Δελτίο αστρολογικών φαινομένων για τον ανάδρομο Ερμή

Avatar photo Mari Giova 14/08/2017
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada
τηλ. 6932081799                  

mariaenastron@gmail.com
FB mari.gioba

Πρόταση του ανάδρομου Ερμή  ‘’ 

Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, σταματήστε για λίγο και αναλογιστείτε τι υπάρχει στο χτες που δεν έχει τελειώσει και ολοκληρώστε τον κύκλο του ”

Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα για το ”πάσχα του καλοκαιριού”, όπως λέγεται η γιορτή της Παναγιάς!
Στο μεσοδιάστημα δύο σημαντικών εκλείψεων, που είναι ακόμα σε ισχύ, έρχεται και η φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του πλανήτη της σκέψης, των ταξιδιών και της επικοινωνίας να επιτείνει τα μπερδέματα, τις παγίδες και να δοκιμάσει τις αντοχές και την υπομονή μας. Σχέδια αλλάζουν, αποφάσεις μοιάζουν δύσκολες, ξαναγυρνάνε πρόσωπα ή καταστάσεις που νομίζαμε ότι ανήκουν στο παρελθόν,
μηνύματα, γράμματα και φαξ χάνονται ή μας φέρνουν κάτι από το χτες…  χαλάνε μηχανήματα επικοινωνίας ή αυτοκίνητα, ξαναβρίσκουμε κάτι που είχαμε χάσει, συμφωνίες καθυστερούν και οι αποφάσεις μας μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξουν ή να τροποποιηθούν!!!

Η θετική πλευρά υπάρχει, για να ολοκληρώσουμε εκκρεμείς υποθέσεις και να δούμε και μια άλλη οπτική που ίσως δεν είχαμε προσέξει ιδιαίτερα σε αποφάσεις μας και θέματα υγείας(ιδιαίτερη ευαισθησία στο γαστρεντερικό) ή εργασίας. 

Πολύ μπέρδεμα και κάπως έτσι είναι. Πιο απαιτητικές και δύσκολες μέρες, με βάση δυσαρμονικές όψεις του Ερμή, είναι στις 24 και 28 Αυγούστου και γύρω στις 3 Σεπτέμβρη. Μαζί με τις εκλείψεις ο Ερμής ”καμένος” από τον Ήλιο και ανάδρομος κάνει τα δικά του παιχνίδια, ανατρέποντας την καθημερινότητα όλων αλλά κυρίως Διδύμων και Παρθένων ως ο δικός τους κυβερνήτης πλανήτης αλλά και των Ιχθύων και Τοξοτών από τις 13 έως τις 31 Αυγούστου τουλάχιστον(και λίγες μέρες νωρίτερα). Από την 1η έως τις 5 Σεπτέμβρη ( και λίγο αργότερα ως τις 9 Σεπτέμβρη) αλλάζει ζώδιο και επισκέφτεται τον Λέοντα αναστατώνοντας την ζωή των σταθερών Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων των τελευταίων ημερών που επηρεάζονται και από την ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου! Υπομονή όλα ξεκαθαρίζουν μετά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη. 


Τέλος όλοι, ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας  και ό,τι είναι πολύτιμο για μας, καθώς η Αφροδίτη πλανήτης της αγάπης, της τέχνης και των οικονομικών από τις 13 ως τις 25 Αυγούστου επηρεάζεται απο δύσκολες όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Ιδιαίτερα επηρεάζονται από τα τερτίπια της Αφροδίτης τα παρορμητικά ζώδια του 2ου και 3ου δεκαημέρου,δηλ.  Κριοί του Απρίλη, Καρκίνοι του Ιουλίου, Ζυγοί του Οκτώβρη και Αιγόκεροι του Γενάρη ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις μοίρες των ζωδίων… 

Πλανητικό Υστερόγραφο 
άνθρωποι της τέχνης πλήττονται. 
Σε ισχύ το Πλανητικό Υστερόγραφο της 23ης Ιουλίου στο παρακάτω link:
https://mariastrologia.blogspot.gr/2017/08/blog-post.html


Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας


Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *