Η αστρολογική ατζέντα της εβδομάδας. Διάλεξε την πιο τυχερή μέρα για το ζώδιο και τους στόχους σου!

Avatar photo Mari Giova 20/09/2021

Καλή νέα βδομάδα και πράγματι η βδομάδα ξεκινάει με την όψη της τύχης, την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου!

Ερμής και Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους δίνοντας όλη την θετική ενέργειά τους  στην αρχή της εβδομάδας. Μια όψη που είναι μια πραγματική ευκαιρία, μόλις λίγες μέρες πριν ο Ερμής γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά.

Τα ζώδια που ευνοούνται πιο πολύ: τα ζώδια του Ερμή Δίδυμοι και Παρθένοι, τα ζώδια του Δία Τοξότες και Ιχθύες και φυσικά Ζυγοί και Υδροχόοι! Η ίδια όψη θα δώσει σε αυτά τα ζώδια 4 ευκαιρίες στις 20 Σεπτεμβρίου, 3, 4 και 15 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου.

Η Αφροδίτη σε όψη 150ο μοιρών με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα πληγώνει τον εγωϊσμό και τις σχέσεις ή συνεργασίες. Επηρεάζονται Κριοί, Σκορπιοί και Παρθένοι, Ζυγοί και Ταύροι.

Οι ασχολίες που ευνοούνται την Δευτέρα: κάθε μορφή επικοινωνίας, συμφωνίες, συμβόλαια, ραντεβού, μηνύματα, μαθήματα, σημαντικές αγορές και πωλήσεις, διαφημίσεις, το αυτοκίνητο και όλα τα είδη νέας τεχνολογίας.

Η Δευτέρα όμως, επηρεάζεται πολύ έντονα και από την αποκαλυπτική Πανσέληνο που γίνεται ακριβώς την Τρίτη.

 

Η Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου είναι μια πολύ σημαντική μέρα λόγω του φαινομένου της Πανσελήνου των μυστικών συναισθημάτων και των δυνατών αποκαλύψεων. Μοιάζει να ολοκληρώνεται ένας κύκλος και να απελευθερώνονται μυστικά που κρύβονταν για πολύ καιρό.

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι Καρκίνοι και Σκορπιοί του 3ου Δεκαημέρου και οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών.

Να προσέξουν  Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου Δεκαημέρου.

Ευνοείται η τέχνη και η δημιουργία, εργασίες που χρειάζονται έμπνευση και διαίσθηση, τα όνειρα, η φιλανθρωπία και ο εθελοντισμός, ο διαλογισμός και η προσευχή, όλα τα εναλλακτικά ενδιαφέροντα, η επαφή με την φύση.

Χρειάζεται προσοχή σε ιδρύματα και υπάρχει ο κίνδυνος ναυαγίων λίγες μέρες πριν και μετά. Πολλά σκάνδαλα και κυκλώματα θα αποκαλυφθούν.

 

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου  ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει το βράδυ στις 10.21 στον συντροφικό Ζυγό, εγκαινιάζοντας το Φθινόπωρο με την Φθινοπωρινή Ισημερία!

Μια μέρα που η υπομονή σε διαδρομές και στην επικοινωνία όλων δοκιμάζεται. Όλοι να οδηγούν προσεχτικά και πριν μιλήσουν να το σκέφτονται διπλά!  Ο Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα προκαλεί προβλήματα σε μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας- πιθανή απεργία ή καθυστερήσεις- και προτείνεται προσοχή σε νεαρά άτομα, μαθητές, την εκπαίδευση και τους μικρούς μας φίλους.

Να προσέχουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών αλλά και οι Δίδυμοι, Παρθένοι και Σκορπιοί.

 

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου η Σελήνη κενή πορείας από τις 5.05 π.μ. ως τις 15:38 δεν ευνοεί τις σημαντικές κινήσεις ούτε τις αγορές. Ενώ η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ρήξεις και χωρισμούς σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους κυρίως του 2ου Δεκαημέρου. Δυσκολίες και ανατροπές στον χώρο της τέχνης και των καλλιτεχνών.

H μέρα ευνοεί, όποιον θέλει να απελευθερωθεί από καταπιεστικές σχέσεις και τοξικές συνεργασίες. Δεν ευνοεί οικονομικό ρίσκο. Μια έκπληξη ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να έρθει αλλά η διάρκειά του είναι … κεραυνοβόλα κι αυτή !

 

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου  το κλίμα σιγά σιγά όσο περνάνε οι ώρες αρχίζει να φτιάχνει και να παρασύρει σε άνεμο ανανέωσης και απελευθέρωσης .

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ευνοεί τους Παρθένους, τους Αιγόκερους και τους Ιχθείς  με ευχάριστες εκπλήξεις, απρόβλεπτες συναντήσεις ακόμα και ξαφνικούς έρωτες!

Ποιες δραστηριότητες ευνοούνται;

Μια εκδρομή κοντά στην φύση, τα λουλούδια, τα δέντρα, η γη και η κηπουρική ευνοούνται αλλά και οι αγορές πωλήσεις γης. Η όψη της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια αλλαγή που κανείς δεν περιμένει!

 

Και μετά από τόσες εναλλαγές έρχεται το Σάββατο 25 Σεπτέμβρη που η Σελήνη από τον Ταύρο ως τις 16:09 το μεσημέρι δίνει απίστευτη δύναμη ψυχής και βαθιά συναισθήματα, μια όψη ικανή να μεταμορφώσει και να αναγεννήσει!

Astro tip Η ώρα αυτή δίνεται σαν όριο χρονικό γιατί μετά ευνοούνται μόνο ενέργειες απλές και όχι μια καινούρια αρχή- η Σελήνη θεωρείται κενή πορείας  ή moon void of course- οπότε δεν ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα. Αλλά αν θέλετε απλώς να συνεχίσετε κάτι που το έχετε ξανακάνει είναι όλα μια χαρά.

Τα ζώδια που ευνοούνται ως τις 16:09 το μεσημέρι του Σαββάτου είναι η τριπλότητα του Νερού οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες και φυσικά τα ζώδια της Γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι!

Επιπλέον ενέργεια που επηρεάζει και την αυριανή μέρα δίνει η όψη Άρη και Κρόνου που σταθεροποιεί στον χρόνο οργανωμένες προσπάθειες και προσθέτει αντοχή και ισχυρή δομή.

Το Σαββατοκύριακο αυτό ό,τι χτίζεται είναι σίγουρο ότι θα αντέξει και θα νικήσει στον χρόνο κάθε αντιξοότητα.

 

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου η διάθεση της μέρας έχει ακόμη την αντοχή και την δύναμη του Σαββάτου αλλά και την αρμονία που δίνει το τρίγωνο Σελήνης και Ήλιου στα ζώδια του αέρα Διδύμους, Ζυγούς και τους ταλαιπωρημένους Υδροχόους !

Η Κυριακή με την Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τις διαδρομές, τα μικρά ταξίδια, κάθε μορφή επικοινωνίας, συζητήσεις, μηνύματα και φλερτ!

Πλανητικό Υ.Γ.

Να θυμάστε όμως, πως ο Ερμής στις 27 ξεκινάει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και ό,τι συζητήσετε ή αποφασίσετε

θα αλλάξει στην πορεία ή θα καθυστερήσει να πραγματοποιηθεί. Προσέξτε μηχανήματα και τεχνολογικό υλικό , προετοιμαστείτε με σχέδιο Β’.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *