Η πανσέληνος του Ιουνίου και ο ανάδρομος Άρης

Avatar photo Mari Giova 28/06/2018

Μάρι Γιόβα 
Αστρολόγος & Σύμβουλος ενεργειακής διακόσμησης 
Feng shui research center of Canada  
τηλ 6932081799                 
instagram marigioba
mariastrologia.blogspot.com
Fb mari gioba
Το μήνυμα της Ολόγιομης Σελήνης
Για ό,τι πιστεύεις και ό,τι αγαπάς ήρθε ο χρόνος να πολεμήσεις…
Προστάτεψε  το πιο πολύτιμο που υπάρχει στη ζωή σου. 
Φρόντισέ το. Σαν το πιο ευαίσθητο λουλούδι.
Αν είναι το πιο πολύτιμό σου και το χάσεις, 
τιποτα στον κόσμο  δεν θα σε αγαπήσει όπως αυτό.
 Και Βασιλιάς να γίνεις
χρειάζεσαι το πιο όμορφο τραγούδι του αηδονιού σου
Δεν υπάρχει αντίτιμο για να το πουλήσεις
Φύλαξε το… φρόντισέ το
Γιατί Είναι Δικό σου αλλά αν το πληγώσεις
Η Άνοιξη, ο ήλιος, τα χρώματα του ουρανού και της βροχής,
το τραγούδι του αηδονιού και τα αρώματα των λουλουδιών
τίποτα στον κόσμο αυτό
Δεν θα είναι πια το ίδιο… 
Η γυμνή αλήθεια αποκαλύπτει αυτό που αξίζει πραγματικά κάτω από το φως αυτής της μοιραίας πανσελήνου…
Ο Ιούνιος φεύγοντας, σβήνει τα φώτα της παράστασης, θέλοντας να παροτρύνει τους ανθρώπους να δουν με τα μάτια της ψυχής τους στο φως της Σελήνης, αυτό που έχει ουσία και δίνει νόημα στην ζωή τους.


Ο Ήλιος, το ανδρικό πρότυπο έρχεται σε αντίθεση με τη θηλυκή φύση της Σελήνης.
Το εγώ συγκρούεται με το συναίσθημα και τον αυστηρό χρόνο που κυλάει και ζητάει πράξεις και θυσίες. Η ψυχή ζητάει αποδείξεις αγάπης και πίστης μέσα από μεγάλες αλλαγές, καθώς ο Κρόνος και ο  Ουρανός συμμετέχει στην Πανσέληνο του Ιουνίου. Με την πανσέληνο αυτή ξεκινάει η επιρροή των εκλείψεων του Ιουλίου. Ό Ήλιος και η Σελήνη θα ξανασυναντηθούν στην έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη του Ιουλίου. Η πανσέληνος του Ιούνη θα δείξει τις συνέπειες των πράξεων μας στα μέσα Ιουλίου με την έκλειψη Ηλίου. Διαφυλάξτε το πιο πολύτιμο για σας όπως λένε αυτοί οι στίχοι
Όποιος τολμήσει να αλλάξει , όποιος πολεμήσει θα έχει νικήσει … Η Πανσέληνος δεν εξαναγκάζει τίποτα και κανέναν, ο καθένας όμως, θα αμειφθεί ανάλογα με τις πράξεις του. Δεν χωράνε επιπολαιότητες, ούτε δικαιολογίες φτάνει μόνο να δούμε με τα μάτια της ψυχής μας την ουσία που ψάχνουμε.
Σχεδόν ταυτόχρονα με αυτήν την πανσέληνο, ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, του αγώνα και των ενστιγκτωδών ορμών ζωής και διεκδίκησης, ο πλανήτης της έντασης και του πολέμου μειώνει την ταχύτητα του και επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Θυμηθείτε ο Άρης είναι ο πλανήτης του Κριού και του Σκορπιού εκπροσωπεί την ορμή για ζωή και το πάθος που έχει την δύναμη να κινήσει βουνά!
Φανταστείτε πώς θα επηρεάσει λίγο πολύ όλα τα ζώδια με την ανάδρομη τροχιά του, μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Μας ζητάει να περιμένουμε, να σκεφτούμε, να δούμε από την αρχή τα πεπραγμένα μας και αν δούμε λάθη, να τα αλλάξουμε. Αλλιώς από τις 26 Ιουνίου μέχρι το τέλος Ιουλίου,  που συναντάει την δεύτερη έκλειψη Σελήνης αυτήν την φορά θα φέρει μια ρήξη που δεν θα μπορέσουμε εύκολα να αλλάξουμε.
Ποια ζώδια επηρεάζει η  Πανσέληνος της 28ης Ιουνίου με επιρροή μέχρι τις 13 Ιουλίου και ο ανάδρομος Άρης μέχρι το τέλος Αυγούστου;
ΚΡΙΟΣ  Τολμηροί μαχητές της ζωής η Πανσέληνος της 28ης Ιουνίου σας επηρεάζει άμεσα για 15 ημέρες και σας φέρνει πίεση και  διλήμματα ανάμεσα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μην πληγώνετε με τα πρέπει όσους αγαπάτε. Έντονη ενέργεια στον τομέα της καριέρας σας και των κοινωνικών σας σχέσεων. Βρείτε την ισορροπία και όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Ο Άρης σε ‘ανάδρομη’ τροχιά μέχρι το τέλος Αυγούστου  είναι δικός σας πλανήτης και σας καλεί να χαμηλώσετε λίγο τους ρυθμούς σας, για να ξαναδείτε τι πρέπει να κάνετε για να πραγματοποιηθεί ένα όνειρό σας. Μπορεί να γυρίσετε στο παρελθόν ή άνθρωποι από το χτες να επιστρέψουν στην ζωή σας! Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις και ξανασκεφτείτε πριν προχωρήσετε.
ΤΑΥΡΟΣ   Πεισματάρικα Ταυράκια για εσάς αυτή η Πανσέληνος μέχρι τις 13 Ιουλίου είναι περισσότερο θετική για τα μελλοντικά σχέδια και όνειρά σας και γιατί όχι και για μεγάλα ταξίδια. Ευνοεί κάθε μορφή επικοινωνίας, σπουδών, νομικών θεμάτων, τις σχέσεις με ξένους και εξωτερικό και σας ανοίγει ένα παράθυρο γνώσης, διαλογισμού και ελπίδας. Επικοινωνήστε με ανθρώπους που θεωρείτε πως είστε ‘μακριά’, θα σας δοθούν ευκαιρίες ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένετε. Όλα αυτά ισχύουν με έναν όρο να είστε απόλυτα ειλικρινείς και υπεύθυνοι, για να οικοδομήσετε πάνω σε γερές βάσεις. Οι Ταύροι του Απρίλη επηρεάζεστε και από την ανάδρομη κίνηση του Άρη, που φέρνει στασιμότητα σε θέματα κοινωνικά ή καριέρας ή μπορεί να σας ωθεί σε επανεξέταση των επαγγελματικών κινήσεων και στόχων σας. Μήπως ήρθε η ώρα να δείτε τα πράγματα υπό άλλη γωνία;
ΔΙΔΥΜΟΙ    Αγαπημένα παιδιά του Ερμή, αυτή η Πανσέληνος μέχρι τις 13 Ιουλίου πραγματοποιείται σε ένα ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που τονίζει αρκετά πιεστικά οικονομικά θέματα που πιθανόν αφορούν και άλλους. Η ανασφάλειά σας μεγαλώνει και η ανάγκη σας να γιατρέψετε τις πληγές σας μεγενθύνετε. Προσπαθήστε να εκφράσετε τις ανησυχίες και τους φόβους σας σε πολύ δικούς σας ανθρώπους. Δεν είστε μόνοι και το πιο σημαντικό είναι να νιώσετε ασφαλείς με αυτούς που αγαπάτε. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη μέχρι το τέλος Αυγούστου, σας καλεί να αναθεωρήσετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να αλλάξετε τον τρόπο δράσης σας μέσα από τα μαθήματα του παρελθόντος, για να λειτουργήσουν όλα υπέρ σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Είστε το ζώδιο που κυριαρχείται από την Σελήνη και αυτή η πανσέληνος μέχρι τις 13 Ιουλίου σας επηρεάζει άμεσα στις μακροχρόνιες σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Καλείσθε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους. Σημαντική η πρόκληση και νομίζω πως με προσπάθεια μπορείτε . Μην τεντώσετε το σκοινί και μην ρισκάρετε αυτήν την περίοδο. Δείξτε ενδιαφέρον στο σύντροφό σας , ακούστε τον για να μην απομακρυνθείτε.
Ο ανάδρομος Άρης για εσάς δείχνει ανάγκη να επιλύσετε
θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις και άλλους, επισκεφτείτε τον λογιστή σας και προσέξτε έξοδα. Η ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια σας κάνει να μετανιώνετε ή να γυρνάτε σε καταστάσεις που δεν έχετε
λύσει μέχρι τώρα.
ΛΕΩΝ  Παιδιά του Ήλιου πάντα επηρεάζεστε από τις πανσελήνους και αυτό το φεγγάρι μέχρι τις 13 ιουλίου θα αναμοχλεύσει προβλήματα που σας φορτίζουν στο εργασιακό σας περιβάλλον ή με ανθρώπους της καθημερινότητάς σας. Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας και αλλάξτε συνήθειες για να βελτιώσετε την ζωή σας. Ίσως να νιώθετε εξάντληση ή μοναξιά. Ο ανάδρομος Άρης στον τομέα των σημαντικών σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών αναμοχλεύει παλιές έριδες ιδιαίτερα για τους Λέοντες του 1ου Δεκαημέρου. Εκτονώστε την ένταση με άσκηση και δημιουργία. Θυμηθείτε έχετε στο πλευρό σας τον πλανήτη της γοητείας και της ομορφιάς. Λάμπετε!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Ευτυχώς για εσάς η πανσέληνος του Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου είναι ευνοική, με την προυπόθεση να ξέρετε τι θέλετε και να έχετε υγιείς σχέσεις, τότε θα σας βοηθήσει να χτίσετε ισχυρούς δεσμούς αγάπης ή να δημιουργήσετε αυτό που θα σας κάνει ολοκληρωμένους … μια επιχείρηση, κάτι καλλιτεχνικό και δημιουργικό, έναν απόγονο κάτι που εσείς θα επιθυμείτε πολύ!!! Αν όμως μια σχέση σας είναι σε λάθος βάσεις τότε μάλλον θα δείτε την αλήθεια κατάματα κάτω από το φως αποκαλύψεων!
Ο Άρης ανάδρομος μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορεί να ανασύρει εργασιακά θέματα
που χρειάζονται λίγο παραπάνω προσπάθεια. Η καθημερινότητα και η υγεία σας
χρειάζονται μια πιο θετική ματιά και διάθεση. Μην αγχώνεστε γιατι θα μπλοκάρετε 
την ενέργειά σας και την υγεία σας. Εκτονωθείτε με κολύμπι ή ήπια άσκηση.
ΖΥΓΟΣ  Πάντα γοητεύετε τους γύρω σας αλλά η οικογένειά σας σας χρειάζεται, μην τους αμελείτε για λόγους δουλειάς. Το σπίτι ή ο εργασιακός σας χώρος είναι πιθανό να χρειάζονται πολλή από την ενέργειά σας και αυτό να σας κουράζει. Μην ανησυχείτε ο Άρης ακόμα και ανάδρομος μέχρι το τέλος Αυγούστου σας πριμοδοτεί με έξτρα γοητεία και πειθώ προς τους άλλους. Βέβαια αυτά που θέλετε καθυστερούν ή σας μπερδεύουν αλλά μπορείτε αλλάζοντας πεδίο δράσης να πετύχετε πολλά περισσότερα. Γι’αυτό αναθεωρήστε τακτική και μην μπερδεύεστε. Ερωτικά μπερδέματα από το παρελθόν ή παράπονα με τα παιδιά. Βρείτε την χαμένη ξενοιασιά σας και απολαύστε στιγμές. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Η Πανσέληνος αυτή μέχρι τις 13 Ιουλίου απαιτεί την προσοχή σας για να μην πληγώσετε και να μην πληγωθείτε. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από φίλους ή γνωστούς, αλλιώς θα χάσετε ό,τι σας δίνει χαρά. Ακολουθήστε την καρδιά σας και όχι τους  άλλους, αν θέλετε να κρατήσετε την ευτυχία.
Ο δικός σας πλανήτης ο Άρης ανάδρομος μέχρι το τέλος Αυγούστου προκαλεί έριδες
και σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια ή το σπίτι σας. Μετανιώνετε, μπερδεύεστε ,
γυρνάτε στο χτες. Ξανασκεφτείτε την συμπεριφορά σας στους αγαπημένους σας,
αφήστε τον εγωισμό, αν θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας. Προσέξτε πολύ τις ενέργειες που κάνετε, αργότερα μπορεί να είναι αργά. Κοινωνικά λάμπετε και γοητεύετε!
ΤΟΞΟΤΗΣ   Με το φως της πανσελήνου από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου θέλετε να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά ή και ερωτικά. Όμως κάτι σας προβληματίζει , φοβάστε πως όλα είναι ασταθή . Έχετε δίκιο τα έξοδα είναι πολλά, οι απαιτήσεις μεγάλες και εσίς νιώθετε ότι κάτι δεν κάνετε καλά. Αναθεωρείτε, μπερδεύεστε. Η συμβουλή μου μην πάρετε αποφάσεις πριν τα μέσα Ιουλίου . Τότε θα αρχίσουν σταδιακά οι συνθήκες να ξεκαθαρίζουν. Τώρα απλά προετοιμάστε το έδαφος για τα καλύτερα που έρχονται. Με τον ανάδρομο Άρη μέχρι το τέλος Αυγούστου αναθεωρείτε τον τρόπο που σκέφτεστε και ίσως να μετανιώσετε για συμφωνίες, συζητήσεις ή αγορές. Προσέξτε λίγο το αυτκίνητο ή τα μέσα που επικοινωνείτε . χρειάζεται να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε. Ξαφνικές συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε αλλάζουν την καθημερινότητά σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    Η πανσέληνος φωτίζει και μεγενθύνει τις ανάγκες σας. Τα βλέμματα είναι πάνω σας αλλά εσείς νιώθετε αδικημένοι ή πιεσμένοι να τα προλάβετε όλα και να τρέξετε για όλους. Νιώθετε έντονα την ανάγκη να σας φροντίσουν και οι αγαπημένοι σας , να σας δείξουν πως σας σέβονται και σας υπολογίζουν αλλά μην ξεχνάτε πως και εκίνοι μπορεί να έχουν παράπονα. Χρειάζεται να βρείτε νέες ισορροπίες και εσείς έχετε την εμπειρία να το κάνετε.
Με τον Άρη ανάδρομο μέχρι το τέλος Αυγούστου έχετε
έξοδα και χρειάζεστε να αλλάξετε συνήθειες για να 
νιώσετε επιτέλους ασφάλεια. Αλλάξτε τον τρόπο που
ενεργείτε. Μην απαιτείτε χρειάζεται και η ευελιξία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ   Η πανσέληνος αυτή μέχρι τις 13 ιουλίου ρίχνει φως σε μυστικά ή βαθιά κρυμμένα 
συναισθήματα. Φροντίστε πολύ την ψυχολογία ή  θέματα
υγείας.  Κάποιοι σας σχολιάζουν, γι αυτό μην δίνετε
αφορμή για σχόλια. Η καθημερινότητά σας και η δουλειά
σας απαιτεί πολλή ενέργεια γι αυτό προσέξτε την
διατροφή και ξεκουραστείτε. 
Ο ανάδρομος Άρης μέχρι τον Αύγουστο στο δικό σας ζώδιο φορτίζει το κλίμα ιδαίτερα για του 1ου δεκαημέρου
αλλά σας δίνει και σεξ απηλ. Χαμηλώστε ταχύτητα και 
αναθεωρήστε την συμπεριφορά σας. Δώστε την ευκαιρία
στο σώμα και στο μυαλό σας να ηρεμήσει και να αλλάξει
τα λάθος κείμενα. Ο εγωισμός δεν βοηθάει. Μετά το 
τέλος Αυγούστου θα τρέξουν όλα όσα τώρα δείχνουν
ναείναι μπερδεμένα ή σταματημένα.
ΙΧΘΥΕΣ  Αυτή πανσέληνος είναι περισσότερο ευνοική για σας. Μπορείτε να τονώσετε την δημιουργικότητά σας και να εμπνευστείτε ή να έχετε στήριξη από φίλους ή σημαντικούς ανθρώπους. Χρειάζετε όμως να λειτουργήσετε με πρόγραμμα και σύνεση. Μεγάλα σχέδια, ταξίδια και η επικοινωνία με ανθρώπους από μακριά σας ανοίγουν δρόμους.
Ο ανάδρομος Άρης μέχρι τον Άύγουστο δείχνει κάποια 
μυστικά που σας αγχώνουν ή κάποιο παρασκήνιο.
Δώστε προσοχή σε θέματα και άτομα του παρελθόντος.
Πλανητικό Υστερόγραφο..

Ένταση, βία ατυχήματα στην χώρα μας αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, έξαρση σεισμικής δραστηριότητας μέχρι και τον Ιούλιο. Η πανσέληνος του Ιουνίου και οι εκλείψεις του Ιουλίου επηρεάζουν άμεσα το ωροσκόπιο της Ελλάδας. Όπως έχω ξαναγράψει θααποδειχτεί ο βασιλιάς γυμνός .Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *