2023 Μια Υπόσχεση για τα δώδεκα ζώδια & τα μεγάλα πλανητικά φαινόμενα!

Avatar photo Mari Giova 28/12/2022

Το 2023, πέρα και πάνω απ’ όλα, είναι η υπόσχεση στον εαυτό μας,

στον δρόμο προς την ευτυχία!

 

Το μήνυμα του Νέου Χρόνου:

”Πιστεύω πως τ’ αστέρια είναι φωτεινά

για να ξαναβρούμε τον δρόμο για το δικό μας αστέρι! ” 

από τον Μικρό Πρίγκιπα

 

Οι γιορτές ήρθαν και η διάθεση όλων αλλάζει! Όλοι μετράμε αντίστροφα στο ρολόι της μεγάλης αλλαγής και όλοι κάτι προσμένουμε… Μια υπόσχεση να βγει αληθινή!

Η ευκαιρία ν’ αλλάξουμε, να μεταμορφώσουμε και να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση που οφείλουμε σ’ εμάς τους ίδιους, είναι εδώ! Είναι η τελευταία πρόβα πριν από τη μεγάλη παράσταση!

Μια χρονιά τέλους και αρχής, τόλμης και πάθους, δράσης και κατάκτησης.

Σπάνιες και μεγάλες πλανητικές αλλαγές μάς οδηγούν να μεταμορφώσουμε τη ζωή μας και να πραγματοποιήσουμε τις υποσχέσεις που δώσαμε στον εαυτό μας.

Οι πλανήτες σαν μικρά ξωτικά των Χριστουγέννων τρυπώνουν στη διάθεση και τις σκέψεις των ανθρώπων παίζοντας παιχνίδια με το φως και τις σκιές, την ανάγκη για εξωστρέφεια και έκφραση, για ανεμελιά, αγορές και μικρές αποδράσεις.

Ο έρωτας, η συντροφικότητα, η προσμονή για το καινούργιο που έρχεται, η ανάγκη για χαρά και ξεγνοιασιά προκαλούν και πυρπολούν τις καρδιές και αλλάζουν την καθημερινότητα, τη διάθεση και τα συναισθήματα όλων.

Κάποια ζώδια θα είναι πιο τυχερά και άλλα θ’ αντιμετωπίσουν ένταση και θα κοπιάσουν περισσότερο, όλα τα ζώδια, όμως, θα βρεθούν μπροστά σε μια πόρτα για να συναντήσουν τη θεά τύχη, ένα κομμάτι ευτυχίας και ολοκλήρωσης που μπορούν ν’ αγγίξουν, αρκεί να δράσουν την ιδανική χρονική στιγμή και να κοιτάξουν προς τον τομέα που υπάρχει η εύνοια των πλανητών.

Σαν τα ταξίδια των αρχαίων χρόνων και των μεγάλων εξερευνήσεων, που οι άνθρωποι ζητούσαν τη βοήθεια των ανέμων και των θεών και τώρα όλοι μπροστά από μια οθόνη νέας τεχνολογίας, τα ίδια όνειρα και την ίδια λαχτάρα έχουν, να ανοίξουν τη σωστή πόρτα και να βρουν το κατάλληλο κλειδί. Αυτό το κλειδί θα δώσουμε στο κάθε ζώδιο με την αρχαία γνώση των άστρων και των μεγάλων πλανητών, για να ξεκλειδώσουμε νέους κόσμους και όμορφους προορισμούς σε ένα ταξίδι προσμονής και περιπετειών με τελικό λιμάνι την ευτυχία, όπως η καρδιά την ορίζει για κάθε ξεχωριστό ωροσκόπιο και ζώδιο.

Το ταξίδι του νέου χρόνου ξεκινά με τον πύρινο και φλογερό Άρη, τον θεό της έντασης, του πολέμου και των πόθων. Έναν  Άρη, όμως, που αναθεωρεί γεγονότα και δράσεις στη φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του, ευτυχώς έως τις 13 Ιανουαρίου και μετά ξαναβρίσκει την ορθή πορεία του και μαζί του ξαναβρίσκουν όλα τα ζώδια τη χαμένη ζωτικότητά τους και ενέργεια.

Η Άνοιξη έρχεται εκρηκτική… σε παγκόσμιο και ατομικό επίπεδο. Η ένταση καραδοκεί και αρκεί μια μικρή σπίθα για να γίνει η έκρηξη, η πολεμική και πυρηνική έκρηξη, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Το καλοκαίρι του 2023, όμως, υπόσχεται το πάθος και τη φωτιά του φτερωτού θεού Έρωτα σε όλο του το θεϊκό μεγαλείο!

Οι αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το τυχαίο, σαν ένα μήνυμα που έχασε τον παραλήπτη του για να οδηγήσει στην αλήθεια.

Η θετική πλευρά του φεγγαριού ευνοεί τα επικοινωνιακά παιχνίδια και το φλερτ, συναντήσεις, ακόμα και μικρές αποδράσεις.

Το χιούμορ πολλές φορές θα λειτουργήσει απελευθερωτικά, όπως και η ανεμελιά.

Ο Ερμής, κυβερνήτης της επικοινωνίας, ξεκινά το 2023 και από μια ουράνια ”σύμπτωση” τελειώνει τον Δεκέμβριο στην ίδια μοίρα και το ίδιο ζώδιο- ανάδρομος και ορθόδρομος-  φέροντας ένα μήνυμα από τον σοβαρό και αυστηρό Χρόνο- Αιγόκερο, θέτοντας όρια και κανόνες στην καθημερινότητά μας και τονίζοντας την ανάγκη να μιλήσουμε σε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε βαθιά.

 

 

 

Τα μεγάλα πλανητικά φαινόμενα του 2023

 

Ο Δίας στον Κριό έως τις 16 Μαΐου αφυπνίζει όλα τα ζώδια και τολμά να μας παρακινήσει σε δράση για να κυνηγήσουμε και να κατακτήσουμε τα όνειρά μας και τις πιο βαθιές επιθυμίες μας.

Η σπάνια Σύνοδος Δία και Χείρωνα τον Μάρτιο, με τον Χείρωνα να θεωρείται ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου της Υγείας και της Ιατρικής, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το ζώδιό σας. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα ειλικρινής και να αγγίξετε την ουσία παλιών τραυμάτων στις σχέσεις και την ψυχή σας. θα σας δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε, να βρείτε διέξοδο και τελικά να γιατρέψετε φόβους και ανασφάλειες σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

Η αλλαγή του Δία στις 16 Μαΐου, που επισκέπτεται για να μείνει έναν χρόνο έως τον Μάιο του 2024 στο ζώδιο της σταθερότητας, της γήινης ενέργειας, των αξιών και της ασφάλειας, τον Ταύρο. Όμως, η Άνοιξη του 2023, κυρίως ο Μάιος, θα βάλει φωτιά σε παγκόσμια γεγονότα βίας, πολεμικών ενεργειών και πυρηνικής ενέργειας.

 

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου, που αφήνει έπειτα από δυόμισι χρόνια το ζώδιο του Υδροχόου, για να επισκεφθεί το ζώδιο των Ιχθύων από τις 7 Μαρτίου έως τον Φεβρουάριο του 2026 και ολοκληρώνει έναν κύκλο εμπειριών και ωριμότητας για όλα τα ζώδια και τη σοφία της ανθρωπότητας.

 

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός της χρονιάς και της εικοσαετίας

είναι το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερο στον Υδροχόο και η επιστροφή του λόγω ανάδρομης πορείας, προαναγγέλλει τα γεγονότα της επόμενης εικοσαετίας έως το 2044! Ένα ουράνιο γεγονός που θ’ αλλάξει την παγκόσμια ιστορία αλλά και την προσωπική ζωή των 12 ζωδίων.

 

Η Αφροδίτη, θεά και πλανήτης του έρωτα, από τις 5 Ιουνίου έως τις 8 Οκτωβρίου στον λαμπερό Λέοντα, θέση που έχει να επισκεφθεί και να παραμείνει 4 μήνες, από το καλοκαίρι του 2015!

Σε ορθή και ανάδρομη πορεία ανάβει ερωτικά πάθη και προμηνύει επιστροφές παλιών εραστών, ζήλιες και μπερδέματα…  Πιο πολύ επηρεάζει τα ζώδια και τους Ωροσκόπους της Φωτιάς  Κριούς, Λέοντες και Τοξότες  αλλά και τα ζώδια που κυβερνά η Αφροδίτη τους Ταύρους και τους Ζυγούς.

 

Οι εκλείψεις του 2023 & ποια ζώδια επηρεάζουν

 

Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου στην τελευταία 29° μοίρα – μέρα του Κριού και σε μοιραία όψη με τον Πλούτωνα επηρεάζει Κριούς και Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των πέντε τελευταίων ημερών αλλά και τις πρώτες μέρες των Ταύρων Απριλίου, Σκορπιών Οκτωβρίου, Λιονταριών Ιουλίου και Υδροχόων του Ιανουαρίου τουλάχιστον 15 μέρες πριν και μετά με ριζικές αλλαγές και ανατροπές.

Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στις 5 Μαΐου και στη 15° μοίρα του άξονα Σκορπιού-Ταύρου σε Σύνοδο με τον πλανήτη των επαναστατικών αλλαγών και εκπλήξεων τον Ουρανό προκαλεί απρόβλεπτες αλλαγές και διάθεση για απελευθέρωση από βάρη σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου και μεταξύ 3-8 του μήνα γέννησής τους.

Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου και στην 21° μοίρα του Ζυγού κλονίζοντας σχέσεις, γάμους και συνεργασίες αλλά και τη δικαιοσύνη που εκφράζει το ζώδιο του Ζυγού.

Ιδιαίτερα επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Η τελευταία έκλειψη – Πανσέληνος του 2023 πραγματοποιείται στις 28 Οκτωβρίου στην 5° μοίρα του Ταύρου, θυμίζοντας γεγονότα που έγιναν τον Οκτώβριο του 2022 και επηρεάζοντας Ταύρους του Απριλίου, Σκορπιούς του Οκτωβρίου, Λέοντες του Ιουλίου και Υδροχόους του Ιανουαρίου.

 

 

Διάβασε εδώ την ξεχωριστή πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο: Ποιο δώρο φέρνει το 2023 στα 12 ζώδια!

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. Κωνσταντίνος
    29/12/2022

    Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη 😍

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *