ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΥΧΗ ΓΙΑ 13 ΜΗΝΕΣ

Avatar photo Mari Giova 17/10/2017
Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 
Σύμβουλος Feng Shui Research Center Canada 
τηλ. 6932081799         
FB mari.gioba


Το μήνυμα του Δία στον Σκορπιό:
Τόλμησε να μεταμορφώσεις τις πληγές σου σε δύναμη, όνειρα και μια νέα αρχή!

Ο Δίας πλανήτης της καλής τύχης και ” Άη Βασίλης” του ζωδιακού, που φέρνει δώρα σε όλα τα ζώδια, επιτέλους έκανε θριαμβευτική είσοδο στον μυστηριώδη Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018. Ο Δίας από το ζώδιο της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης συμβολίζει το φως της ζωής που εξαπλώνεται στις σκιές που κρύβουμε βαθιά μέσα μας. Ο Δίας στον Σκορπιό καλείται να θεραπεύσει τις πληγές μας, όσο βαθιά κι αν τις έχουμε κρύψει και μέσα από την μεταμορφωτική ενέργειά του, να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας. 


Όλοι θα έχουν την δυνατότητα να λυτρωθούν από φόβους και ανασφάλειες και να έχουν μια ευκαιρία αλλαγής σε έναν τομέα της ζωής τους, ανάλογα με το προσωπικό τους ωροσκόπιο. Ειδικά σε θέματα οικονομικά που αφορούν και άλλους, οργανισμούς, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες εξυγίανσης ή διευθέτησης που θα δώσουν ανάσα στα ταλαιπωρημένα νοικοκυριά. Η βοήθεια, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά θα δυναμώσουν και θα αγκαλιάσουν πιο ευάλωτους ανθρώπους. Τα συναισθήματα θα γίνουν πιο βαθιά και δυνατά. Η δημιουργία, η φαντασία, η τέχνη, η πίστη μας σε κάτι ανώτερο, οι ευχές και οι προσευχές μας, θα είναι η δύναμή μας, για να μεταμορφώσουμε τη ζωή και τον κόσμο μας. 

θα βρούμε την εσωτερική δύναμη και ενέργεια να γκρεμίσουμε ό,τι δεν είναι αληθινό, για να χτίσουμε πάνω σε γερές βάσεις το δικό μας όνειρο, σαν τα παραμύθια που βγαίνουν αληθινά και ζωντανεύουν τους πιο κρυφούς μας πόθους. Τα όπλα μας θα είναι η πίστη και ο αγώνας, μια πάλη στο σκοτάδι του τέλους και το φως της νέας ζωής, η δύναμη της προσευχής και η ανάγκη να μοιραστούμε και να ενωθούμε ουσιαστικά με τους συνοδοιπόρους μας.

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΤΟ ΚΆΘΕ ΖΩΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ 10/10/2017 ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ  8/11/2018.

~ Σημαντικό το ζώδιο και ο ωροσκόπος σας για τις προβλέψεις, αν θέλετε να μάθετε δωρεάν το ζώδιο του ωροσκόπου σας, επικοινωνήστε μαζί μου στο  https://www.facebook.com/mari.gioba ή στα στοιχεία επικοινωνίας στην αρχή του άρθρου μου. ~ΚΡΙΟΣ    Αγαπημένα παιδιά του Άρη, σας συνδέει κάτι βαθύ με τον Δία στον Σκορπιό. θα φωτίσει και θα φέρει ένα σημαντικό δώρο στον τομέα των οικονομικών που έχουν σχέση και με άλλους, είτε αυτά είναι τα οικονομικά του συντρόφου είτε κάποια κληρονομιά, μια σύνταξη ή μια λύση σε ένα οικονομικό αδιέξοδο. Αν έχετε έναν μυστικό έρωτα θα δυναμώσει και θα σας γεμίσει με στιγμές γεμάτες πάθος. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας και απελευθερωθείτε απ’ ότι σας κρατάει πίσω, μεταμορφώστε τις σκιές σε δύναμη και φως!

ΤΑΥΡΟΣ    Η ισχύς εν τη ενώσει!!! Ο Δίας  για σας φέρνει τα δώρα του στις πιο σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένας άνθρωπος που θα θελήσετε να μοιραστείτε μαζί του μια κοινή προσωπική ή επαγγελματική πορεία. Ένας άνθρωπος που θα σας στηρίξει και θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας μαζί του. Επομένως ένας γάμος, μια συμβίωση ή μια επαγγελματική συνεργασία είναι προ των πυλών. Όσοι Ταύροι είναι ήδη παντρεμένοι πιθανόν να ξαναερωτευτούν ή να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα ή μπορεί να τους παρουσιαστεί μια ευνοική συνεργασία που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες. θυμηθείτε, αναζητήστε βοήθεια από άλλους και θα βρείτε λύσεις, απλώστε το χέρι σας και θα βρείτε ένα άλλο χέρι σαν το δικό σας, να σας περιμένει…

ΔΙΔΥΜΟΙ    Έφτασε ο χρόνος που οφείλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, το εργασιακό σας περιβάλλον, να θεραπεύσετε το σώμα και την ψυχή σας, να πάρετε ανάσα, να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα στη ζωή σας, με καλές διατροφικές συνήθειες ή μια μέθοδο άσκησης. βάλτε την δημιουργία στην κάθε μέρα σας. Εκτονωθείτε. Δείτε την δουλειά σας με μια πιο φρέσκια ματιά. Αν αφεθείτε πιθανόν να πάρετε κάποια κιλά και να χάσετε το μέτρο. Γι αυτό υιοθετήστε νέες συνήθειες πιο ευχάριστες για το σώμα και το νου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ     Ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης έχετε περάσει δια πυρός και σιδήρου αλλά ο Δίας θα σας χαρίσει ευκαιρίες για να πάρετε ανάσα, ακόμα και μέσα από ένα τέλος μιας κατάστασης που σας ταλαιπώρησε ή μέσα από ένα αγαπημένο άνθρωπο που θα είναι κοντά σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα, οι δεσμευμένοι να αποκτήσετε ένα παιδί, άλλοι μπορεί να δημιουργήσετε μια δική σας δουλειά και σίγουρα όλοι θα ξαναβρείτε την χαρά της ζωής και της δημιουργίας. Αναζητήστε αυτό που σας κάνει χαρούμενους και θα το βρείτε! Φτιάξτε το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής σας. 

ΛΕΩΝ     Σε έναν πολύ σημαντικό τομέα της ζωής σας ο Δίας θα φέρει τα δώρα του, στο σπίτι και την οικογένειά σας μια σημαντική αλλαγή ή ευκαιρία θα σας δώσει στιγμές ευτυχίας. Η απόκτηση ενός σπιτιού ή μια μεγάλη ανακαίνιση, η άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας  είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια με τον Δία στο πλευρό σας. Είναι πιθανή και κάποια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία για κάποιους Λέοντες. Ριχτείτε στην μάχη λοιπόν, λαμπερά Λιοντάρια για το κυνήγι των ευκαιριών αλλά προσέξτε μην υπερβάλλετε, το μέτρο είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ     Ανήκετε στα ζώδια που θα ευνοηθούν από τον πλανήτη της τύχης αλλά θα χρειαστεί να προσπαθήσετε και να κοπιάσετε γι’ αυτό, κάτι που εσάς δεν σας κουράζει μια και είστε από τα πιο εργατικά ζώδια και ό,τι έχετε καταφέρει στη ζωή σας είναι με σκληρή δουλειά. Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν μέσα από την επικοινωνία, ένα ταξίδι ή άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν κάτι στην υγεία σας σας προβληματίζει θα βρείτε διέξοδο ή απλώς θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας. Ευκαιρίες για την αγορά μεταφορικού μέσου, για σπουδές, εμπόριο, αγοραπωλησίες, συμφωνίες, μια μετακόμιση και ταξιδάκια είναι στο πρόγραμμα των πιθανών ευκαιριών του Δία μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Ανοιχτείτε στους γύρω σας και θα βγείτε κερδισμένοι. 

ΖΥΓΌΣ      Ένα όνειρό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και να σας χαρίσει υψηλή αυτοεκτίμηση και μια αίσθηση ασφάλειας. Ο Δίας μπορεί να σας χαρίσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, να αποκτήσετε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο ή ακόμα και να σταθεροποιήσει μια σημαντική προσωπική σας σχέση. Το κλειδί όλων αυτών των δώρων το κρατάτε στα χέρια σας και λέγεται πίστη στον εαυτό σας, αυτοκτίμηση, διεκδίκηση και συνεργασία. Πιθανόν από τώρα και μέχρι τον Νοέμβρη του 2018 να αυξήσετε τον κύκλο των φίλων σας ή συλλόγων και να βρείτε ισχυρή βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα. Διεκδικήστε και αποκτήστε ό,τι επιθυμείτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ        Καλωσορίστε τον Δία στο ζώδιο σας γοητευτικοί Σκορπιοί, γιατί η είσοδος αυτού του πλανήτη στο δικό σας ζώδιο θα ξαναγίνει μετά από 13 χρόνια!!! Είναι το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός και είστε οι τυχεροί που θα τον έχετε στην ζωή σας για 13 μήνες να σας χαρίζει επέκταση, ευκαιρίες, τύχη, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Με την βοήθεια σημαντικών ευκαιριών και ανθρώπων ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σας, ξεκινάει ένας 12ετής κύκλος ζωής που θα αποδώσει καρπούς και χαρές. Ευχηθείτε το μεγαλύτερο δώρο και αν το κυνηγήσετε θα ανοίξει η πόρτα της τύχης για σας. Είστε δυνατοί και με τον Δία σύμμαχό σας θα κατακτήσετε ένα όνειρό σας. Μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας, ένας γάμος, η γέννηση ενός παιδιού, μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία. Ένα νέο κεφάλαιο σας περιμένει στο βιβλίο της ζωής σας και είναι στο χέρι σας μια μαγική πένα, για να το γράψετε…

ΤΟΞΟΤΗΣ          Ο Δίας είναι ο δικός σας πλανήτης και πάντα σας επηρεάζει πιο πολύ από τα υπόλοιπα ζώδια. Για 13 μήνες θα παραμείνει στον γειτονικό σας Σκορπιό και η ζωή σας θα πάρει χρώμα από τις ενέργειες αυτού του ζωδίου. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσετε έναν κύκλο ζωής, να κλείσετε παλιές υποθέσεις, να ασχοληθείτε με την ψυχή σας και το παρελθόν σας. Αν το θελήσετε θα μάθετε από πιο κρυφά σας συναισθήματα και σκέψεις που είχατε θάψει πολύ βαθιά. Μπορείτε να βρείτε και να αναγεννήσετε ένα κομμάτι σας που είχατε ξεχάσει αλλά πάντα υπήρχε μέσα σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, αναζητήστε τους γιατρούς της ψυχής και του σώματος, προσευχηθείτε, κάντε μεγάλα όνειρα, πιάστε την αθάνατη κλωστή του πεπρωμένου σας και μεταμορφώστε  το πιο δικό σας κομμάτι και το πιο βαθύ αυτό που πάντα κρύβατε, την ψυχή σας…      

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ      Όνειρα, επιθυμίες, στόχοι, συλλογική δουλειά ισχυροποιούνται μέσα από φίλους, συλλόγους, πολιτική και ισχυρά πρόσωπα αρκεί να το προσπαθήσετε και να δώσετε μια ευκαιρία σε ενδιαφέροντες ανθρώπους να μπούν  Το κλειδί της τύχης για σας υπάρχει σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινό σκοπό. Αναζητήστε συμμαχίες και συντρόφους για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο κύκλος των φίλων σας θα ανοίξει και θα σας φέρει νέα ενδιαφέροντα. Μέσα από έναν ευρύτερο κύκλο γνωριμιών ή φίλους είναι πιθανό να γνωρίσετε έναν έρωτα. θα είστε δημιουργικοί και γεμάτοι με πολλά νέα ενδιαφέροντα που θα ολοκληρώσουν την ζωή σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ       Στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα σας θα λάμπει ο Δίας και θα σας χαρίζει κάτι από την λάμψη του στην καριέρα, την κοινωνική σας θέση και την φήμη σας. Πιθανή μια νέα ευκαιρία για εργασία, μια προαγωγή  στην ήδη υπάρχουσα  δουλειά σας, κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση και ναι γιατί όχι , ένας γάμος! Σημαντικές ευκαιρίες  προβολής των ταλέντων και ικανοτήτων σας.  Αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση σε κοινωνικό γεγονός, κάντε νέες συμμαχίες ή συνεργασίες στον επαγγελματικό σας  χώρο και απολαύστε την αναγνώριση που σας αξίζει. Τολμήστε ακόμα και ένα σημαντικό άνοιγμα στη δουλειά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ        Τυχεροί και ευλογημένοι, από ένα σπάνιο πλανητικό φαινόμενο, μια και οι δύο δικοί σας πλανήτες Δίας και Ποσειδώνας ενώνουν τις δυνάμεις τους,  για να μεταμορφώσουν την ζωή σας. Είναι σαν να ανακαλύπτετε ένα μαγικό τζίνι, που θα πραγματοποιεί τις ευχές  σας! Είναι αλήθεια μετά από πολλά προβλήματα, ανατροπές και δοκιμασίες, σταδιακά θα αλλάξει το πλάνο της ζωής σας με μια σημαντική ευκαιρία, που μπορεί να έρθει από το εξωτερικό, ξένους, ένα μεγάλο ταξίδι, νομικές υποθέσεις, μακρινούς συγγενείς και φίλους ή την ανώτατη εκπαίδευση. Ευχηθείτε και θα πραγματοποιηθεί, αρκεί να μην παρασυρθείτε μακριά από τους στόχους σας. Η τύχη θα σας χτυπήσει την πόρτα αλλά είναι στο χέρι σας να της ανοίξετε διάπλατα την πόρτα της ζωής σας, για να την αλλάξει θεαματικά!

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Η φιλανθρωπία, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη θα ζεστάνουν τις καρδιές των ανθρώπων. Οι προσευχές, οι ευχές και τα όνειρά μας θα έχουν μια μαγική ενέργεια ικανή να αλλάξει τον κόσμο μας. Δώστε το χέρι στον διπλανό σας και θα βρείτε τη ζεστασιά που όλοι χρειαζόμαστε, όχι μόνο για να επιβιώσουμε αλλά για να ΖΗΣΟΥΜΕ με ψηλά το κεφάλι. Η πίστη των ανθρώπων και η τέχνη θα ομορφύνει τις στιγμές μας. Η χώρα μας αν και έχει ακόμα μακρύ δρόμο και συμπληγάδες για να περάσει, θα βρει μια σημαντική ευκαιρία που μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια. θα υπάρξουν νόμοι από δω και στο εξής που θα ανακουφίσουν ευάλωτες ομάδες αλλά και θα βοηθήσουν να τακτοποιήσουμε οφειλές σε ταμεία ή τράπεζες. Η θάλασσα της χώρας μας και η ναυτιλία μπορεί να γιατρέψει τις πληγές της μέσα από νέους νόμους ή το εξωτερικό. 


Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *