Δελτίο αστρολογικών φαινομένων

Avatar photo Mari Giova 21/04/2017
Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada
τηλ. 693.2081799
mariaenastron@gmail.com    

 FB mari.gioba

Mariastrologia.blogspot.com
21 Απριλιου~4 Ιουνίου 2017,  ο Άρης στους Διδύμους και η δράση τρέχει μπροστά!
Ο πλανήτης της δράσης, του αγώνα και των ενστιγκτωδών ορμών ζωής και επιβίωσης, σήμερα 21 Απριλιου κάνει θεαματική είσοδο στο ζώδιο της επικοινωνίας και των διαδρομών. Οι λέξεις θα γίνουν κοφτερές σαν καλοακονισμένο μαχαίρι και θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πληγώσουν. Οι σκέψεις θα γίνουν αστραπιαίες και θα εκστομίζονται χωρίς περίσκεψη, ενώ οι ενέργειές μας θα΄ναι τόσο γρήγορες που θα  διαπράττουμε λάθη και παραλείψεις.
Ο Άρης στους Διδύμους ήρθε για να δώσει ταχύτητα και έμφαση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις των ανθρώπων αλλά και για να προκαλέσει ίσως κάποια προβλήματα στους ίδιους τομείς αλλά και στα ΜΜΕ( τα κανάλια πάλι θα μπουν στο στόχαστρο), στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε θέματα νέων και παιδείας. Όλοι καλό θα είναι να τσεκάρουμε αυτοκίνητα και κινητά, όπως και άλλα μηχανήματα επικοινωνίας. Επίσης υπογραφές και συμφωνίες καλό θα είναι να εξετάζονται πιο προσεχτικά και στις λεπτομέρειες καθώς ο Άρης στους Διδύμους μας κάνει λίγο επιπόλαιους και γρήγορους αλλά όχι προσεχτικούς.
Τα ζώδια που κυρίως επηρεάζονται από τη νέα θέση του Άρη είναι τα ζώδια που κυβερνάει αυτός ο πλανήτης ο Κριός και παραδοσιακά ο Σκορπιός. Τα θέματα των ζωδιών αυτών που έμοιαζαν να αργοπορούν, τώρα παίρνουν ξανά νέα ενέργεια. Η σύνεση είναι το συμπαντικό κλειδί.
Οι αέρινοι Ζυγοί και Υδροχόοι παίρνουν δύναμη και ενέργεια, για να κινηθούν και να επιλύσουν τα όποια προβλήματα.
Δίδυμοι και Τοξότες θα έχουν τόση ενέργεια που ίσως έχουν ένταση, άγχος και νεύρα. Το κλειδί για σας είναι να κρατήσετε ισορροπία και να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε ή πράξετε.
Καρκίνοι, Παρθένοι και Ιχθύες προσέξτε πολύ, μην δίνετε αφορμή στους άλλους να σας επιτεθούν και ρίξτε τους τόνους. Μην αντιδράτε αν συναντήσετε εμπόδια, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή.
Ταύροι και Λέοντες επιτέλους αποφορτίζεστε και μπορείτε να κινηθείτε πιο εύκολα παντού.
Μοναχικοί Αιγόκεροι προστατεύστε τις σχέσεις σας στον εργασιακό χώρο και διαφυλάξτε την υγεία σας.
   
Για όλα τα ζώδια το κλειδί του Άρη στους διδύμους είναι η αρμονία και η ισορροπία στην ταχύτητα και την ενσυναίσθηση , στη σκέψη και την ψυχή.
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ θα περάσουν δύσκολες μέρες. Αεροπορικά ατυχήματα και εκρήξεις δυστυχώς συγκλονίζουν.   
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *