Δελτίο αστρολογικών φαινομένων από 8-14 Μαΐου 2017

Avatar photo Mari Giova 07/05/2017
Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ. 6932081799  
FB mari.gioba
Πρόταση της εβδομάδας 8~14 Μαΐου 2017: Ό,τι αξίζει θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του…
Μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι αναδύεται η δύναμη από το φως και την ζωή. 
Η εβδομάδα που ξεκινάει είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες προκλήσεις, επικίνδυνη φόρτιση και μια μυστηριώδη αναγεννητική δύναμη. Η όψη του ζωοδότη Ήλιου και του σκοτεινού Πλούτωνα έχει τόση δύναμη που μπορεί να μας αναγεννήσει, σαν το μυθικό πουλί τον Φοίνικα, που γεννιέται μέσα από τις στάχτες του. Αφυπνηστείτε και διώξτε τα εμπόδια από τον δρόμο, που οδηγεί στην αναγέννηση.
Λέοντες, παιδιά του Ήλιου και Σκορπιοί, του Πλούτωνα μαχητές,  ανήκετε στους πιο δυνατούς και μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί να ξεπεράσετε την ένταση της πανσελήνου.
Η τριπλότητα της γης Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι εκπρόσωποι του νερού Καρκίνοι και Ιχθύες παίρνετε κάτι από αυτήν την μυστηριώδη δύναμη και αν αγωνιστείτε μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.   
Ο Ερμής, επιτέλους, σε ορθή πορεία μας δείχνει ότι μπορούμε να προχωρήσουμε τα σχέδια μας και ό,τι μπλόκαρε μέχρι τώρα σιγά σιγά παίρνει τον δρόμο του.
Βέβαια λόγω της όψης του στις 10 με τον απρόβλεπτο Ουρανό φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές που δεν περιμένουμε πιο ευνοικές για τους Τοξότες, τους Λέοντες, τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους  αλλά πιο δύσκολες για τους Κριούς και Ζυγούς που για άλλη μια φορά καλούνται να είναι σε ετοιμότητα.
Πλανητικό Υστερόγραφο
Η πανσέληνος στον Σκορπιό φορτίζει επικίνδυνα το τεταμένο κλίμα στην Τουρκία και μπορεί να πυροδοτήσει μοιραία γεγονότα και αποκαλύψεις. Ο Θαλάσσιος χώρος, όπως από τον Φεβρουάριο γράφουμε για την χώρα μας, θα φέρει πολύ επικίνδυνα και μοιραία γεγονότα. Ο κίνδυνος θαλάσσιας πολεμικής σύγκρουσης, με επίκεντρο 10-12 Μαΐου, είναι ορατός. Θαλάσσια και αεροπορικά δυστυχήματα στον παγκόσμιο χάρτη.
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. 
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες, που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *