Δελτίο Αστρολογικών φαινομένων για την Πανσέληνο του Ιουνίου

Avatar photo Mari Giova 09/06/2017
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui   
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ.6932081799 (απλή χρέωση) 
mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba

 ”Ουδέν κρυπτόν υπό την πανσέληνον… ”

Σήμερα 9 Ιουνίου πραγματοποιείται στις 4.10 το μεσημέρι , μια πανσέληνος στην 19 μοίρα  του Τοξότη που χρωματίζεται από ποικίλες όψεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον αυστηρό αλλά σοφό Κρόνο και το ευνοικό εξάγωνό της με τον αισιόδοξο Δία προτάσσει την ανάγκη να ακουμπήσουν οι καρδιές των ανθρώπων στο Εμείς, αφού πρώτα περάσουν την πύλη της αλήθειας…

Οι όψεις της πανσελήνου και του ήλιου  με τον σκοτεινό Πλούτωνα μας καθοδηγούν στην ριζική αλλαγή και μεταμόρφωση μέσα από βαθύτερες ανάγκες και συναισθήματα.

Συνάμα σήμερα πραγματοποιείται και το φαινόμενο της στάσης του Δία, πλανήτη της επιτυχίας,  από ανάδρομη τροχιά σε ορθή πορεία.  Αυτό αργά αλλά σταθερά, θα σημάνει μια περίοδο που θα αρχίσουν να έρχονται και να πραγματοποιούνται όσα περιμέναμε από καιρό. 


Η πανσέληνος του Ιουνίου,σε ισχύ από χτες το βράδυ 8 του μήνα και για λίγες μέρες ακόμα, φωτίζει καλά κρυμμένα μυστικά, μυστικές σχέσεις και ανομολόγητα συναισθήματα! Υπό το φως του φεγγαριού, όλοι νιώθουν πιο έντονα και πιο δυνατά τα πάντα, σαν ένας μεγεθυντικός φακός να δείχνει ό, τι κρύβει ο καθένας μέσα στην ψυχή του. Εκδηλώστε αυτά που νιώθετε αλλά μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις και την ένταση των ημερών.

Τα ζώδια και πώς επηρεάζονται από την πανσέληνο στον αισιόδοξο Τοξότη.

Κριός Η πανσέληνος σε ένα φιλικό για σας ζώδιο, σας βοηθάει να βρείτε δύναμη για να πετύχετε μακρινούς σας στόχους, νομικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια και συμμάχους! Με προσοχή όμως γιατί η ένταση καραδοκεί.

Ταύρος Το ολόγιομο φεγγάρι φωτίζει τα μυστικά σας, κρυφές και δυνατές σχέσεις ανασύροντας βαθιά και έντονα συναισθήματα, Οι πιο προσγειωμένοι από σας ασχολείστε με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους, εφορία, δάνεια, κληρονομιές, χρήματα που χειρίζεστε από κοινού.

Δίδυμοι η πανσέληνος στο απέναντι σας ζώδιο, σας καλεί να κρατήσετε πάση θυσία λεπτές ισορροπίες με τον σύντροφο ή έναν σημαντικό συνεργάτη. Προσέξτε!

Καρκίνος Δικός σας πλανήτης η Σελήνη και πάντα επηρεάζεστε από τα παιχνίδια της. Είστε πολύ φορτισμένοι και αγχωμένοι στην δουλειά ή σε θέματα υγείας. Ηρεμήστε θα περάσει, αν προσέξετε.

Λέων Η πανσέληνος σας στηρίζει και σας κάνει να λάμπετε. Διασκεδάστε, δημιουργείστε, ερωτευτείτε!!! Η γοητεία σας στο κόκκινο…

Παρθένος Για δύο μέρες χρειάζεται προσοχή παντού και ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας ή δουλειάς. Πανσέληνος είναι θα περάσει.

Ζυγός Το φεγγάρι του Ιουνίου σας βοηθάει μέσα από επικοινωνία και διαδρομές αλλά και ο Άρης από τον Καρκίνο κρύβει πίεση και ένταση…

Σκορπιός Ανασφάλειες, άγχη και φόβους ιδιαίτερα στα οικονομικά σας ή σε θέματα περιουσίας φέρνει στο προσκήνιο η πανσέληνος στον γειτονικό σας τοξότη. Έκτακτα έξοδα είναι στο πρόγραμμα των ημερών.

Τοξότης Πρωταγωνιστές της πανσελήνου, προβάλετε τα ταλέντα σας και την γοητεία σας. ΄Όλα τα φώτα πάνω σας και εσείς μεταξύ δημιουργίας και έντασης. Βρείτε τις ισορροπίες, για να μην παραπονιούνται ο σύντροφος και οι συνεργάτες σας.

Αιγόκερως
 Πολύ παρασκήνιο, άγχη, μυστικά και φόβοι εμφανίζονται μπροστά σας. Προσέξτε θέματα ψυχολογίας και υγείας.

Υδροχόος Το φεγγάρι σας βοηθάει μέσα από φίλους, ομάδες και συλλογική δουλειά. Ζητήστε την βοήθεια ισχυρών προσώπων και κατακτήστε τους στόχους σας.

Ιχθύες Η πανσέληνος σε θέματα καριέρας και οικογένειας σας φορτίζει. Προβάλετε την δουλειά σας αλλά κρατήστε το μέτρο παντού.
Πλανητικό Υστερόγραφο
Πολιτικό και οικονομικό παρασκήνιο, προκαλεί ένταση, ενώ η τρομοκρατία παραμονεύει και δυναμώνει επικίνδυνα με απρόβλεπτες και εκρηκτικές καταστάσεις μέχρι τον Ιούλιο.  Ένας ηγέτης πλήττεται.

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *