και ειδήσεις έρχονται από τα παλιά και ξυπνάνε συναισθήματα.

Ευτυχώς οι μέρες μεταξύ 27 Σεπτέμβρη και 3 Οκτώβρη κρύβουν ευχάριστες ειδήσεις και εκπλήξεις που χρειάζεστε ενώ  ευνοούν λύσεις σε προβλήματα οικονομικά και εργασιακά. Φανείτε δημιουργικοί στην δουλειά και την καθημερινότητά σας και δεν θα χάσετε.

 

 

Σκορπιός   Περάσατε δια πυρός και σιδήρου αλλά τώρα χαμογελάτε και πάλι.

Ξεκινά η εβδομάδα που η γοητεία σας θα είναι στο αποκορύφωμά της.

Εύκολα θα πείθετε τον συνομιλητή σας πετυχαίνοντας κάθε στόχο ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό.

Η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο μετά από δύσκολες όψεις, πραγματοποιεί με επίκεντρο τις 29 Σεπτέμβρη και 2 Οκτώβρη  δύο αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα και σας προσφέρει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, για να δημιουργήσετε τον κόσμο που ονειρεύεστε.

Πιο συγκεκριμένα μετά τις 28 και όσο περνάνε οι μέρες ως τις 3 Οκτώβρη θα ζήσετε στιγμές δημιουργίας και ευτυχίας με τον ερωτικό σας σύντροφο και αγαπημένα σας πρόσωπα ή τα παιδιά. Η δημιουργικότητα, η τέχνη και  η επιχειρηματικότητα έχουν την εύνοια των πλανητών.

Οι Σκορπιοί από 11 -17 Νοεμβρίου ακολουθήστε την έμπνευση και την διαίσθησή σας είστε οι πιο ευνοημένοι της τύχης. Η μόνη μέρα που πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί η Παρασκευή 1η Οκτωβρίου.

 

 

Τοξότης   Ένας κοινός σκοπός σας ενώνει με παλιούς και νέους φίλους.

Μια πολυαστρία από τον οίκο των ονείρων, των επιθυμιών και των κοινών ομαδικών στόχων φωτίζει το χαμόγελό σας. .  Δραστηριοποιείστε μέσα από συλλογική δουλειά.

Η επικοινωνία, μια συνάντηση και μια συζήτηση μπορούν να φέρουν μια δυνατή συμφωνία, ένα συμβόλαιο ή μια αγοραπωλησία.  Παλιοί φίλοι και γνωριμίες επιστρέφουν από το παρελθόν και προς το τέλος της βδομάδας στις 3 Οκτώβρη ίσως και λίγο πιο μετά σας βοηθούν να πετύχετε μια επιθυμία σας.

Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος να θυμάστε ότι τα ίδια θέματα θα επανέλθουν και αργότερα, πιθανόν με πιο ευνοϊκές συνθήκες. Επομένως αν μπορείτε καλό είναι να μην βιαστείτε. Κρατήστε τα μυστικά σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η γοητεία σας μαγνητίζει το ενδιαφέρον ενός θαυμαστή από τον κύκλο των γνωριμιών και των φίλων σας.

 

 

Αιγόκερως    Επαγγελματικά σχέδια επιστρέφουν τώρα στο προσκήνιο!

 Ο Ήλιος, ο Ερμής σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά και ο Άρης είναι και θα είναι και τον επόμενο μήνα στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Δίνετε όλη σας την ενέργεια και μάχεστε για το κύρος και την φήμη σας στον επαγγελματικό χώρο.

Θα πετύχετε μια οικονομική συμφωνία ευνοϊκή για εσάς αλλά και για μια συνεργασία σας.  ‘Κλειδί’ για την επίτευξη στόχων η Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου αλλά και οι μέρες από τις 2 Οκτώβρη.

Έχετε την στήριξη ισχυρών προσώπων ή επενδυτών. Κληρονομικά ή άλλα κοινά οικονομικά σας ευνοούν.

Στηριχτείτε στην εμπειρία σας και κάντε οικονομία δυνάμεων αλλά και οικονομικών πόρων. Μια κρίση θα βρει την λύση της. Η επικοινωνία με φίλους και ένας κοινός στόχος ευνοείται!

 

 

Υδροχόος   Δείτε με διαφορετική οπτική παλιές υποθέσεις και αλλάξτε το μέλλον σας.

Η καινούρια βδομάδα βοηθάει να λύσετε προβλήματα που έχουν κρατήσει πολύ ακόμα και να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα σε συνεργάτες ή τον σύντροφό σας.

Το παρασκήνιο γίνεται επικίνδυνο 30 Σεπτέμβρη και 1η Οκτώβρη. Νικήστε τους φόβους σας και φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας.

θα ευνοηθείτε από την ανάδρομη τροχιά του Ερμή από τις 27/9 και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ταξίδια, συναντήσεις και μηνύματα ξυπνούν αναμνήσεις και σχέδια ζωής!

Όσοι ταξιδέψετε, θα δείτε έναν έρωτά σας να δυναμώνει.  Μπορεί να ξεκινήσετε μόνοι το Ταξίδι αυτό και χιλιόμετρα μακριά να ξαναβρείτε τον πρώτο σας έρωτα ή να νομίζετε πως η σχέση σας τελειώνει και να ξαναβρείτε την χαμένη φλόγα.

Ένας δεύτερος γάμος και μια σχέση ζωής σας κλείνει το μάτι…

Όσοι περιμένετε χρήματα από νομικές υποθέσεις ή από κάποιο συμβόλαιο αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να πετύχετε τον στόχο σας.

Συμφωνίες που επιθυμούσατε και δουλέψατε για αυτές έρχονται τώρα σε σας!

 

 

Ιχθύες  Μέρες δημιουργίας και έμπνευσης.

Η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων και των οικονομικών πραγματοποιεί την πιο ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη του δικού σας ζωδίου δίνοντας φως και τύχη στα σχέδια και τους πόθους σας. Επηρεάζει από τις 28 Σεπτεμβρίου ως τις 30 αλλά και στις 2, 3 Οκτωβρίου που ο Πλούτωνας δυναμώνει με πιο πρακτικούς στόχους τα όνειρά σας.

Αυτήν την βδομάδα μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε και να αναγεννήσετε σχέσεις και συνεργασίες ακόμα και αν πληγώθηκαν στο παρελθόν.

Τακτοποιήστε οικονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες και κρατήστε μυστικές τις κινήσεις σας. Όσοι περιμένετε αναδρομικά έσοδα ή σας οφείλουν χρήματα, ο Ερμής ανάδρομος από τις 27 Σεπτέμβρη και για 3 βδομάδες είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα λάβετε. Αποφύγετε να έρθετε σε κόντρα κοντά στην 1η Οκτώβρη.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *