Δελτίο αστρολογικών φαινομένων: Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου

Avatar photo Mari Giova 19/09/2017
Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος Feng Shui Research Center Canada 
τηλ. 6932081799         
FB mari.gioba


Το μήνυμα της Νέας Σελήνης στην Παρθένo:
Η γνώση που απέκτησες δείχνει την αλήθεια γυμνή και σε οδηγεί σε νέους δρόμους…

Το καινούριο φεγγάρι γεννιέται την Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη στις 8.30 το πρωΐ, ώρα Ελλάδας, στο τέλος του ζωδίου της Παρθένου, στην 27ο μοίρα , δηλώνοντας πως ένας κύκλος ολοκληρώνεται προετοιμάζοντας μια νέα αρχή, που θα μας επηρεάζει για 29 ημέρες, μέχρι τις 18  Οκτώβρη. 
Κάθε Νέα Σελήνη είναι η συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης στο ίδιο σημείο του ουράνιου στερεώματος και συμβολίζει ένα νέο κύκλο 29 ημερών μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη.


Αυτό το φεγγάρι είναι μελαγχολικό, καθώς γίνεται στις δύσκολες τελευταίες μοίρες της Παρθένου και πραγματοποιεί μια δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο, συμβολίζοντας ευθύνες και υποχρεώσεις, αυστηρούς κανόνες και πρέπει σε μια πεζή καθημερινότητα. Ιδιαίτερα δείνει έμφαση στον εργασιακό χώρο, σε θέματα υγείας και διατροφής, μας καλεί σε ένα νέο πρόγραμμα, που μας πιέζει λίγο μετά την ξενοιασιά των διακοπών και του καλοκαιριού. 

Οι όψεις του Ερμή, πλανήτη της επικοινωνίας και του Άρη πλανήτη της δράσης με τον απατηλό Ποσειδώνα απαιτούν από μας να προφυλαχτούμε από ψέμματα, απάτες και αυταπάτες.

Τι συμβολίζει η Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη για τα ζώδια, 20 Σεπτέμβρη~ 18 Οκτώβρη:

Κριός & Ζυγός   Το νέο φεγγάρι σας επηρεάζει πιο πολύ σε θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας. Σας απασχολεί η φυσική σας κατάσταση και τα μυστικά σας. Προστατεύστε τα σχέδια  και την εικόνα σας, καθώς κάποιοι παρακολουθούν τα βήματά σας. Τον Οκτώβρη θα βγει στην επιφάνεια ό,τι γίνεται τώρα χωρίς να φαίνεται. Κάτι προετοιμάζεται, για να πάρει σάρκα και οστά τότε.

Ταύρος & Σκορπιός    Φιλική η Νέα Σελήνη για σας αλλά θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς αλλά και να παλέψετε για τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Θα έχετε στήριξη από σχέσεις σας ή από σημαντικούς φίλους. Πολύ σύντομα αυτά που περιμένετε και καθυστερούν θα έρθουν στον δρόμο σας!!

Δίδυμοι & Τοξότες    Η πραγματικότητα δεν σας ταιριάζει και προσπαθείτε να την αλλάξετε. Δεν είναι τώρα η ιδανική περίοδος για σας. Αποφύγετε παγίδες και εξαπατήσεις. Θυμηθείτε ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Είναι μέρες που απαιτούν σύνεση και ωριμότητα. Μην βιάζεστε. Εκτονώστε την ένταση και το άγχος σε άσκηση και μικρές αποδράσεις. Ελέξτε τα μηχανήματα σας και το αυτοκίνητό σας. Ο χώρος του σπιτιού και της εργασίας χρειάζεται την προσοχή σας. 

Καρκίνος & Αιγόκερως     Κι όμως το Νέο φεγγάρι σας ευνοεί και σας κάνει πιο δυνατούς. Ένα φως αχνοφαίνεται και είστε έτοιμοι να κάνετε νέα σχέδια και ταξίδια κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Όι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες όμως, πρέπει να προσέχετε τις απρόσμενες αλλαγές και να μην ρισκάρετε. Η επικοινωνία και η επαφή σας με άλλους ανθρώπους θα σας δώσει χαρά και ευκαιρίες. Ανοιχτείτε στους άλλους.

Λέων & Υδροχόος     Ό,τι αξίζει αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία για σας μέχρι τις 18 Οκτώβρη που η νέα Σελήνη σας επηρεάζει.  Ο τομέας της οικονομικής ή συναισθηματικής σας ασφάλειας σας απασχολεί και χρειάζεται πολλή από την ενέργειά σας. Τακτοποιήστε οικονομικές ή εργασιακές εκκρεμότητες και φροντίστε τις σχέσεις που είναι σημαντικές στη ζωή σας. Ο αληθινός πλούτος αξίζει τον χρόνο και την φροντίδα σας. 

Παρθένος & Ιχθύες    Όλα τα φώτα πάνω σας και πολλοί πλανήτες σας βάζουν σε διλήμματα και ζητάνε την προσοχή σας. Κρατήστε μια πολύτιμη ισορροπία ανάμεσα στα θέλω σας και τις ανάγκες των άλλων. Αποφύγετε την σύγκρουση με την διπλωματία και κλείστε τα αυτιά σας στο πλάνο τραγούδι των σειρήνων. Κοιτάξτε την πραγματικότητα και την αλήθεια χωρίς ψευδαισθήσεις. Φροντίστε την υγεία και την ψυχή σας.  Η ενέργεια της Τέχνης, της προσευχής και της θάλασσας μπορεί να σας αποφορτίσει και να λειτουργήσει σαν διέξοδος. Ακολουθήστε την.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 

Η αντίθεση Δία και Ουρανού δείχνει ανάγκη για μεγάλες αλλαγές και ανατροπές πιο πολύ σε θέματα Νόμων και κυβερνήσεων. Προκαλώντας αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Εκπρόσωποι της δικαιοσύνης και πρεσβευτές κινδυνεύουν. 
Δυστυχώς οι συνέπειες της ρύπανσης δεν φαίνεται να μπορούν να περιορισθούν, παρά τις ανακοινώσεις για το αντίθετο και ο θαλάσσιος χώρος παραμένει επικίνδυνος και για άλλα γεγονότα. 

Όπως έχω γράψει στο Πλανητικό Υστερόγραφο Σεπτεμβρίου και έχει δυστυχώς επιβεβαιωθεί  αλλά επηρεάζει μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη: 
…υπάρχει ιδαίτερα επικίνδυνη ενέργεια στον θαλάσσιο  χώρο και για την χώρα μας αλλά και παγκόσμια όλο τον Σεπτέμβριο. Η πανσέληνος και ο Άρης από την Παρθένο ενεργοποιούν την έκλειψη του Φεβρουαρίου που επηρεάζε και επηρεάζει την Ελλάδα δραματικά.

Σκάνδαλα θα αποκαλύψουν πολλά και θα μας προβληματίσουν, όπως και η ένταση με γείτονες χώρες της Ελλάδας.
Η Β. Κορέα και οι ΗΠΑ δυστυχώς δεν σταματούν εδώ. Κίνδυνος θρησκευτικής βίας και σοβαρή απειλή για σημαντικούς ηγέτες της πολιτικής ή της θρησκείας. Δηλητηριάσεις και επικίνδυνες νοθείες. Η τέχνη και οι εκπρόσωποι της πλήττονται. Ο Νόμος και οι εκπρόσωποί του, δικαστές και πρέσβεις, μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου περνάνε από συμπληγάδες.  Θέματα Νοσοκομείων και Ιδρυμάτων έρχονται με σοβαρά γεγονότα στην δημοσιότητα.
Διαβάστε το στο Link: 


Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *