Μάρτιος μήνας σταθμός για όλα τα ζώδια! Προαναγγέλλει τα γεγονότα ως το 2044!

Avatar photo Mari Giova 27/02/2023
Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,Astrology,And,Horoscopes,Concept

Η Ιστορία προσώπων & χωρών αλλάζει με τις μετακινήσεις δύο μεγάλων πλανητών & την σπάνια Σύνοδο Δία και Χείρωνα.

Είναι μόνο η αρχή μιας μοναδικής, τολμηρής και επαναστατικής ιστορίας δράσης, συναισθημάτων και γεγονότων!

 Όλα αλλάζουν για να ξαναβρούν το χαμένο νόημά τους…

 

Όλοι μετράμε αντίστροφα στο ρολόι του Κρόνου-Χρόνου όλοι προσμένουμε την μεγάλη αλλαγή… Μια υπόσχεση να βγει αληθινή!

Η ευκαιρία ν’ αλλάξουμε, να μεταμορφώσουμε και να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση στον εαυτό μας και στον κόσμο, είναι εδώ! Είναι η τελευταία πρόβα πριν από τη μεγάλη παράσταση!

Μήνας Τέλους και Αρχής, τόλμης και πάθους, δράσης και κατάκτησης.

Σπάνιες και μεγάλες πλανητικές αλλαγές μάς οδηγούν να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας και να πραγματοποιήσουμε τις υποσχέσεις που δώσαμε στον εαυτό μας.

Οι πλανήτες αλλάζουν θέση ζωδίων, όχι μόνο για 1 μήνα αλλά ο Πλούτωνας για 20 χρόνια και ο Κρόνος για δυόμιση χρόνια δίνοντας το σύνθημα να αλλάξουμε κι εμείς!

Παράλληλα αυτόν τον ιδιαίτερα σπάνιο μήνα συμβαίνει μια ξεχωριστή σύνοδος- συνάντηση στο ζώδιο της αρχής όλων τον Κριό!

Η σύνοδος Δία και Χείρωνα ενώνει την γνώση, την πίστη σε κάτι ανώτερο για να θεραπεύσουμε τις πληγές και τα τραύματα που δείχνει ο σοφός δάσκαλος Χείρωνας. Μια διαδικασία που ξεκινάει από τον πόνο αλλά ολοκληρώνεται με το μοίρασμα της γνώσης και την ίαση των τραυμάτων του χτες σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.

 

Οι πλανήτες τρυπώνουν στη διάθεση και τις σκέψεις των ανθρώπων παίζοντας παιχνίδια με το φως και τις σκιές, την ανάγκη για εξωστρέφεια και έκφραση, για ανεμελιά, αγορές και μικρές αποδράσεις.

Στο πλευρό όλων θα είναι δύο τυχερά Αστέρια~ ευοίωνοι πλανήτες όπως θεωρούνται από την αρχαιότητα, ο Δίας και η Αφροδίτη. Ο Δίας, το πρώτο ευνοϊκό άστρο από τον Κριό, φυλάει ένα μεγάλο δώρο, μια πόρτα στην τύχη που στέκεστε μπροστά της και πρέπει ν’ ανοίξετε με θάρρος και τόλμη αλλά και γνώση και προετοιμασία για το μέλλον.

 

Ενώ η Αφροδίτη στον Ταύρο– ουσιαστικά σε μία από τις πιο γόνιμες, ανθεκτικές και σταθερές θέσεις της- από τις 17 Μαρτίου ως τις 10 Απριλίου θα προσπαθήσει να μας δείξει τις πρωταρχικές απολαύσεις της ζωής και τις χαρές των σχέσεων και των απλών στιγμών στην ζωή!

 

Ευτυχώς και ο Άρης έπειτα από ένα πολύμηνο ταξίδι από τον προηγούμενο Αύγουστο του 2022 στους Διδύμους και για πολλές βδομάδες ανάδρομος, επιτέλους στις 25 Μαρτίου αλλάζει ζώδιο και περνάει στον πιο ευαίσθητο και λίγο παραπονιάρη Καρκίνο δίνοντας έμφαση σε οικογενειακές σχέσεις και θέματα που αφορούν την στέγη, τον χώρο του σπιτιού και την ακίνητη περιουσία.

Η επικοινωνία όλων εκτοξεύεται στα ύψη, ενώ κάποιες μέρες αγγίζει το κόκκινο, αλλά επιτέλους ξεκαθαρίζει και απελευθερωμένοι παραδινόμαστε στο κυνήγι ευκαιριών και στόχων, κυρίως μετά τις 19 Μαρτίου που ο Ερμής περνάει στον δυναμικό και άκρως παρορμητικό Κριό.

Η αγάπη, ο έρωτας, η συντροφικότητα, η προσμονή για το καινούργιο που έρχεται, η ανάγκη για χαρά και ξεγνοιασιά προκαλούν και πυρπολούν τις καρδιές και αλλάζουν την καθημερινότητα, τη διάθεση και τα συναισθήματα όλων.

Κάποια ζώδια θα είναι πιο τυχερά και άλλα θ’ αντιμετωπίσουν ένταση και θα κοπιάσουν περισσότερο, όλα τα ζώδια, όμως, θα βρεθούν μπροστά σε μια πόρτα για να συναντήσουν τη θεά τύχη, ένα κομμάτι ευτυχίας και ολοκλήρωσης που μπορούν ν’ αγγίξουν, αρκεί να δράσουν την ιδανική χρονική στιγμή και να κοιτάξουν προς τον τομέα που υπάρχει η εύνοια των πλανητών.

Σαν τα ταξίδια των αρχαίων χρόνων και των μεγάλων εξερευνήσεων, που οι άνθρωποι ζητούσαν τη βοήθεια των ανέμων και των θεών και τώρα όλοι μπροστά από μια οθόνη νέας τεχνολογίας, τα ίδια όνειρα και την ίδια λαχτάρα έχουν, να ανοίξουν τη σωστή πόρτα και να βρουν το κατάλληλο κλειδί.

Αυτό το κλειδί δίνεται στο κάθε ζώδιο με την αρχαία γνώση των άστρων και των μεγάλων πλανητών, για να ξεκλειδώσουμε νέους κόσμους και όμορφους προορισμούς σε ένα ταξίδι προσμονής και περιπετειών με τελικό λιμάνι την ευτυχία, όπως η καρδιά την ορίζει για κάθε ξεχωριστό ωροσκόπιο και ζώδιο.

 

Η Άνοιξη έρχεται εκρηκτική… σε παγκόσμιο και ατομικό επίπεδο. Η ένταση καραδοκεί και αρκεί μια μικρή σπίθα για να γίνει η έκρηξη, η πολεμική και πυρηνική έκρηξη, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

Πιο πιεστικό και επικίνδυνο διάστημα

μεταξύ 10-22 αλλά και οι μέρες με επίκεντρο την 27η και 28η Μαρτίου.

Τυχερές και με ευκαιρίες μέρες για τα περισσότερα ζώδια

1 και 2 για θέματα σχέσεων, 6, 30 και 31 Μαρτίου.

 

Η Πανσέληνος στις 7 Μαρτίου στον άξονα Ιχθύων Παρθένου θα λειτουργήσει μέρες πριν και μετά απελευθερωτικά για να εκφραστεί η ανάγκη για αλλαγές ακόμα και αν αυτή η επιτακτική πηγαία ανάγκη φέρει ένταση και ρήξη. Υπάρχει ένας σκοπός να αλλάξουμε την ζωή με βάση την προσωπική και συλλογική αλήθεια και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το τυχαίο, σαν ένα μήνυμα που έχασε τον παραλήπτη του για να οδηγήσει στην αλήθεια.

Η θετική πλευρά του φεγγαριού ευνοεί τα επικοινωνιακά παιχνίδια και το φλερτ, συναντήσεις, ακόμα και μικρές αποδράσεις.

Η Νέα Σελήνη της 21ης Μαρτίου, την πρώτη μέρα της εαρινής Ισημερίας στην 1ο μοίρα του πρώτου ζωδίου, συμβολίζει την αρχή όλων και ένα νέο κεφάλαιο πιο δυναμικό, πιο τολμηρό και γεμάτο θάρρος για το πηγαίο και ορμητικό και την κατάκτηση με έναν ενστικτώδη τρόπο της ίδιας της ζωής που χρειαζόμαστε!

Το χιούμορ πολλές φορές θα λειτουργήσει απελευθερωτικά, όπως και η ανεμελιά. Ο Ερμής, κυβερνήτης της επικοινωνίας, περνάει στους Ιχθύς στις 3 Μαρτίου τονίζοντας την διαίσθηση, την έμπνευση και την ανώτερη καθοδήγηση, ενώ από  τις 19 Μαρτίου επισκέπτεται τον Κριό διεκδικώντας, τολμώντας και κάνοντας πράξη όνειρα και συναισθήματα. Όμως στον Κριό, τα λόγια μπορούν να ξεφύγουν και από μια παρορμητική κουβέντα να ξεσπάσει καταιγίδα!

 

Τα μεγάλα πλανητικά φαινόμενα του Μαρτίου

 

 

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο, με τον Χείρωνα να θεωρείται ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου της Υγείας και της Ιατρικής, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το ζώδιό σας. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα ειλικρινείς και να αγγίξετε την ουσία παλιών τραυμάτων στις σχέσεις και την ψυχή σας. θα σας δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε, να βρείτε διέξοδο και τελικά να γιατρέψετε φόβους και ανασφάλειες σε προσωπικό και  κοινωνικό επίπεδο.

Σίγουρα αφυπνίζει και τολμά, μας παρακινεί σε δράση, για να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε τα όνειρά μας και τις πιο βαθιές επιθυμίες μας.

 

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου, που αφήνει έπειτα από δυόμισι χρόνια το ζώδιο του Υδροχόου, για να επισκεφθεί το ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου έως τον Φεβρουάριο του 2026 και ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλα τα ζώδια και τη σοφία της ανθρωπότητας.

 

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της εικοσαετίας

είναι το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου ως τις 11 Ιουνίου και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας ξανά στον Αιγόκερο, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας έως το 2044! 

Ένα ουράνιο γεγονός που θ’ αλλάξει την παγκόσμια ιστορία αλλά και την προσωπική ζωή των 12 ζωδίων. Συγκλονιστικές αλλαγές στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και φυσικά στην Ελλάδα, θα επηρεάσουν τα σοσιαλιστικά κόμματα.

 

 

Η ευκαιρία ν’ αλλάξουμε, να μεταμορφώσουμε και να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση που οφείλουμε σ’ εμάς τους ίδιους είναι εδώ!

 

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

ΚΡΙΟΣ   Ενδοσκόπηση και νέο δυναμικό ξεκίνημα!

Φλογεροί Κριοί, για εσάς ο Μάρτιος είναι πάντα ο μήνας που κλείνει έναν κύκλο δώδεκα μηνών και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο  με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σας και την έναρξη των γενεθλίων σας στις 21 Μαρτίου!

 

Στο πλευρό σας θα έχετε τα πιο ευνοϊκά αστέρια-πλανήτες στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, την Αφροδίτη ως τις 16 Μαρτίου που σας δίνει ομορφιά, γοητεία και πειθώ.

Τον Δία, το πρώτο ευνοϊκό άστρο στο δικό σας ζώδιο παραμένει από την αρχή του έτους , ανοίγοντας μια πόρτα στην τύχη που στέκεστε μπροστά της σαν μια μεγάλη δεύτερη ευκαιρία ζωής, μαζί με τον Ερμή από τις 19 Μαρτίου, τον Ήλιο και τη Νέα Σελήνη από τις 21 Μαρτίου τολμήστε με θάρρος αλλά και γνώση και προετοιμασία για το μέλλον.

 

Τολμήστε να ταξιδέψετε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που προέρχονται από άλλες χώρες ή πολιτισμούς, να σπουδάσετε ένα νέο αντικείμενο ή να μπείτε σε έναν νέο κύκλο γνώσης και ατόμων.

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης Άρης έπειτα από ένα πολύμηνο ταξίδι από τον προηγούμενο Αύγουστο στους Διδύμους στις 25 Μαρτίου αλλάζει ζώδιο και σας επηρεάζει σε θέματα στέγης και οικογένειας και εσείς ως το ζώδιο που κυβερνά ο Άρης γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί στις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσέξτε όμως, γιατί αν δεν φροντίσετε θέματα στο σπίτι και την εργασία θα νιώσετε πίεση και ένταση.

Προσέξτε, μετά τις 12 Μαρτίου και τις ημέρες με επίκεντρο τις 14 Μαρτίου και ως τις 17, γιατί μια λάθος κίνηση ή απόφαση ακόμα και ένας άνθρωπος που σας εξαπατά ή μια δική σας ψευδαίσθηση μπορεί να σας κοστίσει και να χάσετε τον δικό σας στόχο και δρόμο.

Συνολικά τον Μάρτιο δείτε πιο μακριά στο μέλλον! Τα μεγάλα και μακρινά σχέδια σας ξεκινούν δυναμικά και εσείς, επιτέλους, ξεκαθαρίζετε και απελευθερωμένοι κυνηγάτε ευκαιρίες και στόχους.

 

ΤΑΥΡΟΣ   Επαγγελματικές προκλήσεις και προτάσεις.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη, το δεύτερο σε δύναμη αστέρι μετά τον Δία, θα είναι στον Ταύρο από τις 17 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου και θα χαρίζει γενναιόδωρα γοητεία, ομορφιά, σαγήνη και πειθώ μαζί με ερωτικές εκπλήξεις και αλλαγές. Στα τέλη Μαρτίου σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνει κεραυνοβόλες ερωτικές αλλά και επαγγελματικές αλλαγές.

Οι φίλοι και η συλλογική δουλειά, ο κύκλος σημαντικών γνωριμιών και προσώπων από τις 7 Μαρτίου, που ο Κρόνος περνάει στους Ιχθύς, και για όλο το 2023 θα είναι πιο ξεκάθαρος και πιο υποστηρικτικός για τα κοινά όνειρα και τους αμοιβαίους στόχους.

Η μεγάλη πλανητική αλλαγή του Πλούτωνα στον Υδροχόο στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα από τις 23 Μάρτιου σας δίνει μια πρόγευση των νέων αποφάσεων που θα χρειαστεί να πάρετε.  Ο τομέας της καριέρας κρύβει πολλές αλλαγές και θα σας οδηγήσει σταδιακά με αρχή αυτόν τον μήνα και για τα επόμενα 20 χρόνια, σε μια ριζική μεταμόρφωση και τελική αναγέννηση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ  Βρίσκετε και πάλι την φλόγα για έκφραση και δράση!

Η Αφροδίτη και ο Δίας το πρώτο μισό του Μαρτίου ευνοεί φιλίες, στόχους και συλλογικά όνειρα, συντροφικές σχέσεις και σημαντικές γνωριμίες που μπορεί να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Προσέξτε όμως, 11-19 οι μέρες κρύβουν ένταση, εξαπατήσεις και παγίδες.

Τον Μάρτιο η μεγάλη Σύνοδος Δία και Χείρωνα θα λειτουργήσει λυτρωτικά και θεραπευτικά, άκρως δυναμικά και παρορμητικά δίνοντάς σας τη φλόγα της ενέργειας και της τόλμης, αλλά και δείχνοντας απελευθερωτικές διεξόδους.
Αν θελήσετε ν’ ασχοληθείτε με συλλόγους ή την πολιτική, τότε είναι η κατάλληλη περίοδος.
Με επίκεντρο τον Μάρτιο και τη σπάνια Σύνοδο Δία και Χείρωνα θα μοιάζει σαν να ήρθε ο χρόνος τώρα, να ξαναβρείτε τη φλόγα των ονείρων σας. Σαν να φωτίζεται ένα σημαντικό όνειρό σας, μία επιθυμία που μπορείτε να πραγματοποιήσετε εσείς μαζί με τους συντρόφους και τους φίλους σας, αλλά και μια ευκαιρία θεραπείας παλιών τραυμάτων από «μάχες» με φίλους.

 

Τα καλά νέα είναι πως ο Άρης της δράσης, του ερωτισμού, αλλά και της έντασης, μετά τις 25 Μαρτίου φεύγει από το δικό σας ζώδιο. Προσέξτε ως τις 24  να εφαρμόσετε την έντονη ενέργεια που θα σας γεμίζει μέσα από δημιουργικά κανάλια και να εκφράζετε με την επικοινωνία και την αέναη κίνηση και δράση σας τις επιθυμίες και τους στόχους σας.

Εκτονωθείτε με μικρά ταξίδια και αποδράσεις και εκφράστε τον ερωτισμό σας για να αποφορτιστείτε. Ο ύπνος και η ηρεμία θα επανέλθουν στην καθημερινότητά σας μετά τις 24 Μαρτίου, όταν ο Άρης θα αφήσει, επιτέλους, το ζώδιό σας να ηρεμήσει και θα περάσει στον τομέα των οικονομικών σας. Μικρό το κακό και απλώς να είστε έτοιμοι για κάποια έξοδα μετά τις 25 Μαρτίου έως τις 20 Μαΐου.

Η νέα θέση του Κρόνου από τις 7 Μαρτίου στον τομέα της καριέρας και των φιλοδοξιών, του κοινωνικού σας κύκλου και του γάμου μπορεί να προκαλέσει έξτρα ευθύνες και αρμοδιότητες, για κάποιους μπορεί να φέρει μια δέσμευση ή και μια προαγωγή, που, όμως, θα σας πιέσει και θα σας κουράσει.

Η διαδικασία της αλλαγής, της θεραπείας και των νέων οριζόντων που ανοίγονται μπροστά σας ξεκινά με τη νέα θέση-σταθμό του Πλούτωνα, που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας, τη νοοτροπία και την οπτική από την οποία βλέπετε την πραγματικότητα.

Ο Πλούτωνας έπειτα από 15 χρόνια, στις 23 Μαρτίου 2023 και έως τις 11 Ιουνίου και από το 2024 έως το 2044, αλλάζει ζώδιο και σας δίνεται η ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας με τη δύναμη της θέλησης, την πίστη και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και έναν ανώτερο, ίσως και «μακρινό» σκοπό. Έναν σκοπό που τώρα φαίνεται να γεννιέται ή να αναγεννιέται μαζί με τη δική σας δύναμη!

Ανοίγονται μπροστά σας νέοι δρόμοι, μεγάλα ταξίδια, γνωριμίες με ανθρώπους από άλλη κουλτούρα, γνωρίζετε σταδιακά από τώρα και για 20 χρόνια μια νέα πραγματικότητα και έναν νέο κύκλο γνωριμιών με σημαντικά άτομα και ομάδες, με νέες γνώσεις σε μια ολότελα καινούργια οπτική, πίστη και προοπτική.
Το ταξίδι αυτό μπορεί να είναι σπουδές, ένας έρωτας από μακριά, μια νέα δουλειά σε άλλο τόπο ή ακόμα και χώρα, σε έναν μεγάλο οργανισμό, ένας δεύτερος γάμος, ένας μεγάλος έρωτας που γεννιέται μέσα από τη δύναμη του χρόνου και της ωριμότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Απελευθερώνεστε!

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο επηρεάζει άκρως δυναμικά και έντονα την καριέρα και την ανάγκη σας για κοινωνική αναγνώριση και προβολή. Κάποιες φορές, όμως, ο εγωισμός σας οδηγεί σε μια υπερβολή ακόμα και σε μια αντιπαράθεση.
Προσέξτε γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε ένα λάθος που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη ένταση επαγγελματική. Η λύση, καθώς και η θεραπεία, μιας κατάστασης μπορεί να δοθεί αν ακούσετε χωρίς εγωισμό τις ιδέες όλων και τολμήσετε να εκφραστείτε πιο δημιουργικά.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια, χτίζει πάνω σε σταθερά θεμέλια μια νέα πραγματικότητα και ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας που ευνοεί ιδιαίτερα τους Καρκίνους.
Στην αρχή θα ευνοήσει περισσότερο τους Καρκίνους του Ιουνίου και θέτει γερές βάσεις για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας είναι το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας έως το 2044!

Οι περισσότεροι από εσάς παίρνετε μια βαθιά ανάσα απελευθέρωσης και ανακούφισης. Ο μοιραίος Πλούτωνας δεν έπαιζε παιχνίδια και για 15 χρόνια δοκίμασε όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. Ο Μάρτιος θα είναι μόνο η αρχή μιας σταδιακής απελευθέρωσης από την ισχυρή και βαριά ενέργεια του σκοτεινού πλανήτη.

Ο τομέας των μακροχρόνιων σχέσεων και των επαγγελματικών συνεργασιών σιγά σιγά ηρεμεί και εσείς είστε ελεύθεροι να οικοδομήσετε από την αρχή υγιείς σχέσεις και συνεργασίες. Μόνη εξαίρεση οι Καρκίνοι από 20 έως 22 Ιουλίου, που για λίγο ακόμα και με επίκεντρο 15 και 16 Μαρτίου βλέπουν το δίκτυο των σχέσεων τους να αλλάζει και να μεταμορφώνεται.

 

ΛΕΩΝ  Μετά την κρίση έρχεται ένα νέο ξεκίνημα!

 

Η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Ήλιος και η Νέα Σελήνη κυρίως από τις 20 Μαρτίου σας δίνει την πίστη να προχωρήσετε! Το μέλλον πριν φάνταζε μακρινό και τώρα μοιάζει πιο κοντινό από ποτέ! Η έμπνευση, η πίστη, η αισιοδοξία, η τόλμη, το θάρρος μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά σε έναν νέο κύκλο προσώπων και γνωριμιών, σε νέες γνώσεις και πληροφορίες, σε ταξίδια στο εξωτερικό, γνωριμίες, ακόμα και έναν έρωτα με άτομα από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα, σας ανοίγει πόρτες στην ανώτερη μόρφωση, είτε είναι ένα βιβλίο εναλλακτικό ή η πόρτα ενός σεμιναρίου ή ενός νέου κύκλου σπουδών.
Οι ειδικοί και οι νομικοί σύμβουλοι, οι γνώστες, θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την κατάκτηση των στόχων σας. Μοιάζει να μην μπορεί να σας σταματήσει τίποτα, θα χρειαστείτε όμως καλύτερη οργάνωση και θάρρος για να τολμήσετε.

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο προκαλεί και θεραπεύει παλιά τραύματα και μεταλαμπαδεύει τη σοφία του Χείρωνα και τη γνώση και αισιοδοξία του Δία ανοίγοντάς σας κυριολεκτικά και μεταφορικά νέους δρόμους και κύκλους γνωριμιών. Μαζί με μία ομάδα ανθρώπων, φίλους ή μία σημαντική γνωριμία μπορείτε να ταξιδέψετε μακριά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, να ανοίξετε ορίζοντες και να σχεδιάσετε μελλοντικά μεγάλα projects που θα στεφθούν από επιτυχία. Προσέξτε: Θα χρειαστεί να υπάρχουν ειλικρίνεια, αλήθεια και τόλμη, αλλιώς η συνειδητοποίηση και οι αποκαλύψεις θα εξελιχθούν  σε ντόμινο.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου, που θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια και ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους, δείχνει ότι θα χρειαστεί προσοχή και ξεκαθαρίσματα από τον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών στον τομέα των οικονομικών και κληρονομικών ή φορολογικών υποθέσεων.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας έως το 2044 και επηρεάζει την αρχή μόνο όσων έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Δώστε σημασία στα σημάδια του δρόμου.

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο, με τον Χείρωνα να θεωρείται ο κυβερνήτης πλανήτης σας μαζί με τον Ερμή, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το ζώδιό σας. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα ειλικρινής και να αγγίξετε την ουσία παλιών τραυμάτων στις σχέσεις και την ψυχή σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε, να βρείτε διέξοδο και τελικά να γιατρέψετε φόβους και ανασφάλειες σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο απέναντι και συμπληρωματικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου -και για τα επόμενα 2 χρόνια- ξεκινά έναν κύκλο εμπειριών, ωριμότητας και ευθυνών στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων και δεσμεύσεων, συντροφικών και επαγγελματικών. Παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης, τον γάμο και τη συμβίωση, αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Ο ανταγωνισμός, αν ανοίξει, θα διαρκέσει δυόμισι χρόνια, γι’ αυτό σκεφτείτε το καλά…

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της εικοσαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο -και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας-, προαναγγέλλει σταδιακές και αργές αλλά απόλυτα ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα, στην εργασία και σε θέματα υγείας και ευεξίας για την επόμενη εικοσαετία έως το 2044! Οι απλές καθημερινές σχέσεις με υπαλλήλους, υπηρεσίες, η φροντίδα του εαυτού σας και η υιοθέτηση πιο υγιεινών συνθηκών θα είναι αναγκαίες και σημαντικές.

Η Αφροδίτη από τις 17 Μαρτίου ευνοεί την προσωπική σας ζωή, τα ταξίδια και μια πιο γλυκιά επικοινωνία, τη βελτίωση της διάθεσης και της ψυχολογίας σας. Ενώ για κάποιους είναι συμφωνίες και προετοιμασία για ένα όμορφο σχέδιο.

 

ΖΥΓΟΣ     Η αρχή για πιο υγιείς σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

Ο Μάρτιος είναι η αφετηρία για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να ζήσετε όνειρα και πόθους.

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων με τον σύντροφο, τους συνεργάτες,  τους συμμάχους, ακόμα και ειδικούς συμβούλους, όποιο πρόβλημα και αν έχετε, μπορείτε να βρείτε τη λύση και τη θεραπεία του.

Ο δρόμος περνάει μέσα από τη συνεργασία και την τόλμη για μία νέα αρχή μαζί με τους κατάλληλους ανθρώπους. Στηριχτείτε στους σημαντικούς ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σας και αξιοποιήστε την ενέργεια του Άρη  ως τις 24 Μαρτίου, για να ανοίξετε μία νέα πύλη προς τα μελλοντικά σας σχέδια, ακόμα και αν αυτά περιλαμβάνουν μακρινούς προορισμούς και μεγάλα ταξίδια. Μεταξύ 14 και 17 Μαρτίου μέρες με παγίδες προσέξτε.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου που θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους αλλά προκαλεί την εμπειρία και την προσοχή σας στις καθημερινές και εργασιακές σχέσεις  και τονίζει το άγχος ενώ προειδοποιεί για τη φροντίδα του εαυτού σας με πιο υγιεινές συνήθειες.

 

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας και για το δικό σας ζώδιο είναι η  απόλυτη και ριζική μεταμόρφωση και αναγέννηση. Πετάτε ό,τι δεν σας ταιριάζει σταδιακά από τώρα και για τα επόμενα 20 χρόνια και ξαναβρίσκετε την προσωπική σας δημιουργία και τη χαρά της ζωής. Τολμήστε να αλλάξετε με θάρρος και δύναμη ψυχής τον κόσμο σας.

Η Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, μετά τις 17 Μαρτίου βελτιώνει την οικονομική σας ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Μετράει μόνο ουσία της προσωπικής σας ευτυχίας.

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο επηρεάζει τη καθημερινότητά σας, τον τομέα της υγείας, την ανάγκη σας να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σώμα και την ψυχή σας, τις διατροφικές σας συνήθειες. Αυτά και κάθε απλή στιγμή της ημέρας και της ρουτίνας σας στη δουλειά ή στο σπίτι φωτίζονται με ένα θεραπευτικό και λυτρωτικό άγγιγμα του θεραπευτή Χείρωνα και του Δία, για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλάζοντας και τολμώντας.

Τα σπορ και  η γυμναστική  θα τονώσουν την ενέργειά σας και θα μπορούν να αποτελέσουν μια δημιουργική διέξοδο.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινάει στις 7 Μαρτίου και θα συνεχιστεί για τα επόμενα 2 χρόνια ως τις 24 Μαΐου του 2025, ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για εσάς ευνοώντας αποφάσεις ωριμότητας και ουσίας που αντέχουν στην αλήθεια του χρόνου. Θα επιλέξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και αυτοί που σας αγαπούν θα σας αποδείξουν ότι αξίζουν να προχωρήσετε μαζί τους.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός έχει αφετηρία του τον Μάρτιο… Το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και ως τις 11 Ιουνίου λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας!

 

Να θυμάστε πως ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας και θα επηρεάσει με ριζικές αλλαγές σταδιακά, θέματα στέγης, σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας. Ενώ μια αγοραπωλησία ή μια ριζική ανακαίνιση στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο είναι πολύ πιθανά από τώρα και για τα επόμενα χρόνια!

Οι οικογενειακές ισορροπίες και σχέσεις θα χρειαστούν ανανέωση και αναγέννηση…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ   Ο Μάρτιος θεραπεύει παλιά τραύματα με την δύναμη της αγάπης.

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο μεταφέρει όλη τη θεραπευτική και δυνατή ενέργεια, εστιασμένη στον τομέα της δημιουργικότητας, του έρωτα και των προσωπικών σας σχέσεων, των παιδιών και της χαράς.

Θεραπεύστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και ζήστε απλές χαρούμενες στιγμές όπως εσείς τις χρειάζεστε!

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου και για τα επόμενα 2 χρόνια ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους και τονίζει την ανάγκη για νέες βάσεις στα θεμέλια της ζωής σας. Μπορεί να χρειαστεί να ανακαινίσετε το σπίτι ή το πατρικό σας, να φροντίσετε ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας ή να ξεκαθαρίσετε τα όρια στις οικογενειακές σχέσεις.

Ο τομέας της στέγης θα σας απασχολήσει και θα χρειαστεί φροντίδα ή αλλαγή. θα επηρεαστούν πιο έντονα για να αναλάβουν ευθύνες οι Τοξότες του Νοεμβρίου ή του 1ου δεκαημέρου.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της εικοσαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας και για το ζώδιό σας θα λειτουργήσει υποστηρικτικά δίνοντάς σας δύναμη στον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών και των ατόμων του περιβάλλοντός σας.

Μια αλλαγή ακόμα κι αν μοιάζει μικρή, θα σας δώσει ευκαιρίες και ενέργεια.

Η περιπέτεια της ανακάλυψης ανοίγεται μπροστά σας.

Νέοι κύκλοι γνώσης, προσώπων και ευκαιριών πέρα από τα γνώριμα σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    Η έκφραση & ο έρωτας δίνουν νέο νόημα & αξία στη ζωή σας!

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο φωτίζει τις σκιές, τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα στο σπίτι και την οικογένεια, τους γονείς και τις ρίζες, την ακίνητη περιουσία  ή την επαγγελματική σας στέγη.

Οι δικοί σας άνθρωποι, οι ρίζες σας, ο τόπος σας, το πατρικό σας σπίτι κρύβουν τη δύναμη αλλά και τα τραύματα που πρέπει να θεραπεύσετε, για να ξαναβρείτε  τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας είναι ο Κρόνος και η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7 Μαρτίου, που θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια, ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους σας.

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης της αισιοδοξίας και των μεγάλων ευκαιριών, αλλάζει την ενέργειά του μετά τα μέσα Μαΐου του 2023 και για έναν ολόκληρο χρόνο ευνοεί τον έρωτα, τη δημιουργία, την τέχνη, την χαρά της ζωής και των απολαύσεων, την απόκτηση ενός παιδιού ή έναν αρραβώνα.  Ταυτόχρονα σε αρμονική όψη με τον δικό σας κυβερνήτη Κρόνο θα συνδυάσει  την εμπιστοσύνη και την τύχη οικοδομώντας μία ευτυχισμένη ζωή πάνω σε γερές βάσεις έως και το 2024.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της εικοσαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας και σας βοηθά να πάρετε μια βαθιά ανάσα απελευθέρωσης από ένα μεγάλο φορτίο. Όταν ο Πλούτωνας πρωτοεπισκέφτηκε το δικό σας ζώδιο το 2008 και σταδιακά αυτά τα 15 χρόνια άλλαξε βαθιά και μεταμόρφωσε τη ζωή σας. Θυμηθείτε, οριστικά θα τον αποχαιρετήσετε από το ζώδιό σας το 2024. Μέχρι τότε τουλάχιστον οι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να βαδίζετε με τη σύνεση των εμπειριών του χρόνου.

Η Αφροδίτη μετά τις 17 Μαρτίου θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών, κληρονομικών και τραπεζικών υποθέσεων. Είναι πιθανό να θελήσετε να βρείτε δημιουργικές οικονομικές επενδύσεις ή να κάνετε μια αγορά που λαχταρούσατε πολλά χρόνια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ   Είστε έτοιμοι για την μεγάλη αλλαγή;

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο σηματοδοτεί μια νέα αρχή ή μια φωτεινή διέξοδο μέσα από τον  τομέα της επικοινωνίας και αυτό θα είναι μόνο η αρχή. Μέσα από μία συζήτηση, μία ιδέα, ένα ταξίδι, μία συνάντηση ακόμα και ένα μήνυμα ή μία αγγελία θα ξαναβρείτε τη φλόγα που δίνει νόημα και δραστηριοποιεί την ενέργειά σας, για να κατακτήσετε όλα όσα θέλετε μέσα από την προσωπική σας έκφραση, την αναζήτηση και την προσωπική σας αλήθεια.

Οι σχέσεις με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και με τα αδέλφια θα ανανεωθούν ακόμα και αν χρειαστεί να θεραπευτούν παλιά παράπονα.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου και για τα επόμενα 2 χρόνια  ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους σας, έναν κύκλο προκλήσεων, μόχθου και ξεκαθαρισμάτων. Είδατε τα λάθη σας και αναγνωρίσατε την αλήθεια. Τώρα είστε πιο έτοιμοι να εργαστείτε μεθοδικά για τα οικονομικά σας αλλά και την συναισθηματική σας ασφάλεια. Δεν θα είναι πάντα εύκολο αλλά αυτή τη φορά θα έχετε τη στήριξη του Δία μετά τον Ιούνιο και για 1 χρόνο μέσα από την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες σας. Οι αλλαγές θα είναι κυρίως θετικές και στο τέλος θα φανεί η αξία σας.

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας! Να είστε έτοιμοι για ριζικές επαγγελματικές και κοινωνικές αλλαγές τα επόμενα 20 χρόνια.

Μια αλλαγή δεν θα είναι αρνητική, αρκεί να το δείτε πιο αισιόδοξα και να είστε ώριμοι για τη μεταμόρφωση της επαγγελματικής σας και κοινωνικής πορείας.

Η Αφροδίτη από τις 17 Μαρτίου  θα ευνοήσει θέματα στο σπίτι και την οικογένεια.

 

ΙΧΘΥΕΣ   Χρόνια πολλά! Γιορτάστε ένα νέο κύκλο ζωής με την εμπειρία του χρόνου!

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο προμηνύει μία νέα πιο δυναμική αρχή που θα χρειαστεί να γίνει, για να αλλάξετε την οικονομική σας ζωή, τα έσοδα, την προσωπική αξία και αυτοεκτίμησή σας και την ανάγκη σας για αποδοχή, αναγνώριση και ασφάλεια, ξεκινήστε από την αναγνώριση και αξιοποίηση των ταλέντων και της αξίας σας. Γίνετε πιο δυναμικοί αλλά λιγότερο παρορμητικοί στη διαχείριση των συναισθημάτων σας και λιγότερο εγωιστές.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου στο δικό σας ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου θα συνεχιστεί και τα επόμενα 2 χρόνια και ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλους. Τώρα θα επηρεαστείτε περισσότερο οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου-του Φεβρουαρίου.

 

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της δεκαετίας, το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας και θα επιβαρύνει τα μυστικά και το παρασκήνιο  αλλά και την ψυχολογία σας.

Δείτε το σαν αφορμή για να εξυγιάνετε τα περιττά και τοξικά σκουπίδια από γύρω σας και από μέσα σας. Να συγχωρήσετε πρώτα τον εαυτό σας και να σας φροντίσετε. Οι αγαπημένοι σας σας χρειάζονται υγιείς και ευτυχισμένους. Ακούστε τις ανάγκες της καρδιάς σας και γιατρέψτε με τη βοήθεια ενός θεραπευτή πρώτα την ψυχή και μετά το σώμα σας.

Προσέξτε πολύ τις παγίδες και τα λάθη στα μέσα Μαρτίου, η ένταση και οι απατηλές καταστάσεις καραδοκούν και μια επιπόλαιη κίνηση ή απροσεξία θα έχει συνέπειες. Ξεγλιστρήστε σαν γνήσια Ψαράκια.

Η Αφροδίτη από τις 17 Μαρτίου  ευνοεί και καλεί την καλή σας τύχη, ευνοώντας την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με άτομα στο περιβάλλον και την καθημερινότητα. Για κάποιους ο έρωτας και η χαρά της δημιουργίας θα έρθουν μέσα από μια συνάντηση, ένα μικρό ταξίδι εξόρμηση ή ένα μήνυμα!

Μια απόφαση ζωής και ελευθερίας ξεκινά, τολμήστε να αλλάξετε και να αγαπήσετε τον υπέροχο μοναδικό εαυτό σας!

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comments 02

 1. Psaraki
  06/03/2023

  Εξαιρετικό άρθρο με πλούσια κ εμπεριστατωμένη πληροφορία

  Reply
 2. Psaraki
  06/03/2023

  Εξαιρετικό άρθρο με πλούσια κι εμπεριστατωμένη πληροφορία

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *