Επαλήθευση των αστρολογικών μας προβλέψεων

Avatar photo Mari Giova 27/04/2017

Στις 21 Φεβρουαρίου 2017 στην ανάλυση του ωροσκοπίου της Ελλάδας: πατήστε εδώ:

είχα γράψει ”Η Τουρκία δυστυχώς θα συνεχίσει να δείχνει το φιλοπολεμικό πρόσωπό της και σίγουρα μέχρι το 2020 δεν πρέπει να εφησυχάζουμε στις προκλήσεις της. 
Η χώρα μας αυτήν την περίοδο του Φεβρουαρίου κ μέχρι τις 11 Μαρτίου αλλά και στο τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου 2017 θα είναι σε μια τρικυμία, με κίνδυνο να βουλιάξει…Ιδιαίτερα στον θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου αυτές οι μέρες μέχρι και τις 8 Μαϊου κρύβουν μεγάλο κίνδυνο.
 ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΥ… 
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ Δημοσιευμένο στις 27 Μαρτίου
Η Βρετανία εκπροσωπείται από το ζώδιο του Κριού και περιμένουμε να δούμε ένα νέο ξεκίνημα που δεν θα υπολογίζει τους άλλους. (Σ.Σ.  ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΗΛ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 28 ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ  ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ)
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΌΓΡΑΦΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ 1η ΜΑΡΤΊΟΥ
 Ο πρώτος μήνα ςτης  Άνοιξης αποτελεί συνέχεια της τελευταίας έκλειψης του Φεβρουαρίου που επηρεάζει τα γεγονότα στην χώρα μας με τα γειτονικά κράτη, την Ευρώπη …(ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΝΤ)
Ο Δίας , πλανήτης της δικαιοσύνης και του Νόμου… θα δεχτεί τα πυρά του Ουρανού, πλανήτη των απρόβλεπτων ανατροπών  αλλά και του Πλούτωνα που μεταμορφώνει το συλλογικό ασυνείδητο.(Σ.Σ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ)
 Οι σχέσεις και οι συμμαχίες μεταξύ κρατών… θα κλονιστούν από εγωπαθείς  ηγέτες … με απρόβλεπτες αλλαγές  μέσα από όψεις που θα επηρεάζουν και τον Απρίλιο την διεθνή τάξη. Όψεις που στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, σηματοδοτούν ανατροπή νομικών συστημάτων, κατάλυση της δικαιοσύνης και ενισχύουν φασιστικές συμπεριφορές κρατών και ηγετών τους.( ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ,  ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΌΣ ΣΥΡΙΑΣ…)
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
‘’Τον Απρίλιο ιδιαίτερα προς το τέλος Απρίλη αλλά και στις αρχές Μαΐου η Ελλάδα μας δυστυχώς, όπως και η κυβέρνηση θα περάσει τον χειρότερο μήνα του 2017!!! Η γειτονική Τουρκία θα προκαλέσει με σοβαρότατα επεισόδια την χώρα μας καθώς θα ενεργοποιηθεί η έκλειψη του Φεβρουαρίου που πάλι επηρέαζε πολύ αρνητικά την Ελλάδα.’’
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο.ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. 
(Διαβάστε το άρθρο αφιέρωμα στην χώρα μας που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο.
Τέλος Θα δοκιμαστεί η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και οι ΗΠΑ θα μπουν σε σοβαρές περιπέτειες 

(Σ.Σ. είδαμε τον Τραμπ να προκαλεί πολεμικές αναταράξεις στη Συρία και την Β.Κορέα)
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *