Δελτίο αστρολογικών φαινομένων για τον Ιούνιο ‘ Η Αφροδίτη στέφει την Αγάπη αυτοκράτειρα στον θρόνο της…’

Avatar photo Mari Giova 05/06/2017


Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui  
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ.6932081799 (απλή χρέωση) 
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba

‘ Η Αφροδίτη  στέφει την Αγάπη αυτοκράτειρα στον θρόνο της…’
Πρόταση της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 6 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου, Αφεθείτε στην αγκαλιά των συναισθημάτων και κερδίστε τον δικό σας θησαυρό…Ήρθε το καλοκαίρι και ευτυχώς ο  Ιούνιος είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας σε σχέση με τον Μάιο αλλά και τον Ιούλιο. Ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα του Ιουνίου είναι η επιστροφή του Δία, πλανήτη της επιτυχίας και των σημαντικών ευκαιριών σε ορθή πορεία από τις 10 Ιουνίου και μετά. Αυτό θα σημάνει μια περίοδο που θα αρχίσουν να έρχονται και να πραγματοποιούνται όσα περιμέναμε από καιρό – θα το αναλύσουμε στο επόμενο άρθρο μας- . Επίσης σημαντικά φαινόμενα είναι η πανσέληνος στις 9 Ιουνίου στον Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον συναισθηματικό Καρκίνο στις 24 του μήνα, η πορεία του Ερμή στους Διδύμους, ένα από τα καλύτερα ζώδια, για να εκφραστούν οι  επικοινωνιακές ιδιότητες του και να ευνοηθούν εκδρομές και ταξίδια και τέλος η Αφροδίτη στο δικό της ζώδιο, τον σταθερό Ταύρο, στέφει την Αγάπη αυτοκράτειρα στον θρόνο της.
Η γλυκιά και συναισθηματική Αφροδίτη, επιτέλους στις 6 Ιουνίου κάνει θριαμβευτική είσοδο στον σταθερό Ταύρο, όπου και θα παραμείνει ως και τις 4 Ιουλίου! Ένας πλανήτης στο δικό του Ζώδιο, μπορεί να εκφράσει την καλύτερη ποιότητά του σε αυτά που εκπροσωπεί και η Αφροδίτη στον Ταύρο, όπως και στον Ζυγό και στους Ιχθείς είναι οι ευλογημένες θέσεις για τον πλανήτη της Αγάπης, του Έρωτα, του γάμου, της ομορφιάς και της τέχνης!!!
Μια αγάπη που γεννιέται τώρα… ένας γάμος, μια συνεργασία είναι κτισμένη πάνω σε γερές βάσεις, για να αντέξει στον χρόνο. Επενδύστε στους ανθρώπους που σας εμπνέουν και κερδίστε τον δικό σας θησαυρό…
Οι καλύτερες μέρες για τον πλανήτη της Αγάπης και της τέχνης είναι στις 1, 9, 20 και 24 Ιουνίου. 
Μέρες που η Αφροδίτη, άρα και οι σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές πλήττονται 5, 19, 29 Ιουνίου και στις 4 Ιουλίου.
Τι θα σηματοδοτήσει η Αφροδίτη στον Ταύρο για κάθε ζώδιο από τις 6 Ιουνίου μέχρι τις 4  Ιουλίου:
Κριός Το ξέρω και το ξέρετε, πως από την μια μέρα στην άλλη δεν φτιάχνουν όλα, αλλά τουλάχιστον η Αφροδίτη στον τομέα που τονίζει την ασφάλεια σας, συναισθηματική και οικονομική ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας δίνει τον αέρα της σιγουριάς! Τα κεκτημένα σας αποδίδουν καρπούς!
Ταύρος Ποιος στην χάρη σας! Ο πλανήτης της αγάπης και των αποκτημάτων, στο δικό σας ζώδιο για 3 ολόκληρες βδομάδες είναι ένας σημαντικός σύμμαχος στο πλευρό σας. Τώρα έχετε ένα δώρο από το σύμπαν για να λύσετε προβλήματα, να χτίσετε γέφυρες, να γοητεύσετε και να πείσετε!
Δίδυμοι Η Αφροδίτη σε έναν μυστικό χώρο για το δικό σας ζώδιο, προετοιμάζει αυτά που είναι να έρθουν στην ζωή σας. Ίσως μια μυστική αγάπη, κάποιος από το παρελθόν που ακόμα γεμίζει την σκέψη σας, ένα όνειρο που ακόμα δεν τολμάτε να φανερώσετε, είναι ακόμα στο μυαλό σας και σίγουρα δεν είναι μόνο στην φαντασία σας υπάρχει ακόμα κι όταν δεν φαίνεται.
Καρκίνος Ανήκετε στα ζώδια που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν αλλά τώρα μπορούν να γιατρέψουν τις πληγές τους. Η Αφροδίτη σε φιλικό για σας ζώδιο, σας βοηθάει μέσα από φίλους, ομάδες συλλόγους να βρείτε υποστηρικτές και πολλούς θαυμαστές. Κυνηγήστε τις επιθυμίες σας και βάλτε στόχους!
Λέων Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι λίγο κόντρα με τα δικά σας αιτήματα αλλά σίγουρα επαγγελματικά και κοινωνικά ανεβάζει την γοητεία και το γόητρό σας. Πείτε ναι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ομορφύνετε τον χώρο της δουλειάς σας και αν προσέξετε θα δείτε ότι κάποιος γοητεύετε από την λάμψη σας.
Παρθένος Ανήκετε στους ευνοημένους της Αφροδίτης! Κερδίζετε μέσα από νομικές υποθέσεις, σεμινάρια και σπουδές, ξένους και εξωτερικό. Τολμήστε να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που είναι μακριά σας και ταξιδέψτε. Οι στόχοι σας, ακόμα κι αν φαντάζουν μακρινοί, μπορούν τώρα να έρθουν πιο κοντά σας.
Ζυγός Η Αφροδίτη είναι και δικός σας πλανήτης, άρα τώρα που είναι σε ένα θετικό ζώδιο, σας δίνει δύναμη, ασφάλεια και γοητεία. Μια πολύ βαθιά σχέση, σας γεμίζει με συναίσθημα και πάθος, αρκεί να μην μπλεχτείτε στα δίχτυα της έντασης και της ζήλειας. Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο και οικονομικά που αφορούν και άλλους μπορούν να αποδώσουν ή έστω να βρουν θετικές διεξόδους.

Σκορπιός Το πάθος είναι ο δικός σας τρόπος να αγαπάτε και να αισθάνεστε τη ζωή… Τώρα ήρθε ο χρόνος να πιστέψετε, να εμπιστευτείτε και να χτίσετε μια δυνατή σχέση πάνω σε ακλόνητες βάσεις. Εμπιστευτείτε την ζωή και την αγάπη , πιστέψτε στον εαυτό σας και κρατήστε τα όνειρά σας . Μπορείτε να τα ζήσετε…

Τοξότης Η Αφροδίτη στην δουλειά σας , μάλλον δείχνει μια τάση να περάσετε καλά και να ομορφύνετε τον χώρο της δουλειάς σας αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Επαγγέλματα ομορφιάς και τέχνης ευνοούνται ιδιαίτερα μέχρι τις 4 Ιουλίου και πολλές εργασιακές σχέσεις μπορούν τώρα να αποδώσουν καρπούς ή να βελτιωθούν. Προσέξτε την διατροφή σας, γιατί θα έχετε την τάση να ενδώσετε σε γαστριμαργικές απολαύσεις. Μπορείτε να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση, αν το προσπαθήσετε.

Αιγόκερως Τυχεροί!!! Επιτέλους η Αφροδίτη γλυκαίνει και ομορφαίνει την ζωή σας. Δημιουργία, τέχνη, επιχειρήσεις και έρωτες σας κλείνουν το μάτι και σας κάνουν να χαμογελάτε. Διασκεδάστε, γοητεύστε, δημιουργήστε και θα κερδίσετε πολλά περισσότερα. Τίποτα δεν σας χαρίστηκε αλλά τώρα μπορείτε να πάρετε μια ανάσα αισιοδοξίας.
Υδροχόος Η αλήθεια είναι ότι η Αφροδίτη στον Ταύρο, δεν ακολουθεί την ανεξαρτησία του ζωδίου σας και λίγο σας πιέζει, ίσως περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, να απαιτούν οι δικοί σας πιο πολλά από ότι εσείς μπορείτε. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να ομορφύνετε το σπίτι σας, να γιορτάσετε με τους δικούς σας και να τους δείξετε πως είστε εδώ για αυτούς!
Ιχθύες Η γλυκιά Αφροδίτη σας χαμογελά μέσα από διαδρομές, συζητήσεις και μηνύματα. Επικοινωνήστε, ταξιδέψτε και προβάλετε τις επιχειρηματικές σας ικανότητες. Συγγενείς, γείτονες και άτομα του περιβάλλοντος σας θα είναι κοντά σας, αρκεί να τους προσεγγίσετε. Διαφήμιση και μέσα επικοινωνίας είναι τα όπλα σας.
Για όσους δεν μας διάβασαν, δημοσιευμένο από την Δευτέρα 26 Μαΐου, αξίζει τον κόπο να δουν σε ποιες ειδήσεις στην χώρα μας και όχι μόνο επιβεβαιώνεται η εγκυρότητα της σύγχρονης Αστρολογίας…
Πλανητικό Υστερόγραφο Δημοσιευμένο στις 26 Μαΐου : ‘ Οι μέρες που ακολουθούν μέχρι τις 4 Ιουνίου 2017 είναι πολύ δύσκολες και επικίνδυνες για ακραίες βίαιες ενέργειες, σοβαρά δυστυχήματα και σοβαρά γεωφυσικά φαινόμενα.
Ας ελπίσουμε η επιρροή της όψης που είναι ”υπεύθυνη” για την ακραία βία να μην δώσει άλλα τραγικά γεγονότα και να εκτονώθηκε τις προηγούμενες μέρες. 
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙOYNIOY
Στο παγκόσμιο σκηνικό  7-19 και 27~30 του μήνα νεαρά άτομα, άνθρωποι του πνεύματος αλλά και τα ΜΜΕ και τα μέσα μεταφοράς θα πληγούν πολύ σοβαρά.  Τραγικά ατυχήματα πλήττουν το διεθνές στερέωμα και δυστυχώς όσο πλησιάζουμε προς τα τέλη του μήνα η τυφλή βία θα ξαναχτυπήσει. Μακάρι να νικήσει η αγάπη και η ειρήνη.
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *