Δελτίο αστρολογικών φαινομένων ερμής ανάδρομος!

Avatar photo Mari Giova 07/04/2017

Μάρι Γιόβα
Σύμβουλος Feng Shui & σύγχρονης Αστρολογίας
Πτυχιούχος του Feng Shui Research Center Canada & Greece

τηλ. 693.2081799
e~mail: mariaenastron@gmail.com

Facebook: mari.gioba
9 Απριλίου ~ 3 Μαίου 2017  ‘ Ερμής ανάδρομος;! Υπάρχει και η θετική πλευρά!!!

Πρόταση του Ερμή σε ανάδρομη τροχιά,  Στραφείτε μέσα σας, αναθεωρήστε και  διορθώστε λάθη του παρελθόντος. Να σκέφτεστε διπλά, για να προλάβετε λάθη, αναβολές και μπερδέματα.

Ειλικρινά, υπάρχουν τόσα αστρολογικά σημαντικά φαινόμενα, που η ανάδρομη κίνηση του Ερμή είναι απλή πολυτέλεια! Τι σημαίνει άραγε  ότι ένας πλανήτης κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά; Πολύ απλά, τα αιτήματα αυτού του πλανήτη καθυστερούν, παγώνουν, δεν προχωράνε και μειώνεται η δύναμη και η ενέργεια του  σε επιφανειακό επίπεδο τουλάχιστον.

 Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας, του εμπορίου, των ταξιδιών, των μαθητών, των μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς κινείται με αργή ταχύτητα σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά 4 φορές ετησίως και αυτό το φαινόμενο διαρκεί 3 εβδομάδες.

Για την Άνοιξη του 2017, η ανάδρομη τροχιά του Ερμή αρχίζει την Κυριακή 9 Απριλίου  και τελειώνει την Τετάρτη 3 Μαίου. Η επιρροή μπορεί να λειτουργεί λίγες μέρες πριν και μετά. Μοιάζει δηλ. σαν να πατάει φρένο και να δημιουργεί προβλήματα σε σπουδές και μαθητές, ταξίδια και μέσα μεταφοράς, συζητήσεις, αποφάσεις, μηνύματα, συμφωνίες και αγοραπωλησίες, μέσα επικοινωνίας και μηχανήματα, κομπιούτερ,  αυτοκίνητα, τηλέφωνα, έγγραφα όλα μπερδεύονται, χαλάνε, καθυστερούν, αναθεωρούνται, επανεξετάζονται…

 Προσέξτε τι λέτε, πού το λέτε, τι υπογράφετε και τι σχεδιάζετε. Να σκέφτεστε διπλά , για να προλάβετε λάθη, παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα τις αναθεωρήσετε αργότερα ή θα μετανιώσετε.

Ποια είναι η θετική πλευρά του Ερμή σε ανάδρομη τροχιά;

Άτομα από το παρελθόν επιστρέφουν στην ζωή μας , για να ξεκαθαρίσουμε τι μπορεί να έφταιξε και να προχωρήσουμε ή ακόμα και να βάλουμε την τελεία στην σχέση που εκκρεμούσε. Παλιές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα ή δεν είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους επανέρχονται στην επιφάνεια προς επίλυση και ολοκλήρωση. Επίσης με τον ερμή ανάδρομο μπορείτε να ζητήσετε δανεικά που σας χρωστάνε, να επιλύσετε παλιές υποθέσεις, να βρείτε χαμένα αντικείμενα και να πουλήσετε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, τηλ. και πολλά άλλα αντικείμενα μεταχειρισμένα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, είναι οι εκπρόσωποι του Ερμή  Δίδυμοι και Παρθένοι που θα μπερδευτούν και θα δουν τις υποθέσεις τους να καθυστερούν, ακόμα και το παρελθόν τους να ζωντανεύει μαζί με τους σταθερούς Ταύρους , Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους   που θα αναστατωθούν τουλάχιστον μέχρι και τις 20 Απριλίου.

Από τις 21 Απρίλη μέχρι τις 3 Μαίου, ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος, θα επηρεάσει με μπερδέματα, αναβολές και εμπόδια  αλλά και επιστροφές στο χτες  Κριούς και Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. Διπλοτσεκάρετε τις υποθέσεις, τα έγγραφα και τις αποφάσεις σας, κάντε σέρβις στα μηχανήματά σας και θα περάσει. Αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις γιατί αργότερα θα αλλάξετε γνώμη.

Οι μεταβλητοί Τοξότες και Ιχθύες  ηρεμήστε,  ο Ερμής δεν σας επηρεάζει αρνητικά, ενώ μπορεί να φέρει το παρελθόν στο τώρα, για να ηρεμήσετε μια και καλή από αυτό ή ακόμα και να επιλύσει θέματα του χτες.  

Πλανητικό Υστερόγραφο,

Απεργίες και βλάβες στα μέσα μεταφοράς είναι στο πρόγραμμα του Ερμή, όταν κινείται σε ανάδρομη τροχιά, ενώ παλιές πολιτικές ή οικονομικές συμφωνίες αναθεωρούνται και επανεξετάζονται. Οι μέρες εκπέμπουν σήμα κινδύνου για σημαντικούς πολιτικούς, ανατροπές και κίνδυνοι. Όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι εξαιρετικά δύσκολο αν όχι αδύνατον να επιτευχθεί οικονομική συμφωνία αυτόν τον μήνα και αν ακόμη συμβεί οι επιπτώσεις θα είναι πιο επώδυνες από ποτέ. Τις τελευταίες μέρες του μήνα ανατροπές σε ΜΜΜ ή ΜΜΕ , αεροπορικές εμπλοκές και ατυχήματα.

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, κάθε μέρα μαζί, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *